keskiviikko 10. maaliskuuta 2021

Boxycharm | Helmikuu 2021

Tänään availlaan helmikuun Boxycharm! Helmikuun Boxycharmilla kesti yllättävänkin kauan saapua perille, eikä vähinten sen takia, että paketti seisoi useita päiviä Vantaalla Postin Logistiikkakeskuksessa eikä liikkunut mihinkään. Ehdin jo kysyä apua Postin asiakaspalvelustakin, josta sain kyllä erittäin ystävällistä palvelua, ja he kertoivat ruuhkasta, joka ilmeisesti viivytti kirjepakettien etenemistä. Vihdoin sain kuitenkin tämän boksin itselleni sen jälkeen, kun paketti oli yli viikon seissyt Suomen päässä, ja nyt odotellaankin vielä helmikuun Ipsy Plussaa saapuvaksi. Se taas vietti usemmankin viikon Jenkkien päässä liikahtamatta mihinkään ennen päätymistä edes Planet Expressille, eli ilmeisesti pakettien kulku takkuaa myös muualla päin maailmaa. Tänään keskitytään kuitenkin tähän helmikuun Boxycharmiin!

Boksi sisälsi tuttuun tapaan viisi kosmetiikkatuotetta. Mukaan mahtui tällä kertaa yksi ihonhoitotuote, sivellinsetti sekä kolme eri meikkituotetta. Luomiväripaletti oli oma valintani boksiin ja valintahan oli mulle hyvinkin selkeä. En varsinaisesti hihkunut riemusta boksia avatessani eikä tämä ole Boxyjen parhaimmistoa, mutta ihan kiva sisältö tässä joka tapauksessa on. Eniten olin totta kai innoissani boksin luomiväripaletista, ja aika usein ne paletit ovatkin ehdottomasti näiden boksien helmiä. Seuraavaksi vielä tarkempi katsaus tuotteisiin:

Ace Beauten Nostalgia Palette oli oma valintani boksiin ja tämähän on ihan älyttömän upea värikäs luomiväripaletti! Suurin osa paletin sävyistä on mattaisia, mutta mukaan mahtuu myös muutama kaunis shimmersävy. Värikkäät luomiväripaletit vetoavat jostain syystä aina muhun, vaikka itse asiassa valitsen varsinkin talvisin herkemmin kyllä ne neutraalimmat sävyt luomille. Jokin näissä kuitenkin saa mut aina innostumaan enkä malta odottaa, että pääsen meikkaamaan tämän paletin kanssa! Toivottavasti tämän laatu on yhtä hyvä kuin esimerkiksi brändin Scarlet Dusk paletissa, joka on tällä hetkellä yksi mun käytetyimpiä luomiväripalettejani.
Hinta: noin $39,00.

Meikkisiveltimet ovat aina tervetulleita, joten tästä Glamierren Pink Luxe Glitter Eye Brush Collectionista olin aluksi hyvinkin innoissani. Setti sisältää neljä silmämeikkisivellintä, joista erityisesti kaksi oikeanpuolimmaista kiinnittivät mun huomioni, sillä ne soveltuvat hyvin luomivärin pakkaamiseen liikkuvalle luomelle ja häivyttelyyn. Siveltimien varsiosista löytyy nestettä ja siinä liikkuvia pinkkejä sydämenmuotoisia glitterhiutaleita. Paketin päällä muoveissa oli myös varoitus, että tuote sisältää ainetta, joka luokitellaan Kalifornian osavaltiossa mm. mahdollisesti syöpää aiheuttavaksi. Kyseessä on siis varmasti juuri tuo neste, mikä siveltimien varsissa on. Mä nyt lähtökohtaisesti en usko saavani syöpää näistä siveltimistä, mutta kun asiaa tarkemmin ajattelee niin en myöskään haluaisi joutua siivoamaan sitä sotkua, minkä siveltimet hajotessaan aiheuttavat. Söpöjä nämä siveltimet joka tapauksessa ovat!
Hinta: noin $30,00.

Wander Beautyn Double Date Lip and Cheek sisältää samassa pakkauksessa kaksi eri tuotetta - alhaalta löytyy väritön voide ja sen päältä sävytetty vaaleanpunertava voide. Tuotetta voi käyttää niin huulille kuin poskille ja alempana oleva väritön voide toimii siis yksinkertaisesti esimerkiksi huulirasvana. Mä olen aika huono käyttämään voidemaisia tuotteita varsinkin poskilla, mutta olen jo jonkin aikaa taas haikaillut sellaisten perään, joten nyt sain tilaisuuden kokeilla, josko taas innostuisin näistä! Käytin tosiaan joskus vuosia sitten enemmänkin voidemaisia poskipunia, mutta nyt ne ovat jääneet ihan kokonaan. Katsotaan mitä pidän tästä, sävy ainakin näyttää todella hyvältä ja vaaleanpunaiset poskipunat ovat yhtiä mun suosikkejani.
Hinta: noin  $22,00.

Boksin ainut ihonhoitotuote oli tämä Saturday Skinin Yuzu Vitamin C Sleep Mask, joka on runsaasti C-vitamiinia sisältävä yönaamio. Koostumukseltaan tämä on ilmeisesti hyytelömäistä ja tuotteen tulisi mm. kosteuttaa ihoa tehokkaasti vähentäen samalla kasvoilta väsymyksen, stressin ja ikääntymisen merkkejä. Mä bongasin juuri vähän aikaa sitten varastoistani toisenkin Saturday Skinin tuotteen, joten tämä(kin) saa nyt jäädä hetkeksi odottelemaan käyttöönottoa. C-vitamiinipitoiset seerumit ovat olleet mulle todella mieluisia, joten toivottavasti tulen tästäkin pitämään.
Hinta: noin $29,00.

Viimeisenä vielä Saint Luxe Beautyn Limited Edition Liner Duo, joka sisältää kaksi huultenrajauskynää. Ylempi ja tummempi sävy on nimeltään Secret Admirer ja alempaa löytyvä hieman punertavampi Love Letter. Hyviä huultenrajauskyniä tarvitaan toki aina, varsinkin jos kasvomaskeista vielä joskus päästään eroon, mutta mä harvoin jaksan innostua näistä boksien rajauskynistä. Sävyt näyttävät molemmat sellaisilta, jotka pääsevät mulla käyttöön, sillä varsinkin syksyllä käytän hyvinkin tummanruskeita huulipunia ja uskoisin Secret Admirerin olevan niille juuri sopiva. En ole näitä testannut huulilla enkä edes swatcahnnut, joten en osaa sanoa näiden laadusta mitään. Sen voin kuitenkin sanoa, etten itse ikimaailmassa maksaisi näistä sitä, mikä kaksikon arvoksi on sanottu. Se ei toki tarkoita, etteivätkö kynät voisi olla hintansa arvoisia - itse en vain olisi valmis maksamaan näistä 40 dollaria.
Hinta: noin $40,00.

Boksin sisältö oli ihan perushyvä, muttei yllä tosiaan parhaimpien boksien tasolle. Oman boksini arvo oli $160,00 eli kyllä tässä rahoilleen taas sai oikeinkin hyvin vastinetta! Kiinnostavin tuote oli ehdottomasti Ace Beauten luomiväripaletti ja odotan myös yllättävänkin suurella innolla tuon voidemaisen poski-/huulipunan testaamista.

Olisitteko te olleet tyytyväisiä tähän sisältöön? Herättikö joku tuote erityisesti kiinnostuksen? :)

6 kommenttia:

 1. Tuotteista Saturday Skinin Yuzu Vitamin C Sleep Mask oli mielestäni mielenkiintosin ja siveltimet ehdottomasti söpöimmät, ne on kyllä tosi nätit! Toivottavasti et saa syöpää, jenkeissä varotuksia on kaiketi vähän väliä kun ihmiset saattaa haastaa oikeuteen jos kahvi polttaa kielen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Jenkeissä noita varoituksia tosiaan on ihan joka paikassa, aivan naurettavissakin asioissa :D Siellä vähän eri meininki noiden oikeusjuttujen ja korvausten kanssa kuin Suomessa.. Noi siveltimet on kyllä ihan ylisöpöt<3

   Poista
 2. Tosi kauniit nuo siveltimet, mutta hassua, että niissä on käytetty aineita jotka ovat ehkä vaarallisia.
  Olen harkinnut Ipsyn tilauksen vaihtamista Boxycharmiin, sillä Ipsy on aika samankaltainen kuukaudesta toiseen. Paketit kyllä tulee raivostuttavan hitaasti perille, munkin Ipsy on nyt odotellut täällä Suomessa jo yli viikon liikkumatta mihinkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo, mutta toisaalta varoitus koski vain Kalifornian osavaltiota, eli tokkopa siellä sisällä mitään ihan kamalan myrkyllistä voi olla, jos muissa ei tarvitse varoittaa :D Lähinnä mua harmittaisi se sotku, mikä noiden hajoamisesta saattaisi seurata. Jos mun piätiis valita Ipsy Plusan ja Boxycharmin väliltä niin ottaisin ehdottomasti mieluummin Boxycharmin. Toki mä nyt pidän enemmän juuri meikkipainotteisista bokseista, joita Boxycharmit on, mutta Ipsyjen taso on mun mielestä laskenut jonkun verran siitä, mitä se vielä joskus oli :/

   Toi pakettien jumittaminen on kyllä jännä! Mäkin aloin jo oikeesi ärsyyntyä, kun ei moneen päivään tapahdu mitään, sitten tulee joku yksi päivitys, jonka jälkeen menee taas useampi päivä ennen kuin tapahtuu mitään. Toivottavasti saat Ipsyn pian itsellesi!

   Poista
 3. Tässä näyttäisi mun makuun olevan ihan kiva sisältö :) Mä itseasiassa tilasin helmikuussa yhden kuukauden verran taas BoxyCharmia ja toivoisin niin kovasti saavani tuon luomiväripaletin, sillä se on upea! Jos se mun boksi nyt sieltä koskaan saapuu, sillä mulla ei ole seuranta päivittynyt kertaakaan :/ Sen sijaan Boxyn PopUpista tekemäni tilaus saapui viime viikolla ja siinä toimi seuranta koko ajan. Tuo Wander Beautyn sävy näyttää tosi kauniilta myös <3

  Toi sivellinsetti on mun mielestä tosi söpö, mutta mua kans pelottaa aina tollaisten jotain nestettä sisältävien tuotteiden kanssa se, että mitä jos ne hajoaa :D Tuosta varoituslapusta oli muuten ainakin BoxyCharmin Reddit -palstalla juttua ja ainakin niiden kommenttien perusteella tuo kemikaalivaroituslappu lykätään Kaliforniassa vähän joka asiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti saat ton paletin itsellesi, se on niin kaunis<3 Voi ei, toivottavasti boksi ei tosiaan oo jumissa missään tai pahimmassa tapauksessa hävinnyt kokonaan. Nyt on tosi paljon viime aikoina ihmiset sanoneet, että paketit jumittaa pitkiäkin aikoja.. Toki noi seurannatkaan ei aina jostain syystä toimi, toivotaan että kyse olisi siitä ja saisit boksin pian itsellesi :)

   Okei no jotain tällaista ajattelinkin tosta kemikaalivaroituksesta :D Jenkeissä tietty muutenkin ihan eri tyyli noissa, kun siellä vaaditaan niin hirveitä korvauksia, jos jotain sattuu tapahtumaan jollekin. Toisaalta siellä taas ei vissiin ylipäätään oo ihan EU:n tai Suomen tasolla noi kosmetiikkaa koskevat lainsäädännöt. Mutta kiitos selvennyksestä, en siis pelkää muuta kuin just sitä mahdollisen rikkoutumisen aiheuttavaa sotkua :D

   Poista

Kiitos kommentista!