keskiviikko 9. joulukuuta 2020

Urdan Decay Stay Naked Foundation

Tänään esittelyyn pääsee mun uusin meikkivoiteeni - Urban Decayn Stay Naked Weightless Liquid Foundation. Mä tilasin tämän itselleni vasta ihan vähän aikaa sitten Lookfantasticilta enkä siis ole meikkivoidetta vielä kovinkaan kauaa omistanut. Käyttökertoja on kuitenkin kertynyt jo riittävästi, jotta osaan sanoa tästä rehellisen mielipiteeni. Mun ei yleensä tarvitse kovinkaan montaa kertaa (yleensä ei edes kahta) käyttää meikkivoidetta, jotta tiedän pidänkö siitä vai en. Huonompia, itselle sopimattomia meikkivoiteita koitan toki käyttää useammin, jotta varmasti olen kokeillut kaikki mahdolliset ja mahdottomat tavat saada tuote toimimaan. Tämä UD:n meikkivoide on kuitenkin ollut jo ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien aivan loistava tuote enkä siis enää koe tarvitsevani lisää käyttökertoja, jotta voisin tulla meikkivoidetta teille kehumaan.

Urban Decay Stay Naked Weightless Liquid Foundation on vegaaninen nestemäinen meikkivoide, josta on myynnissä huimat 50 eri sävyä. Meikkivoide lupaa tasoittaa ihon sävyä ja minimoida ihohuokosten näkyvyyttä. Se tekee kasvoille mattaisan puolipeittävän lopputuloksen, jonka tulisi tuntua kasvoilla kuin toiselta iholta. Meikkivoide on vedenkestävä ja se lupaa jopa 24 tunnin pysyvyyttä. Meikkivoide tulee perinteisessä 30 ml koossa ja se on pakattu kauniiseen pumppupulloon, jossa on kullansävyiset yksityiskohdat. Ostin oman meikkivoiteeni sävyssä 20NN Lookfantasticilta, jossa meikkivoiteen hinta on noin 35,50 €.

Meikkivoiteen koostumus on hyvin kevyttä ja ohutta. Se levittyy kasvoille kauniisti niin meikkisienen kuin meikkivoidesiveltimenkin kanssa, mutta olen itse suosinut tämän kanssa sivellintä, jolloin lopputuloksesta tulee hieman peittävämpi. Täysin peittävää lopputulosta tällä ei saa, mutta meikkivoide on kuitenkin puolipeittävä ja se tasoittaa ihonsävyn todella hyvin ja peittää mm. mahdollisen punoituksen erinomaisesti. Tarvittaessa meikkivoidetta voi myös kerrostaa peittävyyden lisäämiseksi, mutta itse en pahemmin ole kokenut sitä tarpeelliseksi. Ihohuokosia tämä ei kovinkaan hyvin blurraa pois näkyvistä, mutta sitä varten on olemassa primereita, enkä oikeastaan edes oleta puolipeittävän meikkivoiteen tekevän huokosten suhteen ihmeitä. Meikkivoiteen keveys on yksi sen parhaimmista puolista ja allekirjoitan täysin tuotekuvauksesta sen, että se tuntuu kasvoilla kuin toiselta iholta. Harva meikkivoide enää nykyään tuntuu itselläni kakkumaiselta tai muuten liian paksulta, mutta tämä on kasvoilla harvinaisen miellyttävän tuntuinen ja myös erittäin luonnollisen näköinen.

Meikkivoide lupaa jopa 24 tunnin pysyvyyttä, mutta mulla ei sattuneesta syystä ole tullut eikä todennäköisesti ihan äkkiä tulekaan eteen tilannetta, jossa voisin katsoa pitääkö lupaus paikkansa. Pysyvyys on kuitenkin hyvä eivätkä kasvot ala pahemmin kiiltää pitkänkään päivän päätteeksi vaan mattainen lopputulos on ja pysyy. Toki ihoni on tällä hetkellä melko kuiva, joten sitä kiiltoa ei muutenkaan esiinny samalla tavalla kuin vaikkapa kesällä, mutta toisaalta tämä ei myöskään ole jämähtänyt ihon kuiviin kohtiin, mikä on itselleni erittäin tärkeää meikkivoidetta valitessani näin talviaikaan. Tämä on omiin tarpeisiini ihan täydellinen arkimeikkivoide - nopea ja helppo käyttää ja lopputulos on joka kerta miellyttänyt silmääni. Jos kaipaat puolipeittävää mattameikkivoidetta, joka tuntuu kasvoilla todella keveältä, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan tätä!

Ovatko Urban Decayn meikkipohjatuotteet tuttuja? :)

10 kommenttia:

 1. Ihana kuulla, mulle sarja on jälleen vieras mutta tiedä jos sitä vaikka innostuis tilaamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidä tää mielessä, jos UD:n meikkipohjatuotteet joskus tulee vastaan ja päätät jotain testata<3

   Poista
 2. Ei ole kyllä itselleni yhtään tuttu, mutta kiva lukea kokemukset vastaavasta 'paremman' luokan tuotteesta :) Nyt on ollut käytössä aika halpis meikkivoiteita, ja seuraavaksi haluaisinkin jonkun vähän arvokkaamman. YSL Double Wearia on kovasti kehuttu ja tykkään peittävistä meikkivoiteista, myös joku Catricen superhalpa oli kehuttu peittäväksi. Tämä kuullostaa hyvältä, mutta ei varmasti ole nyt se mitä etsin. Nyt käytössä aika läpikuultavaa kamaa joten seuraavaksi semmonen sementti ettei näy läpi! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Catricella on tosi hyviä meikkivoiteita! Tai en itse asiassa oo ihan varma nykyisestä kokoelmasta, mutta aiemmin käytin kolmea eri Catricen meikkivoidetta ja kaikki oli hyviä :D Jos Urban Decaylta kaipaa peittävää meikkivoidetta niin sitten valinta on ehdottomasti All Nighter Foundation, joka on todella, todella peittävä. Mun mielestä paljon peittävämpi kuin Double Wear, vaikka sekin peittää erittäin hyvin :)

   Poista
  2. Kiva kuulla että myös sä puollat catricea, niin uskaltaa ehkä ostaa semmosen seuraavaksi! :) Tuo all nighter voisi sitten olla tosi kiva testata. Nämä on myös vähän edullisempia kuin diorin forever sarjan tuotteet, jotka mieltää usein 'parhaiksi' peittäviksi tuotteiksi.

   Poista
  3. Joo Catricelle menee kyllä ehdottomasti suositukset multa! Ja All Nighter meikkivoide on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen, jos haluaa todella peittävän meikkivoiteen. Melkoista jankkia se muistaakseni oli, mutta asettui kasvoille kuitenkin kivasti ja tosiaan peitti loistavasti ♥

   Poista
 3. Hyvältä kuulostaa, haluaisin kyllä kokeilla UD:ltä jotain meikkivoidetta. Tykkäisin kyllä enemmän peittävästä kun niin moni on turhan läpikuultava, mutta sitten työaamuina ei taas ehdi säätää paksumpien meikkivoiteiden kanssa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tällanen ohuempi on kyllä huomattavasti nopeampi levittää, varsinkin kun tässä meikkivoiteessa on vielä niin ihanan ohut koostumus ja omalle iholle tämä asettuu todella kauniisti :) UD:n All Nighteria voin myös suositella, jos kaipaa peittävyyttä enemmän! Sitä nimittäin piisaa siinä enemmänkin :D

   Poista
 4. Tää kuulostaa tosi hyvältä! Oikeastaan juuri sellaiselta, jollaisen kuvittelin Anastasian Luminous Foundationin olevan! :D Eli kun meikkivoidetta seuraavaksi hankin, niin taidan kääntyä ennemmin tämän kuin sen Anastasian puoleen. Mulla ei itseasiassa ole tainnut koskaan olla Urban Decayn meikkipohjatuotteita, joten senkin puoleen tätä olisi kiva testata :) Ihana kun kirjoitit tästä arvion!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos multa kysytään niin tää UD:n meikkivoide on ehdottomasti parempi kuin se ABH:n. Ei sekään huono ollut, vaikka niihin kuiviin kohtiin kasautuikin, mutta kyllä tää vie voiton ihan 6-0. Toki tää on mattameikkivoide mitä se ABH taas ei, joten jos haluaa heleyttä niin sitten suosittelen mieluummin sitä :) Kiva että arvio tuli tarpeeseen<3

   Poista

Kiitos kommentista!