maanantai 22. maaliskuuta 2021

Irtoripset helposti Kissin Lash GLUElinerilla!

*Saatu ilmaistuote

Tänään puhutaan taas vaihteeksi irtoripsistä tai tarkemmin sanottuna Kissin Lash GLUElinerista*, joka lanseerattiin myyntiin viime vuoden lopulla. Sain tämän tuotteen itselleni Kissin maahantuojalta testiin jo oikeastaan heti lanseerauksen aikana ja vihdoin pääsen tästä kertomaan myös teille! Kissin irtoripset ovat ehdottomasti mulla kaikkei käytetyimmät ja pidän siitä, että ripsimalleja löytyy niin moneen lähtöön aina neutraaleista ja luonnollisista todella näyttäviin. Lisäksi olen täysin ihastunut Kissin magneettiseen eyelineriin ja magneettiripsiin, mutta tänään puhutaan tosiaan Lash GLUElinerista!

Kissin tuotteita myyvät useat eri verkkokaupat ja kivijalkamyymälöistä mm. Sokos ja Citymarketit. Lash GLUElinerin hinta on Sokoksella n.14,00 €.

Kiss Lash GLUEliner* on eyelinermuodossa oleva ripsien kiinnittämiseen tehty "liima", jolla saa siis samalla sekä rajattua silmät että pohjan irtoripsien kiinnitystä varten. Tästä on Suomessa myynnissä vain musta versio ja tämähän on osoittautunut aivan loistavaksi tuotteeksi! Ohjeissa sanotaan, että rajausjälki tulisi tehdä puhtaalle, meikittömälle iholle, mutta itsehän olen käyttänyt tätä aina luomivärien ja toisen eyelinerin päällä. Tälläkin saa kyllä todella intensiivisen mustat rajaukset, mutta en itse halua lisätä tällaista liimatuotetta suoraan iholle, joten teen alle rajaukset aina myös normaalilla eyelinerilla. Voisin kuvitella, että ohjeistus pirtää rajaukset puhtaalle iholle liittyy jollain tavalla siihen, kuinka hyvin ripset pysyvät paikoillaan, mutta itselläni ei ole sen kanssa ollut koskaan mitään ongelmaa. Tämä on yksi helpoimpia tapoja kiinnittää irtoripset, sillä rajausjälki on itselleni niin vaivatonta tehdä, kun käytän muutenkin päivittäin nestemäistä eyelineria ja sen jälkeen ripset vaan asetellaan rajauksen päälle.

Lash GLUElineria käyttäessä on tärkeä muistaa ravistaa eyelineria ennen käyttöä ja ohjeissakin suositellaan käsittelemään yhtä silmää kerrallaan. Eyelinerin levittämisen jälkeen tulee olla suhteellisen vikkelä ripsien kiinnittämisessä, jottei eyelinerissa oleva liima pääse kuivahtamaan, mutta omien kokemusteni mukaan liima pysyy hyvänä jonkin aikaa eikä liialliselle hätäilylle ole kuitenkaan tarvetta. Ehdottomasti suosittelen kuitenkin rajaamaan ensin rauhassa toisen silmän ja kiinnittämään ripset siihen, jonka jälkeen siirrytään sitten vasta toisen silmän pariin. Kynä on kärjestään todella ohut, joten rajausjälki on helppo tehdä tarvittaessa myös hyvinkin ohueksi ja tarkaksi.

Pysyvätkö ripset sitten koko päivän paikoillaan? Pysyvät, mielestäni monesti jopa paremmin kuin perinteisillä ripsiliimoilla, joiden kanssa monesti silmän sisänurkka saattaa alkaa repsottaa jossain vaiheessa. Tämän Lash GLUElinerin kanssa sitä ongelmaa ei ole ollut, mutta toisaalta ripset on myös helppo irrottaa käytön jälkeen eikä tästä jää ripsinauhaan samalla tavalla liimapaakkuja kuin normaalien ripsiliimojen kanssa! Koen, että ripset on tästä johtuen myös paljon helpompi puhdistaa ja ne myös kestävät useamman käyttökerran kuin tavallisella liimalla kiinnitetyt ripset. Ainut pieni miinus tässä on se, että varsinkin paljaalle iholle lisättynä eyeliner nappaa todella kovaa kiinni, joten kannattaa varata hyvä silmämeikinpoistoaine, jotta tuotteen saa helposti pois ilman, että silmiä joutuu hankaamaan liikaa. Mulla itselläni ei ole ollut ongelmia, kun olen tehnyt rajaukset aina muun meikin ja toisen eyelinerin päälle ja käytän vedenkestävälle silmämeikille tarkoitettua putsaria, mutta varoituksen sananen joka tapauksessa kaikille. 

Näissä molemmissa lookeissa ripset on kiinnitetty Kissin Lash GLUElinerin kanssa, vaikkei sitä kiinnitystapaa toki kuvista näekään. Mä olen tällä hetkellä tosiaan täysin hurahtanut magneettiripsiin, jotka kiinnitetään magneettisen eyelinerin kanssa, mutta tämä eyelinerliima on ehdottomasti toiseksi mieluisin tapa mulle kiinnittää ripset. En koe perinteisiä liimojakaan haastaviksi, mutta eyelinerin käyttö on mulle niin arkipäivää, että sen takia nämä eyelinerliimat ja magneettiset eyelinerit ovat ehdottomasti mulle mieluisampia tapoja irtoripsien kiinnittämiseen!

Onko Kissin uusi Lash GLUEliner jo tuttu tai oletteko testanneet vastaavaa tuotetta joltain muulta brändiltä? :)

4 kommenttia:

 1. Mä sain tän GLUElinerin myös testiin vähän aikaa sitten ja vaikuttaa kyllä niin kätevältä! Oon vasta pari kertaa ehtinyt nyt testaamaan, mutta on toiminut tosi hyvin :) Mulle irtoripsien laittaminen on ollut aina hankalaa ja sotkevaa, koska ripsiä asettaessa olen aina onnistunut söhläämään sitä liimaa aina luomelle tai saamaan ripset kiinni omiin ripsiini. Mutta tän kanssa on onnistunut tosi hyvin ja ilman sotkuja, vaikka vähän tuota mustaa sävyä jännitinkin. Ihan huikea keksintö! Pitäisi tuollaista magneettilineriakin jossain vaiheessa testata, kun mulla yhdet magneettiripset on ja vastakappaleiden kanssa en niitä silmiin saa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis tässähän parasta on just se, ettei tää sotke ollenkaan :D Tykkäisin käyttää mustia liimoja, mutta auta armias jos sen kanssa sotkee niin koko meikki on helposti pilalla. Kissin magneettiliner on tosi juoksevaa, eli sen kanssa saa olla varovaisempi kuin tän gluelinerin kanssa, mutta molemmat on kyllä ihan loistavia<3

   Poista
 2. Näitä gluelinereita en ole koskaan kokeillut, mutta olisi kyllä ihana joskus näitä testata :) Nyt menen vielä perinteisillä liimaripsillä niin kauan kuin vain maltan. Molemmissa ehkä sama ongelmapuoli eli se liima/eyeliner jää luomelle kiinni ja sen poiston kanssa menee aikaa. Juurikaan liimaaminen näin harjaantuneena ei vie juuri ollenkaan aikaa vaan onnistuu aina ensikerralla eikä vie paria minsaa enempää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, poistamisessa on aina vähän niitä omia haasteita, mäkin joudun monesti vielä kynnellä rapsuttelemaan liimajämiä luomilta pois :D Mutta nää gluelinerit on lähteneet tosi hyvin pois aina ihan silmämeikinpoistoaineella, kun mulla on siellä pohjalla kuitenkin myös se toinen eyeliner eikä nää siis oo välittömässä kosketuksessa suoraan ihoon!

   Poista

Kiitos kommentista!