maanantai 22. helmikuuta 2021

Naturel Finlandin ihanat Sheet Maskit

*Saatu ilmaistuote Kauneutta.com

Kylmä talvi korostaa omalla kohdallani ihonhoidon tärkeyttä, sillä kuiva iho tarvitsee talvipakkasilla tavallistakin enemmän kosteuttavia tuotteita. Sheet Maskit ovat oiva apu tuoda nopeasti hurjan paljon lisäkosteutta iholle ja ne kuuluvatkin itselläni ihan viikottaiseen rutiiniin. Joku teistä ehkä muistaa, etten vielä muutama vuosi sitten voinut sietää kangasnaamioita, mutta nykyään ne ovat ehdottomasti suosikkejani, mitä kosteuttaviin kasvonaamioihin tulee. Sain Kauneutta.com verkkokaupasta vähän aikaa sitten testiin kasan Naturel Finlandin Sheet Maskeja*, joista kerron tässä postauksessa teille hieman tarkemmin. Instagramini puolella @lipsticklovelinda käynnistyy myös ARVONTA, jonka palkintona on kolme kappaletta näitä naamioita, joten käykäähän ihmeessä osallistumassa siihen!

Naturel Finlandin valikoimista löytyy useita erilaisia kasvonaamioita aina mutanaamioista näihin kangasnaamioihin, mutta tänään keskitytään nimenomaan kangasnaamioihin. Sain itselleni testiin kuusi eri kangasnaamiota, joista osaa olen jo ehtinyt testaamaan. Joukkoon mahtuu niin kosteuttava hyaluronihapponaamio kuin ihoa puhdistava hiilinaamiokin. Näiden lisäksi Naturel Finlandilta löytyy vielä yksi kangasnaamio - Snake Sheet Mask, jonka tulisi sopia erityisen hyvin ikääntyvälle iholle. Naturelin kangasnaamiot ovat todella edullisia, sillä yksi naamio maksaa vain 1,40 €! Mä suosin itse yleensä korealaisen kosmetiikan kangasnaamioita ihan siitäkin syystä, että niitä saa verkosta superedullisesti, mutta nämä Naturelin maskit ovat yksiä halvimpia, mihin olen törmännyt. Olen ehtinyt käyttää näistä nyt kaksi naamiota enkä voi sanoa, ettei edullinen hinta todellakaan tarkoita huonoa laatua! Olen ollut näihin todella tyytyväinen ja seuraavaksi kerron vielä hieman tarkemmin jokaisesta naamiosta:


Naturel Finland Snail Facial Sheet Mask* on ihoa uudistava ja ihohuokosia supivasta etananaamio. Etanatuotteet ovat hyvinkin tuttuja mulle korealaisen kosmetiikan puolelta ja ne ovat sopineet omalle iholleni loistavasti. Tämä oli ensimmäinen Naturelin naamio, jota testasin ja naamio jätti ihon todella pehmeän tuntuiseksi. Tässä yhteydessä on myös pakko mainita, että näillä Naturelin naamioilla on erittäin hyvä istuvuus omille kasvoilleni. Lähes kaikissa kangasnaamioissa on niiden muotoilun ja istuvuuden osalta jotain, mikä ei omille kasvoilleni ole aivan paras mahdollinen, mutta nämä olivat Mizonin naamioiden lisäksi yhdet parhaimmin istuvista naamioista. Erityisesti pidin siitä, että näissä oli suuaukko riittävän iso ja myös puhuminen oli mahdollista naamion kanssa.

Naturel Finland Collagen Facial Sheet Mask* puolestaan on ihoa pehmentävä, rauhoittava ja kosteuttava naamio, josta löytyy kollageenia. Kollageeninaamiot ovat monesti mukavan kosteuttavia, joten tämän testaan erittäin mielelläni! Tämä on myös yksi niistä kolmesta naamiosta, jotka laitan teille arvottavaksi sinne Instagramin puolelle.

Naturel Finland Green Tea Facial Sheet Mask* on vihreää teetä sisältävä kangasnaamio. Naamion tulisi suojata ihoa sekä taistella mm. ikääntymisen aiheuttamia muutoksia vastaan. Vihreä tee myös rauhoittaa ihoa ja se sisältää antioksidantteja. Tätä naamiota en ole vielä testannut, mutta vihreä tee on niin ikään mulle tuttu ainesosa ihonhoitotuotteissa, joten uskoisin pitäväni myös tästä naamiosta.

Naturel Finland Hyaluronic Acid Facial Sheet Mask* sisältää nimensä mukaisestikin hyaluronihappoa. Hyaluronihapponaamiot ovat erityisen hyviä kuivalle iholle, sillä ne kosteuttavat ja ravitsevat ihoa tehokkaasti. Lisäksi tämän naamion tulisi tehdä ihosta elastisempi, ja tämän naamion olenkin jo testannut. Naamio oli melkonen kosteuspommi iholle ja käytin tämän illalla ihoni tuntuessa taas kiristävältä, kuivalta ja karhealta. Aamulla tuntui kuin mulla olisi aivan eri iho, eli tästä oli todellakin suuri hyöty kosteutuksen suhteen, vaikka toki käytin edeltävänä iltana myös muita kosteuttavia tuotteita. Hyaluronihapponaamiot ovat yleensä aina suosikkejani, joten ei ihme, että tämäkin oli mulle niin mieluisa!

Naturel Finland Charcoal Facial Sheet Mask* on ihohuokosia puhdistava ja ihon öljyisyyttä kontrolloiva naamio, joka sisältää hiiltä. Hiili on tehokas ainesosa varsinkin epäpuhtaalle iholle, sillä se imee itseensä ylimääräistä öljyä iholta. Mun kuivalle iholle tämä ei välttämättä juuri tällä hetkellä ole paras mahdollinen valinta, joten jätänkin tämän odottelemaan ensi kesää, jos en sitten saa miestäni käyttämään tätä. Miehelläni siis on epäpuhtauksiin taipuva iho, joten tämä voisi olla oikeinkin hyvä naamio hänelle.

Naturel Finland Aloe Vera Facial Sheet Mask* on suunniteltu erityisen hyvin herkän ja kuivan ihon tarpeisiin. Sen tulisi kosteuttaa ihoa, rauhoittaa sitä esimerkiksi auringonoton jälkeen ja vähentää turvotusta. Aloe vera tuotteet ovat monille tuttuja varsinkin kesällä liiallisen auringossa oleilun jälkeen, sillä aloe vera rauhoittaa ihoa tehokkaasti. Tämäkin saattaa jäädä mulla odottelemaan kesän hellekelejä, mutta uskoisin tämän kyllä sopivan itselleni mainiosti myös nyt talvellakin.

Nämä sheet maskit osoittautuivat todella hyviksi ja nämä ovat hinta-laatusuhteeltaan mielestäni todella hyviä. Kaikkia näitä en ole tosiaan vielä testannut, mutta ehdottomasti pidän Naturelin kangasnaamiot mielessä, kun tulee taas tarve uusille! Naamiot maksavat 1,40 €/kpl, eli ovat hurjan edullisia. Muistakaa käydä Instagramini puolella osallistumassa arvontaan, jos nämä naamiot kiinnostavat!

Ovatko Naturelin sheet maskit tuttuja? Entä käytättekö ylipäätään kangasnaamioita? :)

4 kommenttia:

 1. Tuttuja on ja olen käyttänyt näitä kaikkia jo useamman kerran! Edullisia mutta aivan toimivia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä on tosiaan hinta-laatusuhde kohdillaan! Superedullisia siihen nähden, kuinka hyvin nää toimii<3

   Poista
 2. Näitä ei kyllä ole hinnalla pilattu, itse ostan näitä helposti just kaupasta mukaan kun on niin edulliset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos edullisesti haluaa hyviä sheet maskeja niin nää kannattaa kyllä pitääkin mielessä :) Ihan huippuhyviä hintaansa nähden!

   Poista

Kiitos kommentista!