sunnuntai 13. joulukuuta 2020

Uudistunut Four Reasons!

*Saatu ilmaistuote

Tänään puhutaan yhdestä mun kaikkien aikojen suosikkibrändistäni hiustenhoito- ja hiustenmuotoilutuotteiden osalta - Four Reasonsista! Four Reasons on mulle tuttu brändi todella monen vuoden takaa ja tämä onkin yksi niistä harvoista brändeistä, joka on kulkenut mun matkassani jo ennen täysi-ikäisyyttä aina tähän päivään asti. Four Reasons on pikkuhiljaa kokenut pientä uudistusta ja sain suureksi ilokseni testiin Four Reasons The Originalin -sarjan uudistuneita, täysin vegaanisia hiustenhoitotuotteita! Kirjoittelin joitain kuukausia sitten brändin hajusteettomastia No Nothing -tuotesarjasta, mutta nyt keskitytään ihan näihin The Original -sarjan tuotteisiin, joista löytyy todella laaja kattaus tuotteita ja tuotelinjoja aina vaaleille hiuksille tarkoitetuista hopeatuotteista volyymia antaviin sekä rakennepaikkaaviin tuotteisiin. Four Reasonsin valikoima on todella monipuolinen ja brändin tuotteet ovat myynnissä paitsi useissa kampaamoissa ja heidän omilla sivuillaan, myös mm. Sokoksella, josta itse yleensä Four Reasonsin tuotteeni nappaan mukaan.

Four Reasonsin omassa verkkokaupassa on myös tällä hetkellä huimia -70% alennuksia useista eri tuotteista, joten käykäähän katsomassa nekin, jos uusille hiustenhoitotuotteille on tarvetta!

Nämä syötävän suloiset karkkiset pakkaukset ovat siis uudistunutta Four Reasonsia. Uudistuneet tuotteet tulevat myyntiin vuoden 2021 alussa ja mähän olin enemmän kuin innoissani saatuani tilaisuuden testailla uudistuneita tuotteita jo etukäteen. Pastelliset pakkaukset ovat mun silmääni aivan ihanat, vaikka pakkaukset muuten noudattavatkin samaa vanhaa Four Reasonsille tyypillistä hauskaa ja nuorekasta linjaa. Sain itselleni testiin kasan muotoilutuotteita sekä värjätyille hiuksille tarkoitetun shampoon ja hoitoaineen. Saman sarjan shampoo ja hoitsikka olivat mulla pitkään käytössä useita vuosia sitten, joten oli enemmän kuin mielenkiintoista päästä testaamaan kuinka ne tällä hetkellä hiuksissani toimivat. Sitten vielä tarkempi katsaus tuotteisiin!

Four Reasons The Original Color Shampoo* on ensisijaisesti värjätyille hiuksille tarkoitettu shampoo. Shampoon tulisi suojata hiusten väriä sen sisältämien riisiuutteen ja riisiproteiinin avulla. Samalla shampoo antaa lupaa antaa hiuksille kiiltoa ja hehkua. Tämän shampoon vanhaa versiota tuli tosiaan käytettyä nuorempana enemmänkin, mutta nyt mulla on ollut tämän kanssa useamman vuoden tauko ja lähdinkin odottavin mielin testaamaan tätä uutta versiota. Shampoon pesuteho oli ihan uskomattoman hyvä! Tällä saa helposti hiukset puhtaiksi jo yhdellä pesukerralla, mutta shampoo ei kuitenkaan tee hiuksista lainkaan kuivan tuntuisia. Itse asiassa se jättää ne yllättävänkin sileiksi ja voisin kuvitella, että mikäli hiukseni olisivat nykyistä paremmassa kunnossa, en välttämättä käyttäisi tämän jälkeen edes hoitoainetta. En missään nimessä odottanut shampoon olevan huono, mutta en kyllä uskonut tykästyväni tähän näin paljon, sillä yleensä hiukseni saavat parhaimman hyödyn joko kosteuttavista tai rakennepaikkaavista tuotteista. Tämä shampoo osoittautui kuitenkin ihan loistavaksi itselleni!
Hinta: noin 11,00 €/300 ml.

Four Reasons The Original Color Conditioner* on samaisen sarjan hoitoaine eli tämäkin on suunniteltu nimenomaan värikäsitellyille hiuksille. Hoitoaine lupaa tehdä hiuksista kiiltävät ja pehmeät samalla  suojaten hiusten väriä ja ennaltaehkäisten hiusten sähköistymistä. Tämä hoitoaine on ollut itselleni vähintään yhtä mieluinen kuin shampookin. Hoitoaineen koostumus on paksuhkoa, mutta ei kuitenkaan liian jankkia. Se hoitaa hiuksia erittäin hyvin ja jättää ne pehmeän tuntuisiksi. Shampoopesun mahdollisesti aiheuttamat takut saavat tämän kanssa kyytiä ja tämä on itse asiassa ollut omasta mielestäni parempi ja hoitavampi kuin jotkin käyttäväni hiusnaamiot. Tästä sarjasta on myynnissä myös hoitosuihke, jonka aion ehdottomasti hankkia myös testiin jossain vaiheessa. Mun on jo pitemmän aikaa ollut vaikea löytää sellaista hyvää, mutta kuitenkin suhteellisen edullista shampoo+hoitoainekomboa, joka toimisi täydellisesti ns. jokapäiväisessä käytössä omissa hiuksissani. Nyt luulen löytäneeni tästä sarjasta itselleni sellaiset, vaikka toki haluan testata muitakin Four Reasonsin uutuuksia. Joka tapauksessa tiedän jo nyt, että näiden pariin tulen taatusti palaamaan vielä useita kertoja.
Hinta: noin 11,00 €/300 ml.

Four Reasons The Original Strong Hairspray* on yksi Four Reasons The Original -sarjan viidestä eri hiuslakasta. Hoitavaa pantenolia sisältävä hiuslakka lupaa antaa hiuksille voimakasta, mutta joustavaa pitoa. Uskoisin tämän vastaavan parhaiten vanhan sarjan oranssikorkkista Shaperia, joka on mulla siis ollut jo vuosia käytössä ainoana hiuslakkana ihan päivittäin. Lakka antaa hyvän pidon, mutta ei kuitenkaan tee hiuksista korppuisen kovia. En välttämättä lähtisi käyttämään tätä silloin, kun tarvitaan maksimaalista pitoa kampaukselle, mutta omassa käytössäni tällä saa aivan riittävän pidon hiuksiin. Four Reasonsilla on tosiaan useita muitakin hiuslakkoja, joista pitävimmän lopputuloksen saa ilmeisestikin Freeze & Shine Hairsprayn kanssa. Tässä Strong Hairsprayssa on myös hyvin miellyttävä makeahko tuoksu, joka on itselleni erittäin mieluinen.
Hinta: noin 13,00 €/300 ml.

Four Reasons The Original Styling Mist* on niin ikään pantenolia sisältävä föönaussuihke. Suihkeen on tarkoitus lisätä hiusten muotoiltavuutta antaen hiuksille tukea, lämpösuojan sekä runsaasti kiiltoa. Tuotetta tulisi suihkia pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin ennen niiden föönaamista tai muuta muotoilua. Mä en kovin usein esimerkiksi kiharra hiuksiani, mutta föönaan niitä kuiviksi ehkä kerran viikossa. Tämä suihke on auttanut tekemään hiuksista ilmavammat ja omassa tapauksessani sitä kautta myös tuuheamman näköiset. Mullahan on melko ohuet hiukset, joten kaikki tällaiset tuotteet ovat siis itselleni hyvinkin mieluisia. Päivittäiseen käyttöön en tällaista suihketta tarvitse, mutta silloin tällöin nimenomaan ennen föönaamista tätä tulee varmasti käytettyä jatkossakin!
Hinta: noin 13,00 €/250 ml.

Four Reasons The Original Hair Powder* on hiuspohjan rasvoittumista ehkäisevä ja hiuksille tuuheutta antava hiuspuuteri. Puuteri sisältää tuuheutta antavaa perunatärkkelystä, joka kohottaa mukavasti hiuksen tyveä ja helpottaa esimerkiksi tupeerauksen pysymistä. Samalla tuotteen tulisi toimia myös kuivashampoon tavoin hiuspohjaa ja hiuksia raikastaen. Monet hiuspuuterit saavat jo pienellä määrällä hiuspohjan todella "tukkoisen" ja lähmäisen tuntuiseksi, mutta tätä sai huoletta suihkia tyveen enemmänkin ja hiuksissa säilyi silti ilmavuus. En kokenut tätä ehkä kaikkein parhaimmaksi hiuspohjan raikastajaksi, mutta en siihen tarkoitukseen hiuspuuteria käyttäisikään, vaan tarttuisin siinä tapauksessa nimenomaan kuivashampooseen. Tämä on ollut loistava tuote nostamaan tyveä hieman ylöspäin, jolloin tupeeraukset saavat paremmin pidon ja pysyyvys paranee huomattavasti. En olekaan vähään aikaan hiuspuutereita käyttänyt ja tämä saa lisäksi ison plussan siitä, että tätä suihkitaan hiusten tyveen eikä esimerkiksi ripotella, kuten monien aiemmin käyttämieni hiuspuuterien kanssa on toimittu. Koen tämän suihkemuodon olevan itselleni huomattavasti miellyttävämpi ja helpompi tapa saada hiuspuuteri juuri sinne, minne sen haluankin.
Hinta: noin 13,00 €/250 ml.

Four Reasons The Original Dry Shampoo* on sarjan kuivashampoo. Kuivashampoon on tarkoitus raikastaa hiuksia ja hiuspohjaa pesukertojen välillä, jolloin pesuväliä saa pidennettyä ilman, että hiukset näyttävät ja tuntuvat rasvaisilta. Kuivashampoo sisältää riisitärkkelystä, joka auttaa vähentämään ja ennaltaehkäisemään hiuspohjan rasvoittuvuutta. Samalla tuotteen tulisi antaa hiuksille kevyttä pitoa, joka on kuitenkin onneksi todella, todella kevyttä. Mä suosin itse nimenomaan sellaisia kuivashampoita, jotka eivät anna sitä pitoa tai rakennetta hiuksiin liikaa, sillä mulle itselleni kuivashampoon ainut tehtävä on freesata hiuspohjaa. Tämä Four Reasonsin kuivashampoo onnistuu siinä ihan mukavasti, vaikkei tämä ihan Batisten veroinen olekaan. Plussaa kuitenkin siitä, ettei tästä jää valkoista tai mitään muutakaan väriä hiuksiin eikä kuivashampoo tee hiuksista lähmäisiä, vaikka sitä suihkisi kerralla vähän reilumminkin. En ensisijaisesti valitsisi tätä itse, jos hiukset olisivat todella rasvaiset, sillä siinä kohtaa tämän teho ei välttämättä enää riittäisi, mutta harvemmin mulla sellaista tilannetta eteen tulee ja ns. normitilanteissa tämä on itselleni riittävän tehokas.
Hinta: noin 13,00 €/250 ml.

Miltä uudistunut Four Reasons teidän mielestänne näyttää? Entä käytättekö itse brändin tuotteita? :)

4 kommenttia:

 1. Siis nämä uudet putelit ovat ihan todella suloisia! Ainahan tän brändin purkit ovat kyllä miellyttäneet silmääni, tykkäsin kovasti edellisistäkin, mutta onhan nää uudet nyt suloisia. Brändin hopeatuotteista mulla oli nuorena huonot kokemukset, mutta olisin kyllä valmis testaamaan niitä nyt uudelleen, etenkin kun mulla ei oo enää edes tarkoitus saada mitään platinablondia, kuten silloin nuorena :) Todella kauniit kuvat oot ottanut ja kattavan kertomuksen oot tuotteista jälleen kerran tehnyt <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat<3 Mä en ole noita silvertuotteita tainnut koskaan kokeilla, mutta muistelen sun kertoneen aiemminkin, etteivät ne päässeet sun suosioon. Sitä muuten huomaa aika monienkin tuotteiden kohdalla, kuinka ihan muutamankin vuoden aikana voi mielipide vaihtua ihan täysin, kun omat mieltymykset ja toiveet tuotteiden suhteen muuttuu :D Kokeile siis ihmeessä jossain vaiheessa noita uudistuneita hopeatuotteita, jos vaan tilaisuus tulee, ties vaikka nyt tykästyisitkin niihin<3 Kiitos kovasti Kata :)

   Poista
 2. Aika tommoset "lapsenmaiset" pakkaukset :D nyt kun menin heidän nettisivuille, huomasin, että siellä on koirillekkin shampoota ja hoitoainetta! :) Pitää katsoa siis tulisiko tilattua mitään tuollaista. sarja vaikuttaa kivalta, mutta ei ole tosiaan mun top-brändejä, ehkä ei ole vaan tullut kokeiltua tarpeeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nää on selkeesti vähän nuoremmalle käyttäjäkunnalle suunnattuja, mutta muhun nää vetoaa - varsinkin noi hempeän vaaleanpunaiset pakkaukset on ihania<3 :D Toivottavasti tykästyt tuotteisiin, jos päädyt niitä joskus vielä kokeilemaan!

   Poista

Kiitos kommentista!