torstai 27. toukokuuta 2021

A'Pieun herkulliset Sheet Maskit

*Saatu ilmaistuote

Taas puhutaan hieman korealaisesta kosmetiikasta ja tuotteista, jotka ovat ehkä yksi helpoin tapa vaikkapa aloittaa tutustuminen korealaisen kosmetiikan maailman - sheet maskeista. Sheet maskit eli suomennettuna kangasnaamiot ovat nousseet viime vuosien aikana valtavaan suosioon, ja vaikka länsimaisetkin kosmetiikkabrändit ovat tuoneet niitä valikoimiinsa, on k-kosmetiikan sheet maskeissa jotain, mikä vetoaa muhun. Yleensä näissä yhdistyvät sekä loistava tehokkuus että edullinen hinta, ja mikäs sen parempaa kuin saada halvalla hyviä tuotteita! Tänään kerron teille hieman tarkemmin A'Pieun Milk One Pack Face Maskeista, joita olen käyttänyt jo pitkän aikaa. Sain brändilähettiläsyhteistyön merkeissä Bearelilta testiiin kaksi kappaletta näitä naamioita ja kolmas kuvassa näkyvä Coconut Milk naamio multa löytyi itse ostettuna varastoista jo entuudestaan.

A'Pieun tuotteita myy Bearel.fi ja näiden Milk One Pack Face Maskien hinta on 2,20 €. Koodilla lipsticklovelinda saatte Bearelin valikoimista -15% alennuksen.

Muistattehan myös liittyä uuteen Bearel Buddy -kanta-asiakasohjelmaan, jossa mm. kerrytät pisteitä jokaisesta ostoksestasi! 

A'Pieun Milk One Pack Face Maskeihin kuuluu useita eri naamioita, joista olen itse tainnut testannut kaikkia, mitä Bearelin valikoimissa on ollut. Naamiot on pakattu värikkäisiin, maitotölkkiä muistuttaviin pakkauksiin ja naamioissa oleva hoitonestekin on sekä väriltään että koostumukseltaan maitomaista ja hieman paksumpaa kuin monien muiden naamioiden hoitonesteet. Nämä naamioiden kangas on myös selkeästi keskivertoa paksumpaa, mikä on erittäin hyvä varsinkin sellaiselle henkilölle, joka ei ole tottunut käyttämään sheet maskeja. Mitä ohuempi kangas, sitä vaikeampi naamio on asetella paikoilleen ilman, että se vahingossa repeää. Toisaalta tällaisten paksumpikankaisten naamioiden haittapuolena on se, että ne eivät välttämättä asetu kasvoille niin tiivisti kuin ohuempikankaiset. Istuvuus näillä A'Pieun naamioilla on kuitenkin hyvä ja esimerkiksi suun ja silmien aukot omille kasvoilleni juuri sopivan kokoiset.

A'Pieu Green Tea Milk One Pack Face Mask* on erityisesti herkän ihon tarpeisiin suunniteltu kangasnaamio. Naamio sisältää ihoa tehokkaasti rauhoittavaa vihreää teetä, jonka tulisi myös taistella ihon ennenaikaista ikääntymistä vastaan. Lisäksi naamioon on pakattu lukuisia kasviuutteita, kuten rauhoittavaa taikapähkinäuutetta, sekä mm. hyaluronihappoa ja maitouutetta, jotka auttavat kosteuttamaan ihoa. Näissä A'Pieun naamioissa on kaikissa mieto tuoksu, joka on haistettavissa koko sen ajan, kun naamio vaikuttaa kasvoilla. Tuoksut ovat kuitenkin omaan nenääni miellyttäviä, niin tässäkin naamiossa. Ihoni näytti ja tuntui kosteutetulta tämän käytön jälkeen. Mitään rauhoittavaa vaikutusta en tällä huomannut, mutta toisaalta ihoni oli naamion käyttöhetkellä varsin hyvässä kunnossa. Olisi ehkä pitänyt jättää sen testaaminen johonkin toiseen hetkeen, mutta toisaalta hyvät kosteutustehot ovat ne, joita kangasnaamioilta eniten odotankin saavani.

A'Pieu Strawberry Milk One Pack Face Mask* on miedosti mansikalta tuoksuva, väsyneelle ja samealle iholle suunnattu kangasnaamio. Naamion sisältää ihoa kirkastavaa, C-vitamiinipitoista mansikkauutetta, joka auttaa myös ravitsemaan ja kosteuttamaan ihoa. Kosteutuksesta huolehtivat myös hyaluronihappo sekä maitouute. Näiden lisäksi naamiosta löytyy mm. ravitsevaa soijauutetta sekä helmiuutetta, joka auttaa kirkastamaan ihoa ja joka tunnetaan sen anti-age vaikutuksista. Tätä naamiota olen käyttänyt jo aikaisemmin, mutta edellisestä kerrasta oli kulunut jo tovi. Oli siis ihana taas päästä kokeilemaan tätä mansikkamaidolta tuoksuvaa naamiota! Naamio jätti ihon kosteutetuksi ja kuulaan näköiseksi, eli toimi juuri kuten pitikin. Mansikan tuoksu on kosmetiikassa monesti todella esanssinen, mutta tämän naamion tuoksu on todella mieto ja miellyttävä. Hyvä naamio!

A'Pieu Coconut Milk One Pack Face Mask löytyi mun varastoistani tosiaan jo etukäteen! Tämä kookosuutetta sisältävä naamio lupaa ravita ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Naamion sisältämä soijapapu puolestaan auttaa pehmentämään ihoa. Tätä ei juuri tällä hetkellä näytä olevan Bearelin valikoimissa, mutta voi hyvin olla, että naamio on toistaiseksi vain loppuunmyyty ja se palautuu myyntiin jossain vaiheessa. Tässäkin naamiossa on hyvin mieto kookoksinen tuoksu ja naamio itsessään toimii omalla kuivalla ihollani erinomaisesti. Se kosteuttaa ihoa erittäin hyvin ja jättää sen hurjan pehmeäksi - juuri sellaiseksi kuin toivonkin.

Green Tea oli näistä tosiaan ainut, jota en ollut testannut koskaan aiemmin, mutta hyvin voisin sitäkin ostaa jatkossa. A'Pieun Milk -naamiot ovat hyviä perusnaamioita ja 2,20 € hinta hyvin huokea. Nämä eivät ole suosikkejani, mutta näitä tulee kuitenkin tilailtua säännöllisen epäsäännöllisesti, joten pidän näistä toki paljon. Hauskat pakkaukset saavat multa plussaa! White Milk ja Chocolate Milk ovat varmasti mun käytetyimmät naamioni näistä A'Pieun Milk -naamioista. Lisäksi brändiltä löytyy Icing Sweet Bar (2,00 €) -naamioita, joita mä taas en ole koskaan kokeillut.

Ovatko A'Pieun kangasnaamiot teille tuttuja? Suositteko ylipäätään sheet maskeja? :)

2 kommenttia:

  1. Nuo on ihania, olen käyttänyt :) Mulla on kangasnaamioihin ikuinen viharakkaus suhde koska niissä on niiiin paljon eroja, mutta pääsääntöisesti tykkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä muistan vieläkin, miten muutama vuosi sitten inhosin kangasnaamioita ja niiden käyttäminen suorastaan inhotti :D Nykyään rakastan noita<3 Laaduissa on tosiaan eroja, vaikka musta tuntuu, että viime aikoina oon testaillut poikkeuksellisen paljon hyviä sheet maskeja :)

      Poista

Kiitos kommentista!