torstai 2. syyskuuta 2021

Pan That Palette - Syksy 2021

Moikka! Ja kyllä, luitte oikein - mulla alkaa taas syksyn pituinen pannuprojekti. Mä olen jo muutaman vuoden ajan ollut hyvin innostunut erilaisista pannuprojekteista, mutta nyt olen koko tämän alkuvuoden ajan pitänyt niistä taukoa. Lähinnä olen halunnut kunnolla vapautta käyttää kokoelmassani olevia tuotteita juuri silloin kuin itse haluan, sillä tokihan erilaiset pannuprojektit aiheuttavat aina sen, että herkästi tulee keskityttyä sitten vain juuri niihin projektissa oleviin tuotteisiin. Tai jos ei nyt kokonaan, niin vaativat ne kuitenkin sen oman panostuksensa, jos haluaa saada aikaan jotain tulosta. Nyt päätin kuitenkin lopettaa pannutustaukoni ja aloittaa vuoden ensimmäisen pannuprojektin - Pan That Paletten. Valitsin pannutettavaksi paletiksi vanhan tutun Anastasia Beverly Hillsin Modern Renaissancen.

Tämä paletti on ollut mulla pannuprojektissa jo kahteen otteeseen, edellisen kerran viime syksynä. Tämä on myös ehdottomasti mun kokoelmani käytetyin luomiväripaletti. Olen saanut kolme sävyä loppumaan kokonaan ja lisäksi pannun esille kuudesta muusta sävystä. Pannutettavaa on siis enää viiden sävyn verran, mutta toki haluan myös saada kasvatettua nykyisten näkyvissä olevien pannujen kokoa ja ehkä saada jonkin sävyn myös loppumaan! Valitsin tämän pannuprojektiin ihan siitä syystä, että tässä on mitä loistavimmat sävyt syysmeikkejä varten ja ABH:n luomivärejä on myös verrattain helppo pannuttaa, kiitos niiden koostumuksen.

Projekti tulee kestämään koko loppuvuoden eli yhteensä neljä kuukautta. Toivon, että saisin siinä ajassa pannun näkyviin paletin jokaisesta sävystä, mutta koska en jaksa uskoa siihen, tavoittelen realistisemmin neljän sävyn pannutusta. Lisäksi haluan ehdottomasti nähdä edistystä jo pannutetuissa sävyissä ja toiveena olisi, että saisin vielä yhden kokonaan loppumaan. Aion tehdä kuukausittaiset katsaukset projektin etenemiseen ja laskea myös kuinka monta kertaa sävyjä tulee käytettyä. En aseta sen kummempia käyttötavoitteita tai valitse mihin sävyyn aion milloinkin keskittyä. Aion toki myös käyttää muita palettejani, sillä en missään nimessä halua tehdä sitä virhettä, että pakotan itseni käyttämään tätä palettia kyllästymiseen asti. En nimittäin koskenut tähän palettiin vuoteen sen jälkeen, kun olin ensimmäisen kerran pannuttanut tätä ns. veren maku suussa. Siitä ei siis haluta uusintaa!

Mä odotan tätä pannuprojektia todella innolla, sillä kyllä nämä vain ovat niin mun juttuni. Kaikille nämä eivät tietenkään sovi eikä tarvitsekaan, mutta mä en malta odottaa, että näen miltä tämä paletti vuoden loputtua näyttää! 

Kiinnostavatko erilaiset pannuprojektit? :)

9 kommenttia:

 1. Oon pannutellut syyskuusta 2020 lähtien 5 sävyä kerrallaan randomisti kaikista paleteistani. Ihan hyviä kokemuksia nyt ekan vuoden ajalta. Laitoin tavoitteeksi 20 käyttöä tai pannun joka sävylle. Siinä ehtii kuukauden aikana käyttää lähes kaikkia sävyjä vaaditun määrän ja jää tilaa käyttää muitakin luomivärejä. Taisin laskea, että sain pannun näkymään 20 luomiväriin ja 10 kulutin ihan loppuun ja sitten yhden kuusikon annoin eteenpäin ja 4 sävyä nakkasin Macin palautusboxiin. Aion jatkaa uudestaan ja yhdistää pannuttamisen pieneen ostoslakkoon luomivärien osalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi sun systeemi kuulostaa kyllä erittäin hyvältä ja toimivalta! Saa mukavasti omia paletteja kierrätettyä ja käytettyä :) Ja vitsit miten hyvä lopputulos, 10 luomiväriä loppuun ei oo meinaan mikään ihan pieni saavutus :D Täytyy itsekin harkita jotain tämäntyylistä jossain vaiheessa.

   Poista
  2. Vielä kun olisin pystynyt pakettien ostolakkoon, niin olis hyvä . T.Mari

   Poista
 2. En ole mitään muuta kuin yhtä aurinkopuuteri-palettia tietoisesti pannutellut, mutta en ole ottanut siitäkään mitään projektia. Pitäisi vaikka ottaa joku luomiväripaletti pannutukseen ja katsoa, miten se etenee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pannuttaminen on hauskaa, jos ei tee itselleen siitä pakkopullaa :) Tietty luomiväreissäkin on just se ongelma, että jotkut on tosi tiukkaan pressattuja ja vaatii ihan älyttömästi käyttökertoja, jotta niitä pannuja tulee näkyviin. Ehkä sen takia tykkäänkin pannuttaa tätä Modern Renaissancea, kun tässä saa aika helposti niitä pannuja näkyviin :D

   Poista
 3. Musta on kiinnostavaa seurata pannuprojekteja, mutta itse en ole koskaan sellaista toteuttanut. Oon muuten miettinyt omaa suhdettani näihin Anastasian paletteihin, joita multa löytyy pari kappaletta. Sävyt on tosi kauniit mutta jostain syystä ne vain ovat jääneet todella vähälle käytölle. Ehkä joku tällainen haaste saisi tarttumaan niihin ennen kuin vanhenevat käsiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ihmeessä jonkinlaista projektia ABH:n palettien kanssa! Mä oon aina pitänyt näistä, vaikka onhan nää jauhoisempia ja pehmeempiä kuin monet muut luomivärit. Pannuttamiseen nää on kuitenkin just siitä syystä ihan unelmapaletteja, kun sitä tulostakin saa aikaan :D

   Poista
 4. Mukava seurata ja ihailla muiden pannutuksia :) mullakin on aina niitä projekteja menossa mutta valitettavasti kyllästyn tuotteisiin tosi nopeaan ja alan inhota niitä jos käytän kuukausia putkeen. Kesällä pannutin huulimeikkejä ja sain tosi hyvin kulumaan. Meikkilaatikko on ollut hyvä idea kun kerään aina kuukaudeksi tietyt meikit käyttöön. Niitä tulee silloin oikeasti käytettyä. Luomiväripaletteja kyllä vaihtelen usein enkä käytä samaa montaakaan päivää putkeen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on just se pannuttamisen varjopuoli, että niihin tuotteisiin kyllästyy vähän turhankin helposti eikä niitä halua sen jälkeen nähdä enää ollenkaan.. Sen takia koitankin varoa tän MR:n kanssa sitä, sekin meinaan tuli joskus koettua ja paletti oli tosiaan vuoden verran käyttämättömänä :D Meikkilaatikkoa pohdin aina joskus itsekin, se oli tosi toimiva systeemi, mutta jostain syystä se sitten lopulta jäi mulla pois.

   Poista

Kiitos kommentista!