keskiviikko 2. kesäkuuta 2021

Coxirin ihanat ihonhoitotuotteet

*Saatu ilmaistuote

Tänään kerron teille yhdestä mun suosikkibrändistäni korealaisen kosmetiikan saralta - Coxirista! Pääsin tutustumaan Coxirin tuotteisiin jo vuonna 2019, kun brändi tuli myyntiin Bearelille ja mähän jäin heti koukkuun Coxirin puhdistusöljyyn. Nyt sain brändilähettiläsyhteistyön merkeissä testiin kaksi kappaletta Coxirin tuotteita - Ultra Hyaluronic Cleansing Oilin* sekä Ultra Hyaluronic Emulsonin*, joista ensin mainittuhan on juuri se puhdistusöljy, mihin ihastuin jo kaksi vuotta sitten! Kasvovoide sen sijaan oli mulle uusi tuttavuus, mutta totta kai käytin tilaisuuden hyväksi ja tulin hehkuttamaan taas kerran tuota puhdistusöljyäkin, eli tässä postauksessa siis arviot molemmista tuotteista.

Coxirin tuotteita voitte ostaa Bearel.fi verkkokaupasta. Koodilla lipsticklovelinda saatte näistä  ja muistakin Bearelin tuotteista -15% alennuksen!

Coxir tuli markkinoille vuonna 2018, eli brändi on verrattain aika uusi. Coxirilta löytyy hyvin sopuhintaisia tuotteita ja useita eri tuotelinjoja eri ihotyyppien tarpeisiin. Itselleni tutuksi ovat tulleet oikeastaan vain nämä Ultra Hyaluronic -linjan tuotteet, vaikka muutaman testerin olenkin käyttänyt myös Coxirin muiden tuotelinjojen tuotteista. Brändin ideologiana on valmistaa kohtuuhintaisia, kaikille kuluttajille sopivia trendikkäitä ja tehokkaita ihonhoitotuotteita. Coxirin pakkaukset ovat pelkistettyjä ja yksinkertaisia ja olen kuullut, kuinka monet ovatkin sekoittaneet ne COSRX:n pakkauksiin. Kieltämättä yhdennäköisyys on todella suuri, mutta itseäni se ei ole haitannut. Pidän molempien brändien tuotteista, mutta ymmärrän myös sen, jos toiset eivät tämän yhdennäköisyyden takia välttämättä halua Coxiria suosia. Nyt keskitytään kuitenkin tämän tuotekaksikon arvioimiseen!

Coxir Ultra Hyaluronic Cleansing Oil* on mm. ruusu- ja kameliaöljyjä sisältävä puhdistusöljy, josta löytyy sarjan muiden tuotteiden tavoin myös kosteuttavaa hyaluronihappoa. Öljyyn lisätyt kasviuutteet, kuten vihreä tee, aloe vera ja mustikka, auttavat lisäksi rauhoittamaan ihoa. Tuote on tarkoitettu ihonpuhdistukseen ja meikinpoistoon joko yksinään sellaisenaan tai osaksi kaksoispuhdistusta, jossa öljy on luonnollisesti se ensimmäinen käytetty putsari. Miedolla tuoksulla varustetty öljy lupaa poistaa meikit tehokkaasti, puhdistaa ihon ja jättää sille raikkaan tunteen. Siinä se onnistuukin, eikä tämä suotta ole noussut kaikkien aikojen suosikkiputsarikseni!

Olen käyttänyt tätä Coxirin öljyputsaria useamman pullon ja tämä on tosiaan jo vakituote kylppärissäni. Öljy liuottaa meikit pois kasvoilta nopeasti ja vaivattomasti ja mikä parasta - se emulgoituu pois pelkän veden kanssa. Hinta-laatusuhde on aivan loistava ja pidän myös öljyn koostumuksesta, joka on juoksevaa, muttei kuitenkaan täysin vesimäistä. Puhdistusöljyjä käytetään yleensä aina kuivin käsin kuivalle iholle, kuten tätäkin, enkä itse osaisi näistä enää luopua. Olen testannut useita eri puhdistusöljyjä, mutta tämän Coxirin pariin palaan aina vaan uudestaan ja uudestaan. Olin siis erittäin iloinen, että sain tätä taas uuden pullon käyttöön ja pääsin jälleen kerran hehkuttamaan tätä myös teille. Mikäli öljyputsarit ovat mieluisia tai yhtään kiinnostavat, kannattaa antaa tälle mahdollisuus.
Hinta: noin 19,90 €/150 ml.

Coxir Ultra Hyaluronic Emulsion* on toinen kahdesta Ultra Hyaluronic -tuotelinjan kasvovoiteesta. Olen itse testannut aiemmin brändin Ultra Hyaluronic Creamia, mutta tämä kevyempi Ultra Hyaluronic Emulsion oli itselleni siis vieras. Kevyt, emulsiomainen kasvovoide sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa sekä mm. rauhoittavaa  aloe veraa ja kirkastavaa kurpitsaa. Tuotekuvauksen mukaan voide sopii loistavasti meikin alle ja halutessaan tätä voi myös käyttää vaikkapa iltakäytössä toisen, paksumman voiteen alla tuomaan lisäkosteutta. Itse olen kuitenkin ottanut tämän käyttöön päivävoiteeksi enkä yleensäkään harrasta kahden kasvovoiteen käyttämistä samanaikaisesti.

Aiemmin testaamaani Ultra Hyaluronic Cream ei sekään ollut kovin paksu, mutta toimi kuitenkin hyvin kevyehkönä yövoiteena. Tämä Ultra Hyaluronic Emulsion taas on selkeästi vielä paljon sitä kevyempi ja itselleni lähestulkoon täydellinen meikinalusvoiteeksi! Voide on koostumukseltaan kevyen emulsiomaista ja se imeyty kasvoihin nopeasti. Ei ehkä ihan yhtä nopeasti kuin vielä kevyemmät geelivoiteet, joita suosin varsinkin kesäisin, mutta näkisin tämän ehdottomasti sellaisena voiteena, joka toimii hyvin ihan ympärivuotisessa käytössä. Se ei ole liian paksu, muttei liian kevytkään, jolloin se ei toimisi esimerkiksi talven kuivattamalla ihollani. Voiteessa ei ole varsinaisesti mitään ihmeellistä tai maatamullistavan hyvää, mutta se vastaa hyvin omia tarpeitani ja käytän tätä oikein mieluusti. Pumppupullo on kätevä ja se annostelee voidetta sopivasti. Yleensä kasvovoiteet ovat 50 ml kokoisia, mutta tästä tavaraa löytyy puolet enemmän eli 100 ml, joten hintaansa nähden tämä on varsin riittoisa tuote. Hyvä perusvoide kasvoille aamukäytöön ja meikin alle!
Hinta: noin 18,90 €/100 ml.

Näiden kahden tuotteen lisäksi Coxirin Ultra Hyaluronic -tuotelinja sisältää myös yönaamion, kasvoveden, seerumin ja toisen kasvovoiteen, josta edellä hieman puhuinkin. Itselläni on vielä yönaamio ja kasvovesi testaamatta, mutta eiköhän ainakin kasvovesi tule hankittua testiin jossain vaiheessa. Muista Coxirin tuotelinjoista mua kiinnostaa erityisesti Vita C Bright ja Black Snail Collagen -tuotesarjojen tuotteet.

Onko Coxir teille tuttu brändi? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!