sunnuntai 4. heinäkuuta 2021

Rauhoittavat aloe vera tuotteet Holika Holikalta

*Saatu ilmaistuote Bearel.fi

Lähes koko kesäkuu saatiin nauttia auringon lämmöstä ja hellekeleistä. Sama vaikuttaisi jatkuvan edelleen nyt heinäkuussa, joten halusin tulla esittelemään teille kaksi todella ajankohtaista tuotetta. Sain brändilähettiläsyhteistyön merkeissä Bearelilta kesän selviytymispakkauksen, josta löytyi kasa korealaisen kosmetiikan tuotteita, jotka sopivat loistavasti nimeomaan kesäaikaan. Ensimmäisenä esittelyyn pääsee tämä kaksikko Holika Holikalta - Aloe 99% Soothing Gel* & Aloe 92% Shower Gel*. Sheet Maskit ovat itselleni se tutuin tuote Holika Holikalta, mutta tuota pienemmässä tuubissa olevaa Aloe 99% Soothing Geliä olen käyttänyt muutaman testerin verran ja todennut sen mainioksi tuotteeksi. En totta puhuen edes tiennyt, että Holika Holikalta löytyy myös samaa sarjaa oleva suihkugeeli, joten tämä kaksikko oli paitsi ajankohtainen ja itselleni tarpeellinen, myös erittäin mieluisa yllätys. 

Holika Holikan tuotteita voitte ostaa Bearelilta. Käyttämällä alekoodia lipsticklovelinda saatte Bearelin valikoimista vielä -15% alennuksen!

Mitä hyötyä aloe vera tuotteista sitten on? Aloe vera on tunnettu nimenomaan sen kyvystä rauhoittaa ihoa tehokkaasti. Siitä johtuen sitä on jo pitkään käytetty varsinkin kesäaikaan rauhoittamaan ihoa auringossa oleskelun jälkeen. Aloe vera auttaa ihoa myös pysymään kosteutettuna ja tekee siitä pehmeämmän. Kevyt geelimäinen koostumus tuntuu varsinkin auringon lämmittämällä iholla ihanan viileältä ja näissä molemissa on hurjan raikas tuoksu. Tuotteet on pakattu aloe vera -kasvia muistuttaviin vihreisiin pakkauksiin, ja Bearelilla on myynnissä myös Holika Holikan Aloe Cleansing Foam. Itse vältän mahdollisuuksien mukaan oleskelua suorassa auringonvalossa, mutta näillä hellekeleillä jo pelkkä ulkona oleskelu saa ihon lämpenemään, jolloin nämä Holika Holikan tuotteet tulevat enemmän kuin tarpeeseen. Suomalaiset rakastavat myös saunomista, ja saunassa jos missä iho kuumenee ja monet tuntevat varmasti kaipaavansa pientä viilennystä iholle saunomisen jälkeen. Aloe vera tuotteet ovat hyvä valinta myös silloin!

Holika Holika Aloe 99% Soothing Gel* on varmasti yksi k-kosmetiikan tunnetuimpia aloegeelejä. Tuotteen sisällöstä jopa 99% on fermentoitua aloe veran lehtiuutetta. Lisäksi tähän on lisätty myös mm. rohtosammakonputkea, joka tunnetaan niin ikään ihoa rauhoittavana ainesosana. Geelivoide on suunniteltu sopimaan kaikille ihotyypeille ja myös kaikenikäisille. Se rauhoittaa ihoa tehokkaasti lämmön tai esimerkiksi sheivaamisen aiheuttaman ihoärsytyksen jälkeen jättäen ihon pehmeän ja sileän tuntuiseksi. Tuote soveltuu käytettäväksi kauttaaltaan vartalolla sekä myös kasvoilla, mutta itse olen ainakin toistaiseksi käyttänyt tätä ainoastaan vartalon iholla.

Näin kesällä paksut vartalovoiteet ovat saaneet jäädä kaappeihin ja esille on nostettu geelipohjaisia, kevyitä voiteita. Yksi niistä omalla kohdallani on ollut juuri tämä Holika Holikan aloegeeli, jota olen käyttänyt vartalovoiteen tavoin yleensä suihkussa käynnin jälkeen, joskus muuten vain ulkoa auringosta sisälle tullessa. Voide on koostumukseltaan kevyttä geeliä ja se imeytyy nopeasti. Tuotekuvauksen mukaan tämän ei tulisi jättää iholle tahmeaa pintaa eikä se jätäkään, mutta iho tuntuu jonkin aikaa hitusen nahkealta, mikä ei tosin ole itselleni ollenkaan epämiellyttävä tunne. Sain tästä testiin pienemmän 55 ml koon, joten tällä menolla ei tule kovinkaan kauaa kestämään ennen kuin saan tuotteen loppumaan. Ihan huipputuote, jos ihosi kaipaa viilentävää ja rauhoittavaa geelivoidetta ja haluat saada sen edulliseen hintaan.
Hinta: noin 9,95 €/250 ml.

Holika Holika Aloe 92% Shower Gel* oli tosiaan itselleni uusi tuote enkä aiemmin edes tiennyt, että Holika Holikalta löytyy tällainenkin. Kyseessä on suihkugeeli, jonka sisällöstä huimat 92% on fermentoitua aloe veran lehtiuutetta. Aloe veran lisäksi suihkugeeliin on pakattu mm. vesimelonin ja kurkun uutteita sekä rohtosammakonputkea. Tuote on suunnattu sopimaan sekä miehille että naisille ihan päivittäiseen käyttöön. Suihkugeelissä on hurjan raikas tuoksu, mikä kieltämättä varmasti sopii hyvin niin miehille kuin naisille ja sen koostumus on paksua ja geelimäistä.

Raikkaat suihkugeelit ovat itselleni erittäin mieluisia nimenomaan kesällä ja toivonkin, että saisin tämän 250 ml tuubin tyhjäksi vielä tämän kesän aikana. Talvella en ehkä niinkään pitäisi tuotteen raikkaasta ja pirteästä tuoksusta, mutta nyt kesällä tähän on tullut tartuttua lähes joka kerta suihkussa käydessä! Ei tästä suosikkiani varmasti tule suihkugeelien suhteen, mutta pidän tästä todella paljon ehkä senkin takia, että suihkugeeli tuo mulle niin vahvasti mieleen parin vuoden takaisen Lanzaroten reissun, sillä siellähän aloe vera tuotteita oli ihan joka paikka täynnä. Suihkugeeliä on ollut miellyttävä käyttää, sillä se puhdistaa ihon hyvin, muttei kuitenkaan tee siitä lainkaan kuivan tuntuista. Tämä on loistava tuote kuumiin hellepäiviin ja käytettäväksi yhdessä aloegeelin kanssa. 
Hinta: noin 9,95 €/250 ml.

Käytättekö te aloe veraa sisältäviä tuotteita? :)

10 kommenttia:

 1. Tuo Soothing Gel on ihana <3

  VastaaPoista
 2. Käytän, ihan yksi mun lemppariraaka-aineita ihonhoidossa. Tiedän, ettei kaikille sovi, mutta oma iho rakastaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä myös iho tykkää hirveästi aloe verasta :)

   Poista
 3. Aloegeeli on mulle tuttua, tullut käytettyä jo muutamia vuosia rauhoittamaan just nimenomaan ihoa :) Todella hyvä esimerkiksi sheivauksen jälkeen, kuten sinäkin mainitsit. Käytän myös pahasti kutiseviin itikanpuremiin, toimii! Meidan käyttämä aloegeeli jättää myös sellaisen pienen suojaavan kalvon siihen kohtaan, mihin sitä pistää. En oo ihan varma mistä se on, kun mieheni äiti sitä meille aina jostain ostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo yllätyin miten hyvin toi toimi sheivauksen jälkeen! En ollut siis aiemmin edes kokeillut tai ajatellut asiaa, mutta luin ton tuotekuvauksesta, että siihenkin voi käyttää ja päätin testata. Toimi :) Mä heitän suoraan kortisonia noiden itikanpuremien päälle, kun sitä joudun muutenkin valitettavasti käyttämään ja se helpottaa myös kutinaa :D

   Poista
 4. Tuo geeli onkin tuttu ja on kyllä ihana :) Mä en itse tykkää tuota ihan vartalovoiteena käyttää, mutta esim. ihon rauhoittamisessa ja ötökänpistojen kutinan helpottamisessa se on aivan loistava :) Holikan suihkugeeliä en ole testannut, mutta jonkun muun brändin suihkugeeliä kyllä ja tykkäsin siitä kovasti. Tuoksun puolesta aloe ei ole ihan siellä suosikeissani suihkugeelien osalta, mutta ominaisuuksiltaan kiinnostaa kovasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aloegeelit on ihanan monipuolisia ja näistä hyvin huomaa sen, kuinka paljon se aloe vera oikeasti rauhoittaa ihoa! Tykkään muutenkin, jos kosmetiikkatuotteissa on sitä :) Tuoksu varmasti jakaa mielipiteitä, ei toi munkaan suosikkini ole, mutta tykkään kun toi on niin virkistävän tuoksuinen<3

   Poista
 5. Ehkä ensikesäksi sitten ostan tuota holikan aloegeeliä iholle, nyt on vielä yksi purkki jotain muuta geeliä puolivälissä, niin turha nyt tälle kaudelle ostaa kun en ole mikään kova rasvailija näin kesä-aikoina :) Mutta tuo on varmasti tosi huippu tuote!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tota ei voi kuin suositella, ihan superhyvä tuote<3 Mutta joo, ei kannata turhaan hankkia, jos edellistäkin on vielä jäljellä :) Noi on onneksi tosi riittoisia!

   Poista

Kiitos kommentista!