perjantai 12. helmikuuta 2021

Ystävänpäivämeikkejä Naturelin irtoripsillä!

*Saatu ilmaistuote Kaunetta.com

Tänään puhutaan irtoripsistä ja tarkemmin sanottuna Naturel Finlandin irtoripsistä! Naturelin irtoripset tulivat mulle tutuksi jo muutama vuosi sitten, jolloin rakastuin täysin brändin pre-glued ripsiin. Pre-glued ripset sisältävät jo valmiiksi liimapinnan, joten niiden kiinnittämiseen ei tarvitse lainkaan erillistä ripsiliimaa eikä sen kätevämpää tapaa ripsien kiinnittämiseen olekaan! Tänään puhutaan kuitenkin ihan perinteisistä, liimattavista irtoripsistä, joita löytyy Naturelin valikoimista melkoisen suuri määrä. Naturelin ripsiä myy Kauneutta.com, josta sain testiin neljä pakettia upeita irtoripsiä. Naturelin valikoimiin kuuluu tavallisten ja pre-glued ripsien lisäksi myös ripsitupsuja sekä magneettiripsiä, joten mikäli koet ne omaksi jutuksesi, kannattaa ehdottomasti katsastaa Naturelin valikoimat Kauneutta.com verkkokaupassa!

Naturelin irtoripset ovat verrattain edullisia, sillä yhden paketin hinta on noin 6 euroa, mikä ei ole mielestäni ollenkaan paha monikäyttöisistä ripsistä, jotka oman kokemukseni mukaan kestävät käytössä useita kertoja. Natureliltä löytyy sekä hyvin luonnollisia ripsiä että todella näyttäviä ja tuuheita. Sain itse testiin kahdet Fashion Look -malliston ripset ja kahdet ripset Faux Mink -mallistosta. Ripsipakettien mukaan tulee myös ripsiliima, mikä on aina hyvä asia esimerkiksi sellaisille irtoripsien käyttäjille, joilta ei löydy omaa "luottoripsiliimaa". Ainut mikä mua näissä ripsissä hitusen häiritsee on se, ettei ripsillä ole varsinaisia nimiä vaan pelkät numerokoodit. Sinänsähän sillä ei ole mitään väliä, mutta itse muistan helpommin mistä ripsistä esimerkiksi pidin ja mitä olen aiemmin käyttänyt, jos niillä on ihan kunnon nimet. Seuraavaksi katsotaan vielä hieman tarkemmin minkälaisia ripsiä sain testiin ja lopuksi myös parit  ystävänpäiväteemaiset meikkikuvat ripsien kanssa!

Naturel Fashion Look* -malliston ripset ovat hieman luonnollisemmat ja hyvin myös arkikäyttöön sopivat. Nämä ovat ehdottomasti sellaisia ripsiä, joita itse suosin vaaleampien silmämeikkien kanssa, sillä esimerkiksi todella tumman smokey eyen kanssa nämä eivät mielestäni pääse parhaiten oikeuksiinsa. Sain testiin ripsimallit 5418 ja 5413 ja näistä vasemmanpuoleiset 5418 ripset ovat mulla olleet jo käytössä. Ripsillä saa mukavasti näyttävyyttä, tuuheutta ja pituutta ripsiin, jolloin lopputulos on samaan aikaan mukavan näyttävä, mutta kuitenkin luonnollinen. Molemmissa ripsissä on ohuen ohut ripsinauha, joka on omasta mielestäni kaikkein helpoin asetella paikoilleen ja joka myös näyttää silmissä huomaamattomalta. 

Naturel Faux Mink* -malliston ripset puolestaan ovat hieman näyttävämmät ja näistä ei tuuheutta tai pituutta puutu! Tällaiset ripset ovat omiiaan tummien juhlameikkien kanssa, kun ripset haluaa saada kunnolla esille ja muiden katseet kiinnittymään nimenomaan silmiin. Kovin luonnollisen lopputuloksen ystäville nämä ripset eivät ole, mutta jos rakastat volyymia ja runsasta pituutta ripsissä, Faux Minkeistä löydät varmasti itsellesi sopivan ripsimallin! Sain itselleni 5490 ja 5492 ripset, joista vasemmanpuoleiset 5490 ripset ovat päässeet mulla käyttöön pariinkin otteeseen. Oikealla olevat 5492 ripset ovat todella dramaattiset ja sen verran näyttävät, että aion säästää ne kunnon smokey eye meikkejä varten. Näissä ripsissä ripsinauha on paksumpi ja saattaa sen takia lähteä helpommin silmän sisä- tai ulkonurkasta repsottamaan, mutta hyvällä liimalla ja sekin on helposti vältettävissä. Lähtökohtaisesti suosin kuitenkin itse ohuempia ripsinauhoja, mikäli vain on mahdollista.

Tässä vielä ripset käytössä! Fashion Look 5418 ripset löytyvät halomeikistä, jossa on mukana myös irtoglitteriä. Pidemmät ja tuuheammat Faux Mink 5490 taas toisesta meikistä. Edestäpäin otetusta kuvasta huomaa selkeästi sen, että Faux Mink -ripset ovat pidemmät ja myös näyttävämmät, mutta Fashion Lookeillakin saa ihanasti pituutta omiin ripsiin. Tässä samalla pientä ystävänpäiväinspiraatiota silmämeikkeihin! Kumpi on suosikkinne?

Ovatko Naturel Finlandin irtoripset tuttuja? Entä suositteko te mieluummin luonnollisia vai näyttävämpiä irtoripsiä? :)

6 kommenttia:

 1. Ei ole vielä kyllä varmaan kertaakaan ole tullut ostettua Naturelin irtoripsiä. Ostan irtoripset siitä välistä, tiiät varmaan mikä on se suosikki semmonen wispies tyylinen. Mutta kyllä myös tosi naturaalit on kivat jos haluaa liimata ilman eyelinereitä vain luodakseen pidemmät "omat" ripset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wispiestyyliset ripset on tosi ihania<3 Näyttää silmissä hyvältä ja on yleensä just sopivat, kun ei oo liian luonnolliset eikä taas liian överit :D Välillä tosi simppelit ripset on parhaita, Eylurella esim. on yhdet aivan ihanat sellaiset!

   Poista
 2. Enpä ole tainnut koskaan tämän brändin ripsiä käyttää. Mutta tosi kauniilta näyttävät! :) Nuo 5490 -ripset ovat ehkäpä eniten näistä mun mieleen! Vähän harmi kuitenkin, ettei noilla ole mitään nimiä. Mä muistan kans ehdottomasti paremmin nimet kuin tuollaiset numerosarjat.

  Mä olen tosi huono käyttämään irtoripsiä, vaikka niillä kieltämättä saakin tosi kivaa ekstraa meikkiin :) Pitäisi varmaan joku kerta opetella ihan kunnolla kiinnittämään ne silmiin, kun johonkin vaikkapa tapahtumaan lähtiessä en yleensä jaksa niiden kanssa alkaa säätämään, kun onnistun jotenkin aina söhlimään ne liimat pitkin silmäluomia :D

  Sun meikit on jälleen kerran todella kauniit ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi 5490 ripset on näistä varmaan munkin suosikit, ne näytti silmissä tosi hyviltä! Numerosarjat ei tosiaan jää mieleen ja sen takia tykkäänkin esimerkiksi Kissin ripsistä, kun niissä on kaikissa nimet :D Paljon helpompi muistaa mikä oli itselle hyvä ja mieluisa malli! Irtoripsien laittaminen vaatii kyllä treenaamista, tai vaati ainakin multa. Nykyään siihen on jo niin tottunut, että se menee jo rutiinilla ja onneksi on noi eyelinerliimat ja magneettilinerit, jotka helpottaa hommaa entisestään :)

   Kiitos Janita<3 :)

   Poista
 3. Siis miten ihmeessä sait ton ripsiliiman auki ku ei millään suostu aueta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole käyttänyt näitä pakettien liimoja, käytän aina ihan erillistä ripsiliimaa kaikkien irtoripsien kanssa! Toivottavasti saat liman auki vielä, inhottavaa jos noi liimat ei aukene kunnolla :(

   Poista

Kiitos kommentista!