sunnuntai 19. joulukuuta 2021

Testissä BBIA:n supersuositut silmämeikkituotteet

Moikka! Tänään esittelyyn pääsee kaksi korealaisen kosmetiikan meikkituotetta, jotka tilasin itselleni Black Fridayna Oletkaunis.fi verkkokaupasta. Kyseessä on supersuosittu BBIA, joka on aiemmin tullut itselleni tutuksi loistavien huulimeikkien osalta. BBIA Never Die Mascara sekä Never Die Brush Eyeliner ovat viime kuukausina saavuttaneet suurta suosiota varsinkin Instagramin puolella, ja useat eri vaikuttajat ovat hehkuttaneet näitä - erityisesti ripsiväriä. Nyt kun mulla on muutenkin käynnissä uuden luottoeyelinerin etsintä, otin tilaisuudesta kopin ja tilasin itselleni tämän kaksikon toivoen, että nämä olisivat juuri niin hyviä mitä arvosteluista on saanut ymmärtää! Muutenkin mulla on yleensä todella vahva luotto korealaisen kosmetiikan tuotteisiin, vaikka meikit toki ovatkin jääneet itselläni vähemmälle testailulle. Miten kävi, lunastivatko tuotteet lupauksensa?

BBIA Never Die Mascara on vedenkestävä ripsiväri, joka lupaa erotella ripset ja tehdä niistä näyttävät ilman paakkuja. Ripsivärin harja on kapea, pieni ja hieman muotoiltu, joten sen kanssa tulisi päästä helposti lisäämään väriä kaikkein lyhyimpiinkin ripsiin. Pidän itse yleensä hieman kookkaammista ripsiharjoista, mutta viime aikoina olen oppinut pitämään myös näistä pienemmistä, joten harjasosaa en nähnyt itse lainkaan ongelmaisena sen koonsa vuoksi. Harja kuitenkin taipui ja jousti aika paljon eikä ollut niin jämäkkä kuin olisin toivonut, jotta ripsivärin levitys olisi ollut helpompaa. 

Ensimmäinen käyttökerta tämän kanssa sai mut lähes tuskastumaan. Ripsiväri ei tuntunut tarttuvan ripsiini lainkaan, vaikka sitä kuinka koitin ripsiini sutia ja tässä vaiheessa olisin heivannut jo suurimman osan ripsiväreistä menemään. Päätin kuitenkin sitkeästi jatkaa yritystä ja annoin ensimmäisen hyvin, hyvin valjun kerroksen ripsiväriä kuivahtaa ennen kuin aloin lisätä toista kerrosta. Ensimmäisellä kerroksella ripset olivat saaneet hitusen mustaa väriä, mutta mistään näyttävyydestä ei kyllä voinut edes puhua samassa lauseessa. Toisella kerroksella ripset alkoivat jo muistuttaa etäisesti sitä, mistä itse pidänkin ja sain ripsiin myös sitä toivomaani volyymia ja näyttävyyttä. Ripsiprimereista ei tämän kanssa pahemmin ole ollut apua, sillä ne eivät ole auttaneet tai helpottaneet tilannetta laikaan. Päinvastoin, olen kokenut ripsiprimerin vain huonoksi, sillä se vetää ripsien taivutukset suoriksi, vaikka tämä vedenkestävä ripsiväri muuten saisi ne pysymään täydellisesti. Ensimmäinen kokeilu oli ehdottomasti se kaikkein tuskastuttavin ja sen jälkeen ripsiväri on toiminut astetta paremmin, mutta hidasta se edelleen valitettavasti on.

Tässä kaksi havainnollistavaa kuvaa ripsiväristä. Vasemmanpuoleisessa kuvassa on yksi kerros ripsiväriä, oikeanpuoleisessa kaksi kerrosta. Eroa löytyy jonkin verran, mutta jo ensimmäistä kerrosta varten sain sutia väriä ripsiini melkoisen kauan, ja siis ihan selkeästi pitempään kuin monilla muilla ripsiväreillä. Lopputulos on kuitenkin kahdella kerroksella ihan kaunis ja olen ripsiväriä käyttänyt urhoollisesti, vaikkei tämä tosiaan missään tapauksessa ole se nopein tai vaivattomin ripsiväri itselleni. Parasta tässä on se, että ripsiväri on tosiaan vedenkestävä ja pitää taivutukset koko päivän. Suurin osa käyttämistäni ripsiväreistä ei ole vedenkestäviä, eivätkä ne myöskään pidä taivutuksia, joten tämä oli sen suhteen hyvinkin positiivinen yllätys. Mutta pakko myöntää, että jos tämä ei saisi taivutuksia pysymään, en todennäköisesti haluaisi tätä käyttää. Ripsiväri tuotti itselleni pettymyksen eikä vastaa sitä mielikuvaa, joka mulla itselläni on loistavasta ripsiväristä, sillä olen tottunut saamaan ripsistäni jo yhdellä kerroksella omaan makuuni riittävän näyttävät. Ei tämä huono ole, mutta ei myöskään niin hyvä, että lähtisin tätä sen enempää hehkuttamaan. 
Hinta: noin 14,00 €.

BBIA Never Die Brush Eyelinerin ostin itselleni sävyssä Matte Black. Myynnissä on myös ruskea versio, mutta itse käytän aina nimenomaan mustaa eyelineria. Kyseessä on tussipäinen eyeliner, joka lupaa tarkan ja tasaisen rajausjäljen vain yhdellä vedolla. Tussilinereissa mua huolettaa aina eniten niiden mahdollinen nopea kuivuminen, mutta viime aikoina olen törmännyt onneksi moniin tuotteisiin, jotka eivät ole kuivahtaneet heti parin ensimmäisen viikon käytön jälkeen - toivottavasti tämäkään siis ei tee niin! Tussilinerit ovat melkeinpä niitä kaikkein helpompikäyttöisiä rajausten tekoon ja olen monesti suositellutkin aloitteleville eyelinerin käyttäjille nimenomaan tussiversioita.

Tämä BBIA:n eyeliner lupasi tarkan rajausjäljen vain yhdellä vedolla, mutta valitettavasti siinä tämä ei missään tapauksessa onnistunut. Rajausjälki ei ollut mustaa vaan läpikuultavan harmahtavaa, joten tätä sai sutia useammankin vedon, jotta jäljestä tuli intensiivisen musta. Se oli ehdottomasti itselleni todella suuri miinus, sillä olen tottunut saamaan rajausjäljestäni heti täysin mustan ilman mitään vippaskonsteja. Kieltämättä alkoi heti vähän pelottaa, että kauankohan tämä pysyy hyvänä, jos jo ensimmäisillä käyttökerroilla rajausjälki on niinkin heikkoa, mutta toivotaan parasta! Siitä olen kuitenkin iloinen, että tätä eyelineria on ollut helppo käsitellä ja kärki on mukavan jämäkkä, jotta tämän kanssa saa sen rajauksen piirrettyä juuri sinne minne haluaakin. Joissain eyelinereissa kärki on turhan löysä ja lipsuu herkästi, mutta tämän kanssa sitä ongelmaa ei ollut lainkaan. Se ei kuitenkaan valitettavasti riitä korvaamaan sitä, että rajausvedot saa yleensä aina tehdä useampaan kertaan, jotta jälki on oikeasti mustaa. Käytän tämän kyllä loppuun, mutta ei tästä valitettavasti tullut sitä kaipaamaani uutta luottoeyelineria.
Hinta: noin 13,00 €.

Valitettavasti BBIA ja korealainen kosmetiikka tuottivat tällä kertaa pienoisen pettymyksen itselleni. Olin ehkä kuullut liikaa ylistäviä kommentteja ja sen takia oletin näiden olevan suorastaan täydellisiä, joten tipuin aika kovaa ja korkealta, kun pääsin näitä lopulta kokeilemaan. Ripsivärienkin suhteen täytyy toki muistaa se, että se mikä toimii yhdellä ei välttämättä toimi toisella, joten aivan varmasti jotkut saavat tuon ripsivärin kanssa itselleen mitä upeimmat ripset paljon helpommalla kuin itse saan! Huonoksi en ripsiväriä edelleenkään sano, mutta omiin tarpeisiini ja tottumuksiini se ei tosiaan ollut ihan paras mahdollinen.

Oletteko te kokeilleet näitä tai jotain muita BBIA:n meikkejä? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!