torstai 11. marraskuuta 2021

Lookfantastic Beauty Chest 2021

Tuote saatu ilmaiseksi Lookfantasticilta

Mua odotti tiistaina Postissa ihan mieletön yllätyspaketti, jonka sain Lookfantasticilta. Oletin paketin olevan marraskuun Beauty Box, mutta paketin kokokin jo kieli, että se pitää sisällään jotain aivan muuta ja olin mykistyä yllätyksestä, kun näin mitä boksista paljastui. Sieltä löytyi Lookfantastic Beauty Chest 2021, joka on siis 120 euroa maksava yllätysboksi täynnä laadukasta kosmetiikkaa! Beauty Chestin sisällön kokonaisarvo on noin £383,00 eli yli 445,00 euroa, ja paketin kolmestatoista tuotteesta jopa yksitoista on täysikokoisia. Mähän sain tämän samaisen Beauty Chestin viime vuonnakin yllättäen ja osasin siis odottaa tämänkin vuotisen sisällön olevan loistava. Paketin teema myötäilee täysin LF:n tämän vuoden joulukalenteria ja onkin mielestäni mitä oivallisin lisä kalenterille, sillä toivon ainakin, ettei näissä kahdessa ole samoja tuotteita. Kalenterin tuotteet ovat todennäköisesti muutenkin pääasiassa matkakokoisia, kun taas tässä Beauty Chestissä pääpaino on nimenomaan täysikokoisissa tuotteissa. Iso kiitos Lookfantasticille tästä yllätyksestä!

Beauty Chest on myynnissä Lookfantasticilla hintaan 120 €. Seuraavaksi käydään läpi Beauty Chestin sisältö vielä hieman tarkemmin:

Murad Clarifying Oil-Free Water Gel (47 ml) on kevyt geelimäinen kasvovoide, jonka itse asiassa sain itselleni juuri pari kuukautta sitten Ipsy Plussasta! Tämä meni meillä miehen käyttöön ja mun täytyykin tiedustella onko hän mahdollisesti innostunut käyttämään tämän toisenkin pullon tätä kasvovoidetta. Voide sisältää sekä kosteuttavaa hyaluronihappoa että epäpuhtauksia vastaan taistelevaa salisyylihappoa, joten tämä on kuin tehty nimenomaan mieheni hieman epäpuhtaalle ja herkästi rasvoittuvalle iholle. Omassa käytössäni en välttämättä tätä kuitenkaan näkisi kuin korkeintaan kesähelteillä.
Arvo: noin £28,00.

Prai 24 K Gold Wrinkle Repair Crème (30 ml) on tuotekuvauksen mukaan koostumukseltaan kevyt anti-age voide, josta löytyy mm. praiöljyä. Öljyn tulisi auttaa häivyttämään kasvojen pieniä juonteita ja ryppyjä samalla, kun voide auttaa suojaamaan ja kosteuttamaan ihoa. Mielenkiintoinen tuote! Brändi on itselleni ihan vieras, mutta ehdottomasti haluan napata tämän jossain vaiheessa testiin.
Arvo: noin £28,00.

111Skin Antioxidant Energising Essence (100 ml) on antioksidanttipitoinen hoitovesi, jonka tulisi prepata iho valmiiksi muita kosteuttavia ihonhoitotuotteita varten. Tuotekuvauksen mukaan hoitovesi auttaa kosteuttamaan ihoa samalla rauhoittaen ja raikastaen sitä. 111Skin on vilahtanut blogissani jo joitain kertoja aiemminkin ja olen aina innoissani saadessani brändin tuotteita. Kieltämättä näissä on omasta mielestäni vähän turhan kova hintalappu, enkä näkisi itseäni ostamassa näitä tuotteita itse, mutta tällaiseen Beauty Chestin tyyliseen pakettiin 111Skin sopii kyllä loistavasti! Tämä oli yksi kiinnostavimpia tuotteita tässä Beauty Chestissä.
Arvo: noin £60,00.

Kevyn Aucoin The Volume Mascara on lämpimällä vedellä poistettava ripsiväri, jonka tulisi pidentää ja tuuheuttaa ripsiä. Ripsiväri sisältää ilmeisesti tuuheutta ja pituutta ripsille antavia kuituja, ja pidän erityisen mielenkiintoisena tuota, että ripsivärin saa pois pelkän lämpimän veden kanssa. Tokihan tällaisia ripsivärejä on lukuisia muitakin, mutta itse en ole koskaan tainnut testata yhtäkään, joten mielenkiinnolla odotan miten ominaisuus käytännössä toimii. Ripsivärit ovat aina mulle vähän riskivetoja, sillä olen niiden suhteen ihan supernirso, mutta tämä täytyy totta kai testata. Toivotaan parasta!
Arvo: noin £22,00.

Eyeko Skinny Liquid Eyeliner on tussimuodossa oleva nestemäinen eyeliner, joka lupaa yhdeksän tunnin virheetöntä pysyvyyttä. Tussilinerit ovat yleensä hyviä, jos ne eivät sotkeennu silmän sisänurkasta, mutta näillä on myös tapana kuivahtaa valitettavan nopeasti. Toivottavasti tämän kanssa ei käy niin. Eyekolla on monia hyviä tuotteita, mutta ihan kaikki eivät ole mua vakuuttaneet, joten katsotaan pääseekö tämä eyeliner suosiooni. Tällä hetkellä testaan erittäin mielelläni uusia eyelinereita, sillä kestosuosikkini NYX:n Vinyl Liquid Liner on lopetettu.
Arvo: noin £16,00.

Glov Satin Sleeping Mask on varmasti monien silmissä tylsääkin tylsempi tuote, mutta itse olin tästä ihan superiloinen! Kyseessähän on siis silmille nukkumisen ajaksi laitettava unimaski, jollaista käytän itse joka yö vuodenajasta ja valon määrästä riippumatta. En osaa nukkua ilman, joten tälle löytyy todellakin käyttöä. Viime vuoden joulukalenteri sisälsi niin ikään samaisen brändin tummansinisen unimaskin, mutta valitettavasti siitä lähti ihan älyttömästi väriä (pesemisestä huolimatta), etten sitä voinut kovinkaan kauaa käyttää. Tästä vaaleasta versiosta tuskin irtoaa väriä samalla tavalla ja satiininen pinta tuntuu todella pehmeältä ihoa vasten.
Arvo: noin £13,00.

Christophe Robin Regenerating Serum (50 ml) on ennen kaikkea kuiville ja vaurioituneille hiuksille sunnattu seerumi, jonka tulisi antaa hiuksille lämpösuoja 230°C saakka. Samalla tuote myös pehmentää hiuksia, tekee niistä kiiltävät ja silottaa latvoja. Seerumi ei sisällä silikonia, mikä ei kyllä olisi itseäni myöskään haitannut, mutta tiedän monien välttelevän silikoneja hiustenhoitotuotteissa. Tämä oli koko boksin ainut hiustuote, mikä ei sinänsä mua haitannut, sillä olen aika huono käyttämään tällaisia tuotteita, kun ne omat suosikit on jo löydetty. Katsotaan testaanko tätä itse vai koitanko löytää tälle toisen omistajan.
Arvo: noin £44,00.

Eve Lom Cleansing Oil Capsules Travel Pack (14 kpl) on matkalle helposti mukaan napattava paketti öljypuhdistusainetta. Paketti sisältää 14 kapselia, joissa jokaisessa on 1,25 ml öljyputsaria, jonka tulisi ainakin tuotekuvauksen mukaan riittää hyvin kasvojen puhdistamiseen. En ole koskaan edes ajatellut, että puhdistusöljy voitaisiin pakata tällaisiin kapseleihin, mutta ovathan nämä nyt ihan älyttömän käteviä nimenomaan matkustaessa! Paketti ei vie tilaa kovinkaan paljon ja on huomattavasti kevyempi kuin kokonainen pullo öljyputsaria. Eve Lomin tuotteita on kehuttu ihan mielettömästi, joten voisi ainakin toivoa, että nämäkin toimivat odotetusti. Tuotetta on siis tarkoitus käyttää meikinpoistoon ja ihonpuhdistukseen kuin mitä tahansa muutakin puhdistusöljyä.
Arvo: noin £20,00.

Hourglass Veil Translucent Setting Powder (2 g) on väritön, ihon omaan sävyyn sulautuva irtopuuteri, jonka tulisi mm. häivyttää kasvojen pieniä juonteita sekä laajentuneita ihohuokosia. Tästä on myynnissä myös suurempi 10,5 g koko, mutta eiköhän tästä parista grammastakin riitä joksikin aikaa testattavaa. Hourglass on omissa silmissäni erittäin laadukas brändi, jonka tuotteita testaan enemmän kuin mielelläni. Translucent irtopuuterit ovat muutenkin suosiossani, joten tämä oli ehdottomasti 111Skinin hoitoveden lisäksi boksin kiinnostavin tuote!
Arvo: noin £17,00.

Mauli Grow Strong Brow Oil (10 ml) on roll-on pään omaava öljytuote kulmakarvoille. Tämä tuote oli jokseenkin ehkä omituinen, sillä mukana ei tullut minkäänlaista pakkausta, josta olisi voinut lukea lisää tietoja tuotteesta, saati sen ainesosista. En myöskään onnistunut löytämään netistä tästä oikein mitään tietoja, en edes brändin omilta sivuilta. Tuntuu vähän hassulta, sillä koko tuote jäi nyt vähän irrallisen oloiseksi. En tosin kyllä muutenkaan ole paras mahdollinen henkilö tällaisille tuotteille, sillä olen erittäin laiska käyttämään mitään ripsi-/kulmaseerumeita, joten tuskin tämäkään tulisi kovin intensiiviseen käyttöön mulla pääsemään. Joku tieto tuotteesta olisi kuitenkin ollut kiva!
Arvo: noin £35,00.

By Terry Baume de Rose Flaconnette (2,3 g) on ruusuvahaa, E-vitamiinia ja sheavoita sisältävä matkakokoinen huulivoide. Tämä samainen tuote on tullut joskus aiemmin LF:n Beauty Boxista, ja karsin tämän itse asiassa juuri vähän aikaa sitten pois kokoelmistani, sillä en ollut käyttänyt voidetta pitkään aikaan. Mitään varsinaista vikaahan tässä ei ollut, mutta ei vain tullut käytettyä, joten saa nähdä jätänkö tätä uutta tuubiakaan omaan käyttöön vai annanko eteenpäin.
Arvo: noin £14,00.

Aurelia Cell Revitalise Night Moisturiser (30 ml) on tuotekuvauksen mukaan täyteläinen yövoide, jonka tulisi kosteuttaa, rauhoittaa ja suojata ihoa. Voide sisältää mm. aloe veraa ja sheavoita sekä monia erilaisia kasviöljyjä ja -uutteita. Aurelian tuotteita on tullut kauneusbokseista aiemminkin, mutta jotenkin brändistä on jäänyt itselleni vain se kuva, etten ole ollut kovinkaan innoissani tuotteiden tuoksusta. Tätä en ole vielä avannut enkä tuoksutellut, sillä hajuaistini on edelleen puutteellinen, joten en osaa sanoa onko tämän tuoksu itselleni mieluisa vai ei. Yövoiteita mulla ei kovin paljon jemmoissa olekaan, joten koitan ehdottomasti saada tämän omaan käyttöön, mikäli tuoksu ei osoittaudu kynnyskysymykseksi.
Arvo: noin £32,00.

Elemis Pro-Collagen Eye Revive Mask (15 ml) on silmänympärysvoide, jonka tulisi häivyttää sy-alueen juonteita ja vähentää turvotusta. Samalla voide lupaa myös antaa kyytiä tummille silmänalusille, mutta rehellisesti sanottuna en ole koskaan törmännyt yhteenkään silmänympärysvoiteeseen, joka olisi oikeasti siihen jollain tavalla auttanut. Elemiksen tuotteet ovat superlaadukkaita ja pääasiassa itselleni myös mieluisia. Tämä oli mielettömän kiva yllätys!
Arvo: noin £55,00.

Beauty Chestin sisällöstä etunenässä itseäni kiinnostivat 111Skinin hoitovesi, Hourglassin puuteri sekä Elemiksen silmänympärysvoide. Jäin miettimään mainintaa yhdestätoista täysikokoisesta tuotteesta, sillä tässähän oli useampikin vähän pienempi koko, mutta ehkä ne lasketaan täysikokoisiksi, kun nämä pienemmätkin koot olivat kuitenkin myyntikokoja. Eikä sen väliä, kun jokainen tuote oli kuitenkin sen verran suuri, että testattavaa riittää ja Beauty Chestin arvohan oli todella korkea!

Mitä mieltä olette sisällöstä? Olisiko joku tuote noussut teidän silmissänne ylitse muiden? :)

4 kommenttia:

 1. Tää oli kyllä kivan oloinen. Alan olemaan siinä iässä että ekat anti-age tuotteet otan mieluusti käyttöön jo kun otsaan on tullut eka ryppy.

  Itsekin nukun usein korvatulpat korvissa ja joskus nukuin vuosia semmosen lentomaskin kanssa kun kärsin kirkkaudesta. Tommonen just hyvä pitkille automatkoille, telttailuun ja kaikkeen semmoseen kärsimykseen missä on vaikea nukahtaa :D

  Mulla ei ole nyt ollut hetkeen irtopuuteria, vaan oon käyttänyt jo olemassa olevaa meikkipuuteria loppuun. Kyllä se jää helposti ihon kuiviin kohtiin joten pitää ehkä nyt vaan palata mineraalipuuteriin, kun ne on ohuita eikä köntsäänny niihin kohtiin joita nimenomaan ei halua korostaa.

  Tää boksi ois oiva joululahja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo unimaskille varmasti monet onneksi löytää kuitenkin jotain käyttöä, vaikkei ehkä sitten jokaöisessä käytössä olisikaan :D Meikkipuutereihin en oo itse koskenut ties kuinka moneen vuoteen, kun tykkään just nimenomaan kevyemmistä puutereista enkä tarvitse puuterin tuomaa lisäpeittoa enää iholle. Irtopuuterit on mulle parhaimpia<3

   Totta, tää sopisi tosi hyvin joululahjaksi!

   Poista
 2. Tosiaan tämä olisi kyllä mainio joululahja! Mulle mieluisimpia olis Elemis, Hourglass ja By Terry. Kaikki muutkin kyllä kiinnostavia ja käytettäviä :) LF joulukalenteri on pysynyt totaalisena yllätyksenä ja ihan lasken jo päiviä että pääsee sitä availemaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin olisi! Mulle joulukalenterin sisältö on myös hyvin pitkälti yllätys, vaikka joskus aikoinaan luinkin sen listan, mitä tuotteita kalenteri sisältää. En kuitenkaan onneksi muista kuin ehkä pari kiinnostavinta, joten innolla odottelen myös joulukuun alkua, jotta pääsen kalenteriin käsiksi<3 :D

   Poista

Kiitos kommentista!