lauantai 22. toukokuuta 2021

Neljä loistavaa luonnonkosmetiikan brändiä

Moikka! Tänään puhutaan vaihteeksi hieman luonnonkosmetiikasta ja kerron teille neljä suosikkibrändiäni luonnonkosmetiikan saralta. Luonnonkosmetiikka on kuulunut osaksi ihonhoitoani jo useamman vuoden ajan ja jonkin verran käytän luonnonkosmetiikkaa myös meikeissä ja hiustenhoidossa. Ihonhoito on kuitenkin se kategoria, jossa koen luonnonkosmetiikan eniten ns. omaksi jutukseni. Mulla pätee kaiken kosmetiikan kanssa sellainen ajatusmaailma, että ostan sitä, mikä itselläni toimii, joten en käytä luonnonkosmetiikkaakaan pelkästään sen ideologian takia. Mulle on periaatteessa ihan yhdentekevää onko jokin tuote luonnonkosmetiikkaa vai synteettistä, sillä en esimerkiksi välttele kosmetiikassa mitään tiettyjä ainesosia, mutta useat luonnonkosmetiikan tuotteet toimivat itselläni erinomaisesti ja toki silloin niitä tulee myös ostettua. Nyt esittelyyn neljä tämänhetken suosikkibrändiäni luonnonkosmetiikan saralta! Brändit ovat suurimmaksi osin varsin tunnettuja, joten tässä ei välttämättä juuri ole uusia tuttavuuksia, ainakaan toisille luonnonkosmetiikan ystäville, mutta ehkäpä tuotetärpeistä joku saa edes jonkin vinkin itselleen.

Lavera

Laveran valikoimista löytyy hurja määrä erilaisia meikkituotteita sekä ihon- ja vartalonhoitotuotteita. Sain alkuvuonna pr-paketissa muutamia Laveran tuotteita, joista ennen kaikkea Volume Mascara (7,90 €) pääsi heti suosiooni. Ripsiväri on ehdottomasti paras, mitä luonnonkosmetiikan saralta olen koskaan kokeillut! Myös Eyebrow Styling Gel (7,90 €) ja superpigmenttiset So Fresh Mineral Rouge Powder poskipunat (11,90 €) osoittautuivat todella hyviksi. Sanoin jo heti postauksen alussa, että suurin osa käyttämääni luonnonkosmetiikkaa on nimenomaan ihonhoitotuotteita, mutta Laveralta löytyy kohtuuhintaan aivan loistavia meikkejä! Myös Laveran Firming Treatment (16,90 €) on kaiken saamansa hehkutuksen arvoinen tehohoito ja Illuminating Eye Cream (17,90 €) varma valinta, jos kaipaa heleyttävää silmänympärysvoidetta. Laveraa myy mm. House Of Organic, josta suluissa olevat hintatiedotkin on napattu.

Ekopharma

Ekopharma edustaa suomalaista luonnonkosmetiikkaa parhaimmillaan. Tuotelinjoja löytyy useita erilaisia eri ihotyyppien tarpeisiin ja tuotteissa on käytetty suomalaisia marjoja. Ekopharma ei ole se kaikkein edullisin luonnonkosmetiikan brändi, mutta tuotteet ovat ehdottomasti täysin hintansa arvoisia ja kuitenkin vielä hyvin kohtuullisia. Tyrni Silmänympärysvoide (27,00 €) on luottotuotteeni sy-voiteiden joukosta. Ihonpuhdistuksen saralla kaksoispuhdistukseen löytyy Ekopharmalta täydellinen kombo - Karpalo Puhdistusöljy (18,00 €) ensimmäiseen vaiheeseen ja perään vielä Vadelma Puhdistusvaahto (24,50 €). Ekopharmalta löytyy myös loistavia hiustenhoitotuotteita, kuten esimerkiksi Tyrni Shampoo (19,50 €), joka taisi olla ensimmäinen koskaan testaamani luonnonkosmetiikan shampoo, joka oikeasti toimi omissa hiuksissani. Ekopharmaa myy mm. Kauppa Ihokeskus ja suluissa olevat hintatiedot ovat juuri sieltä.

Mádara

Mádara taisi olla ensimmäinen luonnonkosmetiikan brändi, johon todella ihastuin ja joka sai mut rakastumaan luonnonkosmetiikkaan. Brändiltä löytyy useita tuotesarjoja ja laaja valikoima niin meikkejä, ihonhoitoa kuin hiustenhoitotuotteitakin. Itseäni Mádaralta on aina kiinnostanut eniten ihonhoito ja erityisesti SOS-sarja ansaitsee multa kehuja. SOS Hydra Repair Intensive Serum (38,90 €) on aivan loistava tuote kuivalle iholle, kuten myös SOS Hydra Mask (34,50 €). Kasvovesistä pitkäaikainen suosikkini on Comforting Toner (19,90 €), joka on edelleen yksi luottotuotteeni kasvovesien osalta. Silmänympäryksille voin suositella Smart Anti-Fatique Eye Rescue Creamia (33,90 €), joka toimi itselläni todella, todella hyvin. Mádaran tuotteet ovat melko hintavia, mutta Mádaran omilta nettisivuilta löytyy aina silloin tällöin hyvät alennukset, joista olen itsekin suurimman osan Mádaran tuotteistani ostanut! Mádaraa myy myös House Of Organic, josta suluissa olevat hintatiedot on otettu.

Murumuru

Murumuru on niin ikään suomalainen, koko perheen tarpeisiin tehty luonnonkosmetiikan sarja. Murumuru viimeistään oli se brändi, joka muutti käsitykseni siitä, että luonnonkosmetiikka voisi olla myös hyvän tuoksuista, sillä kaikissa testaamissani Murumurun tuotteissa on ollut aivan ihana tuoksu! Suosikkejani Murumulta ovat ehdottomasti C-vitamiiniseerumi (23,90 €), joka on loistava tuote ihon kirkastamiseen, sekä Kasvovesi (14,90 €), joka ihastuttaa makealla tuoksullaan. Myös Puhdistusvaahto (14,90 €) on ehdottomasti testaamisen arvoinen ja sopii loistavasti myös kuivalle iholle. Itseäni kiinnostaisi testata Murumulta vielä mm. Silmänympärysvoidetta (17,90 €), josta olen kuullut paljon kehuja. Murumurua myy niin ikään esimerkiksi House Of Organic ja hintatiedot on otettu kyseisestä verkkokaupasta.

Näiden neljän brändin lisäksi loistavia luonnonkosmetiikan tuotteita löytyy mm. Luonkosilta, Whamisalta, BYBI:ltä, Cattierilta, ja Mossalta. Luonnonkosmetiikka on koko ajan vaan suositumpaa ja myyntiin putkahtelee jatkuvasti uusia brändejä, puhumattakaan uusista tuotteista! On monia luonnonkosmetiikan tuotemerkkejä, joita itsekin vielä haluaisin testata, mutta tässä tosiaan omat suosikkibrändini sekä -tuotteeni luonnonkosmetiikan osalta.

Käytättekö luonnonkosmetiikkaa? Onko teillä suosikkibrändejä luonnonkosmetiikan suhteen? :)

2 kommenttia:

  1. Pitäisi kyllä testata tuota Laveraa joskus, mulla itseasiassa ei varmaan mitään luonnonkosmetiikkaa ole ollut käytössä pl jotkin hiustuotteet. Myös Madara on nykyisin niin "kuuma brändi" että on älytöntä, etten vieläkään ole ostanut merkin tuotteita testiin! Myös noita suomalaisia Ekopharmaa ja Murumurua olisi tosi kiva kokeilla. Ehkä pitäisi ensivuonna ottaa tavoite ostaa rasvat, shampoot ja putsarit luonnonkosmetiikasta jos mahdollista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos luonnonkosmetiikka yhtään kiinnostaa niin kannattaa hankkia testiin! Ei tää kaikkien juttu ole, mutta monissa tuotteissa en rehellisesti sanottuna huomaa mitään eroa synteettiseen, ainakaan käyttökokemusten perusteella :D Pääasia mun mielestä onkin, että käyttää sitä, mikä itsellä toimii ja mikä parhaalta tuntuu<3

      Poista

Kiitos kommentista!