sunnuntai 28. marraskuuta 2021

Lookfantastic Beauty Box | Marraskuu 2021

*Boksi saatu ilmaiseksi Lookfantasticilta

Postista tuli yllättäen nyt ihan loppukuusta mulle pr-näytteenä Lookfantasticin Beauty Boxin marraskuun boksi, jonka sisältöä olin päässyt katselemaan jo muiden blogeista. Lookfantasticilta on itselleni näitä yllätysbokseja tullut nyt muutaman kuukauden aikana enemmänkin, ja vielä muutaman päivän ajan voitte osallistua LF:n Beauty Chestin arvontaan, jonka löydätte tästä postauksesta. Nyt puhutaan kuitenkin Beauty Boxista, jonka pääsette tilaamaan itsellenne Lookfantasticin sivuilta. Tilausjakson pituus (1-12 kk) määrittää yksittäisen boksin hinnan, joka on 15,50-20,00 €/kk. Huomaattehan, että tilausjakso uusiutuu automaattisesti, mikäli sitä ei peruuta etukäteen!

Marraskuun Beauty Box oli pakattu mitä upeimpaan tummansiniseen laatikkoon, ja mua hieman jopa harmittaa laittaa tämä(kin) laatikko pois. Mulla ei kuitenkaan ole käyttöä näille laatikoille, vaikka tiedän monien hyödyntävän näitä mm. osana säilytysratkaisuja. Boksin sisällön olin tosiaan nähnyt jo etukäteen, eikä se tällä kertaa valitettavasti ollut omaan makuuni ihan paras mahdollinen. Muutama tuote vaikutti todella kivalta, mutta ehkä suurimman pettymyksen aiheutti boksin ainut meikkituote, sillä meikit ovat kuitenkin yleensä niitä tuotteita, joista olen bokseissa eniten innoissani. Sisältö ei kuitenkaan ollut huono ja todennäköisesti käytän näistä itse yhtä lukuun ottamatta kaikki, joten ei ollenkaan huonompi saldo!

Aloitetaan esittely Le Mini Macaronin Moisturizing Foot Maskilla, joka on jaloille tarkoitettu sukkamallinen naamio. Naamiosukkien tulisi syväkosteuttaa ja virkistää väsyneitä ja kuivia jalkoja. Naamioon on lisätty laventelia, joka tunnetaan sen rauhoittavista vaikutuksista sekä keholle että mielelle. Laventeli on itselleni yksi inhokkituoksu, mutta puutteellisen hajuaistini takia uskon, etten tule sitä juurikaan tässä tuotteessa haistamaan - ainakaan häiritsevästi. Tämä tuli kuin tilauksesta, sillä jalkani kaipaavatkin nyt jotain tällaista tehokosteuttavaa naamiota, joten käytän tämän pois todennäköisesti vielä myöhemmin tänään.

Comfort Zone Renight Cream (30 ml) on antioksidanttista goji-marjaa sisältävä yövoide, jonka tulisi kosteuttaa, ravita ja korjata ihoa tehokkaasti. Tuotekuvauksen mukaan ihon tulisi tuntua aamulla pehmeältä ja sileältä, ja tämä vaikuttaa ihan kiinnostavalta. Yövoiteita otan vastaan enemmän kuin mielelläni, sillä suurin osa varastoissani olevista voiteista on kevyitä päivävoiteita. Tämä tuli boksissa tosiaan 30 ml koossa, joka on puolet täysikokoisesta. Tästä riittää siis testattavaa varmasti pitkäksi aikaa ja omaan käyttöön jää tämäkin tuote.

Boksissa sen pienen pettymyksen mulle aiheutti tämä Diego Dalla Palman Water Resistant Eyebrow Pencil, joka tuli todella tummanruskeassa sävyssä. Ensinnäkin sävy tässä on omaan käyttööni vähän turhan tumma ja toiseksi kynä ei ole täysikokoinen vaan sen pituus on noin 6 cm. Kyllä tästä varmasti riittäisi käyttöön joksikin aikaa, mutta meikkikynien lyhyys häiritsee itseäni, sillä se vaikeuttaa niiden käyttöä. Diego Dalla Palma on brändinä kuitenkin kiinnostava, joten harmi ettei tuote tällä kertaa ollut itselleni nappivalinta.

PRAI Ageless Throat & Decolletage Creme (10 ml) on nimenomaan kaulan ja dekolteen iholle tarkoitettu voide, jonka tulisi taistella ikääntymisen merkkejä vastaan. Voide lupaa mm. tasoittaa ihon pieniä juonteita ja ryppyjä, kosteuttaa sekä tehdä ihonsävy tasaisemmaksi. En ole vielä tähän päivään mennessä koskaan ajatellut tarvitsevani erillistä voidetta kaulan ja dekolteen iholle, mutta varmasti on monia, jotka tällaisesta hyötyvät. Tämä pieni purnukka ei varmasti kovinkaan pitkään kestä, joten testataan ja kokeillaan miten tämä käytössä toimii. En koe olevani tuotteen parasta kohderyhmää, enkä itse jatkossa tällaista varmasti lähtisi ostamaan, mutta hauska tätä on kuitenkin kokeilla.

Yksi boksin kiinnostavimpia tuotteita oli tämä Balance Me BHA Exfoliating Concentrate (30 ml), joka on salisyylihappoa sisältävä ihoa kevyesti kuoriva tuote. Tuotteen tulisi mm. kuoria iholta kuolleet ihosolut ja supistaa huokosia, jolloin iho näyttää kirkkaamalta ja tuntuu pehmeämmältä. Erilaiset happokuorinnat ovat itselleni mieluisia, joten tämä tulee varmasti testattua aika piankin. Tuotetta on tarkoitus painella kasvoille esimerkiksi vanulapun avulla eikä sitä kuulu huuhdella pois. Pullo on melko pienikokoinen, mutta toisaalta omassa käytössäni happokuorinnat kestävät kauan, sillä en halua käyttää niitä ihollani turhan usein. Kiva tuote!

Viimeisenä vielä Molton Brownin Relaxing Ylang-Ylang Bath & Shower Gel (100 ml), joka sisältää nimensä mukaisestikin ylang-ylangöljyä. Molton Brown on tullut itselleni tutuksi nimenomaan näiden Lookfantasticin boksien ja joulukalenterien myötä, mutta loppupeleissä aika harva näistä suihkugeeleistä on ollut tuoksunsa puolesta mulle mieluisia. Näissä on yleensä toinen toistaan eksoottisempia ja erikoisempia tuoksuyhdistelmiä, jotka eivät tosiaan aina ole olleet omaan nenääni kovinkaan hyviä. Tämä tuoksui hyvältä, mutta en todellakaan osaa kuvailla tuoksua sen tarkemmin. Toivon mukaan hajuaistini pikkuhiljaa palautuisi taas normaaliksi, sillä juuri tällaisissa tilanteissa aina huomaa kuinka ärsyttävää sen puuttuminen on. Olisi aika paljon helpompaa kertoa vaikkapa juuri suihkugeeleistä, jos niiden tuoksua voisi kuvailla, mutta kun ei voi niin ei voi. Tämäkin jää kuitenkin omaan käyttöön ehdottomasti.

Marraskuun boksi ei noussut suosikikseni, mutta kuudesta tuotteesta viisi jää omaan käyttöön, mikä on aika hyvin! Tässä oli myös monta sellaista tuotetta, jotka otan käyttöön hetimmiten, mikä johtuu pitkälti tuotteiden pienestä koosta. Tällaiset matkakokoiset tuotteet on itselleni helpompi napata käyttöön heti kuin täysikokoiset, sillä tiedän saavani nämä joskus myös loppumaan.

Mitä mieltä te olette tästä marraskuun boksista? :)

6 kommenttia:

 1. Tunnelmallista ensimmäistä adventtia!🕯️

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Hassu tuo minikynä :) mulla oli joku Prain kaulavoide lf kalenterista tulleena enkä ollut varma oliko se pilalla, mutta se rullasi ihan kamalasti ja jäi riekaleina kaulalle. Lisäksi haisi kummalliselta. Voi olla muuten just tuo sama. Kannattaa siis käyttää äkkiä pois enkä tiedä toimiiko noin nuorella jos rullasi mullakin. Tai sit oli just pilalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon nyt pariin otteeseen käyttänyt tota voidetta, eikä se oo rulannut ainakaan mihinkään. Tuoksusta/hajusta en menisi niin varmaksi sanomaan, kun tää hajuaisti on mulla mitä on, mutta pahalta toi ei mun nenään haise :D Siihen ei kuitenkaan kannata luottaa. Onneksi tollanen pikkupurkki ei kauaa kestä ja saan sen toivottavasti pois jo joulukuun aikana!

   Poista
 3. Toi dalla palman meikkikynä näyttää käytetyltä, kun se on noin lyhyt.. Jalkamaski on kiva ja tulis käyttöön ja saippua kun on perusvarmoja. Muuten boksi ei ois munkaan suosikkipäästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo yleensä viskon tossa kohtaa jo meikkikynät pois, jos ne ei sitten oo jotain spesiaalihyviä :D Toi jalkanaamio oli ihana, samoin oon tykännyt suihkugeelistä :)

   Poista

Kiitos kommentista!