lauantai 17. huhtikuuta 2021

The Skin House Essential Cleansing Oil

Öljyputsarit ovat jo vuosia kuuluneet osaksi mun päivittäistä ihonhoitorutiiniani, sillä käytän niitä meikinpoistossa kaksoispuhdistuksen ensimmäisessä vaiheessa. Olen löytänyt luottotuotteeni, joka on Coxirin Ultra Hyaluronic Cleansing Oil, mutta koska jokunen muukin on ehkä saattanut huomata miten mielettömän hyvä kyseinen putsari on, se on aina välillä loppuunmyyty Bearelista, josta pääasiassa ostan omat korealaisen kosmetiikan tuotteeni. Laitoinkin Bearelille heti huhtikuun alussa tilauksen, ja koska Coxirin öljyputsari oli loppuunmyyty, valitsin tilalle itselleni uuden puhdistusaineen - The Skin Housen Essential Cleansing Oilin, josta tässä postauksessa kerron teille hieman tarkemmin!

The Skin House Essential Cleansing Oil maksaa Bearelissa noin 25,00 €/150 ml.

The Skin House Essential Cleansing Oil on kaikille ihotyypeille ja myös herkälle iholle hyvin soveltuva puhdistusöljy. Se lupaa syväpuhdistaa ihon poistaen tehokkaasti meikit ja muut epäpuhtaudet jättäen ihosta puhtaan ja pehmeän. Öljyputsaria on tarkoitus pumpata kuiville kämmenille ja hieroa siitä kämmenten kautta kuivalle iholle. Hieromista jatketaan, kunnes kasvot on kauttaaltaan käyty läpi perusteellisesti öljyisten käsien kanssa, jonka jälkeen kasvoille lisätään vettä. Vesi puhdistaa pois öljyn, joka on liuottanut meikin pois kasvoilta. Osa puhdistusöljyistä ei emulgoidu eli lähde pois pelkän veden kanssa, jolloin ne vaativat käytettäväksi myös toisen puhdistusaineen. Tämä The Skin Housen öljyputsari emulgoituu pois vedellä, mutta koska suosin nimenomaan kaksoispuhdistusta, lisään tämän jälkeen kasvoilleni vielä toisenkin puhdistusaineen - yleensä maitomaisen tai vaahtomaisen putsarin.

Tämä The Skin Housen öljy sisältää mm. auringonkukka-, oliivi- ja ruusuöljyjä, jotka yhdessä puhdistavat ihoa tehokkaasti. Puhdistusöljyjen ehdottomasti paras puoli onkin se, että ne eivät koskaan tee ihosta kuivan tuntuista, mutta öljyisyys ei kuitenkaan jää iholle puhdistuksen jälkeen. Essential Cleansing Oil on koostumukseltaan hieman vettä paksumpaa ja esimerkiksi mun toinen tämänhetkinen öljyputsarini Dewytreeltä on tätä juoksevampaa. Öljy levittyy iholle helposti ja vie jo hetken pyörittelyn jälkeen mennessään kaikki kasvomeikit. Silmämeikeille en ole tätä kokeillut, sillä poistan silmämeikit aina erillisen puhdistusaineen kanssa. Mulle näiden öljyputsarien koostumuksella ei ole sinänsä väliä, mutta olen huomannut pitäväni ehkä hitusen enemmän juuri tämän The Skin Housen putsarin tyylisistä öljyistä, jotka ovat aavistuksen verran paksumpia. Harvoin se koostumus kuitenkaan tuotteen tehoon vaikuttaa, enkä tähän mennessä ole tainnut testata vielä yhtään huonoa öljyputsaria!

The Skin Housen tuotteita olen testannut aiemmin joitain satunnaisia, mutta kovin laajaa käsitystä ja tuntemusta brändin tuotteista mulla ei kuitenkaan ole. Brändin Lemon Sorbet Cleanser oli yhteen aikaan vähän kaikkien huulilla ja sitä kehuttiin hurjasti, joten aion ehdottomasti testata jossain vaiheessa myös sitä! Tämä puhdistusöljy oli juuri niin hyvä kuin odotinkin ja hinta-laatusuhde tuotteessa kohdillaan. Pidän myös putsarin kauniista ulkoasusta, sillä tummanruskea ja valkoinen toimivat hyvin yhdessä. Pullossa ei ole ulkoasullisesti mitään ylimääräistä ja se on hyvinkin pelkistetty, mutta omaa silmääni miellyttävä. Mikäli puhdistusöljyt ovat mieluisia tai haluaisit testata sellaista, voin lämpimästi suositella tätä The Skin Housen putsaria.

Käytätkö öljyputsareita? Enkä onko The Skin House tuttu brändi? :)

4 kommenttia:

 1. Todellakin käytän öljyputsareita, tykkään niistä enemmän kuin balmeista, vaikka käytän niitäkin. Jotenkin ohut tuote on kivempi laittaa kasvoille kuin paksu. :D Musta tuntuu, etten ole käyttänyt The Skin Houselta koskaan mitään.

  Aurinkoista sunnuntaita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on samat fiilikset, vaikka balmitkin on ihania! Öljyjä ei kuitenkaan voita mikään<3

   Poista
 2. Tämä kuulostaa kyllä tosi hyvältä! :) Mulla on vähän vaihtelevasti erilaisia putsareita käytössä, mutta myös öljyputsareita käytän aina silloin tällöin. Nyt testissä on Formula 10.0.6:n öljy.

  The Skin Houselta olen muutamia tuotteita käyttänyt ja esim. juuri tuo mainitsemasi Lemon Sorbet Cleanser on mun mielestä tosi hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Formula 10.0.6 ainakin se mantelin ja vaniljan tuoksuinen putsari oli tosi kiva, eikä vähiten tuoksun ansiosta<3 :D Muistelinkin sun kehuneen sitä Lemon Sorbet Clenaseria, pitää ehdottomasti jossain vaiheessa hankkia se testiin :)

   Poista

Kiitos kommentista!