torstai 13. tammikuuta 2022

The Body Shop Kindness & Pears

Moikka! Tänään puhutaan pitkästä aikaa The Body Shopin tuotteista ja tarkemmin sanottuna yhdestä heidän tämän talven kausisarjasta. Mä sain mieheltä perinteisesti joululahjaksi pakkauksen TBS:n tuotteita ja tällä kertaa sarjaksi valikoitui Kindness & Pears, joka on yksi The Body Shopin kolmesta jouluisesta kausisarjasta. Kindness & Pears -sarjan lisäksi myynnissä on tänä vuonna myös kukkainen Joy & Jasmine sekä luumuisa Love & Plums. Mä olen yleensä ensimmäisten joukossa tuoksuttelemassa kaikkia uusia TBS:n kausisarjoja, oli sitten kyseessä talven tai kesän kausisarjat, mutta nyt tänä talvena en käynyt kertaakaan myymälässä paikan päällä tuoksuttelemassa näitä. Syynä tähän oli ennen kaikkea koronan jättämä puutteellinen hajuaisti, johon en edelleenkään siis luota täysin, sillä hajuaistini ei vielä tänäkään päivänä ole palautunut normaaliksi, vaikka taudin sairastamisesta on jo useampi kuukausi. Tiesin kuitenkin jo ihan tuoksuttelematta, että näistä kolme sarjasta juuri Kindness & Pears tulisi olemaan itselleni mieluisin, sillä en ole luumuisten tuoksujen ystävä eivätkä kukkaistuoksutkaan ole niitä suosikkejani. Siksipä ilahduinkin kovasti saatuani tämän setin lahjaksi!

Kindness & Pears tuotesarjaan kuuluu vartalovoi, vartalojogurtti, suihkugeeli, käsivoide, vartalonkuorinta, käsisaippua, huultenkuorinta sekä kylpypommi. Tämä lahjapakkaus sisälsi suihkugeelin, käsivoiteen, vartalojogurtin sekä pienen koon vartalovoista. Olisin ehkä itse toivonut, että aiempien vuosien tavoin pakkauksesta olisi löytynyt jommankumman vartalovoiteen sijasta vartalonkuorinta, mutta menee tämä toki näinkin! Kindness & Pears on nimensä mukaisestikin ihanalta päärynältä tuoksuva tuotesarja, jossa on mukavasti makeutta. Mä en valitettavasti haista tuoksuja tällä hetkellä niin voimakkaina kuin ne todellisuudessa ovat, mutta tästäkin onneksi erotan selkeästi sen ihanan päärynäisen tuoksun, joka on itselleni hurjan mieluisa.

Vartalojogurtit ovat yhtiä mun suosikkejani The Body Shopilta, sillä rakastan niiden kevyttä, geelimäistä koostumusta, joka imeytyy ihoon nopeasti ja tuntuu miellyttävän viileältä voidetta levittäessä. Inci-listoiltaanhan nämä eivät mitenkään maatamullistavan erikoisia ole, eli jos oikeasti kaipaa runsaasti kosteuttavia ainesosia sisältävää vartalovoidetta, en suosittele näitä vartalojogurtteja. Mun ihoni kuitenkin kestää nämä todella hyvin, sillä monet vartalovoiteet aiheuttavat mulle varsinkin pidemmässä juoksussa ihottumaa. Sen takia näihin tulee tartuttua ihan ympäri vuoden! Vartalovoit ovat koostumukseltaan toki sitten paljon tuhdimpia ja sisältävät myös kosteuttavampia ainesosia, kuten sheavoita ainakin tämän voiteen osalta. TBS:n vartalovoit uudistuivat jokin aika sitten, mutta tätä uutta versiota en ole itse asiassa vielä korkannut. Koitan saada vanhempia vartalovoiteita käytettyä ensin loppuun, mutta innolla odotan mitä pidän tästä ja huomaako muutoksen pakkauksen lisäksi myös itse voiteessa.

Suihkugeelejä kuluu aina tasaiseen tahtiin eikä ole hetkeä, kun mun suihkustani ei löytyisi jotain The Body Shopin suihkugeeliä. Tämän olisin siis mahdollisesti saattanut hankkia joka tapauksessa, vaikka toisaalta multa löytyy kyllä vielä yksi avaamaton pullo parin(?) vuoden takaista päärynäsuihkugeeliä. Näissä on hyvinkin samanlainen tuoksu eikä mun nenäni totta puhuen erota tällä hetkellä näitä kahta toisistaan. En tiedä onko tämän vuoden luumusarjakin sitten mahdollisesti samaa kuin aiempina vuosina? Kertokaa, jos olette kokeilleet tai tuoksutelleet niitä!

Myös käsivoiteet ovat itselleni aina varmoja valintoja, kun puhutaan The Body Shopin tuotteista. Rakastan näiden nopeasti imeytyvää ja tahmaamatonta koostumusta, joka pehmentää käsiä ja kosteuttaa myös suhteellisen hyvin. Mitään superkosteuttajiahan TBS:n käsivoiteet eivät ole, mutta ympäri vuoden niitä tulee silti käytettyä. Nyt tosin viime aikoina vähän harvemmin, sillä jostain syystä kiinnitin jo jokin aika sitten huomiota siihen, että tuoksuista on tullut mielestäni aiempaa parfyymisempia ja tuoksut ovat siten välillä vähän turhankin voimakkaita näissä. Joka tapauksessa tämäkin tulee taatusti käytettyä pois ja päärynäinen tuoksu on onneksi aika lempeä.

Tämä kyseinen lahjapakkaus on vielä myynnissä ainakin The Body Shopin verkkokaupassa, josta sen saa myös alennettuun hintaan 23,20 €, kun normaalihinta on lähemmäs 30 euroa. Talven kausisarjat ovat muutenkin tällä hetkellä alennuksessa The Body Shopilla, joten kannattaa käydä täydentämässä varastot vielä, kun tuotteita riittää!

Onko tämä Kindness & Pears -sarja teille tuttu? Entä muut The Body Shopin tämän vuoden kausisarjat? :)

4 kommenttia:

 1. Mulla oli tuo luumu sarja joku vuosi taaksepäin ja se oli lopulta aika äklönkin hajuinen mun nenään kun käytin saippuaa ja vartalovoita loppuun. Tämä päärynä olisi näistä se jonka kyllä mieluiten ostaisin käyttöön! Vartalojogurtit ja suihkugeelit on TBS:n parhaat tuotteet, käsivoiteetkin on, mutta hieman hintavat. Käytän juuri jotain kesäsarjan vartalojogurttia joka on tosi ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luumu ei tosiaan oo munkaan suosikki, mutta ymmärrän että se on jouluinen tuoksu ja sen takia ollut monesti osana näitä talven kausisarjoja! Joo noilla yksittäisillä pienillä käsivoiteilla on kyllä hintaa, mutta onneksi niitä saa monesti alennuksesta :) Vartalojogurtit on<3

   Poista
  2. Mä jäin niin miettimään tätä, että ostin nyt alesta tämän jälkikäteen noudettavaksi yhteen Body Shoppiin ja lisäsin tämän lahjasetin lisäksi mukaan huulien kuorinnan samasta sarjasta :)

   Poista
  3. Toivottavasti tykkäät tuotteista! Huultenkuorinta kuulostaa superihanalta<3

   Poista

Kiitos kommentista!