tiistai 14. syyskuuta 2021

Sitruksinen The Skin Housen Lemon Sorbet Cleanser

Tänään esittelyyn pääsee The Skin Housen Lemon Sorbet Cleanser, jonka sain vihdoin ostettua itelleni luettuani lukuisia ja taas lukuisia kehuja tuotteesta. The Skin House on korealaista kosmetiikkaa, jota ostan itse pääsääntöisesti aina Bearelin verkkokaupasta. Bearelilta löytyy nykyään myös kivijalkamyymälä Helsingin Kampista, mutten valitettavasti osaa sanoa onko tämä kyseinen tuote myös myymälän valikoimissa. Verkkokaupasta tämä kuitenkin on saatavilla! The Skin House on aiemmin jo vakuuttanut mut putsareillaan, ja koska olin tosiaan kuullut tästä lähes pelkästään kehuja, oli ilo hankkia tämä tuote itselle testiin ja kertoa ajatuksiani tästä nyt teille.

The Skin House Lemon Sorbet Cleanser maksaa Bearelilla 21,90 €/100 ml. Koodilla lipsticklovelinda saatte tilauksesta -15% alennuksen!

The Skin House Lemon Sorbet Cleanser on kasvoille tarkoitettu öljypuhdistusaine, joka on koostumukseltaan kuitenkin sorbettimaista ja kiinteää. Tuotetta on tarkoitus hieroa pieni määrä kuivilla käsillä kuiville kasvoille, jolloin sorbettimainen koostumus sulaa nestemäiseksi öljyksi. Öljyä hierotaan kasvoille, jolloin se liuottaa meikin ja muut epäpuhtaudet pois. Lopulta kasvot huuhdellaan veden kanssa (tai puhdistetaan jonkinlaisen liinan kanssa), jolloin sekä puhdistusöljy että meikit lähtevät iholta pois. Tuote sopii käytettäväksi niin osana kaksoispuhdistusta kuin yksinäänkin, sillä tämä emulgoituu, eli lähtee, iholta pois pelkän veden kanssa, jolloin toiselle putsarille ei välttämättä ole enää tarvetta. Itse suosin kuitenkin yleensä kaksoispuhdistusta, jotta saan ihoni varmasti täysin puhtaaksi.

Ihastuin taannoin Mizonin vastaavanlaiseen sorbettimaiseen putsariin, joten oli sanomattakin selvää, että myös tämän The Skin Housen putsarin koostumus tulisi olemaan mulle mieluinen. Putsaria tarvitaan kerralla hyvin pieni määrä, ja sen voi ottaa purnukasta joko sormilla tai pakkauksen mukana tulevalla pienellä lusikkamaisella spaattelilla. Öljy sulaa iholle nopeasti ja puhdistaa meikit erittäin tehokkaasti. Tätä saa ehkä hitusen kauemmin hieroa kasvoille kuin joitain valmiiksi nestemäisiä öljyputsareita, mutta voi olla, että se on vain omaa kuvitelmaani eikä siis muutenkaan haittaa itseäni lainkaan. Lopputulokseen se ei missään tapauksessa vaikuta eikä heikennä silmissäni tuotteen tehoa. Tämä toimii juuri niin hyvin kuin toivoinkin, ja on mielestäni ansainnut ne kaikki kehut, joita olen itsekin tästä tuotteesta aiemmin lukenut.

Eniten jäin ehkä odottamaan, onko tässä Lemon Sorbet Cleanserissä kuinka vahvaa sitruksista tuoksua. Mähän rakastan sitruunan tuoksua kosmetiikassa, vaikka onkin myönnettävä, että sain kesällä siitä hetkeksi tarpeekseni käytettyäni samaan aikaan sekä The Body Shopin sitruksista kasvoputsaria että suihkugeeliä. Tämän puhdistusöljyn tuoksu on kuitenkin hyvin mieto, mutta se raikas ja miellyttävä sitruuna on sieltä tuoksuteltavissa. Ei tuoksu ehkä täysin autenttisen sitruunainen ole, mutta omaan nenääni kuitenkin varsin miellyttävä. Tätä tulen ehdottomasti hankkimaan vielä lisää! Mulla vetelee tällä hetkellä viimeisiään The Skin Housen Essential Cleansing Oil, joka on nestemäisessä muodossa oleva öljyputsari. Voin lämpimästi suositella näitä molempia, mutta kallistun ehkä itse kuitenkin hieman enemmän sen Essential Cleansing Oilin kuin tämän Lemon Sorbet Cleanserin puoleen ihan koostumuksellisista syistä.

Suositteko te öljyputsareita? Entä onko The Skin House tuttu brändi? :)

4 kommenttia:

 1. Onpa kiva kuulla, että sä tykästyit tähän myöskin :) Tässä on kyllä ihana tuoksu ja puhdistusteholtaan yllättävän hyvää. Oon nyt keskittynyt lähinnä käyttämään kosmetiikkajemmoja tyhjemmiksi, mutta tää kuuluu ehdottomasti mun hanki lisää -listaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kiitos myös sulle, että olet tätä omassa blogissasi suositellut! Ehdottomasti menee mullakin jatkoon tämä, ihan mahtava tuote :)

   Poista
 2. Tämä kyllä kuullostaa niin ihanalta, pistän mun hankintalistalle (ja sun etukoodin talteen jos se toivottavasti sitten joskus toimisi!) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti etukoodi on vielä voimassa, kun lähdet joskus Bearelilta tilaamaan<3 Ja tälle putsarille isoiso suositus!

   Poista

Kiitos kommentista!