keskiviikko 10. helmikuuta 2021

All About My Eyeshadow Palettes Tag


Moikka! Tänään olisi taas aika pienelle kosmetiikka-aiheiselle haasteelle/tagille, sillä päätin ottaa taas vapauden suomentaa Youtubessa pyörineen All About My Eyeshadow Palettes Tagin, joka on alunperin Allie Glinesin ja Samantha Marchin luoma. Itse bongasin tämän Katariina's Vanity kanavalta, joka on ehdottomasti mun suosikkini ja tällä hetkellä lähes ainut kanava, jota jaksan, ehdin ja haluan Youtuben puolella seurata ihan säännöllisesti. Alkuperäiset kysymykset ovat siis totta kai englanniksi, mutta suomensin ne tätä postausta varten. Pidemmittä puheitta mennään katsomaan mitkä ovat omat vastaukseni tähän luomiväripaletteja koskevaan haasteeseen!


1. Mikä on uusin palettisi?
Violet Vossin Berry Burst on uusin, minkä olen saanut ja ottanut myös omaan käyttöön. Tämä tuli siis joulukuun Ipsy Plussasta, jonka sain itselleni vasta viime viikolla. Mukana tuli myös toinen paletti, mutta arvon sen eteenpäin enkä siis laske sitä omaksi uusimmaksi paletikseni.


2. Mikä on vanhin palettisi?
Urban Decay Naked 3 on ihka ensimmäinen kalliimpi luomiväripalettini ja tällä hetkellä myös kokoelmani vanhin. Sitä ennen mulla ei tainnut mitään isompia paletteja edes olla vaan käytin erilaisia luomivärinelikoita, -trioja jne. pikkupaletteja, joita en enää omista. En ole tähän koskenut enää pitkiin aikoihin, mutta nostalgiasyistä en osaa tästä myöskään luopua.


3. Mikä on kallein palettisi?
Jeffree Starin paletit on varmaan kaikki olleet ostohetkellä samaa hintaluokkaa, joten vastaan ne kaikki tähän kun en todellakaan muista tarkalleen kuinka monta euroa niistä olen maksanut. Kuvaan päätyi nyt kuitenkin vain Blood Sugar, sillä pari muuta Jeffreen palettiani tulevat esille vielä hieman myöhemmin.


4. Mikä on edullisin palettisi?
Essencen Nude paletti on varmasti edullisin mitä multa löytyy. Tämä on tosin saatu ilmaiseksi maahantuojalta, eli omaa rahaa mulla ei ole tähän mennyt. Paletti maksaa suurinpiirtein viitisen euroa ja on hinta-laatusuhteeltaan loistava.


5. Mikä on arkipalettisi?
Mun arkipalettini vaihtelevat jatkuvasti, sillä nostan meikkilaatikostani aina muutaman paletin kerralla esille joksikin aikaa ja teen niillä arkimeikkini. Tällä hetkellä suosikkipalettini arkimeikeissä on Compex Culturen Full Time, josta löytyy loistavat perussävyt arkimeikkeihin.


6. Mikä on värikkäin palettisi?
Mulla on useampikin värikäs paletti, mutta yksi värikkäimmistä on tämä Jeffree Starin Jawbreaker. Valitsin tämän tähän ihan senkin takia, että tästä löytyy myös niitä vähän epätavallisempia värejä, kuten mintunvihreää jne. joita ei sitten niistä muista värikkäistä paleteista löydy.


7. Mikä on pienin palettisi?
Multa löytyy aika montakin pienemmän kokoista palettia, mutta kompaktein taitaa olla tämä Huda Beautyn Amethyst Obsessions. Myös Natasha Denonan viisikot on tosi pieniä, mutta tämä vie silti varmasti vähemmän tilaa kuin ne, vaikka muodoltaan paletit ovatkin erilaisia tähän verrattuna.


8. Mikä on suurin palettisi?
Riippuu vähän millä tavalla kokoa mitataan, mutta säilytyksen kannalta hankalin ja yksi kookkaimmista on Jeffree Starin Blood Lust. Jeffreen luomivärien laatu on ihan omaa luokkaansa, mutten koskaan ole perustanut näistä kömpelön suurista pakkauksista, joihin iso osa paleteista on pakattu. 


9. Mikä paletti tuo eniten hyviä muistoja mieleen?
Tähän on pakko vastata Too Facedin Chocolate Bar, sillä paletti on yksi mun vanhimpia ja eniten käytettyjä. Tällä on tullut tehtyä monet meikit erilaisiin juhliin ja illanviettoihin. Lisäksi paletti on kulkenut mulla mukana matkoilla, vaikkei tämä varsinainen "matkapalettini" olekaan ollut. Mä en juurikaan liitä niitä hyviä muistoja meikkeihin vaan ennemminkin hajuvesiin ja tuoksuihin, joten tämä kysymys ei ollut mulle helppo. Chocolate Bar oli kuitenkin luontevin valinta vastaukseksi!


10. Mikä paletti on kaiken saamansa hehkutuksen arvoinen?
Alamar Cosmeticsin Reina Del Caribe Vol 1 ei varmasti ole tuttu turhan monelle suomalaiselle, sillä brändi ei ole kovin tunnettu täällä. En ole kuitenkaan kuullut kenenkään sanovan tästä paletista mitään muuta kuin hyvää! Ja yhdyn itse totta kai kaikkiin kehuihin, sillä tämä paletti on laadultaan aivan uskomattoman hyvä. Pigmenttisyys on ihan huippuluokkaa ja luomivärien työstäminen on myös helppoa.


11. Mikä paletti ei ole saamansa hehkutuksen arvoinen?
Mun on pakko vastata Huda Beautyn The New Nude, vaikka paletissa ei varsinaisesti ole mitään vikaa. Pidän tästä ja käytän tätä aika useinkin, mutta en välttämttä sanoisi tämän olevan laadultaan kaiken sen hehkutuksen arvoinen, mitä tämä on osakseen saanut. Toisaalta en myöskään enää maksaisi tästä itse yli kuuttakymmentä euroa, sillä paletti ei mielestäni ole sen summan arvoinen, vaikka omalla tavallaan aivan ihana onkin. Hyvä paletti, muttei omasta mielestäni ihan niin hyvä tai erikoinen kuin mitä voisi odottaa.


12. Mikä paletti on suosikkisi paleteista, jotka omistat suosikkibrändiltäsi?
Apua! Tää oli vaikea, sillä mun on oikeestaan aika mahdoton sanoa mitään suosikkibrändiäni luomivärien suhteen, sillä hyviä on liian monta. Sanotaan nyt kuitenkin Anastasia Beverly Hillsin Norvina, sillä ABH:n paletteihin olen ollut todella tyytyväinen ja luomivärit ovat poikkeuksetta olleet mulle mieluisia. Norvina on myös noussut suosikikseni ohi Modern Renaissancen ihan siitä syystä, etten pidä sitä enää kokonaisena palettina, kun muutama sävy on käytetty jo kokonaan loppuun.


13. Mikä on käytetyin palettisi?
Anastasia Beverly Hillsin Modern Renaissancessa ainakin on eniten kulumaa! Toki ABH:n luomivärit kuluvat nopeammin kuin monien muiden brändien luomivärit, mutta kaiken kaikkiaankin olen tätä käyttänyt lukuisia kertoja ja sen myös näkee palettia katsoessa. Hyvänä kakkosena tulee Too Facedin Chocolate Bar.

Löytyykö teiltä mahdollisesti samoja paletteja kuin multa? :)

14 kommenttia:

 1. Itellä on kaikki Anastasian paletit ja no ne nyt kaikki on lemppareita :D Mutta sultry ja jacie aina on kyl oma lemppari ehdottomasti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sultry on todella kaunis! Jackie Ainan omistan itsekin, mutta se on toistaiseksi ollut mulla vielä tosi vähällä käytöllä. Ostin sen viime kesänä ja koko viime vuoden oli kaiken maailman pannuprojektit muiden palettien kanssa käytössä, mutta nyt täytyy ehdottomasti ottaa paletti paremmin käyttöön<3

   Poista
 2. Sulla on kyllä mahtava määrä paletteja, et mielenkiinnolla luin tällaisen kooste-haaste-tag-postauksen (anteeksi sana hirviö)! Tällainen olis tosi hauska toteuttaa myös itse, mutta omistan vain muutamia paletteja (kaikki UD:n) niin en koe järkeväksi alkaa tehdä, vaikka ois ihan tosi hauska puhua pitkästä aikaa myös omassa blogissa paleteista ja siis pitkästä aikaa ylipäätään meikeistä! UD on kyllä ihan mun lemppari :) Siihen villitys lähti kyllä sun blogista ja siitä, kun voitin aikoinaan sen UD:n paletin sun blogiarvonnasta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voithan sä vaikka esitellä kaikki sun luomiväripaletit ja kertoa mitä mieltä oot niistä? :) Ihanaa, että oot löytänyt itsellesi hyvän brändin, jonka luomiväreihin oot tyytyväinen<3 UD:n luomivärit oli ensimmäisiä, mihin mäkin ihastuin täysin, vaikka nyt suosikeiksi onkin noussut sen ohi muita brändejä :)

   Poista
 3. Johonkin tämän tyyliseen olen vastannut, pitäiskin katsoa oisko siinä kuitenkin sen verran eri kysymyksiä että voisi vastata tähänkin ;D ihania paletteja, paletit on mun heikkous mutta tosi vähän tulee nykyään luomiväriä laitettua kun on nuo ripset ja pakkasilla silmät vuotaa. Oon kuitenkin ostanut niin monta ihanaa viimeaikoina että pitäishän niitä päästä käyttämään ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaile ihmeessä, jos kysymykset on kuitenkn erilaisia! Luomivärit on olleet munkin heikkouteni :D Muistan sen ajan, kun piti saada kaikki uudet ihanuudet. Nyt oon vähän rauhoittunut siitä, mutta kyllähän esimerkiksi kauneusbokseissa paletit kiinnostaa melkein poikkeuksetta aina eniten :D

   Poista
 4. Multa ei löydy näistä yhtään, mitä sulla oli tässä mukana. Alkoi naurattaa, kun ajattelin, et jos tekisin tän saman. Mulla on lähinnä vain Jane Iredalen paletteja, pari Baremineralsia, pari Sensaita ja yksi Clarins. Lopulta ne kaikki näyttää vielä melko samoilta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh joo tää voisi olla vähän "haasteellisempi" toteuttaa, jos kaikki paletit on samaa tyyliä :D Mutta toisaalt toi tilanne olis ajatuksentasolla itsellekin aika ihanteelinen, että olis pitkälti vaan tiettyä värimaailmaa paleteissa ja se olis se oma juttu :)

   Poista
 5. Olipa kiva haaste! Jos sopii, niin voisin napata tämän omaankin blogiin vastattavaksi :)

  Taisin näistä sun vastauksista bongata kahdeksan sellaista palettia, jotka minultakin löytyvät :D Essencen paletteja multa ei taida itseasiassa löytyä yhtäkään ja vaikka noita Too Facedin suklaapaletteja aina himoitsin, niin koskaan ei tullut hankittua niitäkään. Alamar Cosmeticsin palettia haluaisin ehdottomasti itsekin testata, mutta harmi että sitä on niin vaikea saada :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nappaa ihmeessä! Lukisin tosi mieluusti sunkin vastaukset<3 Mä himoitsen tällä hetkellä niitä uudempia Too Facedin paletteja, mutta täytyy nyt vaan koittaa hillitä itseään ja jättää heräteostot tekemättä :D Alamar Cosmeticsin toivoisin itsekin olevan helpommin saatavilla Suomeen, sillä brändin tuotteet on ihan loistavia ja haluaisin niitä ehdottomasti hankkia itsekin. Toivottavasti vielä joku päivä tilanne on sen suhteen toinen!

   Poista
 6. Ihana haaste, pitää ottaa tämä korvan taakse, mutta mulla ei edes varmasti olisi tarpeeksi paletteja tähän haasteeseen :D Mutta ehkä se antaisi syytä hankkia 13 palettia ;> Mulla ei ollut mitään samaa palettia kun sulla! Olenkin koittanut minimoida mun varaston!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei jokaiseen tarvitse onneksi valita eri palettia, voi käyttää myös samoja jos siltä tuntuu<3 ;D Mäkin karsin just pari päivää sitten muutaman paletin pois ja vielä pitäisi karsia enemmän, mutta kun se on olevinaan niin kamalan vaikeeta luopua niistä :'D

   Poista
 7. Tosi kiva haaste, voisin itsekin tän jossain vaiheessa toteuttaa! Ja ihania paletteja, monet noista löytyy myös itseltä. Ehdottomasti nuo JS paletit on sävyjen ja erilaisuuden puolesta yksiä mun suosikkeja nykyään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toteuta ihmeessä! Olis tosi kiva lukea sunkin vastaukset<3 Jeffreen laatu on ihan omaa luokkaansa, vaikka toki monilta muiltakin brändeiltä löytyy loistavia luomivärejä :)

   Poista

Kiitos kommentista!