lauantai 7. elokuuta 2021

Jeffree Star Pink Religion Eyeshadow Palette


Tänään esittelyyn pääsee upouusi, viime viikolla myyntiin tullut Jeffree Star Cosmetics Pink Religion Eyeshadow Palette! Mä en tiedä koska olisin viimeksi ollut mistään luomiväripaletista yhtä innoissani kuin tästä. Oli sanomattakin selvää, että nyt tehdään ensimmäisen kerran low buyni suhteen oikein kunnon heräteostos, sillä tämä paletti oli niin mua kuin mikään luomiväripaletti vain voi olla. Pink Religion sisältää siis nimensä mukaisestikin erilaisia vaaleanpunaisia, pinkkejä sävyjä - juuri niitä, mistä itse eniten pidän. Jeffree Star jakaa ihmisenä todella paljon mielipiteitä ja tiedän, että monet ovat päättäneet olla ostamatta hänen tuotteitaan. Itse en kuitenkaan ole vältellyt JSC:n tuotteita, ja omistankin nyt neljä luomiväripalettia brändiltä.


Pink Religion -tuotesarjaan kuuluu totta kai luomiväripaletin lisäksi myös muita meikkejä, kuten kolmen sävyn highlighterpaletti, meikinkiinnityssuihke sekä huulipunia. Itseäni kiinnosti myös mm. meikinkiinnityssuihke ja highlighterpaletti, mutta tilasin lopulta kuitenkin vain tämän luomiväripaletin. Ostin omani Oletkaunis.fi -verkkokaupasta, jossa se maksaa 65,90 €. Paletti on myynnissä myös Sokoksilla ja Emotioneissa, joissa se maksaa muutaman euron enemmän. Pink Religion luomiväripaletti muistuttaa ulkonäöltään pinkkiä raamattua, eli pakkaus on Jeffreelle tyypillisesti hyvinkin valtavirrasta poikkeava. Monet Jeffreen paletit ovat myös muodoltaan erikoisia, mutta tämä on onneksi neliskulmainen ja paletti saa extrakokoa pelkästään paksuudellaan. Paletti sulkeutuu magneeteilla ja se sisältää peilin.


Pink Religion Eyeshadow Palette sisältää 18 upeaakin upeampaa luomiväriä. Paletin sävyistä kolme on metallinhohtoisia ja kaikki loput mattaisia. Sävymaailmaan mahtuu vaaleanpunaista, pinkkiä, korallia, punaista, laventelia, lilaa, violettia ja luumua. Sävymaailma on kaunis, mutta paikoitellen vähän turhankin samanlainen, sillä vierekkäin luomelle lisättynä ja häivytettynä jotkut sävyt saa helposti näyttämään täysin samalta, vaikka paletista katsoessa niissä onkin kuitenkin silminnähtävä sävyero. Tämä ei sinänsä mua häiritse ja on toisaalta ihan ymmärrettävääkin, kun kyseessä on juuri jotain tiettyä sävymaailmaa edustava paletti. Olisin itse toivonut, että paletista olisi löytynyt enemmän metallinhohtoisia sävyjä, mutta onneksi paletista löytyy niitä edes kolme. En edelleenkään ole itse täysmattaisten meikkien ystävä, joten paletti olisi saattanut jäädä multa ostamatta, mikäli kaikki sävyt olisivat olleet mattaisia.


JSC:n luomivärien laatu on ihan omaa luokkaansa eikä tämä paletti tee siinä poikkeusta. Sävyt levittyvät luomille hyvin, häivyttäminen käy todella vaivattomasti eikä pigmenttiä todellakaan puutu. Mattasävyt ovat hieman jauhoisia, mutta koostumus on Jeffreen luomiväreille hyvin tyypillinen. Näiden kanssa saa varoa falloutia, eli luomivärien karisemista poskille ja alaluomille, mutta näin pigmenttisten luomivärien kanssa kannattaakin aina muistaa kopauttaa siveltimestä liiat luomivärit pois. Tällöin ne eivät myöskään karise niin herkästi alas poskille. Toinen vaihtoehto on totta kai tehdä silmämeikki ennen meikkipohjaa, jolloin suuremmallakaan falloutilla ei ole väliä, sillä ihon saa helposti puhdistettua luomivärihipuista ennen pohjameikin tekoa.


Seuraavaksi muutamat swatchit paletin sävyistä! En tälläkään kertaa swatchannut kaikkia sävyjä, mutta tästä saa hyvää osviittaa siitä, miten pigmenttisiä luomivärit ovat. Swatchit on tehty kuivalla sormella kuivalle iholle ilman mitään primereita. Ainoastaan ensimmäisenä swatchattu paletin ylärivin vaalein shimmersävy Princess Crown näyttää tässä vähän heikommalta, mutta se johtuu lähinnä siitä, että kyseisessä luomivärissä on pääasiassa monisävyistä glitteriä ja itse pohjasävy on siinä hyvin vaalea. 


Tässä pari silmämeikkiä, jotka olen tehny paletin kanssa. Toisessa on käytetty paletin korallisia ja punaisia sävyjä sekä liikkuvalla luomella juuri edellä mainittua paletin vaaleinta shimmersävyä. Toinen taas on rehellisen pinkki halomeikki. Halomeikki on hyvä esimerkki siitä, kuinka aiemmin puhuin miten paletin sävyt saa aika helposti luomella sulautumaan toisiinsa. Tässäkin meikissä on siis käytetty useampaa eri pinkkiä sävyä, mutta valitettavasti ne kaikki eivät meikissä enää pääse oikeuksiinsa. Toisaalta häivyttämisen kannaltahan on vain positiivinen asia, että luomivärit sulautuvat hyvin toisiinsa - eipähän jää niin herkästi ikäviä rajoja eri sävyjen välille!


Kokonaisuudessaan olen ollut palettiin muutaman ensimmäisen testauskerran jälkeen hyvin tyytyväinen. Tämä on ihan unelmapaletti juuri mulle, mutta toisaalta olen pariin otteeseen miettinyt, että olisin ehkä pärjännyt hyvin myös muilla Jeffreen paleteillani. Jawbreakerista ja Blood Sugarista löytyy molemmista myös näitä pinkkejä sävyjä, ja lisäksi mulla on vielä Morphen ja Jeffreen yhteistyönä tekemä paletti, josta vaaleanpunaista ja pinkkiä löytyy vielä lisää. Turha ruveta kuitenkaan liian analyyttiseksi tämän asian suhteen, sillä paletti on upea ja itselleni todella, todella mieluinen. Tämä kolahti muhun ensimmäistä kertaa sitten Blood Lustin, ja suosittelen palettia lämpimästi kaikille vaaleanpunaisten ja pinkkien luomivärien ystäville! Jeffree Star Cosmeticisin luomivärit ovat laadullisesti ehdottomati parhaimpia, mitä tiedän.

Oletteko hankkineet tai aikeissa hankkia tätä palettia tai muita Pink Religion -sarjan tuotteita? Löytyykö teiltä ylipäätään JSC:n tuotteita tai kiinnostavatko ne? :)

8 kommenttia:

 1. Upeita meikkejä ja onhan tämä ihana <3 itsellä on vähän morkkis eikä ylimääräistä nyt niin jätän paletin hankkimisen vähän myöhemmäksi. Koska haluan myös sen highlighter paletin :DD sillä on aika rapsakka hinta.
  Olisin itse laittanut palettiin pari ruskeaa häivytyssävyä koska mun mielestä tässä on aika monta samankaltaista keskipinkkiä/lilaa, mutta on tietysti nätti näinkin ja pakkohan se on saada kokoelmiin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Joo se highlighterpaletti houkuttelisi muakin, mutta hinta on tosiaan melkoinen enkä ainakaan nyt low buyn aikana mitenkään voi sallia sen ostoa itselleni :D Mä taas olen iloinen, ettei tässä ole muuta kuin just tota tiettyä sävymaailmaa, kun en itse koskaan käytännössä käytä esim. ruskeita sävyjä pinkin meikin kanssa :) Sen puoleen sävyt oli tässä ihan nappivalintoja mulle<3

   Poista
 2. Joko odotat syksyn saapumista ja pimeneviä iltoja? Fiilistelyä kynttilöiden & tunnelmavalojen kanssa? 🤍

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä oikeastaan, pimeys ei varsinkaan houkuttele, vaikka sisälle kivaa tunnelmaa saakin luotua!

   Poista
 3. Näin paletin emotionin esittelypöydässä ja jotenkin tuli ehkä ekana mieleen Lipstick Love blogin Linda, jolla on aina pinkkiä :D Mulle JF:n BloodMoney olisi ehdoton lemppari :) Mutta tämäkin oikein kaunis ja jos olisi ylimääräistä tilaa säilyttää tai ylimääräistä rahaa vähän turhaan, niin ostaisin varmasti tämänkin itselleni :) Toistaiseksi jatkan ilman JF:n paletteja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah mites sattuikin :DD Joo tää oli niin mun paletti kuin vain voi olla! Blood Money on tosi kaunis, mutta itse käytän sen tyylisiä luomivärejä todella vähän, eli en missään vaiheessa oikeasti ole harkinnut sen ostamista :) Sama Blue Bloodin kanssa!

   Poista
 4. Tää on kyllä upea <3 Piti itsekin heti hankkia, kun julkastiin :D Mä hankin toistaiseksi vain tän luomiväripaletin, mutta se highlighterpaletti ja yksi huulipuna houkuttelisivat kans kovasti. Se highlighterpaletti on vain sellainen, että olisi kiva päästä ihan livenä näkemään ja swatchaamaan, sillä pelkään että sävyt ovat liian tummia itselleni :/

  Tämä paletti on kokonaisuudessaan mun mielestä upea, mutta ehkä yksi tai kaksi kimaltavaa/metallista luomiväriä olisi voinut olla enemmän. En kuitenkaan valita, kun näilläkin pärjää aivan loistavasti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin toivoin, että olisin Sokokselta bongannut sen highlighterpaletin, mutta sitä ei siellä vissiin ole. No enivei en tällä hetkellä muutenkaan kyllä maksaisi siitä niin paljon, mutta kaunis se on ja houkuttelee muakin! Mä jäin kaipaamaan sellaista lilan sävyistä vaaleaa metallinhohtoista sävyä! Nyt tässä on valkoinen, vaaleanpunainen ja pinkki niin se olisi sopinut joukkoon enemmän kuin hyvin mun mielestä :)

   Poista

Kiitos kommentista!