tiistai 11. tammikuuta 2022

Esittelyssä Luomiväripalettini | Osa 10

*Saatu ilmaistuote

Pienen tauon jälkeen jatketaan taas tätä postaussarjaa, jossa esittelen teille aina viisi luomiväripalettia kokoelmistani! Sanoin viime postauksen yhteydessä, ettei näitä juuri enää ole tulossa, mutta olihan mulla vielä useampikin paletti, joita en ole esitellyt. Tässäkin postauksessa on itse asiassa mukana parikin palettia, jotka luulin jo esitelleeni, mutta eipä se sitten niin ollutkaan. Teen tosiaan taas tuttuun tapaan lyhyet esittelyt ja arvostelut jokaisesta paletista, kerron niiden hintatiedot ja annan jokaiselle paletille arvosanan asteikolla 1-5.

Morphe x Jeffree Star Artistry Palette

Morphen ja Jeffree Starin yhteistyössä tekemä suurikokoinen paletti, josta löytyy jopa kolmekymmentä luomiväriä. Tämä paletti on yksi suosikeistani, sillä rakastan erilaisia vaaleanpunaisia, liloja, pinkkejä ja persikoita sävyjä luomilla. Lisäksi tästä löytyy myös perinteistä ruskeaa sekä mm. limenvihreä, joten paletti on todella, todella monipuolinen. Laadullisesti tämä ei ole samaa tasoa kuin Jeffreen omat paletit, mutta toisaalta miellän tämän paremmaksi kuin jotkin muut Morphen paletit. Osa sävyistä on hitusen kuivia ja hankalasti työstettäviä, mutta pääasiassa tällä on kuitenkin helppo ja mukava meikata. Paletista löytyy peili ja vaikka se on kooltaan suuri, on se myös suunniteltu todella ohueksi, mikä helpottaa säilyttämistä. Paletti ei ole enää myynnissä.
Hinta: 49,00 € (ostohetkellä 2019)
Arvosana: 4/5

Violet Voss Berry Burst Fun Sized Eyeshadow Palette

Kymmenen sävyn kompakti luomiväripaletti, joka kuuluu Violet Vossin pienempiin luomiväripaletteihin. Olen aina sanonut tämän tuovan mulle jollain tavalla mieleen Anastasia Beverly Hillsin Modern Renaissancen, sillä sävymaailma on jotenkin paikoin aika yhteneväinen sen kanssa. Tästä löytyy ylhäältä neutraalia ruskeaa ja alarivistä taas pinkkiä ja vaaleanpunaista. Paletti on ehdottomasti suosikkini Violet Vossilta ja pidän erityisesti alarivin kolmesta shimmersävystä. Pigmenttiä näillä luomiväreillä riittää oikein mukavasti ja paletin laatu on mielestäni hyvä. Olisin ehkä itse valinnut ylärivin mattaruskeisiin vähän enemmän sävyvaihtelua, sillä nyt kaksi sävyä ovat käytännössä täysin samanlaisia luomilla. Ehkä juuri sen takia alarivin sävyt ovatkin itselläni niin paljon enemmän käytössä. Paletti on mukavan pienikokoinen, vaikka luomivärit ovatkin ihan hyvän kokoisia. Lisäksi siitä löytyy peili, mikä saa itseltäni aina plussaa.
Hinta: $18,00
Arvosana: 4-/5

Too Faced Natural Eyes Eyeshadow Palette

Peltiseen rasiaan pakattu yhdeksän sävyn luomiväripaletti, joka on vuosia jo ollut mun go to -matkapalettini. Tämä on siis lähtenyt mukaan niin lyhyille viikonloppureissuille kuin pitemmille ulkomaanmatkoillekin. Tämä on sävymaailmaltaan hyvin neutraali ja sellainen jokapäivän arkipaletti, jonka kanssa saa kuitenkin tehtyä myös tummempia meikkejä tilanteen niin vaatiesssa. Paletissa on hyvässä suhteessa mattaa ja shimmeriä ja yhdestä sävystä mulla on toisaan jo ihan reilu pannukin näkyvissä. En tartu tähän tavallisessa arjessa juuri koskaan, mutten osaa tästä myöskään luopua, vaikka paletilla alkaa olla ikääkin jo melkoisesti. Tämähän on kokenut uudistuksen ja paletin ulkoasu on nykyään erilainen, mutta edelleen tämä on myynnissä. Nämä TF:n peltipakkaukset eivät ole ehkä kaikkein esteettisimpiä, mutta tämä pysyy hyvin suljettuna magneettien kanssa ja paletissa on myös pieni peili.
Hinta: $39,00
Arvosana: 4+/5

Essence Crystal Power Eyeshadow Palette*

Yhdeksän sävyn luomiväripaletti, josta ainoastaan keskellä oleva tumma punertavanruskea sävy on mattainen. Loput sävyt ovat metallinhohtoisia, minkä takia tämän kanssa ei pahemmin tule kokonaisia meikkejä tehtyä. Paletti toimii hyvin tehosteena muiden palettien kanssa, ja tästä löytyy todella kauniita ja jopa uniikkeja sävyjä, kuten ylärivin vihreä! Luomivärien laatu on kohtalaisen hyvä, mutta ei paras mahdollinen, jos verrataan vaikka joihinkin muihin essencen paletteihin. Olen monet kerrat ollut aikeissa karsia tämän pois kokoelmistani, mutta aina kuitenkin jättänyt tämän ja sen jälkeen innostunut käyttämään palettia taas ihan uudella tavalla. Ei tämä kuitenkaan suosikkini missään tapauksessa ole, vaikka hintaansa nähden tämä on varsin kelpo paletti. Paletti tuli myyntiin vuonna 2019, mutta on nyttemmin jo poistunut myynnistä.
Hinta: noin 7,50 € (vuonna 2019)
Arvosana: 3-/5

Urban Decay Naked Heat Eyeshadow Palette

Kaksitoista lämpimän sävyistä luomiväriä sisältävä Heat on mitä upein syyspaletti, josta löytyy mielestäni loistavassa suhteessa matta- ja shimmersävyä. Ensimmäisten Naked-palettien suurin ongelma olikin mun silmissäni mattasävyjen vähäinen määrä, mutta se on onneksi näissä uudemmissa paleteissa jo korjattu. Heat on tosiaan itselleni nimenomaan syyspaletti ja aika harvoin tähän tulee muina vuodenaikoina tartuttua. Sävymaailma on todella lämmin ja paletista löytyy lukuisia punertavanruskeita sävyjä sekä mm. mahonkia ja kuparia. Toisaalta pidän siitä, että sävymaailma on niin yhteneväinen, mutta tässä on muutama vähän turhankin samankaltainen sävy, joiden erot luomilla ovat todella pieniä. Luomivärien laatu on hyvä, ei mikään maatamullistava, mutta riittävän hyvä, jotta tähän on ilo tarttua. Mattasävyt ovat hitusen jauhoisia, mutta silti todella helposti työstettävissä. Paletista löytyy peili ja kaksipäinen sivellin, kuten monista muistakin Nakedeista.
Hinta: noin 48,00 €
Arvosana: 4-/5

Omistatteko te jotain näistä paleteista? :)

8 kommenttia:

 1. Kiva juttusarja. Itseltäni näistä löytyy vain UD Naked Heat.On mielestäni tosi kiva paletti, vaikka aika vähän on jostain syystä tullut sitä käytettyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Heat on tosi kiva paletti, mutta ehkä vähän turhan yksipuolinen itsellenikin, jotta siihen tulisi tartuttua useammin. Syysmeikkeihin toi on kuitenkin ihan loistava<3

   Poista
 2. No tuo UD löytyy. Tuo MorphexJS on todella kaunis paletti ja omistaisin sen mieluusti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä rakastan edelleen tota Morphen ja JS:n palettia yhtä paljon kuin silloin, kun ton itselleni sain :D Toi on upea<3

   Poista
 3. Näistä mulla on vaan Heat. Se on kyllä jäänyt todella vähälle käytölle, ehkä kun se on niin lämmin ja sillä on ehkä vaikea saada erilaisia meikkejä, tuntuu että aina tulee sellainen samanlainen. Ehkä se siksi on minulle vähiten mieluinen Nakuista. Essence on ollut mutta annoin eteenpäin koska tuo vihreä nappi oli ainut kiva, ja sitten juurikin se mattasävyjen vähyys. Tuo Violet Voss on vähän kopio MR:stä mutta niin on kyllä moni muukin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sävymaailma on aika yksipuolinen Heatissa, mullakin näyttää meinaan meikit aika pitkälti toistensa kaltaisilta aina, kun sen kanssa meikkaan :D Essencen paletilla on tosi hankala tehdä mitään kunnon meikkikokonaisuuksia, vaikka tossa muutama ihana sävy onkin. Toi on totta, ei ole toi Violet Vossin paletti ainut, joka muistuttaa jokseenkin paljon Modern Renaissancea!

   Poista
 4. Mä oon kyllä niin paljon jäljessä sun blogin lukemisesta, että pelkäsin missanneeni useamman tänkin sarjan postauksista. Mutta eihän multa onneksi jäänyt välistä kuin yksi, kun oot pitänyt taukoa :) Tuo Too Facedin pikkupaletti olisi ihan täydellinen lisä mun kokoelmiin. Mulla ei meinaan ole ainuttakaan tosi neutraalia ja kompaktia palettia jokapäiväisten pikameikkien tekoon tai matkustamiseen. Luomivärejä mulla ei muuten ole tällä hetkellä mikään tarve ostaa, mutta tuollainen paletti olisi oikeasti hyödyllinen lisä mun kokoelmiin. Täytyykin lisätä paletti toivelistalle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tässä tuli yllättäen koko joulukuu taukoa tästä postaussarjasta, kun oli kalenterin sun muiden takia niin paljon muuta postattavaa :D Toi TF:n paletti olisi kyllä tossa tapauksessa tosi hyvä sulle, mulla kun toi on just nimenomaan matkoille ihan ehdoton paletti! Löytyy kaikki tarvittavat perussävyt ja laatu on kohdillaan<3

   Poista

Kiitos kommentista!