perjantai 25. joulukuuta 2020

Lookfantastic Joulukalenteri 2020 | Luukut 21-25

*Kalenteri saatu ilmaistuotteena Lookfantasticilta

Ihanaa joulua kaikille ♥ Tänään kurkistetaan Lookfantasticin Joulukalenterin viiteen viimeiseen luukkuun! Kalenterin luukkujen availu olisi mun puolestani voinut jatkua vielä vaikka toiset 25 päivää, mutta ensi vuonna sitten taas uusi kalenteri ja uudet luukut. Iso kiitos vielä Lookfantasticille tästä kalenterista, jonka sain suureksi ilokseni pr-näytteenä ilmaiseksi. On ollut ihana päästä kirjoittamaan tästä kalenterista ja yllättävänkin moni tuote on jo otettu käyttöön. Sehän toki on tavoitekin, mutta yleensä pyrin valitsemaan vanhempia tuotteita käyttöön loppuneiden tilalle. Tässä kalenterissa on kuitenkin ollut sen verran mielenkiintoisia tuotteita, että monet ovat jo käytössä.

Luukkujen 21-15 sisällön näette yllä olevassa kuvassa. Mun silmiini tästä pomppaa ehdottomasti Espan ja Avantin tuotteet, joiden käyttöönottoa en malta odottaa. Tästä viisikosta neljä oli ihonhoitotuotteita ja yksi meikkituote. Kirjoittelen postauksen lopussa vielä tarkemmin fiiliksiäni kalenterin suhteen, mutta voin jo nyt sanoa, ettei LF:n kalenteri jättänyt kylmäksi. Olen ollut sisältöön todella tyytyväinen, vaikka muutama tuote lähteekin eteenpäin itselleni tarpeettomina. Sitten vielä tarkempi katsaus jokaiseen tuotteeseen:

Luukku 21. Filorga Time-Filler Absolute Wrinkle Correction Cream.

Kahdeskymmenesensimmäinen luukku sisälsi 15 ml kokoisen tuubin Filorgan anti-age voidetta. Tämä on siis ryppyvoide sanan kaikessa merkityksessä, sillä voiteen pitäisi korjata vanhoja ryppyjä sekä ehkäistä uusien muodostumista. Mä en ihan vielä ole tämän voiteen parasta mahdollista kohderyhmää, joten luulen antavani tämän eteenpäin. Pystyn kyllä käyttämään anti-age tuotteita, mutta jotenkin tämän tuotekuvauksesta tuli silti sellainen olo, ettei voide ehkä ole paras mahdollinen juuri mulle. Ei kuitenkaan haittaa, sillä varmsti monelle tilaajalle tämä on käyttökelpoinen ja mieluisa tuote!

Luukku 22. Caudalie Vinopure Purifying Gel Cleanser.

Kahdeskymmenestoinen luukku piti sisällään 30 ml kokoisen geelipuhdistusaineen kasvoille. Tuote on tarkoitettu ennen kaikkea rasvoittuvalle ja sekaiholle, kuten geeliputsarit monesti, enkä siis itse ole tämänkään tuotteen varsinaista kohderyhmää. Geeliputsarit ovat usein hieman kuivattavia omalla ennestään jo kuivalla ihollani, mutta jätän tämän odottelemaan kesää, sillä haluan testata tuotteen. Nyt talvella ihoni on sen verran kuiva, etten halua tätä kokeilla, mutta kesällä tilanne on jo ihan eri ja saan tämän testattua. Caudalien tuotteet ovat olleet itselleni mieluisia ja sen takia haluan ehdottomasti pitää tämän itselläni.

Luukku 23. Avant Harmonious Rose Quartz Revitalising & Firming Mask.

Kahdeskymmeneskolmas luukku sisälsi täysikokoisen Avantin ihoa puhdistavan ja kirkastavan naamion. Naamio on tarkoitus jättää iholle, eli se toimii voiteen tavoin imeytyen ihoon täysin. Yleensä suosin itse tällaisia tuotteita iltaisin ja tämäkin pääsee testiin, kunhan ollaan hieman pidemmällä ensi vuoden puolella eikä ihoni enää ole kuivimmillaan. Yleensä käyttämäni "yönaamiot" ovat nimenomaan kosteuttavia, joten hauska nähdä mitä ihoni pitää tällaisesta puhdistavammasta tuotteesta. Toki tästäkin löytyy mm. hyaluronihappoa ja E-vitamiinia, jotka auttavat ihon kosteutuksessa. Avantin tuotteet kelpaavat aina, tämä oli erittäin mieluisa yllätys!

Luukku 24. Lord & Berry Perfect Brow Magic Pencil Definer Medium Brown.

Jouluaaton luukku sisälsi kulmakynän keskiruskeassa sävyssä. Kynän toisessa päässä on kulmaharja ja toisessa teroitettava kynä, jonka sävy vaikuttaisi olevan itselleni aika hyvä. Olisin ehkä toivonut jouluaaton luukulta jotain vähän spesiaalimpaa, mutta toisaalta näissä 25 luukun kalentereissa se "paras" tuote löytyy monesti vasta sieltä viimeisestä luukusta. Ei tämäkään huono ollut, mutta miellän itse kaikki meikkikynät vähän tylsiksi tuotteiksi, vaikka ne toki monesti ovatkin ihan tarpeellisia. Uskoisin, että saan tämän kuitenkin otettua jossain vaiheessa käyttöön.

Luukku 25. Espa 24-Hour Balancing Moisturiser.

Joulupäivän luukusta ja samalla kalenterin viimeisestä luukusta tuli täysikokoinen kasvovoide. Espan tuotteet ovat ihastuttaneet mua viime aikoina ihan valtavasti, joten tämä sai multa todella lämpimän vastaanoton. Kyseessä on ihoa kosteuttava, rauhoittava ja sen öljyisyyttä kontrolloiva voide. Voide on tarkoitettu rasvoittuvalle ja sekaiholle, mutta mä käytän vastaavanlaisia tuotteita monesti kesäisin, jos olen tällaisia saanut vaikkapa kauneusbokseista. Viimeisimmissä luukuissa oli yllättävänkin paljon nimenomaan epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle suunnattuja tuotteita, mikä toki näin kuivaihoisena hieman harmittaa, mutta kuten sanottu - tämä voide pääsee kyllä käyttöön lämpimämpien säiden koittaessa!

Mitkä fiilikset kalenterista jäivät? Kokonaisuutena kalenteri oli mun mielestäni aivan loistava ja parempi kuin vuoden 2018 kalenteri. Sisältö oli monipuolinen, mutta kuitenkin LF:lle tyypillisesti nimenomaan ihonhoitopainotteinen. Tämän kalenterin suhteen on saanut lukea paljon kuinka ihmiset ovat olleet pettyneitä ja yllättyneitä siitä, ettei kalenteri sisältänyt enempää meikkejä. Mulle itselleni on Lookfantasticin joulukalenterien ja myös kauneusboksin kohdalla ihan täysin selvää, että ne ovat nimenomaan ihonhoitopainotteisia - eivät meikkipainotteisia. Ne ovat olleet sitä niin kauan kuin itse muistan eikä LF:n kalenteri tai kuukausiboksi missään nimessä ole paras valinta, jos kaipaa paljon nimenomaan runsaasti uusia meikkejä. 

Toki sisällöstä saa jokainen olla vapaasti mitä mieltä haluaa, mutta mua siis harmittaa niiden kalenterin ostajien puolesta, jotka toivoivat enemmän meikkejä ja sitten pettyivät, kun niitä ei ollutkaan tämän enempää. Kalenterissa oli omien laskujeni mukaan tänä vuonna seitsemän meikkituotetta + yksi meikkisivellin, mikä on aikalailla saman verran kuin edellisinäkin vuosina eikä ainakaan yhtään vähempää. Näinkin hintavaa kalenteria ostaessa suosittelen kyllä itse vilkaisemaan edellisten vuosien kalenterien sisältöjä, sillä niistä saa yleensä aika hyvän käsityksen siitä, minkätyylistä kosmetiikkaa kalenterista mahdollisesti tulisi. Harmi, että niin moni pettyi nimenomaan meikkituotteiden vähäiseen määrään, mutta tosiaan se on näille LF:n kalentereille ihan tyypillistä, vaikkei varmasti kaikille mieluista. Ilmeisesti esimerkiksi Glossyboxin kalenteri oli taas meikkipainotteinen ja sen ostamista harkitsin syksyllä hetken itsekin!

Oletteko te olleet tyytyväisiä omiin joulukalentereihinne? Entä aiotteko hankkia kalenteria ensi vuonna? :)

8 kommenttia:

 1. Tämä kalenteri tulee kyllä hankittua ensi vuonnakin, kyllähän tämä oli loistava kuitenkin vaikkakin itse toivoin niitä meikkejä enempi ;) mietin että ostaisin sitten ensi vuodella ihan sen meikkikaleterin esim. NYXiltä kun siinä näytti olevan hyvä sisältö. Yllättävän hankala valita minkä kalenterin ottaisi mutta jos niitä luksusmeikkejä haluaa niin tämä LF sitten. Natasha Denona ja Anastasia luukut olivat parhaimmistoa!
  Luulen kyllä ettei tarvii ostaa rasvoja vähään aikaan kun niitä tuli nyt kolmesta kalenterista yllinkyllin, osan laitan eteenpäin kun ei kaikelle ole käyttöä. Olin kuitenkin kaikkiin kalentereihini tyytyväinen, kirjoittelen niistä enempi sitten blogiini. Ihanaa joulupäivää sulle Linda <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meikit tuntuu kalentereissa olevan aina toivottuja, etkä todellakaan ollut ainut, ketä jäi niitä kaipailemaan tässäkin enemmän :D Mulla on ehkä se, kun saan niin paljon meikkejä Ipsy Plussan ja Boxycharmin kanssa, että oon ihan tyytyväinen tällaiseen ihonhoitopainotteiseen kalenteriin :) Innolla luen sun kalenteripostauksia! Viime päivinä on muiden blogien lukeminen jäänyt tosi vähälle sairastelujen sun muiden takia, mutta kohta pääsen taas siihenkin kiinni :) ♥

   Poista
 2. Kalenterissa oli oikein kiva ja monipuolinen tarjonta nimenomaan ihonhoitoon sopivaa kosmetiikkaa. Vaikka kalenteria katselin en juuri ostanut sitä kun tiestin ettei siinä ole meikkejä niin paljon. Ostin ennemmin yhden edullisemman kalenterin jossa oli varmasti ihonhoitotuotteita :) Jos haluaisin meikkikalenterin ostaisin jonkun meikkivalmistajan kalenterin suoraan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tosiaan jos meikkejä kaipailee enemmän niin tää ei oo paras valinta, Glossyboxin kalenteri taas ihastutti mua meikkituotteillaan<3 Toi on mun mielestä tosi kiva, että nykyään niin monen brändin tuotteista tehdään myös kokonaisia kalentereita, kun monilla kuitenkin on ne omat suosikit, joiden tuotteista pitää. Silloin kannattaakin ehdottomasti suosia juuri sen kyseisen brändin kalenteria!

   Poista
 3. Mä olin tyytyväinen kalentereihini. Veikkauksen ja Yankee Candlen kalenterit olivat siitä hyviä, että mitään ei mennyt hukkaan. Arpa on raaputettu, tuli pieni voittokin ja Yankee Candlen kalenterin melki kaikki kynttilät on poltettu. :D TBS:n kalenterista pidin jotain itse, mutta paljon annoin eteenpäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yankee Candle olisi kelvannut kyllä mullekin<3 Ne kynttilät on ihania, mutta vitsit kun niitä ei raaski ostaa oikein ikinä :'D Veikkauksen kalenterin sain itsekin lahjaksi marraskuun lopulla ja pieni voitto tuli mullekin!

   Poista
 4. Viimeinen viisikko ei mun mielestä ollut ihan niin hyvä, kuin jotkut aiemmat, mutta kokonaisuudessaan tykkäsin kalenterista :) Itsekin olisin toki niitä meikkejä kaipaillut hieman enemmän. Tosi harmi, jos monet ovat pettyneet kalenteriin :/

  Avantin tuotteita on mun mielestä aina kiva saada jostain, kun ne ovat niin älyttömän kalliita :D Ja samoin toi Espan tuote vaikuttaa kiinnostavalta. Mä säästän kans paljon rasvoittuvan ihon tuotteita aina kesäksi :D

  Kokonaisuudessaan tosi kiva kalenteri ja täytyy ehdottomasti ensi vuonna laittaa tää harkintalistalle :) Olin tosin niin tyytyväinen siihen The Body Shopin kalenteriin, että vähän haaveilen sellaisesta ensi vuodellekin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuivaihoisena on ihan loistavaa, että monet rasvoittuvan ihon tuotteet voi testailla kesällä! Ei tokikaan kaikkia, mutta just kevyemmät voiteet sun muut tulee aina kokeiltua kesäaikaan, kun ne yleensä on omalle iholle silloin ihan riittäviä :) The Body Shopin kallein kalenteri oli ehdottomasti yksi parhaimpia, sitä harkitsen taas itse vakavasti nyt tämän vuoden kalenteriksi<3

   Poista

Kiitos kommentista!