tiistai 6. heinäkuuta 2021

Boxycharm | Kesäkuu 2021

Kesäkuun Boxycharm saapui mulle noudettavaksi heinäkuun ensimmäisenä päivänä, eli vältin vielä onnekkaasti paketin jäämisen Tulliin! Paketti oli ottanut Postin kuljetuksessa tosin hieman osumaa ja ilmeisesti se oli myös kastunut, sillä kuten kuvat kertovat, paketti saapui mulle lievästi sanottuna kärsineen näköisenä. Postin asiakaspalvelija totesi mun ilmeen nähtyään, että joo paketti on vähän vaurioitunut Postin kuljetuksessa ja pyysi olemaan yhteydessä asiakaspalveluun, mikäli jotain on mennyt rikki. Ei onneksi ollut ja sisältö oli ehjä! Yksi tuote oli värjäytynyt vaaleanpunaiseksi, kun pahvipakkauksen väriä oli tarttunut siihen paketin ollessa ilmeisesti kostea. Mulla on ollut näiden boksien kanssa todella hyvä tuuri, sillä yksikään tuote ei muistaakseni ole koskaan saapunut perille rikkinäisenä. Kerranhan multa oltiin Ipsy Plussasta varastettu osa sisällöstä, mutta sekin jäi onneksi siihen yhteen ainoaan kertaan. Lip Monthly aikoina yksi paketti saapui tuhannen murskana, mutta siitä on jo vuosia, kun olen kyseistä "boksia" edes tilannut itselleni.

Boksin sisältö näytti oikein hyvältä heti ensivilkaisulla, eikä vähiten sen takia, että bongasin paketin pohjalta luomiväripaletin, jonka toivoinkin saavani! Luomiväripaletin lisäksi boksiin oli pakattu kasvopaletti, ripsiprimer, suihkugeeli ja primer, jonka siis sain jo edellisessä boksissa itselleni. Primer hieman harmittaa, tai lähinnä ihmetyttää edelleen Boxycharmin toiminta, mutta ei voi mitään! Suihkugeeli ei myöskään herättänyt sen suuremmin kiinnostusta ja mua hieman ihmetyttääkin, että Boxyihin on nyt alettu laittaa suihkugeelejä. Katsotaan kuitenkin vielä yksitellen tarkemmin mitä kaikkea boksista tuli:

OPV Beautyn Spotlight Eyeshadow Palette oli ehdottomasti tämän boksin helmi! Toivoin niin kovin saavani tämän ja onneksi tämä boksistani löytyikin. Paletti toi mulle ensivilkaisulla mieleen UD:n Born To Runin, sillä tästä löytyy muutamia todella samanlaisia sävyjä kuin Born To Runista. Paletin sävymaailma on todella monipuolinen ja mielenkiintoinen. Pidän erityisesti siitä, että yhden irrallisen sinisen sävyn sijaan tästä löytyy useampi sininen tai sinertävä sävy. Mua on jo pitemmän aikaa ihmetyttänyt se, kuinka luomiväripaletteihin on ollut pakko lisätä se yksi tehostesininen, vaikka sävymaailma olisi muuten kaikkea muuta. Tässä sentään on useampi niitä sinisiä sävyjä, jolloin ne varmasti pääsevät joskus myös käyttöön! Tästä paletista olen hurjan innoissani.
Hinta: noin  $40,00.

Tämä Luna Magic Beautyn Va-Va Voom Pink Lash Primer herätti myös heti kiinnostukseni, sillä en ole koskaan aiemmin kuullutkaan vaaleanpunaisesta ripsiprimerista! Omat ripsiprimerini ovat aina olleet valkoisia, mutta eipä sillä kai niin väliä ole minkä värinen se primer on, kunhan sen saa mustalla ripsivärillä peitettyä. Ripsiprimerin tulisi siis antaa volyymia ja tuuheutta ripsiin ja itse käytän tällaista siis käytännössä päivittäin. Otan tämän testiin heti, kun nyt käytössä oleva essencen ripsiprimer loppuu. Toivottavasti pidän tästä!
Hinta: noin $25,00.

Boksin tylsin tuote oli tosiaan tämä Lovescriptin Wild Lavender Body Wash. Ihmettelen suuresti Boxycharmin nykyistä vimmaa tunkea suihkugeelejä mukaan näihin, sillä mielestäni näinkin tylsät perustuotteet eivät kuulu Boxycharmin tasoiseen boksiin. Totta kai tämäkin on ihan mielipidekysymys ja saatan hyvinkin olla ainoa, joka pitää suihkugeelejä tylsinä perustuotteina, mutta silti. Lisäksi nämä tuovat aina hirveästi lisäpainoa boksille, mikä tietää korkeampia lähetyskustannuksia. No joka tapauksessa tämän nimikin kertoo jo, että suihkugeeli tuoksuu laventelilta, eli mähän annan tämän itse suoraan eteenpäin. Edelleenkään en ole oppinut pitämään laventelin tuoksusta, joten turhaan edes avaisin ja tuoksuttelisin tätä.
Hinta: noin $28,00.

First Aid Beautyn Hello Fab Coconut Skin Smoothie Priming Moisturizer tuli mulle nyt tosiaan jo toista kuukautta putkeen. Sain tämän jo toukokuun boksissa ja valitsin tämän tuotteen itse kesäkuun boksiin tietämättä, että tulisin saamaan tämän itselleni muutenkin. Nyt mulla on näitä siis kaksi enkä ole sitä ensimmäistäkään vielä avannut, sillä koitan saada muita primereita ensin käytettyä pois. Harmittaa, mutta toisaalta jos pidän tästä, on vain hyvä että multa löytyy varastoista jo toinen samanlainen! Tällä hetkellä lämpötilat ovat sen verran korkeita, ettei ihoni kaipaa kosteuttavia primereita, joten tämän testailu menee joka tapauksessa todennäköisesti syksyyn, jolloin kosteuttavat primerit ovat itselleni hyviä. 
Hinta: noin $30,00.

Viimeisenä esittelyyn pääsee Touch In Solin Pretty Filter Glowdient Makeup Palette, joka on kasvoille tarkoitettu highlighter/bronzerpaletti. Tästä löytyy viittä eri sävyä, jotka sulautuvat toisiinsa ja joita voi siis käyttää joko yhdessä tai erikseen. Sävyt ovat todella hohtavia ja pigmenttisiä ja joitain irrallisia glitterhippujakin iholla on erotettavissa, mutta ei onneksi kovin paljon. En usko, että tästä on itselleni varsinaisesti aurinkopuuteriksi, sillä oikealta katsottuna toinen sävy on aivan liian lämmin omaan makuuni ja sävyt muutenkin turhan shimmerisiä aurinkopuutereiksi. Highlightereita sen sijaan saan tästä itselleni, eli käyttöön tämä kyllä pääsee.
Hinta: noin $34,00.

Boksin kokonaisarvo nousi kesäkuussa noin $157,00. Olen itse tyytyväinen boksiin, vaikka suihkugeeli lähteekin eteenpäin ja primer multa löytyi jo entuudestaan. Tässä oli kuitenkin taas runsas kattaus niitä kaipaamiani meikkituotteita, joita toivottavasti löytyy bokseistani myös jatkossa! Boxyjen taso on ollut viime kuukausina vähän laskusuunnassa, mutta tämä sisältö herätteli itsessäni taas toiveita siitä, että bokseissa päästäisiin takaisin sille tasolle, millä ne olivat vaikkapa vuosi sitten.

Mitä mieltä olette sisällöstä? :)

16 kommenttia:

 1. Mäkin olen saanut yhden suihkugeelin boksista ja olen samaa mieltä siitä, etten halua saada niitä kosmetiikkaboksista. Tietenkin ne tulee käytettyä, paitsi jos tuoksuvat laventelilta:D mutta nostavia tosiaan lähetyskustannuksia eikä suihkugeeli ole varsinaisesti kosmetiikkaa. Mun saaman arvo oli kans jotain ihan älytöntä tyyliin 20 dollaria ja se oli käytännössä ihan perussuihkari.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä, suihkugeelit ei kuulu Boxycharmiin :D Hassua miten boksi on muuten täynnä meikkituotteita ja sitten mukaan laitetaan (ylihintainen) perustuote - suihkugeeli. Mutta toisaalta sisältö oli muuten niin hyvä, ettei tostai kai kannata valittaa. 20 dollaria suihkugeelistä on kyllä ihan älyttömästi, en ikinä maksaisi sellaisia summia suihkugeelistä!

   Poista
 2. Ei oo oikeesti totta miten hyvä sisältö taas! Miten paljon parempi kuin Luxessa! Mulle olis kelvannut kaikki ja just olis unelmaa saada ihana luomiväripaletti ja just joku kasvopaletti. Suihkugeelit on aika mälsiä ja tuo primer olis kyllä kelvannut mulle :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luxet ei oo oikein koskaan säväyttäneet mua, tai no ehkä joskus, mutta tosi harvoin :D Jotenkin sitä miettii, että siihen hintaan pitäisi saada jotain oikeasti superhyvää, mutta monesti ne Luxen arvokkaimmat tuotteet on ihonhoitoa, jolle en niin osaa itse antaa näissä bokseissa välttämättä arvoa. Toki poikkeuksiakin löytyy, mutta meikit on ehdottomasti se mun juttu näissä!

   Poista
 3. Toi paletti on ihana! Multakin se löytyy ja siinä on jotenkin tosi ihania sävyjä <3 Kiva että sait sen!
  Ja oooh katsoin eka että sait vaaleanpunaisen ripsivärin. Hitsi oispa ollu magee, mutta primerina myös varmasti kiinnostava ;)

  Erikoista tuo, että lähettävä samaa tuotetta kahteen kertaan. Mä ehkä laittaisin tommosesta palautetta, mutta mä oonkin tämmönen valittaja että jos hommat ei mene putkeen niin aika herkästi pistän palautetta eteenpäin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo tota palettia vielä kokeillut, aattelin ehkä odotella syksyyn tai loppukesään ennen testailuja, kun tossa sopii sävyt mun mielestä tosi hyvin just esimerkiksi syksyyn! Nyt keskityn kirkkaampiin sävyihin<3 Haha joo kieltämättä vaaleanpunainen ripsari olis ollut aika kiva :D Toisaalta sävy ei ehkä olis ihan kaikkein käytännöllisin, mutta meikkikuvia varten kiva piristys :)

   Mä mietin jo pitkään, että olisin laittanut palautetta perään, mutten jaksanut lopulta laittaa. Tuntuu että oon viime aikoina antanut niin paljon palautetta eri puolelle, etten sitten tätä enää pitänyt niin "vakavana" että olisin jaksanut alkaa englanniksi rustailla mitään :D

   Poista
 4. Tosi kiva kokonaisuus, mutta kyllä tuo luomiväripaletti ja kasvopaletti kruunas kokonaisuuden! Ripsiprimeristäkin olisin tyytyväinen, jos ei olis volyymeja ja tilaisin tätä pakettia, vaikuttaa iha todella loisto tuotteelta 8) Ja muuten, mä oisin varmaan ollut kans kauhuissani, jos toi paketti ois postissa tuotu nenäni eteen kastuneen ja kärsineen näköisenä :D Tuntuu jotenkin käsittämättömältä, että noin voi käydä - toki ymmärrän et esimerkiksi vahinkoja sattuu, mutta on silti.. Onneks mikään ei kuitenkaan ollut mennyt rikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paletit tuntuu aina munkin mielestä olevan niitä kaikkein parhaimpia tuotteita näissä<3 Joo mulla oli toki maski naamalla, kun Postissa kävin tota hakemassa, mutta kulmat nousi sen verran paljon ja silmät suureni, että se työntekijä näki kyllä mitä mieltä oon paketin ulkonäöstä :D Olis ollut hauska nähdä miten Postilla oltaisiin reagoitu, jos tuolta oikeasti olisi jotain hajonnut. Kun mun käsityksen mukaan sieltä ei kovin paljon mitään korvauksia koskaan saa, mutta onneksi ei tarvinnut lähteä kokeilemaan onnea!

   Poista
 5. Vitsi mikä tuuri, että toi paletti oli ehjä, se on niin kaunis <3 olisi ollut harmi, jos se olisi hajonnut kun paketti oli tuossa kunnossa. Nuo suihkugeelit jotka on nevahöödejä ei mielestäni kuulu näin arvokkaisiin bokseihin, joku sol de janeiron suihkusaippua kyllä mielestäni menisi, mutta nämä nevahöödit.. not

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, onneksi kaikki säilyi ehjänä! Ja ensimmäisenähän noista hajoais varmaan just paletit, kun noi puuterituottee on niin herkkiä. Toi on ihan totta, mäkin voisin hyvin ottaa jonkun tunnetumman brändin suihkugeelin, mutta sit taas toisaalta toikin voi hyvin olla Jenkeissä tosi suosittu ja tunnettu, vaikkei me Suomessa tosta niin tiedetä :D

   Poista
 6. Onpa kivan näköinen sisältö! Tosin harmi tuon primerin osalta, jos se on jo kerran tullut. Suihkugeelikään ei olisi ollut ihan mun mieleen, koska ne ovat kieltämättä tosi tylsiä tuotteita Boxyyn. Luomiväripaletti on todella upea! <3 Ja ihanaa, että kaikki pääsivät perille ehjänä, vaikka paketti vähän osumaa onkin ottanut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääasia tosiaan, että paketti tuli ehjänä perille :) Boxycharmeista ei tosiaan olettaisi saavansa suihkugeelin tapaisia tuotteita, mutta eiköhän noi mene, kunhan niitä nyt ei ala tulla enemmänkin. Toi paletti on aivan ihana, odotan innolla millaisia syysmeikkejä sillä saa tehtyä<3

   Poista
 7. Tosi kiva sisältö, onneksi luomiväripaletti säilyi ehjänä boxin kolhuista huolimatta. Nehän ne yleensä aina ekana hajoaa. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puuteriset tuotteet on tosiaan niitä herkimpiä hajoamaan, onneksi toi kuitenkin säilyi ehjänä! :)

   Poista
 8. Siekin sait tuon paletin! :) Muuten meillä olikin sitten eri sisältö. Mie en ole tainnut saada yhtäkään suihkugeeliä, vain niitä Spongellen pesusieniä, joihin on se suihkugeeli imeytetty jo sisälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi paletti oli ihana yllätys<3 Mäkin sain muistaakseni joskus jonkun tollasen sienen, mutten koskaan oo sellaista käyttöön asti saanut :) Täytyykin katsoa josko se löytyisi vielä jostain kätköistä!

   Poista

Kiitos kommentista!