maanantai 25. tammikuuta 2021

NUORI X Beautiikki + Alekoodi

*Saatu ilmaistuote

Oletteko jo kuulleet Beautiikki.fi verkkokaupan omistajanvaihdoksesta? Maria Glow -blogin Maria osti Beautiikin itselleen ja viime viikonloppuna vietettiin Beautiikin uudelleenlanseerausta. Samalla verkkokauppaan tuli myyntiin uusi brändi, NUORI, josta kerron teille tässä postauksessa hieman tarkemmin. Ensin kuitenkin pieni info Beautiikista, mikäli kauppa ei ole teille jo tuttu. Kyseessä on siis suomalainen, ekologista indiekosmetiikka myyvä verkkokauppa, jota tosiaan pitää nykyään Maria Glow -blogin ihana Maria. Beautiikin valikoimiin kuuluu mm. Ere Perez, Jane Iredale, HelemaalShea ja NUORI, johon pääsin tosiaan itse tutustumaan. Toimitusmaksu tilauksille on 5,90 € ja yli 50 euron tilauksissa toimitus on ilmainen. Sain teille jaettavaksi alekoodin LIPSTICKLOVE15, jolla saatte kaikista Beautiikin normaalihintaisista tuotteista -15% alennuksen 28.2.2021 saakka! Koodia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä käyttää lahjakorttien ostamiseen.

Beautiikissa vietetään tämän viikon (25.-31.1.) NUORI-viikkoa, jolloin kaikki NUORI-tuotteet ovat -20% tarjouksessa. Lisäksi tilaukseen saa mukaan näytepussukan NUORI tuotteiden näytteitä. Mikäli brändi herättää kiinnostuksen niin nyt jos koskaan on siis aika tilata NUORI tuotteita kokeiluun! 

NUORI on suomalaisen Jasmi Bonnén kehittämä brändi, jonka taustalla on ajatus mahdollisimman tuoreesta ja puhtaasta kosmetiikasta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että NUORI tuotteita valmistetaan pienissä erissä kerrallaan, jotta myyntihetkellä pystytään takaamaan kuluttajalle tuotteen tuoreus. Samoin tuotteet tulisi pyrkiä käyttämään pois mahdollisimman tuoreina, sillä ne eivät sisällä säilöntäaineita ja tuoreina niistä saa myös parhaimmat tehot irti. Suurin osa NUORI tuotteista on vegaanisia, kuten esimerkiksi nämä kaksi postauksen tuotetta, mutta osa tuotteista sisältää mehiläisvahaa. Tuotteet valmistetaan Tanskassa ja valikoimiin kuuluu hyvinkin perinteisiä ihonhoitotuotteita kasvovedestä kasvovoiteeseen sekä puhdistusaineista seerumiin. Itse sain testattavaksi NUORI Perfecting Facial Oilin* sekä NUORI Supreme Moisture Maskin*. Tuotteiden hinnat vaihtelevat jonkin verran, mutta liikkuvat siinä 30-70 euron kieppeillä ja tämän viikon ajan saatte tosiaan Beautiikista -20% alen kaikista brändin tuotteista.

NUORI Supreme Moisture Mask* on kuivan ja stressaantuneen ihon tarpeisiin suunniteltu syväkosteuttava kasvonaamio, josta löytyy mm. ruusuvettä, sheavoita, avokado- ja aprikoosiöljyä sekä hyaluronihappoa. Naamion on tarkoitus paitsi kosteuttaa, kirkastaa ja suojata ihoa, myös auttaa pienten juonteiden häivyttämisessä lisäten samalla ihon kimmoisuutta ja vähentäen ihon punoitusta. Tuotetta on tarkoitus levittää reilu kerros kasvojen, kaulan ja myös dekolteen iholle, jonka jälkeen sen annetaan vaikuttaa 10-15 minuuttia. Tämän jälkeen kasvot puhdistetaan haalealla vedellä tai kostealla liinalla, jolloin ylimääräinen, imeytymätön naamioaines saadaan pois. Halutessaan tuotetta voi käyttää myös yönaamiona, jolloin naamio jätetään iholle vaikuttamaan yön yli ja kasvot puhdistetaan vasta aamulla.

Mä rakastan erilaisia yönaamioita ja muutenkin kosteuttavia tuotteita. Talvella ihoni on kuivimmillaan, eli nyt on senkin puoleen ollut paras mahdollinen aika ottaa tämä tuote testiin ja katsoa onko se itselleni riittävän kosteuttava. Purnukan annostelija annostelee naamiota kerralla melko paljon, mikä on tässä kohtaa pelkästään hyvä asia, sillä naamiota saa ja kannattaa levittää kasvoille runsas kerros, jotta sen tehoista saa kaiken irti. Paksumpikin kerros humahtaa ja imeytyy ihoon nopeasti eikä 15 minuutin vaikutusajan jälkeen kasvoilla juuri ole nähtävissä valkoista naamiomassaa. Naamio jättää kasvoille hieman nahkean kerroksen, jonka olen itse pyyhkinyt joka kerta pois haalealla vedellä vaikutusajan jälkeen. Kasvoja kosketellessa tämä kerros lähtee imeytymisen jälkeen vielä melko herkästi murustumaan, kuten suurin osa vastaavanlaisista tuotteista, joten en ole halunnut jättää tätä yöksi vaikuttamaan kasvoilleni. Kosteutustehot ovat olleet itselleni täysin riittävät jo sen 15 minuutin vaikutusajan jälkeen ja tätä onkin tullut käytettyä nyt 2-3 kertaa viikossa boostaamaan iholle kosteutta! Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan, mikäli ihotyyppisi on kuiva tai se kärsii muuten kuivuudesta nyt talviaikana. Tuote on erittäin helppokäyttöinen ja sen vaikutuksen ihossa huomaa heti.
Hinta: noin 75,00 €/50 ml.

NUORI Perfecting Facial Oil* puolestaan on kaikille ihotyypeille soveltuva kasvoöljy. Öljyn on tarkoitus ravita, kosteuttaa ja tasapainottaa ihoa samalla häivyttäen kasvojen pieniä juonteita. Tuotekuvauksen mukaan öljyn tulisi imeytyä ihoon nopeasti eikä sen pitäisi tukkia ihohuokosia, mikä tekee siitä sopivan myös rasvoittuvalle iholle. Tuotteesta löytyy mm. aprikoosi-, avokado-, manteli-, jojoba ja viinirypäleensiemenöljyä sekä E-vitamiinia. Öljy on pakattu näppärään lasiseen pipettipulloon, josta sitä on helppo annostella kerralla haluttu määrä. Suosituksena on käyttää öljyä kerralla 2-5 tipan verran ihon tarpeista riippuen joko pelkästään iltaisin tai myös osana aamun ihonhoitorutiinia.

Kasvoöljyt ovat tehokkaita ihon kosteuttajia ja monesti ne auttavat lukitsemaan ihoon seerumien, voiteiden ym. tuoman kosteutuksen. Tästä ollaan montaa mieltä, mutta mulle itselleni kasvoöljy onkin ehdottomasti se ihonhoitorutiinin viimeinen tuote, eli lisään öljyn itse vasta kasvovoiteen jälkeen. NUORI ylitti tämän tuotteen kanssa mun odotukseni täysin. Öljy on ollut loistava lisä ihonhoitorutiiniini pakkaskeleillä ja se jättää ihon todella pehmeäksi ja auttaa selkeästi ihoa pysymään kosteutettuna. Muutama tippa riittää mainiosti eikä öljyjä kannata turhaan annostellakaan kerralla liikaa, jotta sen saa imeytymään ihoon. Tässä on miellyttävä ja yllättävänkin raikas tuoksu, mikä oli mulle itselleni todella positiivinen yllätys, sillä monesti kasvoöljyt tuoksuvat voimakkaan yrttisiltä tai muuten vain hitusen epämiellyttäviltä. Tästä testiin saamasta kaksikosta olenkin ehdottomasti eniten innoissani nimenomaan tästä öljystä! Käytän kasvoöljyjä vuoden kylmimpinä kuukausina, enkä siis esimerkiksi kesällä koe näitä tarpeellisiksi, mutta en ole hetkeen omistanut sellaista kasvoöljyä, josta olisin todella pitänyt. Nyt omistan ja tätä onkin tullut käytettyä ahkerasti useita kertoja viikossa sen jälkeen, kun sain NUORI tuotteet itselleni testiin. 
Hinta: noin 58,00 €/20 ml.

NUORI oli itselleni todella piristävä uusi tuttavuus. Sekä kasvonaamio että kasvoöljy toimivat erinomaisesti omalla kuivalla ihollani ja kiinnostus brändiä kohtaan heräsi entisestään. Tuotteiden pakkaukset ovat todella pelkistettyjä, mutta täysin valkoiset pakkaukset mustilla teksteillä toimivat omasta mielestäni hyvin. Tuotteiden pahvipakkauksista taas löytyy piristävästi myös keltaista, joka on mukava katseenkiinnittäjä ja saa tuotteet näyttämään mielenkiintoisilta, mitä ne toki ovatkin.

Muistattehan hyödyntää Beautiikin NUORI-viikon alet, sillä tällä hetkellä brändin tuotteet ovat -20% alennuksessa. Muiden brändien tuotteista saatte myös -15% alennuksen koodilla LIPSTICKLOVE15. Koodi on voimassa 28.2.21 asti eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Ensi viikon jälkeen koodi kelpaa siis myös NUORI tuotteiden kanssa, mutta tällä viikolla kannattaa ehdottomasti hyödyntää käynnissä oleva -20% ale.

Onko NUORI teille mahdollisesti tuttu brändi? Entä kuuluuko kasvoöljy osaksi teidän ihonhoitorutiinianne? :)

4 kommenttia:

 1. Kiitti tästä postauksesta! Tuli just sopivaan aikaan, koska tuo sarja on ollut nyt mielessä monesti :) Tosi kiinnostavan oloinen. Taidan "köyhänä opiskelijana" nyt vihdoin hyödyntää nuo alet ja pistää tilaus menemään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihan mahtavaa, että postauksesta oli hyötyä! Ehdottomasti kannattaa hyödyntää nyt alet, Mariakin taisi todeta, ettei NUORI kovin usein ole alessa ollut, joten nyt jos koskaan kannattaa ottaa näistä alennuksista ilo irti<3

   Poista
 2. Mielenkiintoisen kuuloinen brändi! :) Ja tosi kiva tuo idea, että tuotetaan vähän kerrallaan, jotta saa varmasti tuoretta. Mulle tää ei ole mitenkään tuttu brändi, mitä nyt nimen olen joskus kuullut, mutta täytyy pitää mielessä :)

  Mä olen kasvoöljyjen satunnaiskäyttäjä :D Tosi harvoin sitä tulee nykyään laitettua erikseen, mutta välillä tykkään sekoittaa kasvovoiteen sekaan :) Täytyisi kyllä taas ryhdistäytyä sen käytön suhteen, kun tällaisella kylmällä ilmalla se öljy olisi niin hyvä lisä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin mielestä kuulostaa tosi hyvältä, ettei vahingossakaan tehdä tuotteita kerralla liikaa. Tällaisessa tuorekosmetiikassa se on erittäin tärkeää, kun tuotteet säilyvät selkeästi "normaalia" lyhyemmän ajan! Mulla esimerkiksi toi kasvoöljy vanhenee jo tämän vuoden joulukuussa, enkä usko että ehdin sitä käyttämään pois ennen sitä, mutta enköhän mä vielä ensi talven sitä uskalla kuitenkin käyttää :)

   Mä taas en ole koskaan oppinut lisäämään kasvoöljyjä voiteiden joukkoon, vaikka monet liputtaakin just sen tavan puolesta! Pitäisi ehkä joskus kokeilla, saattaisin sillä tavalla pystyä käyttämään öljyjä vähän kauemmin kuin nyt tällä hetkellä. Mä huomasin niin selkeän eron ihon kunnossa, kun otin taas öljyt käyttöön. Ne kuivat kohdat ihossa hävisi lähes samantien ja vaikka nyt ollaankin taas oltu melkein plussan puolella, on NUORIn öljy pysynyt matkassa mukana edelleen :)

   Poista

Kiitos kommentista!