torstai 20. toukokuuta 2021

Kuivallekin iholle sopiva geeliputsari COSRX:ltä!

*Saatu ilmaistuote

Monet kuivaihoiset ovat varmasti vähintään kuulleet sanottavan, etteivät geelipuhdistusaineet ole omalle ihotyypille paras mahdollinen valinta. Geeliputsarit ovatkin monesti kuivattavampia kuin vaikkapa maitomaiset puhdistusaineet. Toisaalta taas geeliputsarien tehokkuus ylittää omien kokemusteni mukaan poikkeuksetta sen, mihin yksikään puhdistusmaito kykenee. Otettuani käyttöön ihon kaksoispuhdistuksen, en ole itse joutunut kamppailemaan enää sen kanssa, onko putsari riittävän tehokas poistamaan meikit kasvoilta vai ei. Nykyään valitsenkin siis ihonpuhdistusaineeni erityisesti sen mukaan, mikä sopii parhaiten omalle kuivalle ihotyypilleni. Sain hiljattain Bearelilta testiin COSRX:n Low pH Good Morning Gel Cleanserin*, joka kumosi täysin ajatukseni siitä, etteivät geelipuhdistusaineet voisi mitenkään sopia kuivaihoiselle. En ehkä lähtökohtaisesti ostaisi edelleenkään itse kaupasta juuri geeliputsaria, mutta tämä COSRX:n putsari yllätti todella positiivisesti!

COSRX Low pH Good Morning Gel Cleanser maksaa Bearelilla 17,90 €/150 ml. Koodilla lipsticklovelinda saatte Bearelin valikoimasta -15% alennuksen!

COSRX Low pH Good Morning Gel Cleanser* on sekä aamu- että iltakäyttöön soveltuva geelimäinen puhdistusaine. Puhdistusaine on suunniteltu sopimaan myös herkän ja ongelmaihon puhdistamiseen, ja se sisältääkin antibakteerista teepuuöljyä, joka auttaa erilaisten iho-ongelmien taltuttamisessa ja vähentää ihon tulehdustilaa. Puhdistusaine saa myös tuoksunsa teepuuöljystä. Lisäksi puhdistusaineesta löytyy BHA-happoja, jotka ehkäisevät ihon epäpuhtauksien syntymistä ja poistavat kuollutta ihosolukkoa. Juuri tästä syystä tuotetta suositellaan käytettäväksi myös aamuisin, sillä BHA-hapot silottavat ihoa ja poistavat tehokkaasti yön aikana iholle kertyneet epäpuhtaudet. Putsarin matala pH-arvo 5-6 auttaa ehkäisemään ihon kuivumista, mikä on varmasti auttanut siihen, että tämä on sopinut niin hyvin myös omalle kuivalle iholleni.

Itse en pese kasvojani aamulla erillisen puhdistusaineen kanssa vaan käyn kasvot ainoastaan läpi miselliveteen kostutetun vanulapun kanssa. Tämäkin putsari on siis päätynyt mulla käyttöön nimenomaan iltaisin ja pääasiassa osana kaksoispuhdistusta. Kaksoispuhdistuksessa käyn kasvot ensin läpi öljypuhdistusaineen kanssa, jonka jälkeen valitsen vielä toisen putsarin, jolla ihonpuhdistus viimeistellään. Tämä COSRX:n putsari on valintani erityisesti sellaisina päivinä, kun haluan myös kakkosvaiheen putsarin olevan oikeasti tehokas. Tämä puhdistaa ihon todella hyvin ja pidän myös siitä, että putsari kuorii ihon samalla kevyesti BHA-happojen kanssa. Missään nimessä en kuitenkaan pidä tätä liian tujuna tai varsinakaan kuivattavana, mikä on melko poikkeuksellista geeliputsarien kanssa. Ei tämä varmasti olisi valintani talvella, kun ihoni on kaikkein kuivimmillaan, mutta nyt kesän kynnyksellä tämä on sopinut iholleni varsin hyvin. Kaksoispuhdistuksen lisäksi olen käyttänyt tätä myös meikittömän ihon puhdistamiseen, missä tuote on toiminut odotetustikin oikein hyvin.

Puhdistusaine on tosiaan koostumukseltaan geelimäistä, muttei kuitenkaan yhtään liian juoksevaa. Kerralla ei tarvita kovinkaan suurta määrää, joten 150 ml kokoisesta tuubi on erittäin riittoisa. Teepuuöljyn tuoksu ei ole itselleni kaikkein mieluisin, mutta se ei kuitenkaan ole tässä putsarissa liian pistävän voimakas, joten siedän kyllä tuotteen tuoksun. Tästä ei noussut uutta suosikkiani, mutta satunnaisesti käytettynä tulen tämän ehdottomasti kyllä käyttämään pois. Parasta tässä oli ehdottomasti se, ettei putsari ollut lainkaan kuivattava - se yllätti erittäin positiivisesti. COSRX on ehdottomasti brändi, jonka tuotteita voin lämpimästi suositella. Hinta ja laatu kohtaavat hyvin eikä COSRX turhaan olekaan yksi suosituimmista k-kosmetiikan tuotemerkeistä maailmalla!

Onko COSRX tuttu brändi? Entä suositteko te geeliputsareita ihonpuhdistuksessa? :)

6 kommenttia:

 1. En suosi geeliputsareita kun tällanen kuivaihoinen on ihon laatu :) Mutta pitää laittaa 'korvan taakse', itselleni kuitenkin toimii hyvin maitomaiset putsarit niin käytännössä syitä vaihtaa ei ole että vain se kokeilunhalu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en puhdistusmaidoilla saisi ikinä kasvojani kaikesta meikistä pois, mutta hyvä jos sulla toimii<3 Geeliputsarit on tosi tehokkaita ja varmaan just siitä syystä yleensä vähän kuivattavia. Mutta tää ei ollut! Taikan puhdistusgeeli on toinen, joka ei ole kuivattanut mun ihoani :)

   Poista
 2. Mä haluaisin suosia (koska koostumus on niin kiva), mutta monet tuntuu kuivattavan liikaa. Tähän mennessä Whamisan Foaming Gel on ollut omalle iholle loistava ja CeraVen Foaming Cleanser on sellainen ikuinen suosikki. Hintansa vuoksi sillä voi pestä kropankin, joten suosin sitä, mutta toisinaan ostan aina Whamisan luksukseksi. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä! Tykkään geeliputsarien koostumuksesta, mutta kun harva toimii kuivalla iholla. Tota Whamisaa on kehuttu tosi paljon, se täytyy ehdottomasti pitää mielessä :) Samoin CeraVestakin kuulee puhuttavan tasaisin väliajoin kuinka loistavia tuotteita heillä on!

   Poista
 3. Haa, ostin tän just alkuviikosta, pitääkin heti mennä ottamaan se testiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tykkäät tästä yhtä paljon kuin mäkin! :)

   Poista

Kiitos kommentista!