torstai 20. tammikuuta 2022

Escada Taj Sunset EdT

Joko olette bonganneet Escadan tämän vuoden kausituoksut kaupoista? Itse kävin juuri ennen joulua Sokoksella, josta nappasin mukaani tämän Escadan Taj Sunset EdT:n. Olisin todennäköisesti ostanut myös toisen tämän vuoden kausituoksun Cherry In Japanin, mutta hyllyt olivat kyseisen tuoksun kohdalta sillä hetkellä tyhjät, mutta onneksi sentään tätä Taj Sunsetia oli vielä valikoimissa! Olen jo muutaman vuoden ajan joko saanut lahjaksi tai ostanut itse näitä Escadan kausituoksuja ja aina 30 ml koossa, jotta mulla on edes jokin mahdollisuus saada tuoksut myös loppumaan. Mun hajuveden käyttöni on kovin rajattua ja varsinkin nyt raskausaikana niiden käyttö on jäänyt entisestään, mutta eiköhän kesän tultua päästä taas nauttimaan tuoksuistakin hieman enemmän!

Escada Taj Sunset EdT on vanha tuoksu aina vuodelta 2011. Ilmeisesti tämä tuotiin uudelleen myyntiin myös vuonna 2014 ja nyt vuonna 2022 tuoksu on taas tuotu markkinoille. (Korjatkaa jos olen väärässä, tämä tiedot onnistuin kaivamaan netin syövereistä.) Itselleni tämä tuoksu ei ollut entuudestaan tuttu, sillä en vielä tuohon aikaan ollut samalla tavalla Escadan tuoksujen perään kuin nykyään. Pidän itse siitä ajatuksesta, että myyntiin päätettiin tuoda uudemman kerran tämä vanha kausituoksu, ja ilmeisesti toisena tuoksuna myyntiin tullut Cherry In Japanin tuoksu jäljittelee pitkälti monien kestosuosikkia Cherry In The Airia. Itse en kuitenkaan Cherry In Japania päässyt tosiaan tuoksuttelemaan, sillä tuoksu oli hetkellisesti loppuunmyyty. Monet ovat kuitenkin kaivanneet vielä vanhempia tuoksuja takaisin myyntiin, ja kieltämättä olisi ihana päästä itsekin niitä tuoksuttelemaan!

Escadan tuoksuja myy kivijalkamyymälöistä mm. Sokos ja Kicks. Lisäksi tuoksuja voi ostaa lukuisista verkkokaupoista. Sokoksella 30 ml pullo Taj Sunsetia maksaa 47,90 €. Myynnissä on myös suurempia pullokokoja.

Taj Sunset henkii jo nimensä ja pullon ulkoasun puolesta tropiikkia, lämpöä ja kaikkea eksoottista, jonka itse liitän kesään ja ulkomaanmatkoihin. Alkunuotteina tuoksussa vallitsevat mango, veriappelsiini ja nektariini. Sydäntuoksusta taas löytyy vadelmaa, lootuksenkukkaa, lummetta sekä tähtiomenaa. Pohjanuotteina tuoksussa on kookos, myski ja santelipuu. Tuoksu on Escadan kausituoksujen tavoin makea ja ihanan kukkaishedelmäinen. Ihanan kepeä kesätuoksu tutulla Escadan tyylillä!

Mun oli alunperin tarkoitus tulla esittelemään tämä tuoksu teille jo paljon aikaisemmin, mutta olen viivyttänyt postauksen julkaisua siinä toivossa, että hajuaistini hieman edes paranisi vielä nykyisestä. Olen tosiaan jo monet kerrat maininnut, kuinka lokakuussa sairastamani korona vei multa hetkellisesti hajuaistin täysin eikä se edelleenkään ole palautunut kunnolla. Tämä Escadan tuoksu on nenääni miellyttävän hedelmäinen ja mukavan makea, mutta samalla tiedän etten missään tapauksessa pysty erottamaan tästä erilaisia tuoksunuotteja tai edes haistamaan tuoksua yhtä voimakkaana kuin se todellisuudessa on. Hieman puutteellinen hajuaisti ei välttämättä normaalissa arjessa niin haittaa, mutta näin kauneusbloggaajana olisi ihan mukavaa, jos voisi luottaa omaan nenäänsä ja kuvailla tarkemmin tuotteiden tuoksuja. Hajuvesissä kun se tuoksu varsinkin on suhteellisen oleellinen asia! Päivä kerrallaan kuitenkin tämänkin asian kanssa ja toki raskauskin saattaa tehdä osansa siihen, ettei hajuaisti ole palautunut. Elänkin siinä toivossa, että se mystisesti sieltä jonain päivänä vielä palaisi takaisin. Toivossa ainakin on hyvä elää!

Ovatko Escadan tuoksut teille mieluisia? Entä oletteko tuoksutelleet Taj Sunsetia tai Cherry In Japania? :)

2 kommenttia:

 1. Näyttää ainakin tosi herkulliselta! Mulla on vasta yksi Escadan tuoksu ollut, Cherry in Japanin näin täälä päin kaupassa. Pitää tuoksuttaa sitä joskus.

  Näin tiktokissa jonkun kiertävän hackin koronassa makuaistin menettäneille, että tekee jonkunlaisen kokkauksen ja maistaa sitä ja sen jälkeen alkaisi taas maistamaan normaalisti. En tosin tiedä onko hajuaistille mitään vastaavaa ;(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pitäisi myös käydä tuoksuttelemassa toi Cherry In Japan. Itse asiassa just eilen kävin Sokoksella, mutten siinä pienoisessa kiireessä muistanut ollenkaan tota hajuvettä :D

   Hajuaistillekin oon löytänyt kaikenlaisia vinkkejä, mutta ne on olleet lähinnä siihen, jos ei haista ollenkaan. Mulla onneksi se on jo takana ja lähellä nenää haistan kyllä kaiken ja voimakkammat tuoksut myös kauempaa. Täytyy koittaa löytää jotain vinkkejä sille, miten saisin hajuaistia vahvistettua tai sitten jään vain odottelemaan, josko se joskus palautuisi normaaliksi. Makuaistikin mulla meni, mutta se tuli todella nopeasti takaisin ja onneksi tulikin, sillä oli suhteellisen ärsyttävää syödä ruokaa, kun kaikki maistui aivan samalta :D

   Poista

Kiitos kommentista!