maanantai 26. huhtikuuta 2021

Hiuksia hellivät naamiot J.Mäki Professionalilta + ARVONTA IG:n puolella

*Saatu ilmaistuote

Tänään puhutaan hiustenhoitotuotteista ja tarkemmin sanottuna J.Mäki Professionalin tuotteista, joita olen testaillut aiemminkin. J.Mäki Professionalilta löytyy kattava valikoima niin shampoita ja hoitoaineita kuin erilaisia hiustenmuotoilutuotteitakin. Brändin valikoimiin kuuluu myös Henna-kasvivärit sekä ammattikäyttöön tarkoitetut hiusvärit, joista mulla itselläni ei ole kokemusta. Hiustenhoito- ja hiustenmuotoilutuotteet sen sijaan ovat tulleet mulle viime vuosien aikana J.Mäki Professionalilta hyvinkin tutuiksi ja tänään tehdään uusintakatsaus kahteen brändin hiusnaamioon!

Sain yhden hiusnaamion myös arvottavaksi teille ja arvonta on käynnissä Instagramin puolella. Ottakaahan siis tilini @lipsticklovelinda seurantaan ja voitte voittaa jommankumman ylläolevista ihanista hiusnaamioista itsellenne!

J.Mäki Professionalilta löytyy hiustenhoitotuotteiden osalta kolme tuotesarjaa - Color, Repair ja Volume. Näistä kaikista sarjoista löytyy shampoo ja hoitoaine ja hiusnaamiot myös Repair ja Color -sarjoista. Näiden lisäksi J.Mäki Professionalilta löytyy oma Look Up -tuotesarja, joka keskittyy erilaisiin muotoilutuotteisiin, kuten muotovaahtoihin ja lakkoihin. Brändin kaikki tuotteet ovat sulfaatittomia, ja vaikka itse en sulfaatteja hiustenhoitotuotteissa välttele, tiedän että monet suosivat nimenomaan sellaisia tuotteita, joista niitä sulfaatteja ei löydy. J.Mäki Professionalin tuotteita voi tilata heidän omasta verkkokaupastaan ja tuotteet ovat omasta mielestäni varsin kohtuuhintaisia. Nyt kuitenkin tarkemmin näihin kahteen hiusnaamioon! 

J.Mäki Professional Color Hair Mask* on erityisesti värjättyjen hiusten tarpeisiin sunnattu hiusnaamio. Naamion on tarkoitus pehmentää hiuksia ja samalla ylläpitää hiusvärin intensiivisyyttä sekä lisätä hiusten kiiltoa. Lisäksi naamion tulisi myös suojata hiuksia ja tuotteesta löytyykin UV-suoja. Vaikuttavina ainesosina tässä naamiossa on mm. sheavoi, risiini-, pellavansiemen-, saksanpähkinä- ja arganöljy. Naamion on tarkoitus antaa vaikuttaa noin 10-15 minuutin ajan hiusten tarpeen mukaan ja huuhdella sen jälkeen pois. Koostumukseltaan naamio on paksua, mutta se levittyy hiuksiin kyllä helposti eikä tuotetta kulu kerralla kovinkaan paljon. Tällä saa mielestäni jo muutaman minuutin vaikutusajan jälkeen todella sileät ja pehmeät hiukset, ja myös se luvattu kiilto on ehdottomasti nähtävissä! Tällaiset paksut hoitavat naamiot ovat mun mieleeni ja tämä oli juuri niin hyvä tuote kuin muistelinkin.
Hinta: noin 16,00 €/200 ml.

J.Mäki Professional Repair Hair Mask* taas on hiusia rakennepaikkaava ja uudistava naamio, josta hyötyy parhaiten vaurioitunut hius, mitä esimerkiksi omat vaalennetut hiukseni edustavat. Tämä naamio sisältää keratiinia, panthenolia ja mm. risiini-, makadamia- ja saksanpähkinäöljyjä. Naamion tulisi auttaa hiusten kuivuuteen kosteuttamalla niitä. Samalla tuote myös ravitsee, suojaa ja silottaa hiuksia tehokkaasti. Tämä Repair -hiusnaamio on myös koostumukseltaan paksua, ja ai että miten hyvä tuote tämäkin on omille hiuksilleni! Nämä naamiot ovat mielestäni vaikutuksiltaan todella samanlaiset, mikä on pääteltävissä myös hyvin samantyylisestä Incistä, ja mun on vaikea sanoa kumpi näistä on suosikkini. Molemmat toimivat hyvin ja tekevät hiuksista pehmeät ja sileän tuntuiset. Molemmista sarjoista on myynnissä myös shampoot ja hoitoaineet ja mielestäni eron juurikin niiden hoitoaineiden tehoon huomaa ihan selkeästi. Ehkä juuri sen takia nämä hiusnaamiot ovatkin mun ehdottomia suosikkejani J.Mäki Professionalilta!
Hinta: noin 16,00 €/200 ml.

Muistakaahan käydä IG:n puolella @lipsticklovelinda tilillä osallistumassa arvontaan, mikäli haluatte voittaa näistä jommankumman itsellenne ♥

Käytättekö hiusnaamioita? Entä onko J.Mäki Professional tuttu brändi? :)

2 kommenttia:

  1. Pidän hiusnaamioista, ehkä enemmän semmosista organic shopin tai hair foodin tasoisista hinnaltaan. Myös näiden tilaaminen kaupan omasta verkkokaupasta työlästä, jos olisivat sokoksella saatavissa tilaisin varmasti muun tuotteen ohella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle oikeastaan kaikissa hiustenhoitotuotteissa hintaa tärkeämpi on se lopputulos, eli esim. Redkenin hiusnaamiosta voin hyvin maksaa sen mitä se maksaa, kun tiedän saavani laatua :D Mulla onkin itse asiassa yksi Organic Shopin hiusnaamio, mitä en oo testannut! Hyvä kun muistutit :) Ja joo toi on vähän tylsä, jos tuotteiden saatavuus on noin rajoitettua :/

      Poista

Kiitos kommentista!