torstai 12. elokuuta 2021

Esittelyssä Luomiväripalettini | Osa 5

Tänään jatkuu taas luomiväripalettikokoelmani esittely! Nyt ollaan jo osassa viisi, eli tämän jälkeen olen esitellyt ja arvostellut teille 25 luomiväripalettiani. Esiteltävää riittää vielä melkoisen paljon, joten paletteja on tosiaan mulle tässä vuosien saatossa kertynyt yksi jos toinenkin. Tällä kertaa mukaan mahtuu kolme vanhempaa ja kaksi hieman uudempaa palettia. Näistä mikään ei ole tällä hetkellä varsinaisesti suosikkini, mutta mukaan mahtuu paletteja, joita olen aikoinani rakastanut ja paljon. Tuttuun tapaan kirjoitan kaikista paleteista myös hintatiedot sekä arvosanan asteikolla 1-5. Kuulen erittäin mielelläni myös teidän mielipiteitänne näistä paleteista, jos olette omistaneet samoja!

Too Faced Sweet Peach Eye Shadow Palette

Tämä on Chocolate Barin jälkeen ehdottomasti mun suosikkipalettini Too Facedilta! Paletista löytyy todella kauniita sävyjä aina perinteisistä ruskeista luumuun, vihreään, persikkaan ja koralliin. Tässä ei itse asiassa ihan hirveästi niitä persikkaisia sävyjä ole, joten paletin nimi on ehkä sinänsä hieman hämäävä, mutta mä pidän tästä. Uutena paletti tuoksui aivan selkeästi persikalle ja se ominaistuoksu on edelleen haistettavissa paletista, jos sitä nuuhkii riittävän läheltä. Tämä on mulle ehdottomasti enemmän syyspaletti kuin vaikkapa kesäpaletti. Luomivärien laatu on hyvä ja TF:n luomivärit ylipäätään on pakattu todella tiiviisti, jolloin nämä siis myös kestävät käytössä todella pitkään. Paletista löytyy peili ja se on ulkoasultaan linjassa monien muiden TF:n vanhempien palettien kanssa. Tästä pidän kovasti!
Hinta: 45,00 €
Arvosana: 4+/5

Violet Voss Olive You Forever Eye Shadow Palette

Kahdentoista sävyn kompaktin kokoinen peilillä varustettu luomiväripaletti, jonka olen saanut Boxycharmin mukana. Paletin vihreät sävyt herättivät heti kiinnostukseni ja ihastuinkin tähän ensialkuun aivan täysin. Nyt mieli on alkuinnostuksen jälkeen hieman muuttunut, sillä paletti ei ole ehkä laadullisesti ihan paras mahdollinen. Suosikkisävyni, ylärivin glitterinen Olive Me, on nimittäin todella variseva ja sen kanssa on erittäin hankala meikata, mikäli haluaa tehdä meikkipohjan ennen silmämeikkiä. Sama pätee myös paletin muihin shimmersävyihin, mutta pigmenttiä niistä kyllä löytyy. Olisin ehkä myös toivonut, että paletin ruskeat sävyt olisivat olleet kauttaaltaan vähän viileämpiä, jolloin ne olisivat sopineet mielestäni paremmin paletin muuhun sävymaailmaan. Tällä saa kivoja meikkejä, mutta arkikäytössä tämä vaatii liikaa varovaisuutta, eikä tähän sen takia tule niin usein enää tartuttua ja sen takia joudun antamaan tälle melko heikon arvosanan. 
Hinta: $34,00
Arvosana: 2½/5

Shaina B Miami Mini Miami Eyeshadow Palette

Tästä paletista löytyy kahdeksan neutraalin sävyistä luomiväriä. Alarivin sävyt ovat mattaisia ja ylhäältä löytyy neljä metallinhohtoista sävyä. Paletti on todella hyvä arkimeikkeihin, tosin vaihtaisin ehkä itse alarivin South Peachin viileämmäksi, keskitummaksi häivytyssävyksi, mutta menee kokonaisuus näinkin. Luomivärien koostumus on hieman pöllyävä, mutta pigmenttiä näissä on yllinkyllin. Sävyjen työstäminen ja häivyttely käy todella helposti. Tämä on varsin kompaktin kokoinen paletti, jonka voisin kuvitella ottavani joskus mukaan myös matkalle, jos tarkoituksena olisi luoda nimenomaan neutraaleja meikkejä. Kiva arkipaletti, muttei yllä suosikkeihini. Hinta-laatusuhde tässä on kuitenkin kohdillaan!
Hinta: $20,00
Arvosana: 3/5

theBalm Nude 'tude Eyeshadow Palette

Tämä on yksi kokoelmani vanhimpia paletteja! Nude 'tude edustaa mielestäni hyvin sitä tyylimaailmaa, mikä oli luomiväripaleteille muutamia vuosia sitten ominainen: paljon shimmersävyjä ja tummat sävyt ovat hyvin paletissa edustettuina. Tästä paletista oma suosikkini on ehdottomasti alarivin shimmerinen vaaleanpunainen sävy Stand-offish, joka näyttää superkauniilta liikkuvalla luomella. Sävymaailma paletissa on tummanpuhuva ja nykyään kaipailen tähän hieman enemmän mattasävyjä, mutta tällä saa kuitenkin monipuolisesti erilaisia meikkejä - niin arkeen kuin juhlaan. Luomivärien pigmentti on todella hyvä ja laatu sävyjen välillä suhteellisen tasainen. Ei suosikkini, mutta hyvä peruspaletti ja laatu on kohdillaan, kuten theBalmin tuotteissa yleensäkin. 
Hinta: 39,00 €
Arvosana: 3½/5

Urban Decay Afterdark Eyeshadow Palette

Kymmenen upean metallinhohtoisen luomivärin paletti, jota rakastan ihan mielettömän paljon! Tämä ei ole paletti, jolla yleensä teen kokonaisia meikkejä, mutta tästä tulee napattua tehostesävyjä silmämeikkeihin. Luomivärien laatu on todella hyvä ja sävyt ovat miellyttävän pehmeitä, jolloin ne levittyvät luomille kauniisti ilman liiallista karisemista. UD:n luomivärien laatu ei aina ole ollut ihan paras mahdollinen, mutta tässä paletissa se on mielestäni kohdillaan. Paletti on myös ulkoasultaan kaunis ja pidän sen lilan sävyisestä pakkauksesta. Kuten UD:n paleteissa monesti, tämänkin mukana tuli myös kaksipäinen luomivärisivellin, jota en kuitenkaan itse koskaan ole ottanut käyttöön. Palettia ei taideta enää myydä ja tämä omakin palettini on jo melko iäkäs.
Hinta: 50,00 € (ostohetkellä vuonna 2017)
Arvosana: 4/5

Mahtuuko joukkoon tuttuja paletteja? :)

10 kommenttia:

 1. Nude `tude ja persikkapaletti löytyvät :) molemmat kivoja mutta persikkaa tulee jotenkin hirmu vähän käytettyä?! theBalmilta mulla on kolme erilaista noita nudetudeja ja ne kaikki on pigmenttisiä ja hyviä. Ihania arkimeikkiin ja see Beach -teemainen upea väreiltään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kausia, kun saatan käyttää pitkään lähes pelkästään tota TF:n persikkapalettia, sitten se taas unohtuu jonnekin! theBalmin luomivärien laatu on ihan uskomattoman hyvä, yksi mun suosikkeja ehdottomasti mitä luomiväreihin tulee :)

   Poista
 2. Luomiväripaleteissa on vaan se jokin <3 Ihana tuo Violet Voss olive paletti. Kauniit sävyt ja oon nyt tänä kesänä mieltynyt vihreisiin. Viimeksi vihreetä käyttänyt joskus 2000 luvun alussa :D Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä jotenkin hieman vierastan vihreää, kun omat silmät on vihreät :D En tiedä miksi, mutta tuntuu kuin se ei silloin sopisi niin hyvin luomille, vaikka eihän se näin tokikaan ole pelkästään silmien värin takia. Ihastuin itsekin tohon palettiin tosin juuri noiden vihreiden sävyjen takia, mutta enempää en välttämättä vihreitä omaan kokoelmaani tarvitse :D Kivaa viikonloppua sinnekin<3

   Poista
 3. Kauniit paletit, näistä mitään ei löydy itseltäni kaapista. Too Facedin paletit on kyllä herkullisen näköisiä ja tuoksuisia, ystävän palettia on joskus päässyt tuoksuttamaan. Näissä kaikissa on mielestäni kauniit sävyt, joita voisin itsekin kuvitella käyttäväni helposti meikeissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Too Facedin palettien tuoksut on munkin mieleen, vaikka toisaalta tuoksuhan on hyvinkin "turha" ominaisuus luomiväreissä :D Kiva jos paletit näytti sun mieleen hyviltä<3

   Poista
 4. On siinä mistä valita :) Kauniita paletteja sävyineen, mä oon nyt ihastunut violettiin pinkin lisäksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Violetit sävyt on aivan ihania! En malta odottaa syksyn tuloa, kun saa taas tarttua syyssävyihin meikeissä<3

   Poista
 5. Oon kyllä niin jäljessä sun blogin lukemisen kanssa :D Kiva nähdä lisää sun paletteja! Mulla ei ole näistä mitään, vaikka kolme merkkiä ovatkin luomivärien osalta tuttuja (Too Faced, theBalm ja Urban Decay). Tuon Too Facedin ja Violet Vossin palettien sävymaailma on todella saman näköinen ainakin näin kuvista katsottuna! Molemmista löytyy vähäsen persikkaa ja vihreää ja paljon neutraaleja värejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä noissa on aika samanlainen sävymaailma! En aiemmin kiinnittänyt siihen itse asiassa mitään huomiota, eli hyvä pointti :D TF on kuitenkin laadullisesti parempi ja muutenkin mulle mieluisampi :)

   Poista

Kiitos kommentista!