lauantai 3. huhtikuuta 2021

Mizonin Cicaluronic uutuudet!

*Saatu ilmaistuote

Tänään puhutaan taas yhdestä mun suosikkiaiheesta - korealaisesta kosmetiikasta! Sain Bearelilta jokin aika sitten testiin muutamia k-kosmetiikan uutuuksia, joista ensimmäisenä mun huomioni kiinnittyi näihin Mizonin Cicaluronic -linjan tuotekaksikkoon. Mizon on yksi ensimmäisiä korealaisen kosmetiikan brändejä, joihin tutustuin ja siitä lähtien Mizon on pysynyt vahvasti matkassa mukana mulla. Tuotteet ovat toimivia, ne ovat kohtuuhintaisia ja valikoima on hurjan laaja. Mizonia myy tosiaan esimerkiksi Bearel, josta itse tilaan suurimman osan korealaisesta kosmetiikastani, sillä heidän valikoimansa on loistava ja toimitukset nopeita. Tein itse juuri aiemmin tänään Bearelille tilauksen ja hyödynsin samalla heidän Pääsiäisjahdin -20% alet! Mikäli k-kosmetiikan varastosi kaipaavat täydennystä, kannattaa siis nyt pääsiäisen aikana käydä tekemässä tilaus Bearelille ja ottaa alennuksista kaikki ilo irti.

Tänään puhutaan tosiaan Mizonin Cicaluronic -uutuustuotteista, joita olen testannut nyt parin viikon ajan. Sain testiin Cicaluronic Cleansing Balmin* sekä Cicaluronic Bubble Tonerin*, joista erityisesti jälkimmäinen herätti mun kiinnostukseni, sillä en ole ollut koskaan aiemmin kuullut vaahtomuodossa olevasta kasvovedestä! Tämä taas osoittaa korealaisen kosmetiikan innovatiivisuuden ja jaksan aina yllättyä siitä mitä kaikkea uutta k-kosmetiikan rintamalla on keksitty. Putsari taas vaikutti ihan loistavalta ykkösvaiheen putsarilta, joita mulla ei tällä hetkellä enää pahemmin olekaan, joten se tuli itselleni myös tarpeeseen. Katseeni kiinnittyi myös tuotteiden todella upeisiin pakkauksiin! Nämä turkoosin ja kullan väriset pakkaukset henkivät laatua ja ovatkin ehdottomasti kauniimmat pakkaukset, mitä olen Mizonilta nähnyt.

Mizon Cicaluronic Cleansin Balm* on kasvojen iholle tarkoitettu sorbettimainen öljypuhdistusaine. Putsari sisältää mm. hyaluronihappoa, rohtosammakonputkea, aloe veraa sekä moringa- ja jojobaöljyjä. Putsari lupaa poistaa iholta tehokkaasti meikit, lian ja muut epäpuhtaudet, joten se soveltuu kaksoispuhdistuksessa loistavasti nimenomaan ensimmäiseksi putsariksi. Toki tuotetta voi käyttää myös yksinään, mutta itse teen kasvoilleni kaksoispuhdistuksen joka kerta, kun olen meikannut. Tuote soveltuu kaikille ihotyypeille ja sen tulisi paitsi puhdistaa ihoa, myös kosteuttaa ja rauhoittaa sitä sekä edistää ihon uusiutumista.

Cicaluronic Cleansing Balmin koostumus on tosiaan sorbettimaista ja kovan pinnan alta löytyy pehmeää massaa, jota on helppo annostella sopiva määrä mukana tulevan spaattelin avulla. Toki massaa voi yhtä hyvin ottaa myös sormien kanssa, mikäli kokee pakkauksen mukana tulevan spaattelin turhaksi. Sorbetti muuttuu iholla nopeasti öljyksi, jota on helppo hieroa kuivaan ihoon ja joka liuottaa meikin todella tehokkaasti pois. En ole tainnut vielä kertaakaan testata huonoa öljyputsaria ja tämäkin täytti mun odotukseni täydellisesti. Meikit saivat kyytiä ja öljy emulgoitui pois pelkän veden kanssa. Pieni määrä riittää koko kasvoille ja itse annostelinkin tätä aluksi turhaan hieman liikaa, kun en osannut hahmottaa kuinka paljon sitä öljyä tästä kiinteästä massasta oikein tuleekaan. Hyvä ja riittoisa tuote!
Hinta: noin 22,90 €/80 ml.

Mizon Cicaluronic Bubble Toner* taas on vaahtomuodossa oleva kasvovesi! Kasvovesi sisältää tehoaineina niin ikään rohtosammakonputkea ja hyaluronihappoa kuten saman sarjan putsarikin. Lisäksi kasvovesi sisältää mm. lakritsiuutetta, vihreää teetä ja kamomillaa. Kasvoveden tuli mukailla ihon omaa pH-arvoa samalla kosteuttaen ja rauhoittaen sitä tehokkaasti. Se ei sisällä alkoholia, mikä on näin kuivaihoisen näkökulmasta aina positiivinen asia kasvovesien kohdalla. Tämäkin tuote on tehty sopimaan kaikkien ihotyyppien tarpeisiin ja kasvovettä voi halutessaan käyttää myös esimerkiksi vartalon iholla. Itse olen kuitenkin käyttänyt tätä nimenomaan kasvoilla kosteuttavan kasvoveden tavoin.

Miten vaahtomuodossa oleva kasvovesi sitten toimii? Yksinkertaisesti pumppaamalla pullosta vaahtoa kämmenelle ja painelemalla kasvovettä kämmenten kanssa iholle. Vaahto sulaa kasvoille ja kasvovesi imeytyy ihoon suhteellisen nopeasti hetken painelun/levittämisen jälkeen. Toki tätä varmasti voisi käyttää myös vanulapun kanssa, mutta itse en näe mitään järkeä imeyttää kosteuttavia kasvovesiä ensin vanulappuun ja vasta sitä kautta iholle. Itse levitän kosteuttavat kasvovedet aina suoraan kämmenten avulla kasvoille, jottei tuotetta mene turhaan hukkaan vanulapun kanssa. Tämän käyttö vaati pientä totuttelua, sillä olen niin ehdollistunut sille ajatukselle, että vaahtomaiset tuotteet pestään kasvoilta pois, sillä käytän viikottain vaahtomuodossa olevia putsareita. Tätä ei kuitenkaan ole tarkoitus puhdistaa kasvoilta ja varsinkin pari-kolme kertaa kerrostamalla tämän kanssa saa kasvoille hyvin kosteutta. Ei tämä noussut suosikikseni yli Huxleyn tonerin, mutta toimiva tuote tämä joka tapauksessa on ja oma kuiva ihoni on pitänyt tästä. Vaahtokoostumus ei ehkä ollut ihan mun juttuni, vaikka pidänkin sen innovatiivisuudesta eikä siinä siis sinänsä mitään vikaa ollut. Pidän vain itse puhtaasti nestemäisistä kasvovesistä enemmän.
Hinta: noin 20,90 €/160 ml.

Molemmat tuotteet osoittautuivat toimiviksi ja omalle ihotyypilleni sopiviksi. Puhdistussorbetti vei kuitenkin voiton ja nousi näistä kahdesta suosikikseni!

Onko Mizon brändinä tuttu? :) 

6 kommenttia:

 1. Mizonilta olen käyttänyt sheet maskeja ainakin, en muista olenko muuta. Enkä oikein tiedä edes miksi :D ehkä yritän keskittyä löytämään hyviä K-Beauty brändejä ja ekaks pitäisi Cosrx testata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. COSRX on kyllä ehdottomasti yksi k-kosmetiikan parhaimpia brändejä<3 Mizonia suosittelen myös lämpimästi, nää tuotteet on ihan huippuja<3

   Poista
 2. Näitä on pakko testata jossain vaiheessa, koska sisältävät yhtä tän hetken kuuminta ainesosaa centella asiaticaa, josta vouhkaa nyt kaikki. :D Mizon on tuttu, tykkään tosi paljon sarjan tuotteista, varsinkin seerumeista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon itsekin huomannut, että toi ainesosa on esiintynyt vähän siellä ja täällä viime aikoina :D Toivottavasti nämä tuotteet on sun mieleen! Mizonin seerumit on munkin mielestä hurjan hyviä :)

   Poista
 3. Näyttävät vähintään herkullisilta. Jotenkin en ole päässyt k-kosmetiikan makuun, mutta sitten kuitenkin vielä löytyy kaikkia muita tuotteita aivan liikaa. Kumpa ne varastot joskus loppuisi :) Tuntuu tylsältä kun ei voi ostaa mitään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä kosmetiikkaa kertyy yllättävän paljon ja yllättävän helposti, varsinkin jos tilailee just kauneusbokseja tai ostaa jouluna joulukalentereja :D Ei k-kosmetiikka kaikkien juttu varmasti ole, mutta mä siirryn jatkuvasti enemmän ja enemmän käyttämään nimenomaan sitä :)

   Poista

Kiitos kommentista!