sunnuntai 14. marraskuuta 2021

Esittelyssä Luomiväripalettini | Osa 9

Tänään käydään jälleen läpi viisi luomiväripalettia kokoelmistani! Kerta kerralta alkaa olla haastavampaa löytää paletteja, joita en olisi jo esitellyt, eli tämä postaussarja alkaa pikkuhiljaa tulla tiensä päähän. Toki niitä uusia paletteja tulee aina silloin tällöin kauneusboksien mukana, mutta ikuisesti nekään eivät riitä kattamaan näitä postauksia. Veikkaisin, että ehkä pari postausta on vielä tämän jälkeen tulossa, kunnes koko luomiväripalettikokoelmani on käyty läpi! Näitä postauksia on ollut hauska kirjoittaa ja teiltäkin on yleensä tullut mukavasti kommentteja näihin. Mikäli ette ole näihin postauksiin aiemmin vielä törmänneet, on tässä ideana siis esitellä ja arvostella lyhyesti aina viisi luomiväripalettia kokoelmistani. Lopuksi kerron vielä tuotteen hintatiedot sekä annan jokaiselle paletille arvosanan asteikolla 1-5.

Urban Decay Naked 3 Eyeshadow Palette

Mun ensimmäinen kalliimpi luomiväripalettini oli juuri tämä UD:n Naked 3, jonka ostin kesällä 2014. Paletilla alkaa siis olla jo ikää ja se valitettavasti näkyy myös paletin laadussa, sillä luomivärit ovat nykyään kuivahkoja ja selkeästi heikompipigmenttisiä kuin vielä pari-kolme vuotta sitten. Sävymaailmaltaan tämä on ehdottomasti kuitenkin yksi suosikki Naked-palettini, sillä rakastan paletin vaaleanpunertavaa/ruusukultaista teemaa, jossa yhdistyy mukavasti myös ruskea. Mattasävyjen vähyys on paletin suurin miinus, mutta sekin on onneksi korjattu uudemmissa Nakedeissä. Tästä paletista löytyy tosiaan 12 sävyä, joista vain kaksi on mattaisia ja loput shimmerisiä. Silloin vuonna 2014 se ei mua häirinnyt, mutta nykyään kyllä. Luomivärien laatu oli mielestäni ihan hyvä silloin, kun paletti oli uudempi, mutta on tämän laadussa selkeitä eroja uusiin Nakedeihin, jotka ovat omasta mielestäni pigmenttisempiä. Paletin mukana tuli myös kaksipäinen sivellin ja tästä löytyy kookas peili.
Hinta: noin 56,00 €
Arvosana: 3+/5

Natasha Denona Peak Eyeshadow Palette

Viiden sävyn kompakti paletti, josta löytyy neljä mattasävyä ja yksi voimakkaasti metallinhohtoinen sävy. Paletin sävymaailma sopii mielestäni täydellisesti syymeikkeihin ja voisin hyvin kuvitella tekeväni tämän kanssa meikin myös esimerkiksi jouluaattona! Natasha Denonan luomivärien laatu on loistava. Sävyissä riittää pigmenttiä, niitä on todella helppo työstää ja näillä saa mielettömän upeita meikkejä. Tällä paletilla saan tehtyä meikkejä myös ihan yksinään, mutta olen monesti yhdistäyt tätä myös muihin paletteihin ja nyt syksyllä erityisesti pannuprojektissani olevaan palettiin. Tälle kyseiselle paletille on lätkäisty melkoinen hintalappu, enkä ikimaailmassa maksaisi moisia summia viiden sävyn paletista, mutta ND:n omilla sivuilla nämä viisikot maksavat $25,00, mikä on ihan kohtuullinen hinta. Laatu näillä luomiväreillä on tosiaan erinomainen eikä mulla ole tästä juurikaan huonoa sanottavaa.
Hinta: $48,00
Arvosana: 4½/5

Boxycharm Hello, Charmer! Eyeshadow Palette

Yksinomaan Boxycharmiin suunniteltu kahdentoista sävyn luomiväripaletti, joka lojui mulla käyttämättömänä aika pitkäänkin. Nyt syksyn tultua olen ottanut paletin käyttöön ja ihastunut tähän täysin! Paletin sävymaailma on omasta mielestäni hieman omituinen enkä edelleenkään lämpene sille, että tästä löytyy niin monenkirjavaa sävyä, mutta paletin neutraalimmat sävyt ovat olleet mulla kovassa käytössä. Pigmenttisyys on hyvä, itse asiassa paljon parempi kuin odotin, ja tätä on ollut ilo käyttää. Alarivin Popup on mitä upein sävy liikkuvalla luomella ja se sopii yhteen oikeastaan minkä tahansa sävyn kanssa. Sen vieressä oleva Swipe Up on myös älyttömän upea glittersävy, jossa punaisella pohjalla on sinertävää glitteriä! Tässä paletissa on paljon kaikkea, mikä teki tästä itselleni aluksi jopa hieman luotaantyöntävän, mutta nykyään pidän tästä älyttömän paljon. Kaikkia sävyjä en ole vielä kokeillut, mutta sen onneksi ehtii. Paletti ei ulkoasullisesti ole mielestäni kovinkaan kummoinen, mutta sisältö toki ratkaisee. Peilistä plussaa!
Hinta: $39,00
Arvosana: 4-/5

Viseart Petite PRO 2 

Kahdeksan luomivärin minikokoinen paletti, josta löytyy neljä kaunista mattasävyä ja neljä upeaa shimmeriä. Paletin sävymaailma on itselleni mitä mieluisin, sillä juuri tällaiset sävyt ovat mulla yleensä eniten käytössä. Luomivärit ovat pigmenttisiä ja helposti työstettävissä, mutta paletti itsessään ehkä vähän turhankin minikokoinen omaan makuuni. No ainakaan tämä ei vie juurikaan tilaa! Viseart on brändinä arvostettu ja suuremmilla paleteilla on melkoinen hintalappu, mutta itse en ehkä näe näitä luomivärejä kuitenkaan ihan niin hyvinä, että lähtisin itse maksamaan suuremmista paleteista 80 dollaria. Näppärä pikkupaletti, kauniit sävyt ja hyvä laatu, mutta ei tästä suosikkiani ole noussut.
Hinta: $30,00
Arvosana: 3½/5

Alamar Cosmetics Reina Del Caribe Eyeshadow Palette VOL 1

Kahdeksan sävyn karibiahenkinen paletti, jonka ulkoasua on myöhemmin pävitetty eikä myynnissä olevan paletin pakkaus siis enää näytä tältä. Tämä paletti on päätynyt monesti mun suosikkieni joukkoon milloin missäkin listauksissa, sillä tämä on yksinkertaisesti aivan UPEA. Paletin ehdoton helmi on ylärivin vihertävä metallinhohtoinen sävy El Malecón, joka näyttää upealta liikkuvalla luomella tai vaikkapa vain tehostesävynä silmän sisänurkassa. Paletin sävymaailma on ehkä kokonaisuutena ajatellen hieman erikoinen, sillä kahdeksan sävyn sisälle on mahdutettu niin oranssia, turkoosia, sinistä, punaista vihreää kuin ruskeaakin. Tällä saa kuitenkin upeita meikkejä ja sinisiä sävyjä olen yhdistellyt monesti muihin paletteihin. Neljä alinta sävyä ovat mattaisia ja ylimmät neljä metallinhohtoisia. Laadullisesti luomivärit ovat aivan loistavia ja tätä voisin kehua ties miten paljon. Pakkaus itsessään ei ole kaunein mahdollinen, sillä ulkopuolelta paletti on tylsähkö ja väriltään tummankeltainen. Peili olisi myös ollut mukava lisä tähän, mutta luomivärit itsessään lähentelevät täydellisyyttä.
Hinta: $28,00
Arvosana: 5-/5

Löytyykö teidän kokoelmistanne näitä paletteja? :)

8 kommenttia:

 1. Kauniita paletteja! Mietin aina että kyllä puuterisetkin tuotteet aikanaan vanhenee, mutta niillä on onneksi usein vuosia käyttöaikaa toisin kuin nesteillä. Naked-paletit ovat todella pöllyäviä, joten ovat jo "valmiiksi kuivia". Niiden laatu siis tuskin kestää niin pitkään, jos alkavat vielä luonnollisesti vuosien aikana kuivumaan lisää. Onneksi pakkaukset ovat jämäkkää tekoa ja nämä säilyvät varmaan ydinsotienkin yli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puuteriset tosiaan säilyy paljon kauemmin kuin nesteet ja voiteet, onneksi :D Luomivärit kuitenkin myös kuluu aika paljon hitaammin kuin vaikkapa meikkivoide, jos sitä käyttää ihan säännöllisesti. Joo pakkauksissa Nakedit on kyllä hyviä! Toki niitäkin on ajan kanssa muutettu eikä tää Naked 3 paletin metallinen pakkaus oo ehkä kaikkein paras, mutta uusista pakkauksista tykkään tosi paljon :)

   Poista
 2. Naked 3 löytyy mutta en ole käyttänyt aikoihin. Pidän siitä kuitenkin todella paljon <3 huomaan kyllä esim MAC luomivärien kanssa että pigmentti ei ole enää niin voimakasta ja mietin jo luopumista niistä. Ne on kuitenkin varmaan 13 v vanhoja. Tuo Viseart mulla oli mutta luovuin, oli ehkä vähän lämpimähkö ja olen hitusen nyt kyllästynyt punaisiin sävyihin. Natashaa mulla on useampi paletti ja on niissä laatu kohdillaan mutta täyttä hintaa en maksaisi ;) voi harmi jos tämä postaussarja on saavuttamassa loppua, näistä on nimittäin niin kiva lukea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on joo harmi, ettei luomiväritkään säily ikuisesti ja jossain vaiheessa sen alkaa oikeesti huomata myös laadussa. Sen takia oonkin joskus miettinyt mikä järki on hamstrata näin paljon paletteja, mutta kaipa se on tää harrastus ja innostus, kun uudet paletit ilahduttaa :D Eikä mulla oo koskaan ollut mitään tavoitteita saada kaikkia luomivärejäni esim. loppumaan. Se nyt olisi pienemmälläkin kokoelmalla sula mahdottomuus! ND:n palettien hinnat on kyllä kohdillaan, mutta onneksi laatukin on sen mukainen<3

   Mä odottelen edelleen koska nähdään SUN kokoelman esittelyä ;D

   Poista
  2. Sitten jos joku muu tulee kuvaamaan sen ;) olis ihana mutta aivan liian työläs tehdä kun ei näillä ilmoilla oteta kuvia luonnonvalossa.

   Poista
  3. Heh, kieltämättä tää pimeä aika alkaa just ton kuvaamisen takia tuntua entistä raskaammalta. Arkisin ei millään riitä valoa kuvaamiseen enää siinä vaiheessa, kun on päässyt töistä kotiin :/ Nyt oli onneksi nätti viikonloppu niin sai hieman edes kuvailtua!

   Poista
 3. Olipa kiinnostava lukea sunkin kokemuksia. Moni näistä on omissakin palettihaasteissa ollut. Tuo Boxycharmin oma paletti yllätti muuten minutkin! Aluksi se oli suorastaan luotaantyöntävän ruma mutta kun otin käyttöön niin oikeasti yllätyin miten kivoja meikkejä sillä sai ja miten pigmenttisiä nuo sävyt olivat.

  Samoin ND paletit on ihania!! Hamstrasin viime vuonna Lookfantasticin black friday alesta pari ihan jätti palettia Natasha Denonalta ja oon ihan rakastunut ollut näihin paletteihin. Niin pigmenttisiä, niin kauniita sävyjä ja miten vaivatonta on tehdä näyttävä meikki. Ah, olispa kaikki luomivärit tällaisia <3

  Mitä tulee tuohon Alamarin palettiin niin se vihreä on myös mun lemppari sävy. Koen paletin kuitenkin vähän hankalaksi, kun sävyt on hiukan irrallisia. Muiden palettien kanssa yhdistellessä toimii mutta yksinään tuo on vähän hankala.

  Kiva oli lukea sunkin kokemuksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi Boxyn oma paletti oli aluksi kyllä niin njääh, mutta nyt oon innostunut siitä ihan täysin ja tossa on tosi upeita sävyjä! Oo, isommat ND paletit houkuttelee kyllä muakin, mutta taitaa jäädä toistaiseksi ostamatta, vaikka sitten bongaisinkin niitä jostain alesta :D Pitää koittaa käyttää noita nykyisiäkin ensin pois ja mahdollisesti karsiakin taas muutama.. Mutta kieltämättä Natasha Denonan laatu on ihan omaa luokkaansa<3

   Joo tossa Alamar Cosmeticsin paletissa on tosi laaja sävymaailma ottaen huomioon, että sävyjä on oikeasti vain se kahdeksan kappaletta. Onneksi laatu on muuten kohdillaan! Kiva kun kerroit sun omia ajatuksia näistä paleteista :)

   Poista

Kiitos kommentista!