torstai 18. marraskuuta 2021

ARVONTA Lookfantastic Beauty Chest 2021

Beauty Chest saatu ilmaiseksi Lookfantasticilta

Kirjoittelin teille viime viikolla Lookfantasticin 2021 Beauty Chestistä, jonka sisältö ilahdutti itseäni hurjan paljon. Nyt sain Postista yllättäen myös toisen samanlaisen paketin, ja päätin laittaa pitkästä aikaa arvonnan pystyyn tänne blogin puolelle. Viime aikoina arvontoja on tullut järjestettyä pääasiassa Instagramin puolella, sillä olen kokenut sen itselleni helpommaksi ja myös osallistujamäärät ovat olleet suurempia kuin blogissa. Kaikki eivät kuitenkaan IG:n puolella ole, joten halusin tällä kertaa ilahduttaa nimenomaan yhtä blogini lukijaa!

Beauty Chest on saatu ilmaiseksi Lookfantasticilta. Sisällön pääsette halutessanne näkemään tästä postauksesta. Boksi sisältää siis 13 kosmetiikkatuotetta, joista iso osa on täysikokoisia. Kuvat on otettu omasta Beauty Chestistäni.

Luettehan arvonnan säännöt huolella, puuttellisia osallistumisia ei oteta arvonnassa huomioon!

Arvonnan säännöt:

  • Osallistut arvontaan jättämällä tähän postaukseen kommentin, jossa kerrot minkälaisia postauksia toivoisit minulta tulevaisuudessa. Yksittäinen postausidea tai jotain laajempaa, sana on vapaa!
  • Lisää kommenttiisi myös sähköpostiosoitteesi tai lähetä se minulle osoitteeseen lipstickklove@outlook.com. Sähköpostiosoitetta käytetään ainoastaan mahdollisesta voitosta ilmoittamiseen. Sähköpostiosoitteita sisältävät kommentit poistetaan arvonnan päätyttyä. 
  • Palkinto postitetaan vain Suomeen.
  • Osallistumisaika päättyy keskiviikkona 1.12.2021 kello 12.00. Voittaja ilmoitetaan tähän samaan postaukseen ja olen häneen sähköpostitse yhteydessä.

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT! Voittaja on Nea K, olen laittanut sinulle sähköpostia. Kiitos kaikille osallistujille ♥