maanantai 12. heinäkuuta 2021

Kosteutta ja raikkautta kasvoille Frudian kasvosuihkeella!

*Saatu ilmaistuote Bearel.fi

Frudia on noussut nopeasti yhdeksi korealaisen kosmetiikan kiinnostavimmaksi brändiksi omissa silmissäni. Frudian hedelmäiset, raikkaat ja värikkäät tuotteet ovat omasta mielestäni todella houkuttelevia ja mielenkiintoisia, enkä ole toistaiseksi myöskään kokeillut vielä yhtään huonoa tuotetta Frudialta! Nyt sain brändilähettiläsyhteistön merkeissä Bearelilta Frudian My Orchard Peach Real Soothing Gel Mistin*, josta kerron teille tässä postaukessa hieman tarkemmin. Kesä on mitä parhainta aikaa erilaisten kasvosuihkeiden esittelylle, sillä kuuma keli saa ainakin mut kaipaamaan virkistäviä tuotteita, joita voi lisäillä kasvoille päivän mittaa. 

Frudian tuotteita voit ostaa Bearelilta. Tämän kasvosuihkeen hinta on noin 7,90 €/125 ml ja alekoodilla lipsticklovelinda saatte -15% alennuksen sekä tästä tuotteesta että Bearelin muusta valikoimasta.

Frudia My Orchard Peach Real Soothing Gel Mist* on kasvoille tarkoitettu ihoa kosteuttava ja rauhoittava suihke. Suihe sisältää fermentoidun persikkauutteen lisäksi myös mm. pantenolia ja rohtosammakonputkea, joka on tällä hetkellä todellinen hittiainesosa ja suosittu varsinkin korealaisessa kosmetiikassa. Kasvosuihkeen tulisi sopia kaikille ihotyypeille, mutta erityisen hyvä se on nimenomaan kuivalle ja herkälle iholle tuotteen kosteuttavien, pehmentävien ja rauhoittavien ominaisuuksien vuoksi. Tässä on ihana hedelmäisen makea persikan tuoksu, joka haihtuu iholta kuitenkin nopeasti eikä muutenkaan ole turhan voimakas.

Milloin kasvosuihketta sitten käytetään? Tämä Frudian persikkasuihke sopii käytettäväksi kasvoveden tavoin kosteuttamaan ihoa ennen muita ihonhoitotuotteita, kuten seerumia ja voidetta. Lisäksi tuotetta voi suihkia kasvoilla päivän kuluessa aina, kun iho tuntuu kaipaavan virkistystä ja kosteutusta. Suihke sopii myös meikatulle iholle, eli halutessaan tätä voi käyttää myös vaikkapa meikinkiinnityssuihkeen tavoin, jolloin suihkeella saa kasvoilta pois esimerkiksi liiallisen puuterisuuden. Tuote on siis hyvin monikäyttöinen ja suosittelen ehdottomasti suihkimaan tämän aina suoraan kasvoille ja jättämään esimerkiksi vanulaput välistä kokonaan pois. Kosteuttavat kasvovedet on hyvä muutenkin lisätä aina nimenomaan suoraan kasvoille joko suihkimalla tai suoraan kämmenien kanssa painellen. En siis itse tätäkään missään nimessä suosittelisi suihkimaan ensin vanulapulle, sillä tuotetta menee siinä vain hukkaan. Toki täytyy muistaa, että tämä(kin) on pitkälti makukysymys eikä ole olemassa vain yhtä oikeaa tapaa!

Kasvosuihkeesta tulee yhdellä suihkauksella tavaraa melko runsaasti, mutta se myös levittyy sumumaisena kasvoille hyvin tasaisesti. Osa kasvosuihkeista ruiskii isoja yksittäisiä pisaroita sinne tänne, mutta tämä ei tee sitä. Ei tästä nyt ihan kaikkein hienojakoisinta sumua kasvoille saa, mutta tuotetta on kuitenkin ollut todella miellyttävä käyttää. Olen itse käyttänyt tätä pääasiassa kasvoveden tavoin puhtaille kasvoille, jolloin saan eniten hyötyä tämän kosteuttavista vaikutuksista. Joitain kertoja olen myös suihkinut tätä kasvoille päivän mittaan ja aina tällaiset suihkeet tuntuvat iholla virkistävältä. Nyt kesähelteillä varsinkin iho kiitää! Meikin päälle tämä sopii myös oikein hyvin, kunhan muistaa suihkia tuotetta maltilla. Persikkainen tuoksu on hurjan miellyttävä ja pidän myös tuotteen ulkonäöstä. Tässä on mielestäni kosteutta kaipaavalle iholle oikein hyvä kasvosuihke edulliseen (noin 7,90 €) hintaan!

Käytättekö te kasvosuihkeita? :)

2 kommenttia:

  1. Mä olin ennen ihan himokäyttäjä, mutta nykyään todella harvoin. Kiinnitän nykyään raaka-aineisiin huomiota, jos käytän. Pelkkä vesi vaan kuivattaa ihoa lisää. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taas olen vasta viime vuosina löytänyt nää kasvosuihkeet! Ja toi on kyllä totta, että joillain ainesosilla voi saada vain huonoa aikaiseksi iholle sen toivotun lopputuloksen sijaan :)

      Poista

Kiitos kommentista!