lauantai 8. toukokuuta 2021

Minusta tuli Bearelin brändilähettiläs!

Noin puolitoista viikkoa sitten mun sähköpostiini kilahti posti Bearelilta, joka on siis suomalainen, korealaista kosmetiikkaa myyvä verkkokauppa. Mun blogiani säännöllisesti lukevat eivät ole voineet välttyä kuulemasta Bearelista, sillä tilaan k-kosmetiikkani pääsääntöisesti juuri heiltä, ja olen myös päässyt tekemään Bearelin kanssa yhteistyötä muutamia kertoja aiemmin. Sähköpostissa kerrottiin, että mut on valittu Bearelin brändilähettilääksi! Mä en pysty edes sanoin kuvaamaan kuinka iloinen, otettu ja onnellinen olin viestin luettuani. Olin viestin saapumisen aikaan vielä töissä, joten jouduin vähän himmaamaan intoni kanssa, mutta miehelle toki laitoin heti viestin ja kerroin nämä uutiset. Olin koko päivän ihan fiiliksissä ja olen sitä toki yhä edelleen. Hain eilen ensimmäisen pr-pakettini Postista ja kuvissa näette sen sisältöä. Kirjoittelen tuotteista tuonnempana enemmän, sillä tämä postaus on pyhitetty vain tämän asian fiilistelylle!

Bearel haki siis maaliskuun loppupuolella itselleen brändilähettiläitä ja mähän naputtelin hakemuksen menemään heti, kun tiedon tästä brändilähettiläshausta bongasin Instagramista. Korealainen kosmetiikka on yhä enemmän ja enemmän osa mun ihonhoitorutiinejani eikä ole päivääkään, kun en k-kosmetiikkaa käyttäisi. Mä olen rehellisesti sanottuna edelleen aika arka kaikenlaisten blogiyhteistöiden suhteen ja välillä tuleekin ehkä vähän turhan paljon ylianalysoitua sitä, onko musta ja mun blogista/sometileistä tähän kaikkeen. En usko, että yksikään toinen verkkokauppa olisi saanut mua kirjoittamaan hakemusta brändilähettilääksi pääsystä. Tai no ehkä joku toinen k-kosmetiikkaa myyvä verkkokauppa, muttei mikään muu. Ja se, että tartuin tilaisuuteen heti aikailematta tai ylianalysoimatta lainkaan omia kykyjäni, kertoo jo aika paljon. Se kertoo siitä, että ihan oikeasti uskoin Bearelin brändilähettilyyden olevan kuin tehty mulle. Uskoin, että musta on siihen ja se oli ihan aidosti asia, mikä mua kiinnosti ja että mulla olisi siihen tehtävään jotain annettavaa. Olisin katunut, jos olisin jättänyt hakemuksen kirjoittamatta, sillä kerrankin uskoin itseeni ja mahdollisuuksiini epäröimättä sekuntiakaan ja se on valitettavasti aika harvinaista mulle. Olen melkoinen ylianalysoija ja inhoan pettymyksiä ja sen takia turhan usein tuleekin vältettyä minkäänlaisten riskien ottamista. Mutta se nyt vaan on totta, ettei tässä elämässä saa mitään, jos ei itse yritä ja ennen kaikkea usko ja luota omiin kykyihinsä ja itseensä! Tällä kertaa se myös palkittiin.

Koen itse, että tällaisessa brändilähettiläänä toimimisessa tärkein asia on ehdottomasti kiinnostus ja intohimo sitä asiaa kohtaan. Sanoin aiemmin, että korealainen kosmetiikka on yhä tärkeämpää itselleni ja se pitää täysin paikkansa. Olen käyttänyt k-kosmetiikkaa jo useamman vuoden, mutten koskaan aiemmin niin paljon kuin nyt. Kiinnostukseni korealaista kosmetiikkaa kohtaan kasvaa koko ajan, ja juuri siitä syystä sanoinkin, etten olisi ikinä nähnyt itseäni näpyttelemässä hakemusta minkään toisen verkkokaupan, brändin tai yrityksen brändilähettilääksi. Onhan mulla niitä omia suosikkimerkkejä ei-korealaisen kosmetiikan puolelta ja rakastan myös luonnonkosmetiikkaa, mutta korealainen kosmetiikka on ehdottomasti se, mistä olen eniten innoissani. Ja juuri sitä intohimoa tarvitaan tällaisessa asiassa.

Iso kiitos siis Bearelille, jossa uskottiin muhun ja haluttiin antaa mulle tämä mahdollisuus. Uskon ja toivon, että yhteistyö tulee olemaan molempia osapuolia tyydyttävä ja palkitseva kaikin puolin. Teille lukijoille tämä tietää totta kai sitten entistä enemmän postauksia korealaisesta kosmetiikasta tuotearvostelujen merkeissä. Tiedossa on myös alekoodi sekä ehkä jossain vaiheessa mahdollisia arvontoja, joten kannattaa ehdottomasti pysyä kuulolla! Tämä yhteistyö ei tokikaan tarkoita sitä, että blogini ja someni tulisi täyttymään pelkällä k-kosmetiikalla, mutta varmasti sen määrä tulee kuitenkin jonkin verran lisääntymään. Haluan kuitenkin pyrkiä pitämään blogini mahdollisimman monipuolisena, mitä kosmetiikan testailuun tulee, joten edelleen tulette näkemään täällä julkaisuja ihan kaikenlaisesta kosmetiikasta. Nyt mun Low Buyni aikana uusien tuotteiden esittelyjen määrä on entistä rajallisempi, sillä en osta itse uusia tuotteita samalla tavalla kuin aiemmin, mutta muulla tavoin tulen kuitenkin edelleen puhumaan kaikentyyppisestä kosmetiikasta.

Kiinnostaako korealainen kosmetiikka? :)

10 kommenttia:

 1. Sisi, kyllä kiinnostaa! Mutta jotenkin en ole vain koskaan päässyt alkuun. Ehkä sun pitäisi pistää tärpit mistä aloittaa K-kosmetiikassa joskus blogin puolelle tai mitkä oli sun ekat K-kosme hankinnat :) Jostain syystä olen pysynyt tyypillisissä länsimaalaisissa merkeissä vaikka Koreassa on kyllä todella hyviä ja laadukkaita tuotteita markkinoilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, mahtavaa! K-kosmetiikka pesee mun mielestä hinta-laatusuhteella monet länsimaiset merkit ihan mennen tullen, vaikka toki loistavia tuotteita tehdään muuallakin kuin Koreassa :D Voin ehdottomasti kirjoitella postauksen tosta, mistä kannattaisi aloittaa k-kosmetiikan käyttö ja muutenkin vaikka omista suosikkituotteistani :) Kiitos kivasta postausideasta<3

   Poista
 2. Ensiksi onneksi olkoon uudesta projektista ja yhteistyöstä :) <3
  Sä oletkin paljon K-beauty tuotteista kirjoitellut ja ehdottomasti kiinnostaa lueskella myös jatkossa, koska se on myös itseäni kiinnostava osa-alue kosmetiikassa. Odotan siis innolla sun tulevia postauksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansku<3 Joo k-kosmetiikkaa on viime kuukausina näkynyt entistä enemmän mun blogissa ja jatkossa sitten vielä hitusen enemmän :D Kiva että aihe kiinnostaa suakin! :)

   Poista
 3. Onnea tätäkin kautta ihan hirmuisesti!

  Olen aina todella onnellinen, kun joku meistä pienemmistä blogeista onnistuu saamaan tällaisia tilaisuuksia, eikä kaikki mene aina niille samoille isoille, mikä Suomessa on ollut vähän tapana. En todellakaan halua vähätellä heidän työtään, mutta onhan se hullua, et monilla brändeillä ne samat tyypit hehkuttelee niiden tuotteita samaan aikaan ja mainostaminen menee omissa silmissä liian suppeaksi ja hivenen epäuskottavaksi. Suomi on kuitenkin täynnä loistavia bloggaajia. Usein fiksuinta firmalle olisikin palkata ehkä yksi isompi nimi ja sitten useampi pienempi, eikä laittaa mainosrahoja niiden samojen korttien varaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti vielä kerran<3 No sepä siinä, kun monesti tuntuu, ettei näin pienenä vaikuttajana ole mitään saumoja päästä tekemään tällaisia yhteistöitä. Ne isommat nimet totta kai tavoittaa paljon suuremman kohdeyleisön, mutta mikrovaikuttajillakin on kuitenkin ne omat seuraajansa, jotka sitten taas saattaa olla paljon sitoutuneempia ja mahdollisesti sitten myös päätyä herkemmin ostamaan niitä tuotteita vaikuttajan suosituksesta. Ihanaa että Bearelilla huomioitiin myös meitä pienempiä vaikuttajia tässä asiassa ♥

   Poista
 4. Ihan mahtavaa, onnea ♥ Mä tykkään myös k-kosmetiikasta, joten intopiukeana odotan sun tuotetestejä yms. Mäkin oon Bearelilta tilannut tuotteita, ne on kivaa vaihelua mm luonnonkosmetiikkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 :) Kiva kuulla, että k-kosmetiikka kiinnostaa suakin! Se on kieltämättä kivaa vaihtelua, vaikka luonnonkosmetiikka on mullekin tosi mieluista ja sitäkin testailen mielelläni :)

   Poista
 5. Paljon onnea! ♥ K-kosmetiikka kiinnostaa ehdottomasti ja innolla odotan postauksia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Janita<3 Ihana kuulla, että postaukset kiinnostaa!

   Poista

Kiitos kommentista!