lauantai 30. lokakuuta 2021

Boxycharm | Lokakuu 2021

Tänään availlaan lokakuun Boxycharm, jonka hain eilen itselleni Postista. Odotin kieltämättä melkoisella jännityksellä mitä boksista paljastuu, sillä se oli selkeästi painavampi kuin aiemmat saamani boksit ja näin ollen myös toimitusmaksut olivat selkeästi useamman euron tavallista korkeammat. Olin toisaalta lukenut aika runsaastikin negatiivista palautetta lokakuun boksista, joten pienellä varauksella suhtauduin omankin boksini sisältöön. Tiesin, että mukana on kuitenkin ainakin yksi mieluisa tuote, jonka olin itse boksiin valinnut! Yllättikö lokakuun boksi positiivisesti vai negatiivisesti?

Ehdottomasti negatiivisesti. En muista taas vähään aikaan toista boksia, johon olisin pettynyt yhtä karvaasti kuin tähän. Siis ensinnäkin, mitä ihmettä meikinpuhdistusliinat tekevät Boxycharmin tasoisessa boksissa? Toisekseen, miksi boksiin on laitettu kaksi tuotetta samalta brändiltä? Ei, ei, ei.. En todellakaan ollut iloinen sisällön nähtyäni ja tällä hetkellä on vähän sellainen olo, että ainoastaan Glow Recipen tuote jää omaan käyttöön. Sen tosiaan valitsin boksiin itse, mutta muuten sisältö ei ollut ollenkaan mun makuuni. Jos tuotteita katsoo yksittäin, on osa niistä oikein kivojakin, mutta itselleni tässä ei valitettavasti tällä kertaa ollut juuri mitään mieluista. Nämähän on kaikki ihan makuasioita ja tällä kertaa ei vain tärpännyt omalla kohdallani. Maksoin tosiaan myösextraa toimituskuluista nimenomaan tuon jäätävän kokoisen meikinpoistoliinapaketin takia, sillä varmaan ainakin puolet boksin painosta tulee juuri siitä. Sekään ei varsinaisesti nostanut mun fiiliksiäni boksin suhteen.

Esittely aloitetaan tietysti omalla valinnallani, joka on myös ehdottomasti tämän boksin helmi - Glow Recipen Watermelon Glow Niacinamide Dew Drops. Kyseessä on mm. niasiiniamidia ja hyaluronihappoa sisältävä seerumi, jonka tulisi ennen kaikkea heleyttää ihoa. Tässä on jo pullonkin läpi nähtävissä todella kaunis hohto, mutta koska mulla on tällä hetkellä toinen vastaava tuote avattuna, en uskaltanut tätä vielä korkata kokeillakseni miltä tuote iholla näyttää. Tuotekuvauksen mukaan tätä voi käyttää tosiaan joko heleyttävän seerumin lailla ennen päivävoidetta tai vasta sen päällä, jolloin hehku ja hohde todennäköisesti on vielä astetta voimakkaampaa. Ihana tuote ja Glow Recipen tuotteet ilahduttavat aina!
Hinta: noin $34,00/40 ml.

Julepin Makeup Remover Towelettes oli puolestaan boksin floppituote. Erilaisia öljyjä sisältävät meikinpuhdistusliinat lupaavat poistaa iholta meikin lisäksi kaikki epäpuhtaudet ja puhdistaa ihohuokoset. Liinojen tulisi poistaa jopa vedenkestävä ripsiväri, ja liinat on tehty erityisesti rasvoittuvan ihon tarpeisiin. Tästä löytyy 60 kpl puhdistusliinoja, mutta mulla tällaiset liinat ovat käytössä nykyään vain ja ainoastaan swatchien putsaamiseen kädeltä. Mun ihoni ei pidä näiden liinojen aiheuttamasta mekaanisesta hankauksesta, enkä muutenkaan näe yhtä ainutta syytä, miksi poistaisin kasvoiltani meikit kotioloissa tällaisten liinojen kanssa. Multa löytyy loistavia, ihotyypilleni täydellisesti sopivia puhdistustuotteita, joten tällaisille ei tosiaan löydy multa enää käyttöä. Joskus nuorempana pitkään venyneen baarireissun jälkeen meikinpoistoliinoille saattoikin olla käyttöä, mutta nekin ajat ovat jo takanapäin. Matkoillahan nämä saattavat myös olla käteviä, mutta eipä tässä mitään telttaretkiäkään ole suunnitteilla, joten koko paketti lähtee eteenpäin.
Hinta: noin $20,00.

Seuraavaksi esittelyyn pääsee Treslúce Beautyn I Am Alma Set, joka sisältää sekä kuvassa näkyvän luomiväripaletin että parin irtoripsiä. Luomiväripaletti sisältää kuusi sävyä ja mukaan mahtuu sekä mattaa että shimmeriä. Sävymaailma ei ole ihan mua, sillä harvoin käytän vaaleansinisiä tai vihreitä sävyjä luomilla. Koen sävyt muutenkin ehkä vähän irrallisiksi toisiinsa nähden, vaikka yksittäisistä sävyistä osa onkin todella kauniita. Irtoripset vaikuttavat puolestaan oikein kauniilta ja niissä on runsaasti pituutta. En ole aiemmin törmännytkään tällaiseen settiin, jossa samasta paketista löytyy sekä luomiväripaletti että irtoripset, mutta kerta se on ensimmäinenkin! Ripset saatan jättää omaan käyttöön, mutta paletin annan eteenpäin, sillä en usko löytäväni sille juurikaan käyttöä.
Hinta: noin $25,00.

Treslúce Beautylta tuli boksissa myös toinen tuote - Like An Artista Brush Set, joka on neljän luomivärisiveltimen setti. Periaattessa ymmärrän näiden kahden tuotteen yhdistämisen boksiin, sillä luomivärisivellinsetti toki täydentää kivasti luomiväripalettia ja irtoripsiä, mutta näen silti hieman punaista, kun samasta boksista löytyy kaksi saman brändin tuotetta. Jossain vaiheessahan Trèstiquelta tuli joillekin kaksi tuotetta samassa boksissa, mutta itse sain (onneksi) ne samaiset tuotteet kahdessa eri boksissa. Setin siveltimet vaikuttavat ihan hyviltä, tässä on mukavasti eri kokoisia häivytyssiveltimiä ja pienempi töpösivellin, mutta mulla on tällä hetkellä muutenkin ylitarjontaa meikkisiveltimistä, joten tämä setti lähtee myös eteenpäin. Tästä olisin varmasti ilahtunut, jos siveltimiä ei löytyisi jo niin paljon, eli tätä en missään nimessä pidä huonona tuotteena!
Hinta: noin $27,00.

Pinky Rose Cosmeticsin Multi-Use Makeup Base Sticks on monille tuttu tuote jo edellisestä boksista, ja huokaisin itse asiassa helpotuksesta, kun en löytänyt tätä kaksikkoa omasta syyskuun boksistani. Totta kai se nyt sitten löytyi tästä lokakuun boksista! Setti sisältää kaksi voidemaista meikkikynää, joita voi käyttää mm. luomiväreinä, luomivärin pohjustajina, rajauksena vesirajalla tai huulilla. Mulla ei rehellisesti sanottuna ole tällaisille mitään käyttöä, sillä harvemmin tartun voidemaisiin luomiväreihin enkä näe näitä kahta sävyä myöskään esimerkiksi huulipunina. Eteenpäin lähtee valitettavasti siis tämäkin setti.
Hinta: noin $20,00.

Olen tilannut Boxycharmia 3,5 vuoden ajan ja tämä on ensimmäinen, josta näin moni tuote lähtee eteenpäin. Varmuudella pidän itselläni vain Glow Recipen seerumin, ehkä myös saamani irtoripset, mutta eipä sekään paljon lohduta. Tuotteet eivät olleet huonoja, mutta itseäni ne eivät tällä kertaa kiinnostaneet ja lokakuun Boxycharm oli ehdottomasti omissa silmissäni yksi suuri floppi. Boksin arvo oli tällä kertaa $126,00 mistä mulle jää käteen tosiaan vain $34,00 maksava tuote. No sehän ei toki ole kuin oma ongelmani, mutta jos viime postauksessa Ipsyn kohdalla mainitsin miettiväni kumman tauotan, Boxyn vai Ipsyn, ei tämän boksin jälkeen taida enää paljon olla epäselvyyksiä..

Mitä te olette mieltä tästä sisällöstä? Olisitteko ilahtuneet enemmän kuin minä? :)

10 kommenttia:

 1. Ohhoh olipa kyllä kerrassaan huono boksi. Olisi minuakin ärsyttänyt maksaa postit ja tullit tuollaisesta setistä. Minusta tuo paletti on suorastaan aika kauhea. Eikä ne siveltimetkään minusta kovin hyviltä näytä. ja ne kasvopyyhkeet, apua :D Kyllä on omituiseksi mennyt Boxycharmin linja jos boksit on nykyään tätä luokkaa. Menneiden aikojen loistokkuus on kyllä täysin poissa! Ja mitä on nuo brändit? Ennen tuli kaikkia isoja nimiä Tartea yms. Ainoastaan tuo seerumi olisi minutakin tästä setistä kiinnostanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis joo brändivalikoima on muuttunut ihan täysin Boxycharmissa tässä viime aikoina. Eikä vaan siten, että nyt on alkanut tulla Ipsystä ja Boxysta samoja brändejä, kun aiemmin ne oli hyvinkin erilaisia, mutta siis tuntuu ettei Base Boxeihin enää panosteta. Jatkuvasti tulee spostia kaikista ihanista tuotteista, mutta eipä niitä omissa bokseissa näy :D En tiedä onko Premium Boxien taso sitten niin paljon parempi ja panostetaanko nykyään Boxylla vain niihin ja Luxeihin. Jos nyt mitään todellista ihmettä ei tapahdu, laitan tän tilauksen vuodenvaihteessa tauolle, vaikken koskaan olisi uskonut tekeväni niin. Mä rakastan kauneusbokseja ja Boxycharm on joskus ollut niin mieletön, ettei oo tosikaan. Nykyään ei pahemmin enää kiinnosta maksaa alveja sun muita, jos sisällöt on tätä luokkaa..

   Poista
 2. Eih. Mun boksi ei ole vielä saapunut, mutta sen postitus maksoi n. 30 dollaria, joten eiköhän sieltäkin löydy nuo meikinpoistoliinat. En itsekään käytä niitä kuin korkeintaan meikkaillessa ja reissuunkin pakkaan aina ihan kunnon meikinpoistovälineet. Munkaan iho ei kestä sitä hankausta.
  En olisi hyppinyt riemusta tämän boksin kohdalla ja samoin taitaa käydä omani kanssa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoissa hinnoissa oli mun toimitus, toivottavasti sulla olisi kuitenkin parempi tuuri ja saisit jotain muuta kuin noi liinat! Ei siinä jos noille olisi oikeasti käyttöä, mutta kun ei ole niin tuntuu tosi tyhmältä joutua maksamaan vielä "extraa" siitä, että saa paketillisen tuotteita, joita ei itse edes tarvitse.. Toivotaan kuitenkin parasta sun boksin kohdalla! ♥

   Poista
 3. Minun boxista viimeisin havainto on 22.10, toivon kyllä että se tulisi pian. Yllättävän pitkään matkannut :/ mullakin oli vähän kalliimpi postitus mutta valintatuote on eri, toivon kyllä vähän toisenlaista sisältöä...ei tämä kyllä niin paha ole kuin jotkut boxit joita minä sain alussa. On ainakin meikkipainotteinen ;) nuita liinoja käytän joka päivä meikatessa niin mulla olisi niille kyllä tarve, mutta en sentään niiden takia isoja postikuluja haluaisi maksaa! Mä kans mietin että missä on Too Faced, Tarte, Viseart yms yms minkä takia boxia tilasin...kyllähän niitä mainostellaan ja kuvia näytellään mutta eipä ole omassa boxissa näkynyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus noilla tuntuu kestävän matkassa pieni ikuisuus ja välillä paketit taas tulee perille ihan salamannopeasti! Toivottavasti sä olet tyytyväinen omaan boksiisi<3 Ja joo muistan ne sun ensimmäiset boksit, ihan käsittämättömiä ne sisällöt! Kuvissa ja mainoksissa vilkkuu tosiaan ties mitä tuotteita ja brändejä, mutta harvemmin niitä enää nykyään omiin bokseihin osuu. En tiedä onko ne sitten vaan Premium ja Luxe kamaa, mutta harmi jos Base Box on unohdettu täysin noiden merkkien osalta :/

   Poista
 4. Kyllä minäkin odottaisin tuon hintaiselta bpksilta pikkuisen parempaa sisältöä. Seerumi oli ainoa joka muakin kiinnostaisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep ja kun Boxy on kuitenkin tunnettu nimenomaan siitä laadukkuudesta, mitä tää kyseinen boksi ei kyllä ilmentänyt sitten yhtään!

   Poista
 5. aika mälsä boksi. Mun mielestä positiivista ettei kerrankaan ole siveltimiä arvotettu yläkanttiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tosta oon samaa mieltä, sivellinsetin arvo vastaa kerrankin varmaan aika hyvinkin laatua! Jotain positiivista sentään :D

   Poista

Kiitos kommentista!