sunnuntai 3. tammikuuta 2021

Pannuprojekti: 20 loppuun vuonna 2020 | Lopputulos

*Saatu ilmaistuote

Tänään tehdään viimeinen ja lopullinen katsaus koko vuoden 2020 kestäneeseen pannuprojektiini "20 loppuun vuonna 2020". Valitsin siis vuoden alussa itselleni 20 eri kosmetiikkatuotetta, jotka halusin tuotteesta riippuen saada joko kokonaan loppumaan tai pannutettua vuoden aikana. Heti kättelyssä kävi ilmi, etten tulisi ikinä saamaan kaikkia loppumaan, sillä yksi tuote osoittautui mulle epäsopivaksi. Tavoittelin kuitenkin 19 muun tuotteen loppuunsaamista/pannuttamista, joten miten kävi?

Anastasia Beverly Hills Norvina Eyeshadow Palette. Tämän luomiväripaletin kanssa en asettanut itselleni sen kummempia tavoitteita. Halusin saada muutamasta sävystä pannun näkyviin ja siinä onnistuinkin. Edellisen syyskuun katsauksen jälkeen paletti ei ole juuri ollut mulla käytössä, sillä olen keskittynyt ABH:n Modern Renaissanceen, mutta olen tähän lopputulokseen ihan tyytyväinen, sillä sain vielä edellisen katsauksen jälkeen alarivin Love-sävyn pannutettua.

Cattier Paris Gentle Toning Lotion*. Sain tuotteen loppumaan maaliskuussa.

Whamisa Organic Flowers Toner Deep Rich. Sain tuotteen loppumaan lokakuussa.

Senja Cosmetics Matte Magic Day and Night Cream*. Sain tuotteen loppumaan marraskuussa.

BYBI Beauty Strawberry Booster. Sain tämän loppumaan huhtikuussa.

theBalm Mary-Lou Manizer Highlighter. Sain tämän pannutettua elokuussa.

Essence The Blush 10 Befitting*. Tätä en onnistunut valitettavasti pannuttamaan, vaikka yritystä kyllä löytyi. Olisi ollut hauska laskea kuinka monta kertaa tätä loppujen lopuksi käytin, sillä käyttökertoja kyllä kertyi useita kymmeniä. Ei kuitenkaan riittävästi, jotta pannu olisi tullut näkyviin. Harmi!

The Body Shop Mango Shower Gel. Sain tuotteen loppumaan heinäkuussa, mutta valitettavasti menin heittämään tyhjän pullon pois, joten mennään vanhan kuvan kanssa.

Four Reasons Black Edition Beauty Primer*. Sain tuotteen loppumaan elokuussa.

Evolve Organic Beauty Nourishing Hair Elixir. Tämän kanssa luovutin heti alkuvuodesta muutaman käyttökerran jälkeen, sillä en saanut tätä hiuksissani toimimaan. Tämä oli ainut tuote, jonka valitsin projektiin ennen kuin olin ottanut sitä käyttöön, joten ainakin opin sen verran, ettei koskaan pidä ottaa mukaan mitään, mitä ei ole jo todennut itselleen toimivaksi.

Glamglow Gentlebubble Daily Conditioning Cleanser. Sain tuotteen loppumaan kesäkuussa.

Formula 10.0.6 Bare Face Beauty Skin-Moisturizing Cleansing Oil. Sain tuotteen loppumaan huhtikuussa.

Lumene VALO Nordic-C Glow Reveal Peeling Mask. Sain tuotteen loppumaan toukokuussa.

Make Up Factory Glossy Lip Stylo 36 Coral Pink*. Sain tuotteen loppumaan lokakuussa.

Essence Camouflage+ Matt Concealer. Sain tuotteen loppumaan huhtikuussa.

Touch In Sol No Poreblem Prime Essence. Sain tuotteen loppumaan joulukuussa.

Formula 10.0.6 Step By Step Renewing Foot Balm. Sain tuotteen loppumaan heinäkuussa, mutta valitettavasti heitin tuubin vahingossa menemään, joten tämänkin kanssa mennään vanhalla kuvalla.

The Body Shop Vanilla Marshmallow Body Butter. Sain tuotteen loppumaan marraskuussa.

Escada Sorbetto Rosso EdT. Sain tuotteen loppumaan marraskuussa.

Iconic London Prep-Set-Glow. Sain tuotteen loppumaan lokakuussa.

Kaiken kaikkiaan kahdesta tuotteesta jäi tavoite saavuttamatta. Toinen oli Evolven hiusseerumi, jonka kanssa tiesin epäonnistuvani käytännössä heti tammikuussa. Toinen tuote oli essencen poskipuna, jota en onnistunut pannuttamaan. Poskipuna hieman harmittaa, mutta kokonaisuudessaan onnistuin projektissa mielestäni ihan kiitettävän hyvin! Vuodelle 2021 en tule vastaavaa projektia aloittamaan, mutta kuka tietää, ehkä vuonna 2022 yritetäänkin sitten taas saada 22 eri kosmetiikkatuotetta loppumaan.

Miten teidän pannuprojektinne sujuivat? Aiotteko aloittaa uusia nyt vuonna 2021? :)

16 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen projekti! Musta ei ehkä olisi näin pitkäjänteiseen sitoutumaan, mutta on kiva seurata näitä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuosi on kieltämättä todella pitkä aika yhdelle projektille. Tavallaan siinä on kyllä se hyvä puoli, että sitten ei tarvitse koko ajan keskittyä niihin tuotteisiin vaan voi käyttää surutta välillä myös muita, mutta tällaiset eivät missään nimessä ole pituutensakaan takia sopivia kaikille :)

   Poista
 2. Miulla alkaa tänä vuonna taas se joulukalenteriprojekti, hieman olen huolissani siitä, kuinka pajon esim. The Body Shopin kalenterista jätin itselleni ja ne kun ei ole mitään minikokoja edes! :D Mutta silti tuotteita taisi olla yhteensä vähemmän mitä edellisen vuonna (olikohan tuotteita 74 tai jotain sinne päin).

  Viime vuoden suihkugeeliprojekti Instagramin puolella meni yllättävän hyvin! Mietin, aloitanko samaa tänä vuonna, mutta esteenä on ehkä tuo joulukalenteriprojekti, kun jo siinä niitä suihkugeelejä on reippaasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla oli kyllä melkoinen saalis taas projektissa! Riittää työnsarkaa ihan kiitettävän paljon :) Suihkgueeliprojekti kuulostaa hurjan kiinnostavalta, munkin olisi ehkä pitänyt jotain vastaavaa harkita muutama vuosi sitten, kun niitä suihkugeelejä oli useita kymmeniä. Nyt on tilanne sen suhteen vähän rauhoittunut, vaikka toki niitä edelleen löytyy, mutta ei ehkä niin paljon, että saisin niistä projektia aikaan. Innolla odotan miten sun projektit sujuu, tsemppiä niihin ♥

   Poista
 3. Wow, täähän onnistui tosi hyvin! :) Eikä kannata liikaa harmitella tuota poskipunaa, kun sekin on kuitenkin tosi hyvin kulunut vuoden aikana ja ne ovat tosi vaikeita pannuttaa :) Mä just keräilen omia pannuprojektin tuloksiani yhteen ja ihan yhtä hyvin ei mennyt kuin sulla, mutta oon kuitenkin lopputulokseen ihan tyytyväinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi poskipuna oli lähes käyttämätön silloin alkuvuonna, kun sen projektiin nappasin mukaan ja ihan hyvin sain sitä kuitenkin kulumaan, vaikkei pannua esille tullutkaan! Täytyykin käydä heti lukemassa sun lopputulokset, kun saan loputkin kommentit vastailtua<3

   Poista
 4. Ihana Norvina! Oon pannuttanu omaani ihan urakalla vuodessa, selkeesti suosikkipaletti omassa käytössä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Norvina on upea<3 Ihana kuulla, että se on myös sulla päässyt kovalle käytölle! :)

   Poista
 5. Jee, ihan huippua Linda!! 8) Todella hyvin onnistuit! Poskipuna yllätti, aattelin että kyllä se pannu sieltä tulee näkyviin, mutta se taitaa ollakin melko riittoisa puna :D Turhaa sitä harmittelemaan, sait todella hyvin suoriuduttua tästä :) Harmi ettet aloita tänä vuonna, näitä sun projekteja on tosi hauska seurata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei tullut poskipunasta pannu esille, vaikka käytin sitä ties kuinka monet kerrat luomillakin :D On selkeesti sitkeämpi tapaus tuo! Mäkin tykkään muiden blogeista seurailla näitä projekteja, katsotaan jos sitten vuoden päästä taas aloittaisin itsekin jotain :)

   Poista
 6. Sun tavoitteet onnistuivat todella hyvin! Kivasti loppuneita, jotkut hiusjutut on kyllä niin outoja, että niiden käyttö loppuun asti on tosi välinäistä. Itsekin käytin jonkun hiusseerumin joka oli kyllä todella surkea laadultaan, väkisinkin, loppuun kun ei raaskinut hukata sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mulla on ainakin vielä tuntuu näkyvän extrahyvin omissa hiuksissa kaikki epäsopivat tökötit :D Toikin öljy veti heti lähmäisen tuntuisiksi hiukset, jos sitä laittoi vähänkin liikaa, mutta pienempi määrä taas ei tuntunut tekevän mitään :/ Onneksi löytyy myös niitä tuotteita, jotka sopii omille hiuksille!

   Poista
 7. Tätä projektia oli todella kiva seurata ja toivottavasti jatkat joskus pannutusprojekteja :) 18/20 tavoitetta saavutettu on mahtava tulos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla<3 Kyllä mä uskon, että palailen vuoden päästä taas näihin projekteihin, nää on ehdottomasti mun juttuni, vaikka nyt pienen tauon paikka tulikin :) Oon kyllä itsekin tyytyväinen lopputulokseen!

   Poista
 8. Sä sait kyllä aivan älyttömän hyvin pannutettua! Ihailen suuresti lopputulosta <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!