torstai 28. lokakuuta 2021

Ipsy Glam Bag Plus | Lokakuu 2021

Lokakuun Ipsy Glam Bag Plus saapui Suomeen jo viime viikolla, mutta koronaeristyksen takia en päässyt pakettia noutamaan ennen kuin tänään torstaina. Olin paketista todella, todella innoissani, sillä syyskuun boksi ei oikein vakuuttanut, mutta tämän tiesin sisältävän aivan ihania tuotteita. Ipsy Plussan hinta nousi nyt lokakuun alusta 25 dollarista 28 dollariin, joten tämä oli ensimmäinen kalliimpi boksi, jonka itselleni sain. Toivoin totta kai, että hinta korreloisi myös sisällön kanssa, ja ainakin tähän ensimmäiseen boksiin olin ihan supertyytyväinen! En ehkä niinkään pitänyt Ipsyn omia valintoja boksiini mitenkään maatamullistavan ihmeellisinä, mutta omat kolme valitsemaani tuotetta ylittivät odotukseni. Mitä boksista siis paljastui?

Ipsyn puolesta mulle oltiin valittu kosteuttava kasvonaamio sekä kasvoseerumi, jotka ovat molemmat toki hyvin käytännöllisiä tuotteita, mutta eivät tosiaan tehneet alunperin sen suurempaa vaikutusta muhun. Itse valitsin boksiin pienen luomiväripaletin, highlighterin sekä 111Skinin kasvovoiteen, jonka arvohan nosti tämän boksin ihan omalle tasolleen. Kokonaisuus on mukavan monipuolinen ja vaikka meikkejä olisikin voinut olla vielä hieman enemmän, toimii tämäkin kombo mielestäni erinomaisen hyvin. Seuraavaksi esittelyt vielä jokaisesta tuotteesta:

Aloitetaan tällä Dermelectin Self-Esteem Beauty Sleep Serumilla, joka oltiin siis valittu valmiiksi mun boksiini. Boxycharmista tuli kesällä samaisen brändin retinolituote, joten selkeästi alkaa näkyä nyt samoja brändejä sekä Boxyssa että Ipsyssä. Kyseessä on ihoa kirkastava ja silottava seerumi, joka sisältää mm. C-vitamiinia, ihoa kemiallisesti kuorivia happoja sekä kosteuttavia ja ihoa rauhoittavia ainesosia, kuten esimerkiksi aloe veraa. Mielenkiintoisen oloinen tuote, ehkä voisin kuvitella kokeilevani tätä esimerkiksi ensi kesänä! Talvea kohti mennessä en usko, että tämä on omalle iholleni välttämättä paras mahdollinen tuote, mutta ehdottomasti kiinnostavampi kuin se Boxysta tullut retinolituote, jota en nyt raskaana ollessani muutenkaan käyttäisi.
Hinta: noin $42,00/30 ml.

Toisena tuotteena Ipsyltä oltiin valittu mun boksiini Wander Beautyn Staycation Hydrating Mask. Tämä peptidejä, keramideja ja kasviuutteita sisältävä naamio lupaa kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa sekä häivyttää mahdollisia pieniä juonteita. Naamion INCI-lista ei oikein jaksanut vakuuttaa, sillä en ihan ymmärrä miksi poishuuhdeltavaan kasvonaamioon on lisätty noin valtavasti mm. silikonia, mutta toisaalta mä en ole kemisti enkä muutenkaan kosmetiikka-alan asiantuntija, eli ehkäpä niillekin on omat tehtävänsä tässä naamiossa. Kieltämättä olen törmännyt ainesosien puolesta myös vähän vakuuttavampiinkin kosteuttaviin naamioihin, mutta annan tälle toki mahdollisuuden. Varsinkin nyt ilmojen viiletessä kosteuttavat naamiot tulevat itselleni tarpeeseen ja tämäkin pääsee vielä kunnolla testiin.
Hinta: noin $38,00/60 ml.

Ensimmäisenä omana valintanani otin boksiin Viseartin Petit PRO 1 Eyeshadow Paletten, joka on hyvin kompaktin kokoinen kahdeksan sävyn luomiväripaletti. Paletti on kooltaan siis hyvin pieni ja mahtuu heittämällä kämmenelle, mutta luomivärinapit itsessään ovat silti ihan mukavan kokoisia. Ylärivin sävyt ovat kaikki mattaisia ja alarivin taas shimmerisiä. Mattasävyt ovat kaikki aika maanläheisiä ja shimmereistä taas löytyy myös pari kivaa väripilkkua, mitkä elävöittävät palettia mukavasti. Mulla on aiemmin jo Ipsystä saatuna eräs toinen Viseartin vastaavan kokoinen paletti, josta olen pitänyt kovasti, eli tämä oli ihan selkeä valinta itselleni! En toki välttämättä olisi uutta luomiväripalettia tarvinnut, mutta luomivärit ovat mun heikkouteni ja uudet paletit ilahduttavat aina.
Hinta: $30,00.

111Skin Nocturnal Eclipse Recovery Cream on tosiaan tästä boksista selkeästi arvokkain tuote, sillä voiteen ovh hinta lähentelee kolmeasataa dollaria. Kyseessä on yövoide, jonka tulisi mm. kosteuttaa ja ravita ihoa sekä suojata sitä ympäristön haittatekijöiltä. 111Skinin tuotteet ovat varsinaista luksuskosmetiikkaa, ainakin hinnan perusteella, mutta olen näihin kaikkiin testaamiini tuotteisiin ollut toisaalta myös erittäin tyytyväinen. Ikimaailmassa en itse maksaisi näistä kuitenkaan tällaisia summia, ja tästä olikin jo puhetta edellisessä postauksessa. Ei ollut kuitenkaan epäilystä, ettenkö olisi valinnut omaan boksiini juuri tätä voidetta, sillä onhan tämä nyt ihan mieletön lisä boksiin! Mulla on kasvovoiteita noin miljoona odottamassa käyttöönpääsyä, mutta ne ovat käytännössä kaikki päivävoiteita, joten tämä pääsee käyttöön mahdollisesti vielä tämän vuoden puolella tai heti alkuvuodesta.
Hinta: noin $280,00/50 ml.

Viimeinen oma valintani oli boksin toinen meikkituote - Illamasquan Beyond Liquid Highlighter sävyssä OMG. Illamasquan tuotteet ovat superlaadukkaita ja uudet highlighterit ilahduttavat ainakin - varsinkin kun olen tässä muutamien kuukausien aikana opetellut käyttämään myös nestemäisiä ja voidemaisia highlightereita. Aiemminhan en pitänyt niistä käytännössä lainkaan, mutta nykyään näihinkin tulee tartuttua. Sävy on vaalea ja taittaa hieman ruusukultaan. Tällä saa todella voimakkaat korostukset jo pienellä määrällä, eli maltti on valttia ja tämän saa häivytellä todella huolellisesti, mitä päättelin testatessani tätä kämmenselälle. Ihana tuote!
Hinta: noin $31,00.

Lokakuun Ipsy Plussan arvoksi tuli jopa $421,00! Toki suurin osa boksin arvosta tuli 111Skinin kasvovoiteesta, mutta oli tässä muutenkin onneksi itselleni hurjan mieluisa sisältö, ja olen erittäin tyytyväinen varsinkin kaikkiin kolmeen omaan valintaani. Mun täytyy tosissaan ruveta miettimään laitanko ensi vuoden alusta tauolle Boxycharmin vai tämän Ipsy Plussan, sillä vaikka boksit ihania ovatkin, en mitenkään ehdi käyttää kaikkia näistä tulevia tuotteita. Eihän sitä tiedä, vaikka laittaisin hetkeksi molemmat tilaukset tauolle! Lokakuun Boxysta kuulette todennäköisesti heti seuraavassa postauksessa.

Mitä mieltä olette boksista? :)

8 kommenttia:

 1. Huh huh, kelpais...kasvojenhoitotuotteet ihan kiinnostavia mutta tuo Viseart <3 nuo on uskomattoman laadukkaita pikku paletteja! Tulispa joskus Boxycharmissa tuollaisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Viseartin paletit on kultaa<3 Musta tuntuu että Boxyn taso laskee vaan laskemistaan.. Petyin niin pahasti lokakuun boksiin :/

   Poista
 2. Olipa tosi hyvä sisältö tässä! Minusta on kyllä älytöntä nyt 111SKIN tuotteiden hinnat. En jaksa uskoa että tuossa on ihan tuolla rahalla arvoa. Älytöntä! Mutta kiinnostavaa toki ja ihana päästä testaamaan tuollaisia luksus tuotteita <3 Tuo paletti näyttää myös upealta!
  Mun mielestä on ihan fiksua laittaa boksi(t) joksikin aikaa tauolle. On totta että varsinkin ihonhoitoa tulee niistä ihan hirveästi eikä niitä ehdi käyttää sitä mukaan kun uutta jo pukkaa. Itse alkoi ainakin ahdistaa kun purkkia ja purnukkaa oli joka paikassa ja stressi siitä että ne vanhenee on kans kova. Hyvä välillä tyhjennellä varastoja ja sitten tilailla taas ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää sisältö oli kyllä tosi hyvä! Onneksi Ipsyllä onnistuttiin, vaikka Boxycharm tuottikin pettymyksen :D Joo en myöskään ymmärrä noita 111Skinin tuotteiden arvoja, mutta kiva noita on bokseista saada. Ihonhoidon takia mun pitäisikin laittaa tilauksista ainakin toinen tauolle. Sitä on kertynyt ihan liikaa ja oon kuitenkin tosi huono antamaan niitä eteenpäin, kun haluisin itse testata kaikkea :D Se ei kuitenkaan taida enää olla edes realistista, ei ole varmaan ollut pitkään aikaan.. Nyt nappasin just viitisen kappaletta kaapeissa odottavia meikkituotteita testiin, että saan niitä edes joskus käytettyä pois!

   Poista
 3. Kiva sisältö! Mulla on just käytössä 111skinin silmänympärysvoide, enkä ole huomannut siinä mitään kovin ihmeellistä. Hinnat merkillä on kyllä aivan jäätävät:o
  Mutta verrattuna Boxycharmiin, tässä onnistuttiin kyllä huomattavasti paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 111Skin tosiaan osaa kyllä hinnoitella tuotteensa, jokseenkin ehkä yläkanttiin :D Sisältö oli kyllä lokakuun Boxyyn verrattuna ihan omaa luokkaansa<3

   Poista

Kiitos kommentista!