tiistai 21. syyskuuta 2021

OFRA Cosmetics Good to Go Mini Mix Face Palette

Moikka! Tänään esittelyyn pääsee yksi mun tämän vuoden ehdottomista suosikkimeikkituotteista - OFRA Cosmeticsin Good to Go Mini Mix Face Palette. Sain tämän paletin itselleni heinäkuun Boxycharmista ja siitä lähtien paletti on ollut mulla käytössä, jos ei enää ihan päivittäin, niin ainakin useita kertoja viikossa. Tämä paletti sisältää mielestäni loistavan kattauksen OFRA:n puuterisia tuotteita. Paletti on tällä hetkellä myynnissä mm. Cocopandalla sekä Bangerheadillä. Sen ovh hinta on noin 38,00 €, mutta lopullinen hinta määräytyy toki ostopaikan mukaan, ja esimerkiksi Cocopandahan on tunnettu siitä, että siellä tuotteet ovat monesti aika roimassakin alennuksessa.

OFRA Good to Go Mini Mix Face Palette on pakattu pahviseen, litteään ja vaaleaan pakkaukseen, joka sulkeutuu tiiviisti kiinni magneetin kanssa. Paletista löytyy kuusi pientä pyöreää nappia, jotka on tarkoitettu pääasiassa luomivärikäyttöön. Paletin alareunoilta löytyy kaksi hieman suurempaa nappia, joista toinen on tarkoitettu poskipunaksi ja toinen aurinkopuuteriksi. Keskeltä palettia löytyy vielä sen ehdoton helmi - nelisävyinen All of the Lights -highlighter. Tästä paletista juuri keskeltä löytyvä highlighter on ollut mulla eniten käytössä. Lisäksi aurinkopuuteri oli mulla todella kovassa käytössä kesäkuukausina ja kaikkia muitakin sävyjä on tullut kokeiltua ainakin kerran. Paletin ylärivin mintunvihreä sävy Fresh on ihanan uniikki ja näyttää suorastaan upealta liikkuvalla luomella osana kesäisen raikkaita meikkejä. Paletin reunoilta highlighterin molemmilta puolilta löytyy myös kaksi aivan upeaa voimakkaasti metallinhohtoista sävyä, jotka toimivat molemmat loistavasti nyt syysmeikeissä.

Mitä laatuun tulee, on paletti mielestäni täysin hintansa arvoinen. Osa mattasävyistä on hitusen heikohkoja pigmentin puolesta, mutta esimerkiksi aurinkopuuterin kohdalla se ei mua itseäni haittaa lainakaan, sillä olen muutenkin melko arka bronzerin käyttäjä. Metallinhohtoiset sävyt sen sijaan ovat ihan superpigmenttisiä ja highlightereilla saa korostukset näkymään halutessaan todella, todella voimakkaina. Yllä olevassa kuvassa olen swatchannut kaikki paletin sävyt ylhäältä alas, mutta highlighterin swatchi (kuudes vasemmalta) on tehty yhdistäen kaikkia neljää sävyä. Pannu highlighterissa on kuitenkin sen verran suuri, että siitä on helppo valita halutessaan vain yhtäkin sävyä kerralla käyttöön. Paletti saa myös pienen miinuksen siitä, ettei tämän mukana tule peiliä. Mähän en sinänsä välttämättä tarvitse erillistä peiliä paletteihin, mutta ne luovat itselleni kuvan arvokkaammasta tuotteesta.

Tämä on ehdottomasti tuote, joka kannattaa hankkia, mikäli haluaa päästä kokeilemaan laajemmin OFRA:n puuterisia tuotteita. Paletti antaa brändistä mielestäni hyvän vaikutelman ja on kokonaisuutenakin varsin toimiva. Olen aiemmin testannut OFRA:n highlightereita, poskipunia sekä huulimeikkituotteita, joiden olen kaikkien todennut olevan todella hyviä. Ei OFRA ehkä brändinä yllä suosikikseni, mutta tämä monitoimipaletti on ehdottomasti kuitenkin yksi tämän kesän ja koko vuoden parhaimpia meikkituotteita, kuten postauksen alussakin jo mainitsin.

Onko OFRA tuttu brändi? :)

4 kommenttia:

 1. Mulla on vain yksi Ofran meikkituote ja se on tuo keskellä oleva highlighter. On yksi upeimpia korostustuotteitani ja tämä paletti ei kyllä ole kallis kun eikös tuo highlighter jo yksinään maksa pari kymppiä? Olispa tämä sattunut mulle Boxycharm valinnoissa, niin ihanalta näyttää ja monesti tästä haaveillut just tuon minttusävyn takia :) vaan tarviinko oikeasti, no en...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ofra osaa kyllä noiden highlighterien teon, ne on upeita<3 Joo siis tää paletti on hyvinkin kohtuuhintainen, kun ei Ofra tosiaan oo se kaikkein edullisin brändi! Toi oli kyllä harmi, ettei sulla ollut valittavana tätä :/

   Poista
 2. Nää ofran paletit on niin kauniin näköiset ja tuo prässäys pannussa tekee paletista vielä kauniimman! Haaveilen vain, sillä uusia hankintoja en tarvitse :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, näissä on kyllä panostettu ulkonäköön ihan täysillä<3 En mäkään tätä varmasti olisi raaskinut itse ostaa, mutta oon kyllä tosi iloinen, että tämän sain :D

   Poista

Kiitos kommentista!