sunnuntai 9. tammikuuta 2022

Boxycharm | Joulukuu 2021

Joulukuun Boxycharm pääsee tänään esittelyyn pienoisen odottelun jälkeen. Pääsin juuri hiljattain jossain yhteydessä sanomaan, että olen tähän nykyiseen tulliuudistukseen tyytyväinen ihan siitä syystä, että paketit liikkuvat siellä nykyään nopeammin eivätkä jämähdä paikoilleen. No, tämä pakettihan sitten jumitti sinne Tulliin ties kuinka moneksi päiväksi, vaikka tein tulli-ilmoituksen heti, kun paketti oli sinne saapunut. Toki pyhät varmasti vaikuttivat omalta osaltaan asiaan, mutta toivottavasti boksit jatkossakin liikkuvat yhtä nopeasti kuin tähänkin asti. Joka tapauksessa nyt paketti on vihdoin mulla ja pääsen esittelemään sen sisällön myös teille!

Boksista löytyi tällä kertaa meikkisieniä, silmänympärysvoide, huulinaamio, kasvopaletti sekä huultenrajauskynä. Tähän boksiin en tällä kertaa valinnut lainkaan itse tuotetta, sillä kumpikaan valittavissa olevista tuotteista (luomiväripaletti tai silmänympärysvoide) ei juuri houkutellut. Mulle oli siis ihan yhdentekevää kumpi tuote boksiini tulee, ja sainkin näistä kahdesta siis silmänympärysvoiteen. Sisältö ei tällä kertaa ihan kolahtanut muhun, vaikka suurin osa näistä jääkin omaan käyttöön. Boxycharmin hinta nousi nyt tammikuusta lähtien ja Base Box maksaa nykyään siis $28,00 kuukaudessa. Toivottavasti tämä hinnannousu näkyy jollain tavalla myös boksien sisällöissä, sillä esimerkiksi tällainen sisältö jättäisi mut kyllä tulevaisuudessa aika kylmäksi.. Seuraavaksi esittelyt taas jokaisesta tuotteesta:

Algenist Triple Algae Eye Renewal Cream on silmänympärysvoide, jonka pitäisi jo kymmenen päivän käytön jälkeen vähentää sy-alueen tummuutta ja turvotusta sekä häivyttää juonteita ja ryppyjä. Nämä tuotekuvaukset antavat totta kai aina hyvinkin mairittelevan kuvan tuotteesta, ja toki niihin kannattaa aina suhtautua pienoisella varauksella. Periaatteessahan suurin osa sy-voiteista lupaa ihan samaa, mutta itselleni on tärkeintä se, että ne kosteuttavat ihoa eivätkä aiheuta ihoärsytystä tai esimerkiksi silmien vuotamista. Multa löytyy ihan liikaa avaamattomia sy-voiteita, joten tämä päätynee jonon jatkoksi. Ehkä joku päivä saan tämänkin korkattua testiin!
Hinta: noin $68,00/15 ml.

Kauneusboksien paletit ovat aina kiinnostavia, mutta tällä kertaa mentiin sävymaailman suhteen vähän metsään. Tämä Seraphine Botanicalsin Happy Hibiscus Luminizer & Blush Palette on neljän sävyn kasvopaletti, mutta valitettavasti vain yksi sävy olisi todennäköisesti hyvä omalle kalpealle iholleni. Muut kolme ovat kovin tummanpuhuvia enkä näe itseäni käyttämässä niitä, joten koko paletti lähtee suosiolla eteenpäin. Periaatteessa näitä voisi varmasti käyttää luomiväreinä, mutta kasvomeikkipaletiksi tästä ei siis itselläni tosiaan ole. Seraphine Botanicalsin meikit eivät muutenkaan ole vuosien saatossa oikein vakuuttaneet, joten en tiedä jäänkö mistään paitsi, vaikken palettia itse aiokaan kokeilla. Näillä tuotteilla on laatuunsa nähden mun mielestäni ihan älytön hintalappu, mutta voi toki olla, että mun kohdalleni on sattunut vain niitä vähän huonompia tuotteita.
Hinta: noin $48,00.

Meikkilinjalla jatketaan, sillä boksista paljastui myös Mellow Cosmeticsin Gel Lip Liner sävyssä Rose. Sävy on lämmin ja tumma, vähän persikkainen nude, jollaiselle varmasti löytyy multa käyttöä, kunhan huulimeikkejä pääsee taas jossain vaiheessa käyttämään normaalisti. Mellow Cosmeticsin tuotteista olen pitänyt aiemmin todella paljon, joten senkin takia olin ihan mielissäni tästä huultenrajauskynästä, vaikka normaalisti miellänkin ne hieman tylsähköiksi tuotteiksi. Karsin huultenrajauskyniäni jokin aika sitten aika rankalla kädellä, joten uusille on senkin puoleen kyllä käyttöä.
Hinta: noin $15,00.

Meikkisieniä tarvitaan aina, mutten voi silti sanoa hihkuneeni riemusta nähtyäni boksissa tämän Araceli Beautyn Bella Sponge Duon. Pakkaus sisältää siis kaksi kappaletta meikkisieniä, ja toivoin salaa, ettei tätä pakkausta omasta boksistani löytyisi. Löytyipä kuitenkin, joten nyt ei voi kuin yrittää iloita tästä kaksikosta! Käytän itse meikkisientä aina meikatessa vähintään peiteaineen kanssa ja jotkin meikkivoiteet tulee myös levitettyä nimenomaan sienellä. Kyllä näille siis käyttöä löytyy, mutta jos sanoin pitäväni huultenrajauskyniä tylsinä tuotteina bokseissa, vielä tylsempinä pidän näitä meikkisieniä. No eipähän tarvitse itse olla ihan heti ostamassa uusia!
Hinta: noin $24,00.

Viimeisenä vielä Whish Beautyn Vanilla Bean Lip Mask, joka on huulille yöksi lisättävä naamio/voide, jonka tulisi tehokosteuttaa, pehmentää ja silottaa huulia. Vaniljaiset tuotteet ilahduttavat aina ja tämä on päätynyt mulla itse asiassa jo käyttöönkin! Mä olen vannoutunut Bepanthenin käyttäjä nimenomaan iltaisin, mutta tällä naamiolla se tulee varmasti korvattua aina ajoittain. Voide jättää huulet pehmeiksi ja miellyttävän tuntuisiksi, eikä tuoksukaan ole tosiaan hassumpi. Koostumukseltaan tämä on kiinteää, mutta huulille levitettäessä voide sulaa öljyksi, joka säilyy yllättävän hyvin huulilla läpi yön pitäen ne kosteutettuna. Kiva tuote, joka nousi ehkä vähän yllättäenkin koko boksin mieluisimmaksi.
Hinta: noin $32,00/28 g.

Joulukuun Boxycharm ei valitettavasti päätynyt parhaimpien boksien joukkoon, mutta ei tämä nyt täysin onnetonkaan ollut. Seraphine Botanicalsin kasvopaletti oli ainut, joka todella tuotti pienoisen pettymyksen sävyjensä vuoksi, mutta muuten tuotteet jäävät omaan käyttöön. Boksin sisällön kokonaisarvo oli noin $187,00. Jään innolla odottamaan mitä tammikuun boksi pitää sisällään!

Mitä mieltä olette tästä sisällöstä? :)

8 kommenttia:

 1. Siis sulla oli ihana sisältö! Toivottavasti minäkin saisin joskus jonkun huulinaamion Boxycharmissa <3 en ole saanut yhtään ja ne ovat aina olleet kiinnostavan kuuloisia. Meikkisienet kiinnostaa aina, sy-voide oli oma valinta, huulikynää saattaisin käyttää. Paletit kiinnostaa aina mutta tässä oli vähän omituiset sävyt kasvopaletiksi. Toivon kyllä että hinnankorotus alkaa näkymään parantuneena sisältönä, mutta itse olen sitä mieltä että parannusta on tullut niihin mun ekoihin bokseihin.

  Mullahan ne paketit aina jumittaa tullissa, 1-4 päivään...vaikka tullaan aina samantien kun saapuu maahan :/ ja sitten kun paketti matkaa muutenkin Itä-suomeen pikkusen hitaammin kun sinne etelään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas olisin pitänyt ehkä enemmän siitä sun saamasta boksista :D Huulinaamiot on ihan kivoja, mutta toisaalta pärjään kyllä ilmankin, joten toivon itse ettei noita jatkossa kovin usein omalle kohdalle sattuisi :) Kasvopaletin sävyt on tosiaan vähän oudohkot :/

   Sulla oli kyllä ne ensimmäiset boksit jokseenkin mielenkiintoisia, mutta hyvä että oot tykännyt enemmän nyt näistä uudemmista<3 Jossain kohtaa Boxylla laskikin taso ihan hirveesti. Mä toivoisin itse ehkä brändivalikoimaan hieman uudistusta, kun tuntuu että ne kaikki mielenkiintoisimmat menee sitten vaan sinne Premium ja/tai Luxe Boxeihin :D

   Nojoo asuinpaikka varmasti vaikuttaa vielä melkoisesti siihen, kuinka nopeasti paketit Postilla liikkuu!

   Poista
 2. Oisinpa saanut tuon huulinaamion <3 Hieman ehkä viileäksi olisi jättänyt tämä boksi. Mä sain meikkisieniä just muutama kuukausi sitten enkä ole niitäkään ottanut käyttöön, ja nyt taas.
  Kasvopaletti olisi ollut kiva vähän toisenlaisilla sävyillä, tuo yhdistelmä on hieman kummallinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle ei onneksi ole meikkisieniä tainnut ihan vähään aikaan tulla, joten sen puoleen toi kaksikko kyllä kelpaa, vaikken edelleenkään jaksa noista innostua :) Tossa paletissa ei tosiaan oo parhaat sävyt näin vaaleelle iholle, mutta varmasti tummemmalla iholla saattais toimia!

   Poista
 3. Vaikuttaa oikein kivalta boksilta! Vaikka toki harmi ettei valittavat tuotteet niin sinua miellyttäneet. Kyllä noi meikkisienet aina menee vaikka ois vähän B-laatusia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tässä oli kivoja tuotteita, mutta ei valitettavasti ihan mun makuun nyt kokonaisuutena :) Meikkisienet tosiaan menee aina, niille löytyy kyllä käyttöä!

   Poista
 4. Huomaan, että sie saat noita sy-voiteita ja miulle tulee sitten bokseista niitä huulinaamioita samalla tavalla :'D
  Siun boksiversioista olisin varmaan jättänyt itselleni nuo meikkisienet ja sy-voiteen, muille ei olisi ollut käyttöä. Huulinaamiolle muuten kyllä, mutta niitä on tullut muutenkin jo runsaasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha eikä, en edes muista koska mulle olisi edellisen kerran tullut joku huulinaamio :D Sy-voiteita tosiaan tuleekin sitten ovista ja ikkunoista.. Mua harmittaa ton paletin sävyt, kun ne ei tosiaan omalle iholle oo parhaat mahdolliset. Paletit kun yleensä on niitä boksin kiinnostavimpia tuotteita!

   Poista

Kiitos kommentista!