perjantai 12. maaliskuuta 2021

Luonnonkosmetiikan meikkejä Laveralta

*Saatu ilmaistuote

Sain jokin aika sitten ihan mielettömän pr-lähetyksen, joka sisälsi mm. Laveran tuotteita, ja tänään päästään tekemään katsaus paketista löytyneisiin meikkituotteisiin! Meikkien suhteen suosin ehdottomasti enemmän synteettisiä kuin luonnonkosmetiikan tuotteita, joten oli erittäin mukava päästä hieman laajentamaan omia näkemyksiä ja saada Laveran meikkejä testiin. Sain itselleni testiin jopa neljä poskipunaa, ripsivärin, ripsiseerumin sekä kaksi kulmageeliä. Tuotteet olivat mulle kaikki entuudestaan vieraita, mutta IG:n puolella näitä esitellessäni sain heti useitakin viestejä, joissa mm. tuota värillistä kulmakynää sekä poskipunia kehuttiin. Se jos mikä nosti innostustani tuotteiden testaamista kohtaan ja nyt olenkin käyttänyt näitä yhtä tuotetta lukuun ottamatta lähes kuukauden ajan. 

Laveran meikkejä myydään laajalti eri verkkokaupoissa sekä mm. Sokoksilla. Postauksessa mainitut hinnat on otettu Natural Goods Companyn verkkokaupasta.

Lavera So Fresh Mineral Rouge Powdereita* sain itselleni testiin neljä kappaletta aivan ihanissa sävyissä! Nämä mineraaliposkipunat ovat siis ihan perinteisiä puuterisia poskipunia, jotka sisältävät myös kevyesti iholla hohtavia mineraaleja. Mähän olen käytännössä aina ollut melkoinen poskipunafriikki enkä tee ikinä meikkiä ilman poskipunaa. Näiden poskipunien sävyvalikoima on mielestäni suorastaan loistava, sillä mukaan mahtuu niin vaaleanpunaista kuin hentoa persikkaakin ja piristyksenä vielä luumunkin sävyä! Vasemmanpuoleisin sävy Columbine Pink sisältää lisäksi vielä kaksi eri sävyä, jotka näyttävät yhdessä kasvoilla todella kauniilta.

Laveran So Fresh Mineral Rouge Powderit yllättivät pigmenttisyydellään, sillä nämä ovat kaikki todella runsaspigmenttisiä - jopa niin pigmenttisiä että välillä saa olla varovainen, ettei poskipunaa tule kerralla liikaa! Kaksisävyinen Columbine Pink on ehkä hieman vähempipigmenttinen, mutta eipä se lopulta ihan kamalan paljon eroa muista kolmesta poskipunasta. Olen viimeisen kuukauden ajan käyttänyt lähinnä tätä nelikkoa ja tästä löytyy lähestulkoon kaikki ne sävyt, joita poskipunilta kaipaankin. Selkeästi rusehtavampi sävy näistä vielä uupuu, mutta tässä kuvassa alimmaisena oleva luumuinen Plum Blossom korvaa senkin aika hyvin. En muista olenko koskaan aiemmin testannut Laveran poskipunia, mutta ainakaan mun ei tarvinnut pettyä näihin. Nämä ovat ehdottomasti yksiä pigmenttisempiä poskipunia, mitä omistan! Suosittelen ehdottomasti kopauttamaan siveltimestä enimmän poskipunan pois ennen kasvoille levittämistä, sillä itsehän jouduin ensimmäisellä testikerralla korjailemaan liian voimakasta lopputulosta. Mua itseäni siis ei haittaa poskipunissa vähän heikompikaan pigmentti, mutta toki aina parempi näin päin. Jo pieni sipaisu siveltimellä riittää, ei siis kannata alkaa painaa poskipunan pintaa siveltimellä liian voimakkaasti, sillä se on aivan turhaa.

Tässä kaikki sävyt vielä swatchattuina. Charming Rose on kaunis vaalea persikkaan taittava sävy. Vieressä oleva kaksisävyinen Columbine Pink taas kaunis hento vaaleanpunainen. Sen vierestä löytyy Pink Harmony, joka on todella pirteä pinkki ja viimeisenä vielä Plum Blossom, joka on sävyltään nimensä mukaisesti kauniin luumuinen. Näen jo nyt, kuinka ihanalta Pink Harmony tulee näyttämään yhdessä kesäisten meikkien kanssa! Columbine Pink ja Plum Blossom taas ovat sellaisia perussävyjä, joita suosin meikeissäni aina. Persikkainen Charming Rosekin tulee varmasti olemaan kovassa käytössä nimenomaan nyt alkavana keväänä ja kesällä, mutta syksyn tultua persikkaiset sävyt siirtyvät mulla yleensä taka-alalle meikeissä. Olen suhteellisen tasapuolisesti käyttänyt näitä nyt tämän kuukauden aikana, mutta suosikkini taitaa olla tuo ihana luumuinen Plum Rose.
Hinta: noin 12,50 €.

Koko joukon yllättäjä oli ehdottomasti tämä Lavera Volume Mascara*. Rehellisesti sanottuna mun kokemukseni luonnonkosmetiikan ripsiväreistä eivät ole olleet tähän mennessä turhan hyviä, sillä olen jo valmiiksi erittäin nirso ripsivärien suhteen. En odottanut tältä siis turhan paljon, minkä takia yllätys olikin melkoinen, kun levitin tätä ensimmäistä kertaa ripsiini. Tällä sai todella, todella kauniit ripset helposti ja nopeasti! Ripsiväri lupaa antaa luonnollista tuuheutta ja myös taivuttaa ripset kevyesti. Se on saatavilla sekä mustana että ruskeana ja itse sain tosiaan testiin mustan version. Tällä saa todella kauniit ripset ja näyttävyyttä ei ripsistä kyllä puutu tätä käyttäessä. Volyymia tulee ripsiin siis oikeinkin reilusti, mutta pituutta tämä ei juurikaan tuo lisää, mikä on sinänsä hieman harmi, mutta se tuuheus on itselleni ehdottomasti tärkeämpi ominaisuus. Mulla itselläni iso osa ripsiväreistä ei tunnu edes tarttuvan kunnolla ripsiin, ainakaan yhdellä kerroksella, mutta tämä tarttuu ja jo sen yhden kerroksen kanssa saa ripsistä hurjan näyttävät ja kauniit. En olisi ikinä uskonut, että löydän luonnonkosmetiikan ripsväreistä tällaisen helmen, mutta siinä se taas nähtiin, ettei pidä turhaan olla ennakkoluuloinen! Ripsiharja saattaa välillä ottaa vähän turhan paljon massaa kerralla, mutta ylimääräisen massan saa kuitenkin helposti harjasta pois, jolloin ei tarvitse pelätä värin paakkuuntumista ripsiin.
Hinta: noin 8,50 €.

Lavera Lash Care Serum* on joukon ainut tuote, mitä en ole vielä testannut, sillä mulla on tällä hetkellä toinen vastaavanlainen tuote käytössä. Tämä on siis ripsiä hoitava ja vahvistava seerumi, jota tulisi levittää ripsiin iltaisin. Tuote sisältää totta kai risiiniöljyä, joka on varmasti yksi suosituimpia aineita näissä ripsituotteissa, sillä se mm. edistää ripsien kasvua. Lisäksi seerumista löytyy jojobaöljyä ja arganöljyä, jotka hoitavat ja ravitsevat ripsiä. Seerumi on tarkoitus levittää ripsiin ripsiharja-applikaattorin avulla ja odotan innolla tämänkin testaamista. Vielä en ole halunnut tätä kuitenkaan korkata, sillä en näe järkeväksi pitää avattuna useampaa ripsiseerumia yhtä aikaa.
Hinta: noin 12,50 €.

Viimeisenä vielä kaksi kappaletta kulmageelejä! Sain testiin Lavera Eyebrow Styling Gelin* sekä läpinäkyvässä Transparent sävyssä että vaaleassa Hazel Blonde sävyssä. Molemmat kulmageelit lupaavat joustavaa pitoa ja nopeaa kuivumista. Geeli kuivahtaakin melko nopeasti, muttei tee kulmista kuitenkaan kovan tai korppuisen tuntuisia. Lopputulos näyttää hyvin luonnolliselta ja värittömän geelin kanssa kulmat saa muotoiltua todella kauniisti. Hazel Blonde on sävyltään itselleni aika pitkälti täydellinen, sillä se on viileän vaaleanruskea ja sulautuu omiin kulmiini loistavasti. Olen käyttänyt näitä aina valmiin kulmameikin päällä viimeistelemään lookia ja pitämään kulmat kurissa, mutta toki näitä voi käyttää myös yksinään. Kulmaharja annostelee tuotetta mielestäni juuri sopivasti, sillä joidenkin kulmageelien kanssa on se ongelma, että väriä tulee kerralla aivan liikaa. Näistä löytyy molemmista myös erilliset puhtaat kulmaharjat, joilla kulmia saa vielä halutessaan muotoiltua geelin levittämisen jälkeen tai miksei myös ennen sitä. Vielä muutama vuosi sitten liputin ehdottomasti värittömien kulmageelien puolesta, mutta nykyään suosin mieluummin sävytettyjä, joten Hazel Blonde on sen takia ollut mulle näistä vähän mieluisampi.
Hinta: noin 8,50 €.

Myönnän, että mulla oli pienoisia ennakkoluuloja luonnonkosmetiikan meikkejä kohtaan, mutta näistä kaikki osoittautuivat aivan loistaviksi. Ripsiseerumia en toki ole vielä testannut, mutta muuten tuotteet ovat olleet mulle mieluisia. Vielä kerran on pakko ihmetellä tuota ripsiväriä, joka käyttäytyy mun ripsissäni lähes yhtä hyvin kuin suosikkini essenceltä, sillä erotuksella, että se tuo myös mukavasti pituutta ripsiin toisin kuin tämä Laveran ripsiväri. Näiden perusteella uskallan ehdottomasti suositella Laveran meikkjä, vaikka totta kai tässä on vain murto-osa kaikista niistä tuotteista, joita Laveralta löytyy! 

Ovatko Laveran meikit tuttuja? Mitä suosittelisitte kokeilemaan? :)

4 kommenttia:

 1. Oi, onpa paljon kaikkea ihanaa! :) Varsinkin nuo poskipunat näyttävät aivan ihastuttavilta. Taisin vähän jopa ihastua tuohon Pink Harmony -sävyyn <3

  Mä en ole tainnut vielä testata yhtäkään Laveran meikkituotetta, mutta tuollainen sävyllinen kulmageeli odottaa laatikossa testausta :) Siitä olen kuullut muiltakin tosi paljon kehuja, niin kiinnostaa kyllä itsekin testata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita poskipunia ei voi kuin suositella, ne on kaikki aivan ihania! <3 Toivottavasti kulmageeli on sulle mieluinen, mä ainakin yllätyin tosta tosi positiivisesti ja sävykin oli ihan täydellinen mulle :)

   Poista
 2. Tosi kivat värit poskipunissa, vitsi kun ois joku yksi paletti missä ois 4 väriä niin tulis varmaan paremmin käyttöön kun noita yksittäisiä nappeja en ole niin innostunut käyttämään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas oon aina suosinut itse enemmän yksittäisiä poskipunia kuin suurempia paletteja :D Mikä on sinänsä vähän hassua, kun sitten taas yksittäiset luomivärit ei pääse mulla käyttöön juuri ollenkaan.

   Poista

Kiitos kommentista!