torstai 6. toukokuuta 2021

Toukokuun meikkivalintoja

Mulla on jo pitemmän aikaa ollut pienoinen ongelma erityisesti luomiväripalettieni kanssa, sillä ne eivät ole enää muutamaan kuukauteen mahtuneet kaikki laatikkoon, joka niille on varattu. Tästä johtuen olen joutunut pitämään osaa paleteistani meikkipöydälläni, ja muutaman viikon välein olenkin aina vaihtanut ne pöydällä olevat paletit uusiin. Kyseiset luomiväripaletit ovat luonnollisesti päätyneet mulla sitten todella usein käyttöön ja olenkin paletteja valitessa miettinyt juuri sitä, mitkä paletit sillä hetkellä haluaisin saada paremmin käyttöön. Sama laajeni nopeasti myös highlightereihin ja poskipuniin, joten ajattelin nyt esitellä teille mitkä meikit päätyivät laatikoista meikkipöydälleni toukokuun alussa. Tämähän ei tarkoita, ettenkö käyttäisi myös muita meikkejä, mutta koska nämä tuotteet ovat niin helposti saatavilla ja ns. käden ulottuvilla, tulee näihin keskityttyä väkisinkin enemmän kuin muihin, laatikoissa oleviin meikkeihin. Nyt päätin ensimmäistä kertaa esitellä myös teille nämä valintani toukokuun alulle!

Luomiväreistä halusin valita kevään kunniaksi sekä neutraaleja että värikkäitä paletteja unohtamatta niitä paletteja, jotka ovat päässeet mulle vasta vähän käyttöön. Ensimmäinen valintani värikkääksi paletiksi oli tämä Morphe x Jeffree Star Artistry Palette, joka on ehdottomasti yksi mun suosikkiluomiväripalettejani. Tässä paletissa on loistava kattaus niitä vaaleanpunaisia ja persikkaisia sävyjä, joista eniten pidän. Lisäksi paletista löytyy neutraalimpia sävyjä sekä mm. vihreää, joten tällä saa tehtyä hyvin monipuolisesti erilaisia meikkejä. Osa sävyistä on laadultaan ehkä hieman muita heikompia, mutta kokonaisuudessaan paletti on laadultaan mielestäni hyvä. Tämä on mulla ihan säännöllisesti muutenkin käytössä, mutta koska tässä on varsin loistavat sävyt nimenomaan kevätmeikkeihin, otin tämänkin nyt tehokäyttöön!

Neutraalimmista paleteista valitsin essence adventure awaits bronzing eyeshadow paletten. Tämä on muutaman vuoden takainen limited edition paletti essenceltä ja paletista löytyy kuusi kaunista shimmersävyä. Nämä ovat laadultaan uskomattoman pigmenttisiä ja osassa sävyjä onkin jo hyvän kokoinen kuoppa! Vieressä oleva Doucce Freematic Eyeshadow Pro Palette valikoitui mukaan ihan siitä syystä, että vaikka olen paletin omistanut jo useamman kuukauden, en ole siihen juuri koskenut. Tämä tuli muistaakseni Ipsy Plussan mukana ja vaikka sävyt ovat kauniit ja niitä löytyy sekä mattaisina että shimmerisinä, en oikein ole saanut kiinni tästä paletista. Koitan koko ajan miettiä mitä paletteja aion karsia pois kokoelmastani, joten koitan saada käytettyä tätä nyt ahkerasti, jotta saan muodostettua paletista lopullisen mielipiteeni sekä päätettyä karsinko tämän pois vai en.

Värikkäitä keväisiä paletteja edustaa myös yksi mun uusimmista paleteistani - Ace Beauten Nostalgia Eyeshadow Palette. Tässä on niin upeat värit, ettei ole tosikaan ja jaksan aina vaan ihastella tämän paletin kauneutta. Vieressä oleva Belle En Argent Panchromatic Eyeshadow Palette Plum Premonition tuli juuri mulle Ipsy Plussan mukana ja ihastuin tähän välittömästi! Olen ainakin viisi kertaa meikannut jo paletin alarivin luumuisella sävyllä ja käyttänyt meikissä liikkuvalla luomella sen yläpuolella olevaa shimmersävyä. Sävyt ovat upeita ja laatu kohdallaan. Tätä haluan ehdottomasti käyttää vielä enemmänkin enkä totta puhuen olisi uskonut tykästyväni tähän ihan näin paljon. Hyvä peruspaletti, jolla saa kivoja meikkejä niin arkeen kuin juhlaan, vaikka sävyjä ei kahdeksaa enempää olekaan.

Poskipunista valitsin Maëlle Beautyn Sunkissed Blush Paletten. Paletti on itse asiassa ollut mulla jo koko huhtikuun "teho"käytössä, mutta en ole palettiin kuitenkaan tarttunut vielä kovin usein, joten nyt jatketaan sen kanssa vielä toukokuu. theBalmin Autobalm GRL PWDR on myös ollut luvattoman vähällä käytöllä, joten nyt koitan keskittyä siihenkin enemmän. Alempaa löytyy vielä Lookfantasticilta pr-tuotteena saatu Kevyn Aucoin The Neo Blush, joka on mitä upein monisävyinen poskipuna! Tästä löytyy niin persikkaa, luumua kuin koralliakin. Poskipuna on ollut niin ikään mulla aika vähällä käytöllä, joten nyt on korkea hetki korjata tilanne. 

Valitsin käyttöön pitkästä aikaa myös Makeup Revolutionin Ultra Contour Paletten, jolla alkaa olla ikääkin jo melkoisen paljon. Haluan keskittyä käyttämään tästä paletista sekä varjostussävyjä että highlightereita. Toiveena olisi saada pian tuosta yhdestä tummasta varjostussävystä pannu näkyviin. Highlightereiksi valikoitui jo toista kuukautta putkeen OFRA Cosmeticsin OFRA x Madison Miller Squad Palette, josta löytyy yksi poskipuna ja kaksi upeaa highlighteria. Poskipunaa en ole pahemmin käyttänyt, mutta highlightereita sitten senkin edestä ja niitä haluan käyttää edelleen. Mukaan mahtui myös uusin highlighterduoni - Complex Culturen Good Lighting Highlighter Duo, jota haluan käyttää ihan sen takia, että tuote on mulle uusi.

Kiinnostaisiko teitä jatkossakin nähdä mitä meikkituotteita valikoin pääasialliseen käyttööni? :)

5 kommenttia:

 1. Wau mitkä paletit, ja tässä kivasti sait myös noita uudempia myös käden ulottuville :) Mulla onkin joku revolution aurinkopuuteri paletti ja se on niin kiva! Myös tuo näyttää oikein pätevältä. Tuo saman kuvan hailaitteri duo näyttää myös niin kauniilta <3 Tuo MorphexJefree on myös oikein kaunis ja tuollainen paletti minulle ns. ei niin iso kuin jeffreen omat paletit olisi oikein mieluinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se sun Revolutionin paletti on kyllä tosi kiva<3 Jeffreen paletit on tavallaan tosi upeita ulkoisesti, mutta mäkään en totta puhuen pidä yhtään niistä massiivisista ja erikoisen muotoisista ratkaisuista. Onneksi JS:ltä löytyy myös ohuempiakin paletteja, just tän tyylisiä :D Ne saa sentään mahtumaan jonnekin! Mullahan on JS:n Blood Lust koko ajan meikkipöydällä, koska se ei mahdu meikkilaatikkooni mitenkään päin.

   Poista
 2. Ihania valintoja, olen vähän kade sun ihanasta kokoelmasta kun sulla on paljon kaikkea jännää ja erilaista ;) oon ite ihan palettihullu, en muista edes mistä se lähti mutta jotenkin pidän vaan paleteista vaikka en kaikkiin sävyihin ikinä ehdi koskemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, tiedätkö musta tuntuu, että mulla nimenomaan on vaan kaikkea just erilaista, kun noiden boksien mukana tulee sellaisia paletteja, mitä ei Suomeen niin helposti saa hankittua :D Itse taas kadehdin esim. just sun ja Vadelmamurusia Janitan palettikokoelmia<3

   Poista
 3. Ihania paletteja! <3 Kaikki värit kyllä puree aina mun silmään. Oon vaan itse ollut viimeiset pari kk niin kiireinen että palettihaastekin on jäänyt. Toivottavasti tässä pian ehtis taas itsekin alkaa tehdä kunnon silmämeikkejä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!