keskiviikko 22. joulukuuta 2021

Ipsy Glam Bag Plus | Joulukuu 2021

Vuoden viimeinen eli joulukuun Ipsy Glam Bag Plus pääsee tänään esittelyyn! Joulukuun kauneusboksit ovat aina sellaisia, joilta odottaa jotain pientä extraa ja vielä enemmän kuin vuoden muilta bokseilta. Valitettavasti näiden odotusten takia monet boksit ovat aikoinaan tuottaneet itselleni pienoisen pettymyksen, mutta Ipsyn kohdalla taso on onneksi ollut viime kuukausina tasaisen hyvä ja muutenkin mielestäni eri luokkaa monien muiden yllätysboksien kanssa. Mitä joulukuun Ipsy Plussasta siis paljastui?

Ipsy valitsee bokseihin aina kaksi tuotetta ja loput kolme tuotetta saa itse valita muutamien tuotteiden joukosta. Joulukuussa Ipsyltä oltiin valittu mulle kahden poskipunan paletti sekä silmänympärysvoide. Itse valitsin boksiini vielä meikkisiveltimiä, luomiväripaletin sekä kasvonaamion. Ei ollenkaan hullumpi kokonaisuus! Noiden silmänympärysvoiteiden määrää alan tosin taas pohtia, sillä juurihan mä sain marraskuun boksistakin itselleni sy-voiteen ja sekin oli samalla tavalla jo valittu boksiin mulle valmiiksi. Hassua, että kahtena peräkkäisenä kuukautena yhdelle tilaajalle laitetaan käytännössä kaksi täysin samanlaista tuotetta, mutta toisaalta onneksi tämänkertainen Elemis kiinnostaa ihan jo brändin takia. Seuraavaksi tarkemmat katsaukset jokaiseen tuotteeseen:

Aloitetaan tällä äsken puhutulla Elemis Peptide4 Eye Recovery Creamilla, joka oli Ipsyn puolesta siis toinen valinta boksiini. Tämä on peptidejä, kookosöljyä sekä muita kasviuutteita sisältävä silmänympärysvoide, jonka tulisi mm. kirkastaa ja kiinteyttää silmänympärysten ihoa. Elemiksen tuotteet ovat pääasiassa olleet mulle hyvin mieluisia, joten se oli ehkä se, mikä tällä kertaa pelasti tämän tuotteen omissa silmissäni. Mulla alkaa muuten nimittäin olla aika pahastikin ylitarjontaa sy-voiteiden suhteen ja täytyykin pikimmiten katsoa mitkä kaikki varastoissa olevat haluan oikeasti käyttää itse ja mitkä annan suosiolla eteenpäin. Tämä jää kuitenkin ehdottomasti omaan käyttöön!
Hinta: noin $49,00/15 ml.

Complex Culturen Good Glow Blush Duo oli niin ikään valittu mulle boksiin valmiiksi, ja tästä olin jo kuvien perusteella todella innoissani! Kyseessä on kahden poskipunan paletti, joka sisältää sävyt So Chill ja Glow Rush. Toinen sävyistä on viileän vaaleanpunainen ja toinen lämpimämpi persikka. Persikkaiset poskipunat ovat mulla pääasiassa käytössä syksyisin ja vaaleanpunaiset taas keväämmällä, joten tässä on senkin suhteen todella kivat sävyt. Rakastan poskipunia enkä voisi olla iloisempi tästä duosta. Complex Culture on vakuuttanut mut sekä meikkien että meikkisiveltimien osalta ja näitä on ollut ihana saada Ipsyistä tasaisin väliajoin. Poskipunapaletin pakkaus on jämäkkä, kaunis ja se edustaa hyvin samaa tuttua linjaa muiden brändin tuotteiden kanssa. Tykkään!
Hinta: noin $30,00.

Valitsin itse boksiin Belle en Argentin Bronze & Buff Brush Duon. Tämä kaksikko oli valittavissa olevista tuotteista ehdottomasti itselleni mielenkiintoisin, vaikka uusille kasvomeikkisiveltimille ei mulla varsinaisesti olekaan käyttöä. Siveltimet ovat hyvin kauniita ja niiden karva on mielettömän pehmeää! Suurempi sivellin on tarkoitettu esimerkiksi aurinkopuuterin levitykseen ja pienemmällä saa kasvoille näppärästi esimerkiksi highlighteria, sillä se soveltuu pienen koonsa vuoksi hyvin yksityiskohtaisempaan työskentelyyn. Mä kävin pari kuukautta sitten läpi kaikki meikkisiveltimeni ja laitoin pois/eteenpäin aika paljonkin niitä. Nyt uusiakin siveltimiä mahtuu taas kippoihin, joissa siveltimiä säilytän! Melkoinen hintalappu on tosin lätkäisty kahdelle siveltimelle, mutta pääasia että nämä vaikuttavat hyviltä.
Hinta: noin $62,00.

Luomiväripaletit ovat aina varmoja valintoja kauneusbokseissa, joten tälläkin kertaan nappasin itse boksiini mukaan Shaina B Miamim Miami Nights Pressed Pigment Paletten. Matta- ja shimmersävyjä sisältävä paletti on sävymaailmaltaan mitä upein ja tästä olin todella, todella innoissani tuotevalintoja tehdessäni! Multa löytyy entuudestaan jo yksi Shaina B Miamin paletti, jonka laatuun olen ollut erittäin tytyyväinen. Tämä Miami Nights -paletti on sävyjen puolesta vielä paljon mieluisampi itselleni, ja uskon että tälle tulee löytymään paljon käyttöä. Ylärivin glitterhopea olisi mitä upein sävy uudenvuoden meikkeihin!
Hinta: noin $20,00.

ACEOLOGY Brightening Treatment Mask oli viimeinen valintani boksiin. Kyseessä on mm. niasiiniamidia ja salisyylihappoa sisältävä kasvonaamio, jonka tulisi ennen kaikkea kirkastaa ihoa tehokkaasti. Jossain vaiheessa uusia kasvonaamioita tupsahteli vähän sieltä sun täältä, mutta nyt niiden määrä on selkeästi vähentynyt, joten olin tästä valinnasta erittäin innoissani. Kyseessä on peel-off naamio, jonka vaikutusaika on jopa 30 minuuttia, mikä on ehkä vähän turhan paljon omaan makuuni. Mikäli naamio kuitenkin todella auttaa kirkastamaan ihoa, en koe noin pitkää vaikutusaikaa mahdottomana, sillä yleensä käytän kasvonaamioita muutenkin nimenomaan kiireettöminä hetkinä. Tämä brändi oli itselleni uusi tuttavuus, mikä ei sinänsä ole Ipsyn kohdalla uusi asia, sillä näistä bokseista löytyy lähes joka kerta itselleni täysin uusia brändejä.
Hinta: noin $69,00/65 ml.

Joulukuun boksi oli itselleni todella mieluinen! Tämän arvoksi tuli noin $230,00 eli taas kerran ihan mielettömän paljon. En ole vieläkään päättänyt kumman boksin laitan ensi vuonna tauolle, Ipsyn vai Boxyn, joten tammikuu ainakin mennään vielä molempia bokseja tilaillen. Katsotaan kauanko jahkailen päätökseni kanssa tai teenkö sitä lopulta ollenkaan. Ipsyt ovat tasaisen hyviä koko ajan, mutta Boxyistä löytyy toisinaan ihan mielettömiä tuotteita, enkä oikein malttaisi siitäkään siis luopua. No katsotaan mitä joulukuun Boxycharm sisältää ja mietitään asiaa sitten taas uudemman kerran!

Olisiko boksin sisältö ilahduttanut teitä? :)

13 kommenttia:

 1. Aivan ihana tuo poskipuna duo!! Elemiksen SY-voidetta myös mieluusti käyttäisin! Siveltimet näyttävät myös todella kauniilta ja tulisi varmasti itselläni myöhemmin käyttöön kun jotkut toiset kulahtaisi. Tuo paletti Shaina B:ltä on myös ihana! Tykkään kyllä näistä ja laatuun myös tyytyväinen. Mun mielestä tää boksi oli 6/5 eli täysin nappiin! Ipsyjen laatu on selkeästi paras kaikista kauneusbokseista ja valitsemalla tuotteet itse niistä saa niin hienoja!

  Olisi kiva kuulla vähän joskus minkä hintaisia sulle boksit on nykyään kun Ipsyn hinta on korotettu + alv ja käsittelymaksut Suomessa päälle? Vaikka jossain tulevassa postauksessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää sisältö oli kyllä loistava<3 Kuten viime kuukausina muidenkin Ipsyjen sisällöt :) Ihanaa kun tän tasoon on voinut luottaa nyt jo pitemmän aikaa, varsinkin kun tää tosiaan maksaa nykyään sen muutaman dollarin enemmän kuin aiemmin. Pelkään meinaan oikeesti, ettei Boxycharmin tasossa tapahdu mitään muutosta, vaikka hinta nouseekin..

   Mä voin laskea tarkempia hintoja tarvittaessa seuraavaan postaukseen, kun nyt kaivoin vaan "suuntaa-antavia" lukuja tän boksin osalta, mutta sellanen about 60 euroa menee nykyään yhteen boksiin. Toki riippuen myös siitä, paljonko boksit painaa, mutta Ipsyjen toimituskulut on yleensä olleet maltillisemmat :)

   Poista
 2. Minua kiinnostaisi kanssa Ipsyn lopullinen hinta :) todella hyvä sisältö, ihan rupee mieli tekemään tilata tätä :D eniten olisin tohkeissani kasvopaletista, todella hyvät sävyt, viileä talveen ja lämmin kesään! Luomiväripaletti kanssa nätti ja siveltimien karva näyttää erikoiselta, kauniilta :) kaikenkaikkiaan hyvä sisältö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katrille tohon kirjoittelinkin, että about 60 euroa menee Ipsyyn nykyään yhteensä kaikkine kuluineen. Toki säkin tiedät, että toimituskulut saattaa vaihdella aika paljonkin (ja muutenkin riippuu siitä minkä toimitustavan valitsee), mutta Ipsyissä ei oo tainnut koskaan mulla nousta ne kulut samalle tasolle, mitä Boxyjen kanssa nyt monella on syksyn aikana olleet, kun paketit on olleet tosi painavia!

   Tän sisältö oli kyllä heittämällä yksi vuoden parhaista<3

   Poista
 3. Muakin kiinnostaisi näiden Amerikan boxien lopulliset hinnat ,mutta kauhean nihkeästi niitä ikinä on kerrottu.Niin kuin ennen näitä extrakulujakaan,tuntuu,että ei vaan kerrota,vaikka totta hitossa se asia kiinnostaisi ihmisiä,jotka boxeja harkitsevat ja haaveilevat tilaavansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen ainakin joka kerta kysyttäessä kertonut kuinka paljon boksit maksaa, mutta eipä sitä juurikaan kukaan koskaan ainakaan kommenteissa kysele. Tää postaus oli selkeesti poikkeus!

   https://www.lipsticklove.fi/2020/03/kuinka-tilata-kauneusbokseja-jenkeista.html <-- Tossa postauksessa olen lisäksi hyvinkin yksityiskohtaisesti paitsi kertonut kuinka boksi tilataan, myös mitä yhden boksin tilaaminen maksaa. Varmasti olen summia maininnut myös muissa postauksissa, mutta toi nyt on tollanen hyvä kokonaisuus liittyen Jenkkiboksien tilaamiseen ylipäätään :) Tolloin hinta on näköjään pyörinyt noin 50 euron kieppeillä, mutta nyt kun sekä boksin hinta että toimituksien hinnat on nousseet, on hinta noin 60 euroa/boksi. Halvemmallakin pääsee, jos valitsee kaikkein edullisimman toimitustavan, mutta eipä sekään ole muutamaa euroa edullisempi. Itse käytän toiseksi halvinta vaihtoehtoa, jolla saa boksit noin parissa viikossa Suomeen. Mutta siis, hintaan tosiaan vaikuttaa tosi paljon sekä käytetty välityspalvelu (niiden hinnoissa saattaa olla melkoisia eroja) että valittu toimitustapa. Sen takia mitään absoluuttisia hintatietoja on mahdoton antaa, mutta se ~60 euroa/boksi on aika lähellä sitä normaalia, mikä itsellä esimerkiksi just Ipsy Plussaan menee :)

   Poista
  2. Kyllä mä osaan tilata jenkkiboxeja,mulle tuli pari vuotta ipsy ja boxycharm ja allurekin tuli joskus. Tarkoitin ,että haluan absoluuttisen hintatiedon juuri kyseisestä boxista. Eli tässäkin kysymys oli,että mitä juuri tämä boxi maksoi sinulle oman välityspalvelusi kautta ,mutta vatstausta ei tarkkaa saanut.Kyllähän tuo 60 euroa riittää vastaukseksi,mutta kun olen itse niin utelias ja tarkka,niin tarkoitin,että ei kerrota tarkkaa summaa oman boxin kuluista.Kyllä tuo noin 60 euroa nyt muutenkin tiedossa oli.Mutta tietysti,jos ei itsekään tiedä tarkkaa summaa niin vaikea sitä on kellekään kertoa. Anteeksi uteliaisuuteni.

   Poista
  3. Ja vielä lisäys,että itse kun lasken aina tarkkaan ,niin nillitän tosiaan ihan parista eurostakin,jos vaikka vahingossa jää joku pieni etu käyttämättä,niin harmistun syvästi:D

   Poista
  4. En itse henkilökohtaisesti ymmärrä miksi se tarkka hintatieto on niin kiinnostava yksittäisen boksin kohdalla, jos se noin hinta on kuitenkin itselläkin tiedossa. Kun samalla myös varmasti tietää, että jokaisen boksin lopullinen hinta määräytyy monen muuttujan mukaan (paketin paino, valuuttakurssit ym.) ja tällöin omasta mielestäni se suuntaa-antava hintatieto kertoo enemmän. Tietty tähänkin vaikuttaa varmasti se, onko etukäteen mitään tietoa boksien hinnoista, kuten sulla vaikka nyt on. Yleensä näistä kysyvillä ei ole niin en ajatellut, että nyt haluttiin ihan tarkkoja eurolukuja :)

   Totta kai boksin lopullinen hinta on löydettävissä, jos sen lähden erikseen verkkopankin tilitapahtumista etsimään ja laskemaan yhteen, mutta en sellaista itse koskaan tee. En siis ole samalla tavalla kiinnostunut sentin tarkkaan laskemaan jokaisen boksin hintaa, sillä en niitä mitenkään itselleni budjetoi tms. Mutta tää on taas tätä, että kun ollaan kaikki erilaisia niin tulee näitä väärinymmärryksiä, kuten mulle nyt ton sun ensimmäisen viestin kohdalla enkä ymmärtänyt, että kaipasit juuri tämän boksin kohdalla sentin tarkkoja tietoja.

   Kirjotin tohon ylemmäs Katrille, että voin ne tarkat hintatiedot laskea seuraavan boksin kohdalla niin silloin sitten uudemman kerran :)

   Poista
  5. No ihmiset on erilaisia,sepä se.Mä mielelläni kyttäisin toistenkin ihmisten ostosten hintoja sentilleen varsinkin näissä jenkkiboxeissa. Yhä tekisi itsekin mieli tilata,mutta en taida enää kuitenkaan tilata. Niin ymmärrän kyllä,että sinua itseäsi ei se hinta ihan sentilleen kiinnosta eikä sitä kenenkään toisen takia tarvii kaivaa väkisin,jos ei itseä kiinnosta. Tavallaan niin kuin olisi kiva jos aina postauksessa olisi mitä boxi oikeasti tuli maksamaan(jos itse sen helposti tietää,mutta jos ei itseä kiinnosta niin mitäpä siihen aikaansa tuhlaamaan). Nää boxit niin houkuttaa,mutta oli niissä sellainen vähti.Lähinnä jännitti tulevatko perille lainkaan ja ennen vanhaan tietysti se jäävätkö tulliin jne. Aika kalliita nämä kyllä ovat,60 euroa on aika paljon rahaa.Ehkä joskus vielä päädyn tilaamaan ,onhan toikin nyt kiva sisältö. Sitten vaan tarvii luopua jostain toisesta menosta,jos boxin tilaa. 60 eurolla saa toisaalta aika hyvin jo sellaista kosmea mitä itse päättää ostaa. Jotkut Cult beautyn edit boxit esimerkiksi,joista sisällön tietää etukäteen.Ne on ollut aika hyviä.

   Poista
  6. Ymmärrän täysin sun pointin, toi on vaan ärsyttävää näissä Jenkkibokseissa, kun hinta koostuu niin monesta eri osasta eikä mulla itselläni todellakaan riitä motivaatio kaivella tilitapahtumista aina erikseen mitä boksi maksoi, mitä toimitus maksoi ja minkä verran alveja tuli maksettua. Se Postin käsittelymaksu nyt onneksi sentään on aina sama vakio.

   Mä oon tykännyt tästä uudesta tullaussysteemistä, vaikka se hassulta ehkä kuulostaa. Ennen tosiaan sai aina odotella jääkö paketti tulliin vai ei, ja ne liikkuivat siellä ollessaan ja sieltä vapautuessaan paljon hitaammin. Nyt on selkeää, kun tietää että jokainen paketti sinne jää, mutta tullauksen hoidettua paketti myös laitetaan todella nopeasti eteenpäin. Mulla on siis selkeesti toimitukset Suomen päässä nopeutuneet tän tullausuudistuksen myötä, eivätkä paketit makaa siellä tullissa enää päivätolkulla. Rahaahan sitä sitten menee toki joka kerta enemmän, mikä tietysti on ikävä asia, kun ei näiden tilaaminen muutenkaan ilmaista ole..

   60 eurolla saa tosiaan jo vaikka mitä ostettua itsekin, joten ymmärrän täysin sen, että monet valitsevat mieluummin ostaa sillä summalla itse jotain tiettyä kuin tilata bokseja, joiden sisällöstä ei koskaan voi olla varma. Noi sun mainitsemat Cult Beautyn boksit ei ookaan mulle tuttuja! Tosin en ole muutenkaan tainnut Cult Beautylta ostaa mitään kuin kerran :D Täytyykin tutkailla enemmän tota asiaa, kuulostaa kiinnostavalta :)

   Poista
 4. Noi Cult Beautyn edit boxit on sellaisia kausiboxeja,että niiden kanssa pitää vähän olla nopeakin,että jos hyvä boxi tulee myyntiin ,niin se on nopsaan sold out. Munkin mielestä tämä,että kaikki jäävät tulliin ,on selkeämpää ja ei tarvi sitäkään jännittää meneekö ne kulut vai eikö. Siltikin mun Amerikan boxi-aikoina meni paljon rahaa niihin ja sitten sorruin vielä tilaamaan Boxy pop upeista ja mitä lie extramyyntiä Boxycharmilta ja välityspalvelut ja muut ym niille ,huh huh. Sain ihania tuotteita,mutta rajansa kaikella,yhä niitä tässä kuluttelen ja ihania ovat:) Ehkä vielä joskus taas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sen uskon! Ei siis välttämättä ole mun juttu noi kausiboksit, kun oon tosi huono pitämään silmällä mitään uusia julkaisuja yms. joiden kanssa pitäisi olla nopea :D Boxylla on tosi tylsästi mun mielestä se, että extratuotteet tulee omassa laatikossa. Toki kätevää, jos asuisi siellä, mutta kun Suomeen se tietää aina niitä extratoimituskuluja. Oon itse tän takia tilannut vaan kerran sieltä Boxy Pop Upista. Ipsyllä ainakin joskus laitettiin onneksi samaan pakettiin kaikki extratuotteetkin, säästi vähän toimituskuluissa!

   Poista

Kiitos kommentista!