sunnuntai 16. tammikuuta 2022

Vuoden 2021 kauneusboksien topit & flopit

Moikka! Palataan vielä hetkeksi vuoteen 2021 ja käydään hieman läpi kauneusbokseja, jotka sain itselleni edellisen vuoden aikana. Mullahan on tilauksessa kaksi Jenkkiboksia - Ipsy Glam Bag Plus sekä Boxycharm, joten kaikki tämän postauksen boksit on valittu niiden joukosta. Sain myös pr-näytteenä muutaman LF:n kauneusboksin, mutta koska niitä ei tosiaan tullut kuin muutama eivätkä ne ole oikein verrattavissa näihin kahteen muuhun boksiin, jotka ovat melko samankaltaisia keskenään, jätin Beauty Boxit nyt huomioimatta. Tarkoitus on siis käydä läpi vuoden 2021 kauneusboksien viisi parasta ja viisi huonointa boksia. Kommentoikaa ja kertokaa ihmeessä oma näkemyksenne, jos olette näitä samaisia bokoseja tilanneet!

Näiden valitseminen oli itse asiassa yllättävänkin hankalaa, sillä Ipsyjen ja Boxyjen joukkoon harvemmin mahtuu kokonaisia bokseja, jotka olisivat mielestäni todella huonoja. Yksittäisiä huonoja tuotteita joukkoon toki mahtuu, mutta aika pitkälti nytkin valinnanvaikeuksia tuotti se, että suurin osa bokseista sisälsi jotain todella kivaa, mutta sitten taas mahdollisesti myös ehkä jotain ei-niin-kivaa. Koitin kuitenkin pitää mahdollisuuksien mukaan mielessä boksin kokonaisuuden, vaikka muutama boksi tulikin valittua varsinkin floppeihin ihan yksittäisten tuotteiden takia. En ole enää laittanut näitä bokseja tässä postauksessa mihinkään paremmuusjärjestykseen, joten nyt ensin topit ja sen jälkeen flopit:

Viisi parasta boksia vuodelta 2021:

Ipsy Glam Bag Plus Maaliskuu 2021

Tämä boksi oli ehkä koko vuoden paras! Tästä löytyi pelkkiä meikkituotteita, joista kaikki olen ottanut myös käyttöön - meikinkiinnityssuihke, luomiväripaletti, poskipuna, sivellinsetti ja highlighterpaletti. Tämä kokonaisuus oli ihan mahtava, eikä tässä ollut mitään turhaa, huonoa tai edes sellaista "ihan ok" tasolle jäävää tuotetta. Varsinkin luomiväripaletti, meikinkiinnityssuihke sekä osa siveltimestä ovat osoittautuneet erinomaisiksi. Ihonhoitoakin on kiva saada bokseista, mutta kyllä meikit ovat vaan edelleen niitä, joiden takia bokseja haluan tilata. Tällaisia lisää myös jatkossa!

Ipsy Glam Bag Plus Joulukuu 2021

Joulukuun Ipsy ja samalla mun uusin Ipsyni pääsi myös top-listalle. Tästä löytyi ihonhoitotuotteina kasvonaamio ja silmänympärysvoide. Meikkeinä taas oli poskipuna- ja luomiväripaletit sekä kaksi kappaletta meikkisiveltimiä. Näitä en ole kaikkia vielä edes kokeillut, mutta kokonaisuus toimi todella kivasti ja olin tähän boksiin hurjan tyytyväinen. Siveltimet olivat ehkä ainoat, joiden tilalle olisin voinut ottaa jotain muuta, mutta eiköhän niillekin tule käyttöä löytymään. Luomiväripaletti oli tämän boksin helmi ja se onkin ollut mulla kovassa käytössä boksin saapumisesta lähtien.

Boxycharm Marraskuu 2021

Koko vuoden Boxyista juuri tämä marraskuun boksi oli ehdottomasti kokonaisuutena paras, mitä sain. Boksista löytyi irtoripsipaketti, luomiväripaletti, aurinkopuuteri, kasvoputsari sekä vartalovoide. Kasvoputsari osoittautui aivan loistavaksi ja luomiväripaletti nousi heti uudeksi suosikikseni. Irtoripsiä en ole vielä testannut, kuten en vartalovoidettakaan, mutta tästäkään kokonaisuudesta ei löytynyt yhtään tuotetta, joista en olisi ollut innoissani. Boxyjen taso vaihtelee aika paljonkin kuukausittain, mutta tämä oli ihan mieletön!

Boxycharm Huhtikuu 2021

Huhtikuun Boxycharm pääsee osaksi top-listaa, vaikka tässä ihan kaikki tuotteet eivät olleetkaan itselleni niin mieluisia. Boksista löytyi peiteaine, primer, luomiväripaletti, highlighterpaletti sekä suihkugeeli. Suihkugeeli oli näistä se tuote, joka ei mua jaksanut innostaa, sillä mielestäni ne eivät kuulu Boxycharmin tasoisiin bokseihin. Olen senkin kuitenkin käyttänyt jo pois, joten käyttöä löytyi sillekin. Primer ja molemmat paletit olivat syy sille, miksi tämä päätyi top-listalle, sillä ND:n paletit ovat ihan mielettömiä laadullisesti ja tuo highlighterpaletti on yksi tämän hetken suosikeistani ja vieläpä mielettömän edullinen ($12,50)! Tämä boksi ei ollut ehkä täydellinen, mutta siitä huolimatta todella, todella hyvä.

Ipsy Glam Bag Plus Lokakuu 2021

Tämä lokakuun Ipsy Plus päätyi toppeihin, sillä jokainen tuote jäi omaan käyttöön, vaikka nämä eivät kaikki ehkä riemunkiljahduksia herättäneetkään. Boksista löytyi kasvonaamio, nestemäinen highlighter, kasvovoide, luomiväripaletti ja seerumi. Kasvonaamion Inci oli kosteuttavaksi tuotteeksi hieman hassu, mutta highlighter, luomiväripaletti ja 111Skinin superarvokas kasvovoide olivat niin ihania tuotteita, että tämä oli pakko valita suosikkiboksien joukkoon. Viseartin laatu on loistava, ABH:n meikit kelpaavat aina ja 111Skiniä on ihana päästä testaamaan kauneusboksien avulla. Seerumikin pääsee käyttöön, kunhan mennään kohti lämpimämpiä kelejä. Kiva kokonaisuus tässäkin boksissa!

Viisi huonointa boksia vuodelta 2021:

Boxycharm Lokakuu 2021

Koko vuoden huonoin boksi oli ehdottomasti tämä lokakuun Boxycharm. Tästä löytyi paketti meikinpuhdistusliinoja, sivellinsetti, seerumi, luomiväripaletti+irtoripset sekä kaksi voidemaista meikkikynää. Näistä tuotteista kaikki muut paitsi seerumi ovat jo löytäneet uuden kodin, joten on sanomattakin selvää, että tämän boksin kohdalla tein aika ison tappion myös rahallisesti. Boksi painoikin niin paljon, että tämän toimituskulut olivat selvästi korkeammat kuin yleensä, mikä aiheutti vielä enemmän ärsytystä itsessäni. Tuotteet eivät sinänsä ole huonoja, mutta mä en itse innostunut niistä yhtään. Poikkeuksena tuo Glow Recipen seerumi, jonka testaamista odotan innolla, mutta ei yksi hyvä tuote valitettavasti pelasta koko boksia.

Ipsy Glam Bag Plus Tammikuu 2021

Viime vuoden ensimmäinen Ipsy Plus sisälsi kaksi meikkisivellintä, seerumin, kasvovoiteen, kulmasetin sekä vartalonkuorinta-aineen. Tämä kokonaisuus ei ole ole huono, mutta suurin osa tuotteista on mulla edelleen testaamatta. Se kertoo siis ehkä siitä, etten mitenkään järin innoissani kuitenkaan näistä tuotteista ollut. Seerumi, kasvovoide ja vartalonkuorinta odottavat käyttöönpääsyä, sillä ne haluan käyttää itse pois, mutta kulmasetti oli itselleni se floppitekijä tässä boksissa. Pienet sakset jätin omaan käyttöön, niillä on näppärä leikata esimerkiksi irtoripsiä lyhyemmiksi, mutta koen setin silti turhana enkä välitä saada sellaisia kauneusbokseista. Tämä ei ole huonoin mahdollinen kokonaisuus missään tapauksessa, mutta verrattuna vuoden muihin bokseihin tämä jää kuitenkin sinne häntäpäähän ja on siksi mukana tällä listalla.

Boxycharm Heinäkuu 2021

Mua harmittaa laittaa tämä boksi tähän kategoriaan, sillä boksista löytyi mitä upein paletti OFRA Cosmeticsilta! Muu sisältö ei kuitenkaan oikein vakuuttanut, sillä boksista löytyi kasvopaletin lisäksi retinoliseerumi, eyeliner, seerumi silmänympärysiholle sekä monikäyttöinen "meikkikynä". Kynä ja eyeliner olivat tässä ne floppitekijät, sillä eyelinerhan oli ehkä surkein mitä olen koskaan testannut ja tuo meikkikynä taas toi mieleen lapsuusaikojeni moniväriset kuulakärkikynät. Mun oli tarkoitus antaa se eteenpäin, mutten lopulta kehdannut tehdä edes sitä vaan heitin tuotteen pois. Ofra oli tästä viisikosta ainut tuote, josta oikeasti innostuin, eikä tämä boksi jäänyt millään lailla positiivisesti mun mieleeni.

Ipsy Glam Bag Plus Heinäkuu 2021

Tämä boksi päätyy myös floppeihin, vaikkei tämä kokonaisuutena olekaan mikään huonoin mahdollinen. Boksista löytyi luomiväripaletti, poskipuna, seerumi, gua sha sekä hiuksiin jätettävä hoitovoide. Gua sha ja muut kasvoille käytettävät vastaavat tuotteet eivät jaksa mua kiinnostaa, joten olin aika pettynyt huomattuani, että sellainen oli laitettu mun boksiini. Luomiväripaletti lähti arvonnan myötä eteenpäin ja käyttöön näistä on päätynyt vain poskipuna, jonka pakkaus ei oikein jaksa mua vakuuttaa ja pelkään sen hajoavan minä hetkenä hyvänsä. Tämä päätyi floppeihin, sillä boksista ei pahemmin jäänyt mulle käteen mitään oikeasti kiinnostavaa, vaikka tuotteet eivät sinänsä varmasti huonoja olekaan.

Boxycharm Joulukuu 2021

Tämä joulukuun Boxycharm oli ihan vastikään esittelyssä, mutta "jouduin" valitettavasti nappaamaan tämän mukaan myös floppeihin. Boksista löytyi paketti meikkisieniä, huultenrajauskynä, kasvopaletti, huulinaamio sekä silmänympärysvoide. Syy floppikategoriaan joutumiselle on ennen kaikkea kasvopaletti, jonka sävyt eivät olleet lainkaan itselleni sopivat. Lisäksi pidän meikkisieniä todella tylsinä tuotteina boksissa, eikä tässä muutenkaan ollut mitään sellaista tuotetta, joka olisi säväyttänyt oikein kunnolla. Kokonaisuus on ihan ok ja kyllä tästä lähes kaikki tuotteet jäivät omaan käyttöön, mutta muihin vuoden Boxyihin verrattuna tämä ei missään tapauksessa ollut suosikkini.

Mitä kauneusbokseja te tilasitte viime vuonna? Olitteko tyytyväisiä niiden sisältöihin? :)

8 kommenttia:

 1. Mua ketutti yksittäisinä tuotteina juuri nuo meikinpoistoliinat ja suihkugeeli kaikista eniten. Elämäni kalleimmat meikinpoistoliinat, joita en edes käytä niiden varsinaisessa käyttötarkoituksessa. Violet Sunset-paletti on ollut mulla käytössä varmaan eniten kaikista mulle jääneistä, bokseista tulleista paleteista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meikinpoistoliinoja en itsekään käytä koskaan nimenomaan meikinpoistoon. Aiemmin tulleita pakkauksia oon käyttänyt swatchien puhdistamiseen, mutta en niitä tarvitse siihenkään enkä siis tee tollasilla yhtään mitään. Sen takia ketuttikin saada noin suuri pakkaus boksista, kun se nosti vielä toimituskulujen hintaa niin selkeesti! Violet Sunset on upea, ihanaa kun säkin oot siitä pitänyt<3

   Poista
 2. Mulle tulee vaan Boxycharm ja Goodiebox. Vuoden parhaat Boxycharmit oli nämä:

  Violett Vossin ihana paletti ja kaikki muutkin tuotteet oli tosi mielenkiintoisia ja erilaisia mitä yleensä saan, paitsi Somerville:
  https://charmingnails.blogspot.com/2021/11/boxycharm-marraskuu-2021.html

  Kesäinen boxi oli toinen tosi hyvä ja sisälsi vain hyviä tuotteita:
  https://charmingnails.blogspot.com/2021/08/boxycharm-elokuu-2021.html

  Pahin floppi oli ensimmäisiä boxejani ja sisälsi mulle turhia tuotteita:
  https://charmingnails.blogspot.com/2021/05/boxycharm-huhtikuu-2021.html

  Samaten tässä oli paljon turhaa, sama floppi ku sullakin paitsi ilman sitä lasten värikynää:
  https://charmingnails.blogspot.com/2021/08/boxycharm-heinakuu-2021.html

  Goodiebox mulle tulee kanssa, tosin pisteillä, en ehkä tilaisi sitä itse. Joka boxista löydän ehkä vain 1-2 tuotetta jotka kiinnostaa. Ihonhoitotuotteet ei yleensä sovi mulle, liikaa rihkamatuotteita kuten kasvoharjat, glittersukat jne, meikkituotteet on pääosin halpislaatua, joskus sattuu hyviä. Lisäksi kaksi viimeisintä boxia on varsinaisia floppeja, kierrätetään samoja tuotteita vuoden sisään:

  https://charmingnails.blogspot.com/2021/11/goodiebox-marraskuu-2021.html
  https://charmingnails.blogspot.com/2021/12/goodiebox-joulukuu-2021.html

  Silloin alussa Goodiebox tuntui kivalta uudelta jutulta ja siinä tuli paljon uusia, kiinnostavia merkkejä. Jossain vaiheessa kuitenkin alettiin liiaksi kierrättämään samoja tuotemerkkejä, usein tulee samaa, kyllästymiseen asti. Meikkisiveltimet ja hiusvitamiinit on varmaan olleet gb:n parasta antia, tämän boxin voisi kivana nostaa esille:
  https://charmingnails.blogspot.com/2020/11/goodiebox-marraskuu-2020.html

  Jos mietin mitä kivoja uusia tuotteita olen löytänyt gb:n kautta, joita ostaisin jatkossa, niin ei tule yhtäkään mieleen. Se ehkä kertoo vähän jotain...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tossa sun heinäkuun boksissa oli ihanaa toi Alamar Cosmeticsin paletti, mutta muuten sisältö ei kyllä säväyttänyt muakaan :D Ja ihan superikävää, että sulla just noista ekoista bokseista löytyi niin paljon niitä ei-niin-kivoja :/ Onneksi nyt on vähän parantunut jo sisällöt sullakin<3

   Goodieboxista en itsekään olisi valmis maksamaan sitä mitä se nykyään maksaa. Uutuudenviehätys sai mutkin silloin tilaamaan ja olihan se tavallaan piristävää Betten alamäen jälkeen. Nykyään ottaisin paljon mieluummin Bette Boxin kuin Goodieboxin :D En tykkää yhtään siitä brändivalikoimasta, mikä Goodieboxeissa on ja just kaikki tollaset turhakkeet vaan ärsyttää. Mulle ei myöskään tule mieleen yhtä ainutta tuotetta, jota olisin Goodieboxista saamisen jälkeen edes harkinnut ostavani lisää/jäänyt kaipaamaan. Toki en boksia tilannutkaan kuin about vuoden ajan.

   Poista
 3. Mä en tilannut mitään, kun tarkoitus on, että tähän huusholliin ei tulisi yhtään tuotetta, jota en oikeasti halua. Näissä boxissa se ei oikein toteudu. 😅 Toi lokakuun Ipsy Glam plus näytti huipulta. Olisin varmaan käyttänyt kaiken siitä. 😆

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojuu ei toteudu ei :D Mä en samaisesta syystä lähtisi enää tilamaan just vaikkapa Goodieboxeja, Glossyboxeja tms. kun tiedän, ettei niiden sisällöt ole niin hyviä, että jaksaisin enää innostua. Jenkkibokseissa kiehtoo täysikokoiset tuotteet ja ihanat brändit! Heh, jotenkaan ei yllätä että sä olisit pitänyt just tosta lokakuun Ipsystä<3 :D

   Poista
 4. Edelleen harmittaa että olen nyt päättänyt säästää rahaa enkä tilaa tuota Ipsyä, se on mun mielestä kyllä kaikista kivoin boksi mitä oon koskaan tilannut :) Ja kyllä nuo Charmitkin on paljon parempia kuin muut euroopasta saatavilla olevat boksit. Mielestäni kaikissa huonoissa bokseissa oli myös jotain hyvää, mutta yhden hyvän tuotteen puolesta ei voi myöskään koko boksia pelastaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ipsy on ihana<3 Mutta joo, meneehän tohon ihan tolkuttomasti rahaa kuukaudessa, eli jos säästää haluaa niin noi jenkkiboksit ei oo parhaita siinä kohtaa :D Oon samaa mieltä! Kaikista bokseista löytyi jotain kivaa, mutta ei tosiaan yksi tuote valitettavasti yleensä riitä pelastaaman kokonaisuutta :/

   Poista

Kiitos kommentista!