tiistai 14. joulukuuta 2021

Paesen ihanat huulipunat + alekoodi

*Saatu ilmaistuote

Blogini nimi viittaa tietynlaiseen huulipunarakkauteen, joten tänään myös puhutaan pitkästä aikaa huulipunista! Sain vähän aikaa sitten maahantuojalta testiin paketillisen Paesen ihania huulimeikkejä ja tänään käydään läpi niitä hieman tarkemmin. Paese on tullut itselleni tutuksi jo vuosia sitten, sillä olen aiemminkin saanut Paesen tuotteita blogin kautta testiin ja brändiä on tullut myös erilaisista kauneusbokseista. Tuotteissa on mielestäni hyvä hinta-laatusuhde ja Paeseahan myydään nykyään Suomessa suurimmissa Prismoissa sekä uudessa suomalaisessa SKÖN Beauty verkkokaupassa, johon sain teille myös alekoodin. SKÖN Beautyn valikoimiin kuuluu myös mm. Ziaja, joka on ehdottomasti yksi suosikkibrändeistäni, mitä tulee edullisempaan kosmetiikkaan.

Koodilla LIPSTICKLOVE20 saatte -20% alennuksen SKÖN Beautyn koko valikoimasta. Koodi on voimassa vuoden 2021 loppuun asti.

En varmasti ole ainut, jonka meikkailuihin korona on vaikuttanut tavalla tai toisella. Itselläni se on näkynyt nimenomaan vähentyneenä huulipunan käyttönä, sillä kasvomaskin alle olen kokenut huulipunan melko turhaksi, ja töissähän sitä on pidettävä meillä taas koko ajan. Vapaa-ajalla huulipunia tulee kuitenkin käytettyä jonkin verran ja nyt olen ollut siinä tilanteessa, että mun on ollut pakko karsia pois kaikkein vanhimpia huulimeikkejäni sekä niitä, jotka eivät muuten vain enää jaksa kiinnostaa. Uudet huulipunat olivat senkin puoleen siis erittäin tervetulleita, ja sainkin testiin kolme kappaletta Paesen Argan Lipstickejä* sekä neljä kappaletta Nanorevit Creamy & Satin Lipstickejä*, joista kerron teille tässä postauksessa tarkemmin.

Paese Argan Lipstickit* ovat nimensä mukaisestikin arganöljyä sekä kandelillavahaa ja useita eri vitamiineja sisältäviä huulipunia. Antioksidanttipitoinen arganöljyhän tunnetaan sen kosteuttavista vaikutuksista, joten näidenkin huulipunien tulisi kosteuttaa huulia samalla, kun punien voimakkaat väripigmentit huolehtivat intensiivisestä sävystä huulilla. Huulipunien pakkaukset ovat laadukkaan tuntuisia ja korkki napsahtaa paikoilleen tiukasti magneettien kanssa. Argan Lipstickejä on myynnissä kymmenissä eri sävyissä, joten näiden joukosta jokainen löytää varmasti itselleen mieluisan sävyn!
Punan suositushinta: 16,50 €.

En ole missään tapauksessa huulipunieni suhteen nirso tai suosi jotain tiettyä tyyppiä ylitse muiden. Välillä valitsen superpysyvän mattapunan, välillä huulilla miellyttävämmän tuntuisen cream-punan. Nämä Paesen Argan Lipstickit ovat ennen kaikkea hyvin miellyttävän tuntuisia huulilla. Ne levittyvät helposti ja kauniisti jo parilla vedolla ja jättävät huulille samettisen pinnan. Huulituntuma ei ole mikään superliukas kuten kaikkein kermaisimmilla punilla, mutta näen sen itse vain positiivisena asiana, sillä näiden kanssa ei ole välttämätöntä rajata huulia eikä puna lähde turhan helposti liukumaan huulten rajojen yli. Syömistä nämä eivät kestä, mutta sitä en olettanutkaan, enkä pidä sitä itse minään "hyvän huulipunan mittarina". Itse arvostan enemmän sitä, että huulituntuma on miellyttävä, puna levittyy huulille kauniisti eikä kuivata huulia.

Tässä vielä käden iholle tehdyt swatchit kaikista kolmesta sävystä. Kaikki saamani kolme sävyä ovat mukavan maanläheisiä ja sopivat loistavasti niin arki- kuin juhlakäyttöönkin. Sävyvalikoima näillä Argan Lipstickeillä on tosiaan ihan valtavan suuri, ja nämä aion pitää myös itse mielessä, kun jatkossa lähden enemmänkin uusimaan huulipunakokoelmaani! En ole varma olenko koskaan aiemmin testannut Paeselta juuri huulipunia, mutta mikäli olen, eivät ne ole aiemmin vakuuttaneet yhtä hyvin kuin nyt tämä kolmikko. Harmillisesti näiden käyttö on toistaiseksi jäänyt vielä melko vähälle, mutta eiköhän tässä päästä kohta valoisampaan suuntaan myös huulipunien käytön kanssa.

Paese Nanorevit Creamy & Satin Lipstickit* puolestaan hyödyntävät uutta patentoitua teknologiaa, ja Nanorevit-sarjan tuotteissa hyödynnetään mehutuontannosta ylijäänyttä mustaherukkaa! Mustaherukka on varsinainen superfood, joka auttaa mm. kosteuttamaan, vahvistamaan, suojaamaan sekä rauhoittamaan ihoa - tai näiden neljän tuotteen kohdalla huulia. Sain testiin sekä Creamy-linjan ihanan marjaisan punaisen huulipunan että kolme Satin-linjan punaa. Näiden lisäksi Nanorevit-tuotesarjaan kuuluu huulimeikkien osalta myös huultenpohjustustuote, huulikiiltoja sekä sheer-huulipunia.
Punan suositushinta: 16,50 €.

Nanorevit Lipstickit on pakattu kauniisiin laventelinvärisiin ja ohuisiin puikkoihin, jotka hivelevät ainakin omia silmiäni. Vasemmalta puolelta löytyvä Creamy Lipstick sävyssä Rose on koostumukseltaan puolimattainen, mutta huulilla se ei tunnu lainkaan kuivan kiristävältä vaan ennen kaikkea miellyttävältä. Mattaisuus antaa kuitenkin hyvää pysyvyyttä punalle, ja tämä onkin näistä neljästä ehdottomasti runsaspigmenttisin. Vierestä löytyvät kolme Satin Lipstickiä sävyissä Sugar, Soft Peach ja Peach Kiss. Nämä ovat pigmentiltään vähän maltillisempia, mikä voi toki johtua myös siitä, että kaikki sävyt ovat vaaleita. Kaikissa kolmessa sävyssä on mukana pieniä shimmerhippuja, mitkä luovat huulille kauniin helmiäisen hohteen. 

Tässä swatchit iholla myös Nanorevit Lipstickeistä. Kuten kuvasta näkee, punainen Creamy Lipstick on voimakaspigmenttinen ja kolme muuta sitten vähän hennompia ja täydellisesti arkimeikkiin sopivia. Ne ovat juuri sellaisia helppoja huulipunia, joita voi sipaista huulille lisää kiireenkin keskellä ilman peiliä! Näistä toistaiseksi eniten käytössä on ollut molemmat keskeltä löytyvät persikkaiset sävyt, mutta kunhan vuodenvaihteen jälkeen saan pannuprojektini päätökseen, saan taas myös huulilleni laajemmin erisävyisiä huulipunia ja myös nuo kaksi muuta, jotka toimivat varmasti loistavasti niin kevät- kuin kesämeikeissäkin.

Muistakaahan hyödyntää SKÖN Beauty verkkokaupassa alekoodi LIPSTICKLOVE20, jolla saatte tosiaan -20% alennuksen kaikista verkkokaupan tuotteista. Pysykää myös kuulolla, voi olla että näitä huulipunia on piakkoin tulossa myös arvottavaksi Instagramin puolelle!

Onko Paese tuttu? Entä onko korona-aika vaikuttanut teillä jollain tavalla huulimeikkien käyttöön? :)

2 kommenttia:

  1. Voi on tuttu ja tykkään Paesesta kovasti! Etenkin huulikiillot on ihan huippuja ja tuota Satin-sarjan huulipunaa olen käyttänyt, se on ihanan kosteuttava <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paesen meikit on kyllä hyviä, kiva että säkin oot niistä tykännyt<3 :)

      Poista

Kiitos kommentista!