sunnuntai 29. elokuuta 2021

Boxycharm | Elokuu 2021

Moikka! Tänään esittelyyn pääsee elokuun Boxycharm, jonka hain itselleni eilen Postista. Edellisen kuun Boxy tuotti melkoisen pettymyksen muutamankin eri tuotevalinnan kohdalla, joten toiveet tämän elokuun boksin suhteen olivat siis hyvin korkealla. Toisaalta olin nähnyt esimerkiksi Better Nail Dayn Sissin boksin sisällön, joka ei liiemmin herättänyt sekään innostusta, joten jäin odottelemaan omaa boksiani vähän kauhunsekaisin tunnelmin. Mä olen tilannut Boxycharmia joka kuukausi aina toukokuusta 2018 asti, joten tässä on tullut nähtyä aika laajalti boksien sisältöä. Muutosta näissä on selkeästi tapahtunut, eikä valitettavasti aina siihen parempaan suuntaan, mutta miten elokuun boksin kanssa kävi?

Sisällön näkeminen sai mut huokaisemaan helpotuksesta, sillä tämä ei ollut lainkaan niin paha kuin pelkäsin! Ei sisältö ihan täysin mua vakuuttanut, mutta ehdottomasti tuotteet ovat mielenkiintoisempia kuin mitä pelkäsin. Rehellisesti sanottuna tämä muistuttaa kuitenkin mun mielestä enemmän Ipsy Plussaa kuin Boxycharmia. Mihin ovat hävinneet ne kaikki meikkipainotteiset boksit? En tiedä johtuuko tämä Boxycharmin ja Ipsyn välillä tapahtuneesta yrityskaupasta vai mistä, mutta eron entiseen alkaa huomata koko ajan selkeämmin ja selkeämmin. Omasta boksistani löytyi kasvovoide, kasvosuihke, seerumi, ripsiväri ja omana valintanani BB-voide.

Valitsin boksiin itse tämän Pürlissen Ageless Glow Serum BB Creamin sävyssä Light. Kyseessä on suojakertoimella SPF40 varustettu BB-voide, joka sisältää bakuchiolia, C-vitamiinia ja kollageenia. Tuotteen tulisi kirkastaa ja kosteuttaa ihoa sekä totta kai tasoittaa ihon sävyä ja antaa kevyttä, luonnollista peittoa. BB-voiteet ovat mulla käytössä nimenomaan kesäisin ja vaalea sävy vaikutti olevan omalle iholleni varsin hyvä. En ollut alunperinkään tästä valinnasta mitenkään älyttömän innoissani, mutta elokuun boksin kohdalla mikään valittavissa olevista tuotteista ei juuri herättänyt kiinnostusta. Tämä pääse mulla käyttöön todennäköisesti vasta ensi kesänä, sillä nyt käyttelen vielä loppuun edellistä BB-voidettani. Ihan ok tuote, mutta ei herätä mitään riemunkiljahduksia.
Hinta: noin $38,00.

Boksin tuotteista ainut suoraan eteenpäin lähtevä on tämä Clara's New Yorkin Stimulating Retinol Facial Serum. Tämä on retinolia ja E-vitamiinia sisältävä seerumi, jonka tulisi toimia erinomaisena anti-age tuotteena. Retinolillahan on tunnetusti loistava vaikutus ihon ikääntymistä vastaan ja E-vitamiini taas kosteuttaa ihoa. Nyt täytyy sanoa, etten ikimaailmassa olisi uskonut saavani tätä tuotetta, sillä vasta heinäkuun boksistahan mä sain edellisen kerran retinoliseerumin! Onko jenkkiboksien kanssa nyt vasta herätty retinolituotteisiin vai mistä mahtaa johtua, että kahteen peräkkäiseen boksiin laitetaan tällainen tuote? Mä en itse tällä hetkellä ainakaan ole niin innostunut retinolituotteista, ja koska jätin sen edellisen seerumin jemmoihin odottelemaan, annan tämän eteenpäin.
Hinta: noin $25,00.

Clean Skin Clubin Pineapple Glow Mist sen sijaan osoittautui koko boksin kiinnostavimmaksi tuotteeksi! Tämä kasvosuihke sisältää mm. ananasuutetta, papaijauutetta, glyseriiniä, hyaluronihappoa ja peptidejä. Sitä tulisi käyttää ihonpuhdistuksen jälkeen puhtaalle iholle ennen seerumeita ja kasvovoiteita. Tuote on pakattu lasipulloon ja tämä toikin boksiin roppakaupasti lisää painoa, minkä huomasin jo pakettia lähettäessäni Planet Expressiltä kohti Suomea. Tässä on jotain pientä luksuksen tunnetta ja tällaiset ihonhoitotuotteet ovat ehdottoman tervetulleita bokseista! Multa löytyy muistaakseni joku muukin Clean Skin Clubin tuote odottamassa käyttöönottoa, joten täytyy piakkoin tutustua molempiin tuotteisiin. Tästä ilahduin kovasti!
Hinta: noin $38,00/100 ml.

Boksin toinen meikkituote oli tämä Rockins Cosmeticsin All Night Bender Extreme Lash Mascara. Tämä vegaaninen ripsiväri on suunniteltu erottelemaan ripset kauniisti ja tuomaan niille runsaasti volyymia. Harja on muotoiltu siten, että sen kanssa saa helposti väriä kaikkein lyhyimpiinkin ripsiin ja ilmeisesti koko harjasosa on taipuisa. Mä en oikeastaan koskaan jaksa innostua kauneusboksien mukana tulevista ripsiväreistä, sillä 90% niistä on tuottaneet mulle pettymyksen. Mä vaadin ripsiväriltä paljon eivätkä kaikki ripsarit yksinkertaisesti toimi mun ripsissäni. Itse asiassa aika harva toimii, joten en odota tältäkään ripsiväriltä kovin paljon. Totta kai ilahdun, mikäli tämä osoittautuukin itselleni loistavaksi ripsariksi, mutten toisaalta kyllä pety, mikäli niin ei käy. En ole koskaan aiemmin kuullutkaan tällaisesta brändistä, eikä tuotteen ulkonäkökään varsinaisesti herätä kiinnostusta, mutta toivottavasti sisältö on hyvä.
Hinta: noin $29,00.

Kate Somervillen Exfolikate Glow Moisturizer oli kasvosuihkeen kanssa boksin kiinnostavimpia tuotteita. Tämä on ihoa kevyesti AHA-happojen kanssa kuoriva kasvovoide, jonka tulisi silottaa ihoa, tasoittaa pieniä juonteita ja tehdä ihosta nuoremman näköinen. Tästä voiteesta olin hurjan iloinen ja toivoinkin saavani tämän omasta boksistani. Tuote vaikuttaa erinomaiselta päivävoiteelta, joskaan en välttämättä ihan päivittäin tätä käyttäisi omalla kuivalla ja herkällä ihollani. Täytyy korkata tämä pikimmiten ja katsoa kuinka tehokkaasti tämä ihoa kuorii ja silottaa. Voiteesta löytyy toki myös kosteuttavia ainesosia, joten toivottavasti tuote toimii hyvin omalla ihollani.
Hinta: noin $70,00/50 ml.

Kokonaisuudessaan elokuun Boxycharm oli ihan ok, mutta ei missään nimessä parhaimmasta päästä. Tässä boksissa mua ilahdutti erityisen paljon Kate Somervillen kasvovoide ja Clean Skin Clubin kasvosuihke. Jokin on siis selkeästi muuttunut, kun Boxycharmissa on ihonhoito alkanut vallata suosikkien paikkaa, kun aiemmin olen pitänyt nimenomaan boksien meikkipainotteisuudesta. Elokuun boksin arvo oli noin $200,00. Tämä on ehdottomasti keskiverto-Boxycharmia enemmän, mikä varmasti johtuukin nimenomaan ihonhoitotuotteiden runsaasta määrästä. Toivottavasti syyskuun boksi olisi hieman meikkipainotteisempi!

Mitä ajatuksia boksi teissä herättää? Tuntuuko teistä, että Boxycharmit ovat aiempaa enemmän ihonhoitopainotteisia, vai onko tämä vain mun kuvitelmaani?

10 kommenttia:

 1. Miun boksi oli myös ihonhoitopainotteinen, meikkituotteena oli luomiväripaletti. Ainoa sama oli tuo Kate Somervillen kasvovoide omassa boksissa.

  Ainakin nyt heinä- ja elokuun boksit on olleet ihonhoitopainotteisia, heinäkuussakin oli huuliöljy ainoana meikkituotteena. Kesäkuussa oli jopa kaksi meikkituotetta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikähän siinä on, että bokseista on yhtäkkiä tullut näin ihonhoitopainotteisia? Se paletti on kyllä upea! Vielä kun saisi jatkossakin enemmän niitä meikkituotteita :D

   Poista
 2. Tiiätkö olin ihan samoissa ajatuksissa että tässähän on sama tilata jo Ipsyä kuin Boxycharmia kun sisältö on näinkin ihonhoitopainotteinen! Sun boxi oli kyllä kiva, pari samaa tuotetta kuin mulla. On niin jännä miten näitä variaatioita on näin hirveästi, harmittaa vaan kun se mieluisin ei ikinä osu kohdalle. Olisin toivonut sitä saturnuspalettia joka Mimosalle on ainakin tullut.
  Mulle tuli akneihon suihke, ihan hyvä mutta tuo sinunkin näyttää kivalta. Ja tuo voide kiinnostaa kans kokeilla. Jos sinä saat retinolia niin minä saan bronzereita kolmessa boxissa putkeen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Boxy oli mun suosikki aiemmin juurikin meikkien takia, mutta pikkuhiljaa alkaa näyttää siltä, että Boxysta tehdään jotain ihonhoitoboksia.. Ipsy Plussaan saa sentään valita itse kolme tuotetta, joten se vetää kyllä tässä kohtaa pitemmän korren! Heh toi on aina vähän tylsää, jos tulee saman kategorian tuotteita useesti peräkkäin :D Jossain vaiheessa kaikille tuntui tulevan tussilinereita, onneksi niistä ollaan jo päästy!

   Poista
 3. Tämä kyllä kieltämättä muistuttaa jotenkin enemmän Ipsyä kuin BoxyCharmia :D Boxyssa parasta oli juuri se meikkipainotteisuus ja se, että usein tuli kaikkia kivoja paletteja. Ihan ok sisältö tässäkin on, mutta itse en olisi kuitenkaan hyppinyt riemusta jos tämä boksi olisi itselleni tullut. Ehdottomasti kiinnostavin tuote on tuo Clean Skin Clubin suihke ja sitä testaisin mielellään itsekin :) Myös Kate Somervillen tuotteista olen kuullut todella paljon kehuja, mutten ole tainnut koskaan itse testata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Boxyjen sisällöt on selkeesti muuttuneet, eivätkä mun silmissä valitettavasti ollenkaan parempaan suuntaan. Jännä jos toi yrityskauppa nyt vaikutti tähän tällä tavalla, kun luulisi että olisi kaikkien etu pitää Ipsy ja Boxy selkeesti erilaisina, jolloin molemmilla riittäisi tilaajia. Jos molemmat alkaa muistuttaa toisiaan niin ei kai kukaan halua molempia bokseja enää tilata? Kate Somerville on itsellenikin uusi, mutta tosi kiinnostavan oloinen brändi!

   Poista
 4. Ihan mielenkiintoisia tuotteita, mutta jotenkin kun näitä Boxyja katsoo niin itse tilaisin ennemmin siltikin Ipsyä jossa saamani tuotteet oli aina mieluisia ja tuli useimmin käyttöön :) Tässä tulisi makuuni liikaa ihonhoitotuotteita, jotka joutuisi pidempään 'odottelemaan' käyttöönottoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ipsyssä myös se valintamahdollisuus on ehdoton valttikortti! Boxyssa saa valita yhden tuotteen, mikä on aika vähän jos sisältö muuten ei sitten oo ollenkaan mieluinen tai jotain vähän sinne päin.. Ipsyn puolelle alan mäkin nyt vahvasti kallistua, vaikka sen hinta nousikin!

   Poista
 5. Kasvosuihke on kiinnostava, muuten boksin sisältö jäi sullakin ehkä vähän vaisuksi. Mietin myös, että mahtaako näissä nyt alkaa näkyä yrityskaupan myötä sisällön muuttuminen ihonhoitopainotteisemmaksi. Jos näin on, niin mua alkaa taas kiinnostaa Ipsyn tilaus, siinä kun on paremmat mahdollisuudet vaikuttaa sisältöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua vaan ihmetyttää mikä järki on tehdä näistä bokseista niin samankaltaiset? Boxyn konsepti oli kuitenkin ihan erilainen, juurikin sen meikkipainotteisuuden takia. Luulisi että olisi yrityksellekin fiksua pitää boksit erityylisinä, jotta ihmiset haluaa edelleen tilata molempia. Tai mistä sitä tietää, vaikka näiden olisi tarkoitus yhdistyä yhdeksi ainoaksi boksiksi..

   Poista

Kiitos kommentista!