lauantai 26. kesäkuuta 2021

Hiustenhoidon luottotuotteeni

Tänään puhutaan hiustenhoidosta ja käydään läpi tuotteita, jotka muodostavat oman hiustenhoitoni kulmakivet! Mä en ole mikään hifistelijä hiustenhoitotuotteiden suhteen ja omat hiukseni ovat sikäli helpot, että kunhan tuotteet ovat riittävän hoitavia, ne yleensä sopivat itselleni loistavasti. Mulla on pitkä, suora ja vaalennettu hius, eli pyrin hiustenhoitotuotteissa valitsemaan kosteuttavia ja korjaavia tuotteita sekä totta kai ylläpitämään viileän vaaleaa sävyä hopeatuotteiden kanssa. En koe olevani mitenkään merkkiuskollinen, mutta kuten kuva kertoo - Four Reasonsin tuotteet ovat itselläni kovassa käytössä. Niissä on loistava hinta-laatusuhde ja tuotteet yksinkertaisesti toimivat itselläni hyvin.

Shampoo, hoitoaine ja hiusnaamio ovat perustuotteita ja käytän tämän kolmikon lisäksi myös muiden brändien tuotteita koko ajan. Four Reasons The Original -sarja koki vuodenvaihteessa pienen uudistuksen ja sain silloin testiin näitä tuotteita, mikä johti täydelliseen ihastumiseen! Four Reasons Color Shampoo ja Color Conditioner päätyivät mun vakikäyttööni ja näitä on tullut molempia siis ostettua lisää. Perushyvä shampoo ja hoitoaine, jotka toimivat hyvin omissa hiuksissani saaden ne puhtaiksi ja sileiksi ilman, että hiukset tuntuvat missään vaiheessa kuivilta! Vierestä löytyvä Ultra Moisture Treatment on uudistettu versio vanhasta suosikkihiusnaamiostani ja olen ollut todella tyytyväinen myös tähän uuteen versioon. Naamio saa hiukset hetkessä todella pehmeiksi ja sileiksi. Käytän hopeashampoon jälkeen aina joko tavallista tai sävyttävää hiusnaamiota, ja tämä Four Reasonsin hiusnaamio on mitä parhain kosteuttava tuote.

Vaaleahiuksisena erilaiset hopeatuotteet ovat avainasemassa, jotta saan hiuksissani säilymään viileän ja puhtaan vaalean sävyn. Tällä hetkellä en itse asiassa omista hoitavia color maskeja, mutta Fanolan No Yellow Shampoo on kulkenut matkassa mukana jo pitkään. Litran pullo on omassa käytössäni kestänyt jo puolitoista vuotta, joten tätä voisi kuvailla myös hurjan riittoisaksi. Siirryin taannoin Fudgesta tähän Fanolaan, joka toimii omissa hiuksissani selkeästi paremmin kuin Fudge, joka taittoi hiusteni sävyn todella herkästi siniseen ja myös kuivatti enemmän. Four Reasonsin Toning Shampoon sain itselleni vasta ihan hiljattain ja sävy Pearl antaa todella kauniin viileän, helmiäishohteisen sävyn hiuksille! Sävy nappaa hiuksiin aika nopeastikin, joten itse en voi kovinkaan kauaa antaa sen vaikuttaa. Mullahan on normaalisti aina käytössä myös Four Reasonsin Color Mask, mutta tällä hetkellä en sellaista omista. Näiden kahden shampoon kanssa saan kuitenkin hyvinkin tehokkaasti taitettua hiusteni sävyä haluamaani suuntaan.

Shampoon ja hoitoaineen jälkeen mulla on vielä kaksi pakollista tuotetta, joita ilman en pärjäisi - hoitosuihke ja hiusseerumi. Hoitosuihkeista suosikkejani ovat tällä hetkellä Four Reasons Moisture Mist sekä vasta ihan hiljattain ostamani Paul Mitchellin Awapuhi Moisture Mist. Molemmat helpottavat hiusten harjaamista ja kumpikin suihkeista on nimenomaan kosteuttava. Paul Mitchellin suihke on ehkä inan parempi, mutta Four Reasonsin Moisture Mistiä olen käyttänyt jo vuosia. Lisään monesti hiusteni pituuksiin jos jonkinlaisia aineita tai muotoilutuotteita, mutta pärjään hyvin myös ilman niitä. Sen sijaan Paul Mitchellin Super Skinny Serum on itselleni ihan ehdoton tuote silottamaan kuivia latvoja! Hiukseni ovat pitkät ja kampaaja napsaisee huonot latvat pois 2-3 kertaa vuodessa, joten ennen seuraavaa hiustenleikkuuta hiusteni latvat ovat jo melko kärsineen näköiset. Tämä seerumi saa ne kuitenkin näyttämään ja tuntumaan sileiltä ja kauniilta. Luottotuotteeni jo useamman vuoden ajan! 

Onko teillä hiustenhoitotuotteiden joukossa jotain vastaavia luottotuotteita, joita ilman ette pärjäisi? :)

6 kommenttia:

 1. Hepsis. Itselläni lienee aika samanlaiset hiukset kuin sinulla. Mietin omia "kulmakiviäni" ja mitä käytän ja ostan aina uudestaan vaikka paljon vaihtelen ja kokeilen uusiakin. Käytän usein Ultekramin rose shampoota, hyvin vaahtoaa pesee ja on hellävarainen latistamatta, ra-kas-tan myös sen ruusuista tuoksua ja edullinen on myös. Hiusnaamio on Garnierin argan response mikä ny onkaan tämäkin marketti-kamaa :). Four reasonin Silver mist ja Batisten kuivashampoo kuuluu myös päivittäiseen käyttöön. Mutta the tuote mitä ilman "en voi olla" on Balmainin Silk parfume. Antaa niin mahtavan kiillon parilla suihkauksella eikä yhtään klähmää, kestää myös vuosia päivittäisessä käytössä. Tuoksu tässä on nimensä mukaisestikin(?) melko voimakas, mutta katoaa jonkun ajan kuluttua. Ihan paras kaunistus hiuksiin.
  Paul Mitchellin skinny serum ja Lanzan vastaava on myös käytössä, mutta se on niin silikonista ja paksua kuitenkin, että ihan latvoihin vain voin käyttää ja latvoissa toimiikin hyvin. Itselläni vaaleaksi raidoitetut pitkät ja hennot hiukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Urtekramin hiustuotteita oon joskus itsekin käyttänyt ja ne on kyllä hinta-laatusuhteeltaan hyviä! Garnierin hiusnaamiot on myös tosi kehuttuja, niitä pitäisi kokeilla jossain kohtaa :) Batisten kuivashampoo oli ennen mullekin ihan vakituote, mutta nykyään oon tosi paljon vähentänyt kuivashampoon käyttöä, joten se ei enää itsellä yllä luottotuotteisiin. Toi Balmainin tuote kuulostaa hyvältä! Paitsi ehkä toi voimakas tuoksu, jos se on nimittäin yhtään samanlainen kuin muutamissa Balmainin tuotteissa, joita oon kokeillut niin ei välttämättä olisi ihan mun makuuni :D Ihanaa kun kerroit näin kattavasti omista luottotuotteistasi<3 Näistä saa aina hyviä vinkkejä! :)

   Poista
 2. Mulla Fudgen hopeashampoo on luottotuote jota ilman en pysty olemaan. Tilasin sitä lisää kun huomasin ettei tämä vaalea pysy viileänä joten paniikki tuli kun mikään muu hopeashampoo ei tunnu toimivan! Fanolaa en muista olenko kokeillut? Cutrinilta on Pearl shampoo ja juurikin tuo sävyhoitsikka, loistotuotteita! Mitchellin Skinny on paras suoristetuille hiuksille silottamaan latvat mutta oman luonnonkiharan se helposti lähmää eikä ole ihanteellinen oikein silloin. Ehkä sitä tulee laitettua liikaa koska kiharani on villi ja huonon näköinen joten kaipaisin enemmän voidemaista silottavaa jota voi laittaa pituuksiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fudge on kyllä tehokasta, mutta samoin on Fanolakin! Mulla kampaaja joskus sanoi, että on selkeesti ns. kahta koulukuntaa - osa suosii Fudgea ja osa Fanolaa :D Mä en itse oo koskaan saanut tolla Super Skinny Serumilla lähmäistä tunnetta, mutta monet muutkin on sanoneet samaa, että se lähmää herkästi jos laittaa vähänkin liikaa. Mulla samaa tekee taas kaikki öljyt!

   Poista
 3. Mulla kans käytössä toi no yellow shampoo, hyväksi todettu!❤️

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!