tiistai 5. lokakuuta 2021

Pan That Palette - Syksy 2021 | Ensimmäinen katsaus

Moikka! Nyt olisi tarkoitus tehdä ensimmäinen katsaus mun neljän kuukauden mittaiseen syksyn pannuprojektiin. Projektin aloituksesta on kulunut nyt kuukausi, ja lupasin tulla kirjoittamaan teille kuukausittain omasta edistymisestäni. Pannutettavaksi valitsin tällä(kin) kertaa Anastasia Beverly Hillsin Modern Renaissancen, jota olen siis pannuttanut jo kahteen kertaan aiemminkin. Totta puhuen en uskonut, että tulisin ihan näin intensiivisesti käyttämään tätä palettia, mutta en meikannut syyskuun aikana kertaakaan niin, etten olisi käyttänyt pääpalettina juuri tätä luomiväripalettia. Vielä ei ainakaan näy kyllästymistä, vaikka luulenkin, että tahti hieman vähenee ja otan käyttöön enemmän myös muita paletteja. 

Tältä paletti näytti syyskuun alussa projektin alkaessa. Kolme sävyä olin saanut kokonaan loppumaan ja niiden lisäksi pannu oli näkyvissä kuudesta muusta sävystä. Mun tavoitteenani oli saada pannu näkyviin neljästä muusta sävystä sekä totta kai kasvattaa jo olemassaolevien pannujen kokoa. En tiedä kuinka realistinen tavoite on saada enemmän kuin kolme sävyä pannutettua, sillä ylärivin sävyt Antique Bronze ja Cyprus Umber ovat molemmat hyvin tummanpuhuvia eikä niitä kulu kerralla kovinkaan paljon. Golden Ochre, Raw Sienna ja Venetian Red taas ovat realistisemmat pannutusta ajatellen. Seuraavaksi kuva paletista tällä hetkellä!

Sain kuin sainkin uuden pannun näkyviin heti ensimmäisen kuukauden jälkeen. Pannu syntyi alarivin Raw Siennaan, jota käytinkin huimat 16 kertaa kuukauden aikana. Luku sävyn ylä- tai alapuolella siis kertoo sen, kuinka monta kertaa ehdin syyskuun aikana kyseistä sävyä käyttää. Painopiste olikin mulla juuri Raw Siennassa, johon yhdistin milloin tummanruskeaa Cyprus Umberia, milloin oranssia Realgaria. Myös keltainen mattasävy Golden Ochre pääsi monesti häivytyssävyksi näihin meikkeihin.

Olen todella iloinen tästä uudesta pannusta, joka vaati syntyäkseen 15 käyttökertaa. Sävy on kyllä hyvin jauhoinen ja herkästi pöllyävä, joten sen puoleen en nyt pidä tätä minään järisyttävän ihmeellisenä saavutuksena. Katsoin viime vuoden tilastoja ja silloin käytin Raw Siennaa neljän kuukauden pannuttelun aikana yhteensä 29 kertaa, eli onhan tätä tullut käytettyä ahkerasti jo aiemminkin! Seuraava katsaus taas kuukauden päästä, mutta en jaksa uskoa, että lokakuun aikana tulisi yhtään uutta pannua näkyviin. Varsinkaan, kun koitan todennäköisesti keskittyä nyt alarivin pinkkiin Venetian Rediin.

Onko teillä menossa jonkinlaisia pannutusprojekteja? :)

2 kommenttia:

  1. Oot kyllä usein jaksanut käyttää! Mä otin jonkun semmosen paletin käyttöön jota ei tullut hirveästi käytettyä viimeisen vuoden aikana. Ja ei ole kyllä tullut nytkään käytettyä, mutta kiva kun kuukauden kuluttua voin viskata sen hyvällä omallatunnolla roskiin. Luulisin että kymmenen kertaa ainakin on tullut sitä käytettyä. Ei ole kuitenkaan mitenkään niin hyvä että sitä kannattaisi erikseen säästellä. Olisi kuitenkin kiva saada edes joku pannu esiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on mun mielestä tosi hyvä tyyli, että koittaa käyttää jotain palettia ja jos se ei sitten iske enää, voi sen laittaa surutta pois tai antaa eteenpäin :) Pannuttamiseen jää sitten herkästi koukkuun, kun niitä alkaa paletteihin putkahdella, että varo vaan ;D

      Poista

Kiitos kommentista!