sunnuntai 25. heinäkuuta 2021

Esittelyssä Luomiväripalettini | Osa 4

*Saatu ilmaistuote

Nyt olisi taas aika esitellä viisi seuraavaa luomiväripalettia kokoelmastani! Halusin siis pikkuhiljaa alkaa käydä läpi koko luomiväripalettikokoelmaani täällä blogin puolella, ja koska en ikimaailmassa jaksaisi esitellä kaikkia yhdessä tai kahdessa postauksessa, päätin esitellä paletit aina viisi kerrallaan. Tällöin ei lukemisesta tule turhan raskasta teillekään ja saan kirjoitettua jokaisesta paletista kuitenkin edes hieman enemmän kuin pari hassua lausetta. Jokaisesta kuvan viidestä paletista siis seuraavaksi lyhyet esittelyt ja arvostelut. Lopuksi vielä palettien hintatiedot sekä arvosanat asteikolla 1-5!

Artist Couture Caliente Palette

Tämä kompakti kahdeksan sävyn luomiväripaletti tuli taannoin Boxycharmin mukana. Paletistä löytyy upea kattaus värikkäitä sävyjä, joista osa on mattaisia ja osa shimmerisiä. Caliente (suomeksi lämmin, kuuma) kuvaa tätä palettia mielestäni täydellisesti ja tässä on ihanat sävyt värikkäisiin kesämeikkeihin! Pigmenttisyys on todella hyvä sekä matta- että shimmersävyissä ja tätä palettia on ollut ilo käyttää. Esimerkiksi myös tuo mattakeltainen on todella pigmenttinen, mikä ei välttämättä aina ole keltaisten luomivärien kanssa mikään itsestäänselvyys. Yhdistän tämän itse monesti johonkin toiseen palettiin, mutta saan kyllä vain tämänkin kanssa tehtyä meikkejä. Paletti on tosiaan kooltaan melko pieni ja siitä löytyy peili. Olisin ehkä toivonut, että paletista olisi tehty vielä hitusen suurempi, jotta tähän olisi saatu vielä sävyjä lisää vaikka yhden rivin verran, mutta menee tämä näinkin!
Hinta: $30,00
Arvosana: 4-/5

Natasha Denona Eyeshadow Palette 5 Palette 02

Tämä Natasha Denonan viiden sävyn minipaletti oli mun ensikosketukseni brändin tuotteisiin, ja nythän multa löytyy jo kolme tällaista pienempää palettia. Paletista löytyy keskeltä vaaleanruskea mattasävy ja sen ympäriltä neljä shimmersävyä. Paletti on todella hyvä arkimeikin tekoon ja tämä onkin ehdottomasti mun eniten käytetty palettini Natasha Denonalta! Oikealla oleva tumma luumu on sävynä ehkä hitusen irrallinen muusta kokonaisuudesta, mutta siitäkin pidän ja olen yhdistänyt sen pariin kertaan johonkin toiseen palettiin. Laatu näillä luomiväreillä on täysin omaa luokkaansa, sillä pigmenttisyys on näissä huippuluokkaa ja luomivärien työstäminen erittäin helppoa ja vaivatonta. Tästä ei paljon luomiväri enää parane ja ehkä mä jonain päivänä raaskin ostaa isommankin ND:n paletin! Tätä ei ilmeisesti ole enää myytävänä tai ainakaan palettia ei ole listattu brändin sivuilla.
Hinta: £41,00 (merkitty arvo saatuani paletin LF:ltä vuonna 2020)
Arvosana: 5-/5

Ace Beaute Scarlet Dusk Eyeshadow Palette

Kahdentoista sävyn  luomiväripaletti, josta löytyy uskomattoman kauniit sävyt. Juuri tällaisia sävyjä rakastan silmämeikeissä eniten, joten palettia on tullut käytettyä omassa mittakaavassani todella paljon. Tästä löytyy hyvä kattaus tummia sävyjä, vaaleampia häivytyssävyjä sekä tietysti shimmereitä liikkuvalle luomelle. En keksi mitään sävyä, mitä voisin toivoa palettiin vielä lisää tai jonkin toisen tilalle, sillä kokonaisuus on täydellinen. Luomivärien laatu on hyvä, mutta multa löytyy kyllä myös laadultaan parempiakin paletteja. Suosittelen tämän alle ehdottomasti luomiväriprimeria, mutta itse käytän sitä joka tapauksessa aina. Tällä saa todella kauniita meikkejä ja paletin sävyt sopivat mielestäni hyvin ihan jokaiseen vuodenaikaan. Paletissa on neljä shimmersävyä ja loput sävyt ovat mattaisia. Paletissa on myös peili, jonka olen tosin itse saanut hajoamaan.
Hinta: $35,00
Arvosana: 4/5

BH Cosmetics Zodiac Love Signs 24 Eyeshadow & 1 Highlighter

Suurikokoinen luomiväripaletti horoskooppiteemaisena. Luomivärit on sijoiteltu palettiin mielestäni hyvin kauniisti ja teemaan sopivasti, vaikka toki sijoittelutapa viekin tilaa ja tekee paletista väkisinkin hyvin kookkaan. Ulkokehän pyöreät sävyt ovat voimakkaasti metallinhohtoisia ja niitä seuraa aina teemaan sopiva mattasävy. Keskeltä löytyy vielä vaalea highlighter, joka ei ole ollenkaan mieleeni, sillä siitä irtoaa lähinnä vain suuria vaaleita glitterhippuja. Luomivärit taas ovat todella pigmenttisiä! Mattasävyt pöllyävät jonkin verran ja ovat hieman jauhoisia, mutta niitä on kuitenkin hyvin helppo työstää. Metallinhohtoiset sävyt taas ovat koostumukseltaan pehmeämpiä ja silmissä aivan upeita. Ne toimivat hyvin sekä siveltimellä että sormella levitettyinä ja ovatkin se syy, miksi paletista niin pidän. Tämä on nykyään mulla ihan liian vähällä käytöllä, mutta paletti on silti mielettömän upea. Pidän erityisesti siitä, että jokaiselle shimmersävylle on samaa sävymaailmaa oleva mattasävy. Lisäksi paletista löytyy hyvin monipuolinen kattaus eri sävyjä aina pinkistä turkoosiin ja persikkaan. Paletin peilin olen onnistunut hajottamaan, mutta se ei menoa haittaa! Tätä palettia en enää löytänyt BH Cosmeticsin sivuilta, joten veikkaisin ettei tätä(kään) enää myydä.
Hinta: 25,95 € (ostohetkellä vuonna 2019)
Arvosana: 4+/5

Anastasia Beverly Hills Jackie Aina Palette

Uusin ABH:n palettini omissa kokoelmissani! Tämän ostin viime kesänä ja paletista löytyy mitä upein kattaus luomivärejä, joista osa on shimmerisiä ja osa mattaisia. ABH:n luomiväreissä pigmenttisyys on ihan omaa luokkaansa ja on siis ihan älyttömän hyvä. Ne ovat samaan aikaan pehmeitä, mutta kuitenkin myös herkästi pöllyäviä. Näiden kanssa kannattaa aloittaa pienellä määrällä ja lisätä vasta tarvittaessa. Tällä saa tehtyä mielestäni erityisen hyvin syysmeikkejä, mutta paletti on toisaalta sen verran monipuolinen, että pystyn meikkaamaan tämän kanssa kyllä minä vuodenaikana tahansa. Pidän siitä, että samaan palettiin on mahdutettu niin kultaa, violettia, pinkkiä kuin ruskean eri sävyjä. Kokonaisuus toimii, vaikka se ensisilmäyksellä näyttikin mielestäni jopa vähän sekavalta. Olen käyttänyt tätä itse aivan liian vähän siihen nähden, kuinka mieluinen paletti mulle on. Rakastan ABH:n luomivärejä ja tämä paletti on laadultaan erinomainen. Mukana tulee myös sivellin, johon en tosin ole itse koskenut, ja lisäksi paletista löytyy peili. Paletti on tehty yhteistyössä vaikuttaja Jackie Ainan kanssa ja on limited edition tuote.
Hinta: ~50,00 €
Arvosana: 4/5

Mahtuiko viisikkoon teidän omistamianne paletteja? :)

8 kommenttia:

 1. Ei löydy yhtään. Mua ihan hävettää myöntää, että luovuin lähes kaikista luomiväripaleteistani. Jätin vain Jane Iredalen paletit ja yhden Sensain. On mulla sitten toki yksittäisiä nappeja, jos haluan jotain värikästä, mutta entiseen verrattuna, tilanne on radikaali. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi! Vähän kauhistuttaa tuo ajatus, että joku luopuu suurimmasta osasta luomiväripaletteja, mutta tavallaan on aika ihanaa, jos ei koe enää tarvitsevansa kuin ne mitkä jäljelle jää :) Ehkä mäkin vielä olen joskus siinä pisteessä, että laatikosta löytyy vaan muutama luottopaletti. Jane Iredalen palettien laatu on todella hyvä<3

   Poista
 2. Ei mitään näistä ole itellä, mutta mähän en ole mikään palettien kerääjä vieläkään. Tollaisen horoskooppi paletin haluisin, ihana! :D Luen varmaan joka päivä nuo iltalehtien horoskoopit, mä myönnän :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh no siinä tapauksessa toi olisi kuin tehty sulle :D BH Cosmeticsilla on se "alkuperäinen" Zodiac paletti vissiin edelleen myynnissä, siinä on vähän erilaiset sävyt tosin kuin tässä :)

   Poista
 3. Mulla on pari Natasha Denonaa mutta ei tuota. Jännä kun en ikinä ollut merkistä kuullut mutta nyt tullut tutuksi blogeista, kauneusboxeista ja joulukalenterista :) näistä paleteista löytyy Jackie Aina ja se on ihana, tykkään tosi paljon <3 kivat värit vaikkakin vähän erikoiset mutta silti yhdisteltävät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhtäkkiä Natasha Denonaa alkoi tulla vähän joka puolelta, kiva että tuli brändi sullekin sitä kautta tutuksi<3 Mä oon YouTuben puolella nähnyt noita paletteja aiemmin ja pitänyt ehkä hieman ylihintaisina, mutta onhan nää laadultaan ihan loistavia! En silti tiedä raaskisinko ihan heti maksaa suuremmista paleteista niitä summia. Jackie Aina on ihana<3

   Poista
 4. Kiva kuulla, että tykkäät Artist Couturen luomivärien laadusta! Merkin Supreme Nudes paletti on meinaan ollut mun toivelistalla siitä asti, kun se tuli markkinoille! Ehkä vielä jonain päivänä tulee kyseinen paletti hankittua :)

  BH Cosmeticsin luomivärit ovat ehdottomasti parhaasta päästä, mitä edullisiin lumiväreihin tulee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti ihan googlata toi sun mainitse paletti ja se on kyllä kaunis! Tolla saisi aivan ihania syysmeikkejä<3 BH Cosmeticsin luomivärit on tosi hyviä, hinta-laatusuhde on mieletön niissä :)

   Poista

Kiitos kommentista!