tiistai 4. toukokuuta 2021

Glow Time! Testissä Jane Iredalen korostuspuikot

*Saatu ilmaistuote

Moikka! Tänään puhutaan highlightereista ja tarkemmin sanottuna Jane Iredalen Glow Time Highlighter Stickeistä*, jotka ovat yksiä Jane Iredalen uutuustuotteita. Pimeän ja lumisen talven jälkeen kevät on vihdoin koittanut ja viimeistään nyt on myös korkea aika kaivaa meikkien joukosta esiin korostustuotteet. Aika moni teistä varmasti muistaa, että erilaiset highlighetrit ovat todella lähellä mun sydäntäni enkä meikkaa oikeastaan ikinä ilman highlighteria. Mikään ei ole ihanampaa kuin korostaa kasvojen korkeimpia kohtia, jolloin niillä näkyy kaunis kuulto auringonvalon osuessa kasvoille. Jane Iredale tunnetaan laadukkaista meikki- ja ihonhoitotuotteista, joista itsekin olen useita kertoja täällä blogin puolella puhunut. Nyt sain testiin kaksi brändin uutta Glow Time Highlighter Stickiä, joista kerron teille tässä postauksessa hieman enemmän!

Jane Iredale valmistaa laadukkaita ja toinen toistaan parempia mineraalimeikkejä, joista iso osa on myös vegaanisia. Esimerkiksi mun primersuosikkini on juurikin Jane Iredalelta ja samoin voin suositella brändin huulipunia. Uudet Glow Time Highlighter Stickit ovat myynnissä kolmessa eri sävyssä, joista sain itselleni testiin kaksi vaaleinta. Lisäksi myynnissä on vielä selkeästi kultaisempi highlighter, joka sopisi varmasti ainakin kuvien perusteella loistavasti hieman tummemman ihon korostamiseen. Highlighterit ovat nimensä mukaisesti puikkomuodossa olevia ja kiinteän voidemaisia. Näitä voi lisätä kasvoille suoraan puikosta töpöttelemällä, jolloin lopputuloksesta saa hetkessä todella näyttävän ja voimakkaan. Häivyttelyn voi sitten hoitaa joko sormin tai vaikkapa kostean meikkisienen kanssa, jota itse suosin. Kevyemmän korostuksen ystäville suosittelen ehdottomasti mieluummin siveltimen käyttöä, jolloin pienehköä highlightersivellintä pyöritellään puikossa ja siitä sitten sivellään kasvoille sen siveltimen kanssa. Päälle kannattaa lisätä vielä puuteria, jotta voidemainen tuote pysyy varmasti paikoillaan. Itse kiinnitän puikkomuodossa olevat sekä nestemäiset highlighterit monesti vielä kevyesti puuterisen highlighterin tai viimeistelypuuterin kanssa, mutta toki tavallinenkin puuteri käy.

Jane Iredale Glow Time Highlighter Stick Solstice* on vaalean kultainen shampanjaan taittava highlighter, joka muistuttaa sävyltään aika paljon theBalmin Mary-Lou Manizeria, joka on mun ehdoton suosikkihighlighterini. Tämä on ehdottomasti sävy, joka sopii hyvin vaalealle iholle ja omassa käytössä tämä toimisi hyvin meikin kuin meikin kanssa. Sävy on kaunis ja tällä saa halutessaan hyvinkin voimakkaat korostukset, mutta maltillisella käytöllä ja hyvällä häivyttämisellä lopputulos on varsin kevyt eikä yhtään yliampuva. Nämä highlighterit eivät sisällä isoja glitterhippuja, mikä sekin takaa itselleni mieluisan lopputuloksen, sillä highlighterin saa hyvin sulautumaan osaksi muuta meikkiä. Isot glitterhiput näyttävät kasvoilla monesti todella luonnottomilta, mutta tästä niitä ei tosiaan löydy vaan korostus on häivytettynä hyvinkin maltillinen ja myös luonnollisen näköinen.

Jane Iredale Glow Time Highlighter Stick Cosmos* taas on vaaleanpunainen ja mielestäni kevyesti jopa violettiin taittava highlighter. Tämä sävy on hyvin moniulotteinen ja se näyttääkin hitusen erisävyiseltä riippuen siitä, miten valo siihen osuu. Myös Cosmos sopii loistavasti omalle vaalealle iholleni ja tälläkin saa halutessaan joko maltillista tai sitten voimakkaampaa korostusta. Puikot ovat hyvin kermaisia ja ne liukuvat kasvoja pitkin helposti. Myös häivyttely tapahtuu helposti ja näiden kanssa harvemmin olen saanut allaolevaa meikkipohjaa liikkumaan pois paikoiltaan. Yleensä mun suurin ongelmani puikkomuodossa olevien highlighterien kanssa onkin nimenomaan se, että meikkivoide lähtee rullaamaan näiden alta pois, mutta olen selkeästi oppinut varomaan sitä, sillä näiden kanssa ongelmaa ei ole enää ilmennyt parin viikon harjoittelun jälkeen. Varovainen joudun edelleen olemaan, mutta selkeästi harjoitus tekee mestarin tässäkin asiassa.

Tässä vielä swatchit molemmista sävyistä. Kuva ei ole paras mahdollinen varsinkaan vaaleanpunaisen Cosmoksen osalta, eikä sävyjä ole tässä häivytetty lainkaan. Häivytettynä lopputulos on siis huomattavasti kevyempi! Tämä kuitenkin antaa ehkä vähän paremman kuvan siitä, miltä sävyt iholla näyttävät. Sekä Solstice että Cosmos sulautuvat oman ihoni sävyyn erinomaisesti ja multahan löytyy todella vaalea, lähes kalpea iho. Kumpi näistä sitten on suosikkini? Ehkä Solstice, sillä se sopii yhteen kaikensävyisten meikkien kanssa ja Cosmos taas tarvitsee ainakin mulla pohjalle myös vaaleanpunaisen poskipunan. Molemmat sävyt ovat kuitenkin sellaisia, joita käytän ihan arkimeikeissäni ja tämä kaksikko onkin ollut mulla parin viikon ajan käytössä lähes joka kerta, kun olen meikannut.

Tuotteita voi ostaa Jane Iredalen omilta verkkosivuilta. Hintaa näillä Glow Time Highlighter Stickeillä on noin 41,00 €.

Käytättekö te highlightereita? :)

4 kommenttia:

 1. Nämä vaikuttavatkin kivoilta :) Etenkin tuo Solstice on tosi kivan sävyinen! Mä en joskus tykännyt ollenkaan puikkomaisista tai voidemaisista highlightereista, mutta nykyään ne ovat mielestäni tosi kivoja :) Vähän enemmän vaativat tarkkuutta kuin puuteriset, mutta mun mielestä myös pysyvätkin sitten paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo puuteristen kanssa pääsee selkeesti helpommalla enkä välttämättä kiireessä käyttäisi näitä, mutta toisaalta nyt kun näihin on tottunut, on käytöstä tullut paljon nopeampaa. Mutta tarkkuutta nää vaatii mullakin paljon enemmän kuin puuteriset highlighterit :)

   Poista
 2. Näissä on kyllä mielettömän ihana kermainen koostumus. Yleensä töpöttelen näitä sormin, mutta toimii kyllä siveltimelläkin, kunhan on sellainen, mikä vaan hipaisee ihoa esim. skunkki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää toimii kyllä tosi kivasti sormella levitettynäkin :) Siveltimellä saa mun mielestä kaikkein kevyimmän lopputuloksen, kunhan tosiaan vaan valitsee hyvän siveltimen :D

   Poista

Kiitos kommentista!