sunnuntai 5. syyskuuta 2021

Lookfantastic Joulukalenteri nyt ennakkotilattavissa!

*Saatu ilmaistuote Lookfantastic.fi

Onko vielä liian aikaista alkaa puhua joulukalentereista? Periaatteessa ehkä, sillä jouluun on vielä reilusti yli kolme kuukautta aikaa, mutta kosmetiikan joulukalentereita on hyvää tahtia alkanut jo tulla myyntiin tai ennakkotilattaviksi! Mua odotti itseäni perjantaina Postissa ihan mieletön yllätys, sillä sain itselleni pr-lahjana vuoden 2021 Lookfantasticin Advent Calendarin*. Sain samaisen kalenterin myös viime vuonna ja tämähän on siis ehdottomasti yksi markkinoiden parhaimpia joulukalentereita, jos on kiinnostunut nimenomaan melko ihonhoitopainotteisesta joulukalenterista, josta löytyy kuitenkin myös jonkin verran meikkejä. Olin jälleen kerran hurjan otettu ja iloinen, kun LF päätti kalenterin lähettää mulle, ja tästähän kuulette siis totta kai lisää heti joulukuussa, kun kalenterin luukkuja lähdetään availemaan!

Lookfantasticin Advent Calendar on nyt ennakkotilattavissa Lookfantasticin verkkokaupassa. Kalenteri maksaa 95,00 € ja sen sisällön arvon luvataan olevan yli 475,00 €. Tilaamalla samaan aikaan myös LF:n Beauty Boxin joko 3, 6 tai 12 kk tilausjaksolla, saat tilauksesta vielä -15% alennuksen. Kalenterin julkaisupäivä on 1.10.2021, mutta nyt kannattaa muistaa, että viime vuonna kalenteri myytiin loppuun jo ennakkotilausvaiheessa! Mikäli mielit saada kalenterin itsellesi, kannattaa kalenteri laittaa tilaukseen jo nyt, jotta et jää ilman. Kalenterin sisältö on halukkaille nähtävissä ihan googlaamalla, mutta itse en sisällöstä sen enempää tässä kerro, jotten spoilaa ketään. Olen kuitenkin itse sisällön vilkaissut ja omaan silmääni se vaikuttaa erittäin hyvältä ja mukailee hyvin edellisten vuosien kalenterien tyyliä.

Joku ehkä saattaa muistaa, kuinka viime vuonna pohdin että voisin täksi vuodeksi tilata itselleni The Body Shopin joulukalenterin. Edelleen se tavallaan houkuttelisi, muttei taida osua ihan low buyni raameihin tai ylipäätään tähän kosmetiikan vähennysprojektiin, jos hankkisin itselleni vielä toisenkin kalenterin. Todennäköisesti mennään siis tällä yhdellä, jos ei jotain maatamullistavaa tapahdu.

Aiotteko te hankkia tai oletteko ehkä jo hankkineet kosmetiikkakalenterin täksi jouluksi? :)

4 kommenttia:

 1. Tämä tuli ennakkotilattua ja kovasti odottelen <3 toivottavasti tänä vuonna mukana olisi enemmän meikkejä ;) pari juttua tästä tiedän mutta varmasti unohdan ne joulukuuhun mennessä :D en tiedä ostanko toista kalenteria, jos olisi kiinnostava luksuslaatuinen meikkikalenteri niin se olisi ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti sisältö on sulle mieluinen<3 Mä kovin mietin pitäisikö hankkia vielä joku toinenkin kalenteri, mutta ehkä mennään suosiolla tän yhden kanssa :D

   Poista
 2. Haluan niin kovasti Lykon joulukalenterin! Eniten jää harmittamaan, jos sitä en saa :(( Niitä ei voi ennakkotilata ja myyty loppuun alle kahdessa päivässä viimevuonnakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä varjopuoli noissa kalentereissa, jos ei ole haukkana paikalla eikä sitten saakaan itselle sitä :/ Just sen takia mainitsin itsekin tässä, että viime vuonna nää LF:n kalenterit myytiin tosiaan loppuun jo ennakkotilausvaiheessa, kun sain silloin hieman syyllistävääkin kommenttia aiheesta.. Eipähän voi tänä vuonna kukaan sanoa mulle, että miksi en varoittanut, ettei kalenteria välttämättä enää julkaisupäivänä saa :'D

   Poista

Kiitos kommentista!