perjantai 24. syyskuuta 2021

Tämä vai tuo -kosmetiikkahaaste!

Moikka! Perjantain kunniaksi pientä haastepostausta hyvinkin yksinkertaisella tyylillä - kumpi kahdesta vaihtoehdosta miellyttää enemmän/on se oma valinta. Olen tällaisen tehnyt aiemminkin liittyen nimenomaan meikkeihin, mutta nyt päätin laajentaa tämän kattamaan kosmetiikan vähän laajemminkin. Olen boldannut aina oman valintani ja jokaisen jälkeen myös avannut ajatuksiani vielä hieman tarkemmin. Linkatkaa mulle oma postauksenne, mikäli päädytte tämän tekemään myös itse, niin pääsen lukemaan teidän vastauksenne! Kommenttiboksin puolella saa toki kuka tahansa vastailla näihin tai kertoa löytyykö yhteneväisyyksiä meidän vastausten välillä ♥

Full Glam vai No Makeup -meikki?
- Full glam ehdottomasti. Mä en osaa tehdä sellaista no makeup -meikkiä, vaikka mielelläni katson esimerkiksi tutoriaaleja sellaisista. Mä jätän kuitenkin itse mieluummin täysin meikkaamatta kuin teen meikistäni sellaisen, että se näyttää kuin mulla ei pahemmin meikkiä olisikaan.

Liimattavat irtoripset vai magneettiripset?
- Magneettiripset! En oo koskaan tiennyt, että irtoripsien kiinnitys voi olla niin helppoa ennen kuin kokeilin ensimmäistä kertaa magneettista eyelineria ja magneettiripsiä. Nyt mun pitäisikin itse asiassa ostaa Kissiltä uudet magneettiripset, kun vanhoista olen joutunut luopumaan.

Kosteuttava kasvonaamio vai puhdistava kasvonaamio?
- Kuivaihoisena suosin totta kai nimenomaan kosteuttavia kasvonaamioita, vaikka puhdistavillekin on oma aikansa ja paikkansa.

Puhdistusvaahto vai puhdistusgeeli ihonpuhdistuksessa?
- Vaahdot on ehkä enemmän mun juttu, vaikka niistäkin löytyy toki itselle liian kuivattavia. Tällä hetkellä mulla esim. on loistava puhdistusvaahto Ekopharmalta, joka on tehty sopimaan myös kuivalle iholle.

Kaksoispuhdistus vai puhdistus yhdellä putsarilla?
- Tätä ei varmaan tarvitse sen enempää avata, sillä olen lukuisat kerrat sanonut liputtavani nimenomaan kaksoispuhdistuksen puolesta!

Useita hajuvesiä vai yksi luottohajuvesi?
- Monta, vaikka mun hajuvesien käyttö onkin melko rajoittunutta. En kuitenkaan enää osaisi olla vain yhden tai edes kahden tuoksun varassa.

Mattameikkipohja vai heleä/kuulas meikkipohja?
- Nykyään ehdottomasti mieluummin heleä meikkipohja, mutta ei se mattakaan huono idea välttämättä ole. Vielä pari vuotta sitten en olisi voinut kuvitellakaan tekeväni kuulasta meikkipohjaa, sillä mattainen pohja oli ainut, minkä koin sopivan itselleni.

Bronzer vai highlighter?
- Highlighter! Niistä en luovu, vaikka maksettaisiin. 

Sheet mask vai voidemainen, levitettävä kasvonaamio?
- Sheet maskit on ihania, joten sanon ne, vaikka toisaalta jos kasvoille haluaa jotain muuta kuin kosteutusta, on perinteiset voidemaiset naamiot parempi vaihtoehto.

Hajusteellinen vai hajusteeton kosmetiikka?
- Tää on vähän kaksipiippuinen juttu, sillä esimerkiksi kasvoille levitettävissä tuotteissa en näe tarvetta hajusteille. Suihkugeelit esimerkiksi taas ovat sellaisia, joissa se tuoksu on jopa ehdottomasti tärkein asia, joten vastaan sen takia, että hajusteellinen.

Luonnollinen hiustenväri vai värjätyt hiukset?
- Oma hiusväri on ollut päässä viimeksi ala-asteella, joten joo, ei kai tähän voi sanoa muuta kuin värjätyt hiukset. Salaa ehkä haaveilen oman värin takaisin kasvattamisesta, mutten tiedä onko se tällä hetkellä kovinkaan realistinen toive.

Meikkipohjan kiinnitys puuterilla vai ei puuteria?
- Mä käytän puuteria aina meikatessa enkä voisi olla ilman. Vähän kieltämättä kadehdin niitä, jotka voivat jättää puuterin täysin välistä ilman, että koko meikkipohja suttaantuu, jos kasvoja sattuu vaikka vaan hipaisemaan sormen kanssa. Mulla se ei nimittäin onnistu ja puuteri on pakollinen meikkivoiteen kiinnittämiseen.

Meikinkiinnityssuihke vai ei meikinkiinnityssuihketta?
- En pidä tätä mitenkään pakollisena steppinä osana meikkiä, mutta nykyään kun noita suihkeita on kertynyt varastoihin, tulee niitä myös käytettyä ahkerasti.

Yksi tietty suhkugeeli vai useampi suihkugeeli?
- Mulla on aina käytössä samaan aikaan useampi eri suihkugeeli, joita vaihtelen lähes päivittäin.

Monivaiheinen ihonhoitorutiini vai mahdollisimman yksinkertainen ihonhoitorutiini?
Ei mun ihonhoitorutiinini enää niin monivaiheinen ole kuin pari vuotta sitten, mutta edelleenkään en pyri siihen kaikkein yksinkertaisimpaan rutiiniin. En usko, että musta koskaan enää tulee putsari+kasvovoide tyylistä ihmistä, joka ei käyttäisi seerumeita, sy-voiteita, kasvovesiä ym.

Tosiaan, mikäli joku innostuu nappaamaan tämän lyhyen haasteen omaankin blogiinsa, linkittäkää oma postauksenne tänne kommenttiboksiin niin saan käytyä lukemassa teidän vastauksenne! :)

3 kommenttia:

Kiitos kommentista!