torstai 25. helmikuuta 2021

Laveran ihanat luonnonkosmetiikkatuotteet

*Saatu ilmaistuote

Sain vähän aikaa sitten ihanan pr-lähetyksen, josta löytyi kasa Laveran meikkejä sekä ihon- ja vartalonhoitotuotteita! Lavera on yksi ensimmäisiä luonnonkosmetiikan brändejä, johon aikoinaan tutustuin ja tuotteet ovat vuosien varrella tulleet itselleni suhteellisen tutuiksi niin meikkien kuin ihonhoidonkin osalta. Tänään keskitytään saamiini ihon- ja vartalonhoitotuotteisiin, meikeistä kirjoittelen hitusen myöhemmin. Laveraa myydään lukuisissa luonnonkosmetiikkaa myyvissä verkkokaupoissa sekä mm. suurimmissa marketeissa ja Sokoksilla. Saatavuus on siis erinomainen ja tuotteet ovat hyvin kohtuullisen hintaisia. Valikoima on lisäksi todella laaja eikä tuotteilla pääasiassa ole luonnonkosmetiikalle tyypillistä voimakkaan yrttistä tuoksua. Toki poikkeuksia varmasti löytyy, mutta lähtökohtaisesti tuotteissa on omasta mielestäni aina ollut todella miellyttävät, mutta kuitenkin myös miedot tuoksut.

Aloitetaan esittely näillä Laveran Sheet Maskeilla, joita sain itselleni testiin kolme kappaletta. Vasemmalta löytyvä Illuminating Sheet Mask* on luomuvadelmaa ja pitaijaa sisältävä kirkastava kangasnaamio, jonka pitäisi jättää iho kauniin heleäksi. Keskellä oleva Hydrating Sheet Mask* on mm. luomukurkkua ja hyaluronihappoa sisältävä tehokosteuttava naamio, jonka pitäisi jättää iho myös raikkaaksi. Oikealta löytyy vielä Firming Sheet Mask*, joka sisältää hyaluronihappoa ja karanöljyä. Naamion tulisi häivyttää ihon pieniä juonteita kiinteyttäen ja kosteuttaen sitä.

Olen katsellut näitä Laveran kangasnaamioita jo pidemmän aikaa, mutten ole koskaan saanut ostettua näitä testiin. Nämä ovat kangasnaamioiksi mielestäni aika kovan hintaisia (noin 8 euroa/kappale), joten olen suosinut enemmän edullisempia kangasnaamioita. Näistä olen testannut keskellä olevan kurkkua sisältävän Hydrating Sheet Maskin, josta pidin kuitenkin todella paljon. Naamio kosteutti ihoa tehokkaasti, mikä on itselleni sheet maskien tärkein ominaisuus, ja asettui kasvoille myös hyvin. Istuvuuden ainut pieni miinus oli se, että silmien aukot olivat ehkä vähän turhankin suuret, mutta muuten naamio asettui kasvoilleni hyvin. Kahta muuta en ole vielä testannut, mutta eiköhän nekin tule parin kuukauden sisällä käytettyä pois! Edelleenkään en tiedä lähtisinkö itse maksamaan näistä täyttä hintaa, mutta täytyy pitää silmät auki, jos nämä löytyisivät joskus jostain alennusmyynnistä.
Hinta: noin 8,00 €/kpl.

Lavera High Vitality Body Wash Organic Orange & Organic Mint* on luomuappelsiinista ja -mintusta tuoksunsa saava suihkugeeli. Suihkugeelin tulisi olla iholle hellävarainen eikä lainkaan kuivattava. Se sisältääkin mm. aloe veraa, joka tunnetaan sen ihoa rauhoittavista vaikutuksista. Koostumukseltaan tämä on kuin mikä tahansa suihkugeeli ja pesuteho on oikein hyvä, muttei kuitenkaan ihoa kuivattava. Tuoksu on hyvin mieto, mutta siinä on kuitenkin selkeästi erotettavissa raikas appelsiini sekä minttu. Itselleni suihkugeeleissä nimenomaan se tuoksu on yleensä avainasemassa, joten mua ei olisi haitannut vähän voimakkaampikaan tuoksu, mutta menee tämä näinkin! Appelsiini ja minttu ovat yhdessä hyvin raikkaita ja tämä sopisi loistavasti kesäkäyttöön virkistämään sekä ihoa että mieltä.
Hinta: noin 10,00 €/200 ml.

Seuraavaksi esittelyyn pääsee Laveran Pampering Body Lotion Organic Wild Rose*, joka on ruusulta tuoksuva vartalovoide. Voide sisältää mm. ruusu-uutetta, ruusuvettä sekä auringonkukkaöljyä ja sheavoita. Ruusu ei tuoksuna ole yleensä kosmetiikassa mun suosikkejani, mutta tämän voiteen tuoksusta pidin! Tuoksu on selkeästi ruusuinen, mutta kuitenkin aika mieto ja itselleni siis yllättävänkin miellyttävä. Voide oli koostumukseltaan keskipaksua, eli ei siis mitään vartalovoin tyylistä, muttei juoksevaakaan. Yllätyin erittäin positiivisesti siitä, kuinka helposti ja nopeasti voide imeytyi ihoon. Monesti luonnonkosmetiikan vartalovoiteet jäävät iholle pyörimään ja niitä saa hieroa melko pitkänkin ajan ennen kuin kaikki voide on imeytynyt, mutta tämä humahti ihooni hetkessä jättäen sen kosteutetuksi ja pehmeäksi. Suosittelen!
Hinta: noin 14,00 €/200 ml.

Viimeisenä vielä Lavera 3 in 1 Wash, Scrub, Mask*, joka on erityisesti rasvoittuvalle ja sekaiholle suunnattu kasvojen monitoimituote. Tuote toimii siis samaan aikaan niin puhdistusaineena, kuorintana kuin naamionakin. Se sisältää ihon epäpuhtauksia poistavaa salisyylihappoa, puhdistavaa ja rauhoittavaa piparminttu-uutetta sekä mm. piimaata, jonka tulisi tehdä ihosta mattainen. Naamiona käytettäessä tuotteen annetaan vaikuttaa kasvoilla 3-5 minuutin ajan ennen poishuuhtelua, mutta itse olen testannut tätä vain puhdistusaineena ja kuorintana. Tuote toimii erittäin hyvin kaksoispuhdistuksen toisessa vaiheessa ja vie tehokkaasti kasvoilta pois viimeisetkin meikkirippeet. Kuorintateho on myös hyvä, sillä kuorivat partikkelit ovat melko rouheita, vaikkei niitä tässä tuotteessa olekaan ihan samalla tavalla kuin monissa tavallisissa kasvojen kuorinta-aineissa. Mieheni on tätä myös käyttänyt ja pitänyt tuotteesta kovasti. Hänellä on rasvoittuva iho, joten veikkaan että meillä tämä tuleekin jäämään enemmän hänen käyttöönsä, sillä itse en kuivaihoisena ole ihan tämän tuotteen parasta kohderyhmää. Ehkä kesällä uskaltaisin käyttää tätä itsekin vähän useammin! Ehdottomasti tämä oli kuitenkin testaamisen arvoinen tuote ja tulen tätä varmasti käyttämään satunnaisesti myös itse. 
Hinta: noin 12,00 €/125 ml.

Laveran tuotteet ovat aina olleet sellaisia ns. turvallisia valintoja itselleni ja näistäkin suurin osa oli mulle oikein mieluisia. Oikeastaan vain tuo viimeisenä mainittu kasvojen monitoimituote ei ollut paras mahdollinen omaa ihotyyppiäni ajatellen, varsinkaan talvella, mutta onneksi samasta taloudesta löytyy myös toinen henkilö, jonka ihotyypille tuote on kuin tehty!

Onko Lavera tuttu? Mitä tuotteita suosittelette Laveralta? :)

2 kommenttia:

  1. Mulla ei ole varmaan ollut yhtäkään laveran tuotetta! :D Silti se olisi niin helposti saatavilla just Sokoksilla (ainakin mun lähi-sokkarilla on erikseen luonnonkosmetiikka alue josta on helppo valita just näitä tuotteita). Pitäisi kyllä ehdottomasti käyttää enemmän luonnonkosmetiikkaa ja Lavera on vielä aivan normaali-ihmisten hinnoissa eikä tarvitse maksaa ekstraa siitä että ostaa luonkosmea :)

    VastaaPoista
  2. Mä en ole juurikaan Laveraa testaillut, mutta tuotteet kuulostavat kyllä kivoilta :) Nuo kangasnaamiot ovat kyllä turhan kalliita. Jostain superhyperhyvästä naamiosta voin vähän enemmän maksaakin, mutta pääosin suosin kans niitä edullisempia naamioita. Tuo suihkugeeli kuulostaa tosi kivalta just kesäksi :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!